Dodane: 16-03-2010 16:22
Nie, mam europejską. Gohana z przyszłości odblokowuje się poprzez życzenie do Shenrona, bodajże tego zwykłego, nie czerwonego.

Dodane: 16-03-2010 17:00
ee a te smoki pierw idą po kolei? bo pierw mniałem smoka nameczanskiego a potem czerwonego tera gram i mi jeszcze 2 kule brakują gram turnieje zycz mi powodzenia

Dodane: 16-03-2010 18:25
wie ktos jak zbiera sie kule smocze na tej mapie w dragon ball budokai 2??? bardzo prosze o info jak ktos zorientowany, dziekuje.

Dodane: 16-03-2010 19:18
#MrSupervegito, o ile dobrze pamiętam, to smoki się pojawiały po kolei, więc masz duże szanse. #ikki88, w Budokai 2 (rozumiem, że nie Tenkaichi 2), postać może sprawdzać, czy coś nie znajduje się pod ziemią w miejscu, w którym akurat stoi. Wystarczy, że wciśniesz kwadrat i bohater zacznie szukać. Mogą to być kapsułki, power-upy i właśnie smocze kule.

Dodane: 16-03-2010 23:58
#Shnukinsyn jusz mam future gohan!!

jeszcze muszę mieć wszystkie pola bitwy i jest GOOOD!!!
Wiadomość doklejona:#Shnukinsyn jak myślisz japońska wersja jest lepsza czy europejska?? ja myślę że japońska po1 ma muzykę z dragon ball

co jest + a po 2 europejska wersja ma głupie muzyki

. jak myślisz japońska wersja jest drosza??. bo ja chcę wymienić europejską wersje na japońską

bym był zadowolony!!

ale niewiem czy sprzedawca mi wymieni

Dodane: 19-03-2010 10:43 -
tez jestem zainterysowany tenkaichi 3 japonska wersja ze wzgledu na kapitalna muzyke ale czy to nie bedzie tak ze te cale menu polecenia beda ''krzakiem'' napisane i nie ma szans na odczyty???
Shnukinsyn miales racje, dzieki wielkie przyjacielu
Shnukinsyn acha i jeszcze jedno jesli mozna zapytac, jak sie ladowac w budokai 2?

Dodane: 19-03-2010 17:59
#ikki88, jak już byś miał kupować japońską, to musisz się liczyć z tym, że wszystko będziesz miał zapisane krzaczkami

W Budokai 2 ładujesz się wciskając przycisk gardy i przycisk w tył (na moich ustawieniach pada to X + tył)
--------------------

Dodane: 20-03-2010 18:15
A moze na starcie bedzie do wyboru jezyk? tak jak w tych angielskich wersjach db jeszcze pare innych jezykow oprocz angola dodaja albo gdzies w options bedzie mozna zmienic???
Shnukinsyn spotkales sie juz z japonska wersja?

Dodane: 01-05-2010 00:26
Nie wiem czy ktoś tu pisał o BUDOKAI 1, ale czy ktoś może mi powiedzieć jak się robi różne ataki specjalne itp. bo nie jestem w niej za bardzo obeznany ?

Dodane: 06-05-2010 19:23 -
Polecam Tenkaichi Budokai 3... Może troszkę się spóźniłem bo gadacie już o Budokai ale ja też to ściągam... Jedyne co mnie w tym zniechęca to walka jak w Tekken'ie i Grafika jak z Naturo:Ultimate Ninja...
Edit:
Zacząłem grać w BT2 gram w dragon history i przed walką moje postacie mają ciągle lvl. 008 gdy inny mają nawet ponad 100. Da się jakoś zwiększyć ten lvl?

Dodane: 14-05-2010 10:10
Polecam gierke każdemu kto w nią nie grał. Gra naprawdę ładnie zrobiona i nieźle wciąga

Jak grałem to przestać nie mogłem.

Dodane: 27-05-2010 17:39
siemka wszystkim
mam pewien problem otóż gram w budokai tenkaichi 3 na emulatorze pcsx2 i nie moge zrobic jednego combosa na zadnej z postaci ( L2+góra+trójkąt u goku meteor smash) wszystkie inne combosy dzialaja i tylko tego nie moge zrobic
Prosze o odp

Dodane: 08-06-2010 22:04
jak chcecie to sciagnijcie sobie wersje od slus 21678 mozna tam wybierac jezyk a takze zmienic w czasie rozrywki glosy postaci muzyka oryginalna glosy oryginalne a wszystkie napisy po angielsku wiem to bo sam ja mam i gram juz w nia od ponad roku na kompie na emulatorze

Dodane: 10-06-2010 17:13
A orientuje się ktoś ile teraz kosztuje nówka PS2? Bo po obejrzeniu filmików na YT naszła mnie ochota na tą grę

Trzeba uzbierać...

Dodane: 11-06-2010 20:05 -
jak patrzyłem na komputronik.pl , to kosztowało 439 zł, SLIM
ja tam kupiłem na ąllegro i jak na razie mi działa.Czyszczę ją po każdym graniu i przykrywam taką ściereczką, więc mam nadzieje że mi trochę pochodzi

Dodane: 11-06-2010 22:41
#bati999 Playstation 2 slim nową w sklepie możesz kupić za około 350-370 zł a używaną na allegro za około 200zł

Dodane: 12-06-2010 19:38
No to zbieram kaskę, bo mam takiego smaczka na tą grę, że yhh

Ale na prawdę jest taka dobra? Łatwo opanować combosy? I o co chodzi z tym lvl, jak go zdobywać?

Dodane: 13-06-2010 13:34
Czy ktoś wie ile maksymalnie można mieć odblokowanych postaci w DBZ Budokai Tenkaichi 3? Sam mam ich 151, ale pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc (a na youtube widziałem choćby spopowitha, którego nie mam)?
--------------------

Dodane: 26-06-2010 01:27
Bo dużo postaci odblokowuje się przez życzenia u smoka i zwycięstwo w turniejach.
Mam te grę dość długi czas i mogę powiedzieć że jest spoko ,ale strasznie łatwa.
Po tygodniu grania na Very Strong rozwalałem super buu Generałem Niebieskim
Ale niski poziom komputera można nieco zniwelować zakładając przeciwnikom kolczyki np: on zaczyna z pięcioma paskami a ja z trzema. Combosy są bardzo proste. Sekwencję ciosów mogą stanowić wyzwanie dla początkującego gracza , ale ataki specjalne wszystkimi postaciami robi się tak samo.
Polecam grę jeśli masz z kim w nią grać.Wygrana walka z kumplem dajmy na to 1 vs 5 (goku vs Jednostka Frezera) daje satysfakcje.

Dodane: 30-06-2010 22:03
nom taka wygrana daje satysfakcje Vegoo7
a gra dosyclatwa jest,szybko przeszlem xD
moja ulu postac to goku
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.