Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:44
OnLine: 42, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Budokai i Budokai Tenkaichi
Dodane: 17-01-2009 14:02
#Zenason - user - 0%
A może ktoś mi odpowie na moje posty u góry?

Dodane: 17-01-2009 14:41 - Edytowane przez Butek1 dnia 17-01-2009 14:43
#Butek1 - user - 70%
Masz rację #Hoshiro.Mi się to po prostu myli z DB BT2.A co do tej fuzji to musisz miec najpierw te wszystkie ileś tam pasków,a potem wciskasz obydwa analogi i L2 jednocześnie i jeszcze do tego prawy analog poruszasz lekko w dół.Nie jestem pewien czy ci wyjdzie,ale mi wychodzi to za każdym razem.
#Zenason Czy chodzi ci o to,że nie wiesz gdzie wybrac Picollo z red potaras w duelu tak?To tam gdzie już wybierasz postacie to masz taki pasek z postaciami o nazwie pasword character i tam powinien byc picollo,chyba,że po wstukaniu kodu nie zapisałeś postaci.To wtedy musisz to zrobic i już powinno byc dobrze [wesoly]

--------------------
Dodane: 17-01-2009 14:46 - Edytowane przez Napojasz dnia 17-01-2009 14:47
#Napojasz - user - 90%
Trochę szukałem googlach jednak praktycznie nigdzie nie ma klarownie wytłumaczonego jak odblokować postaci ukryte i tutaj zwracam się z prośbą do was drodzy userzy ;) Jeżeli ktoś zna jakiś poradnik o ww. problemie to bardzo bym prosił o podanie, może być w języku angielskim na jakiejś stronce, nie jest mi to straszne :d A jeżeli byście byli tak mili to proszę o umieszczenie tego tutaj w tym temacie ;) Z góry dzia :d

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 17-01-2009 15:03
#Zenason - user - 0%
Butek1 mam postać zapisaną, jak na nią klinke to pokazują mi sie kolczyki... I teraz mam pytanie, bo jak wejde do sklepu z kolczykami i chce zobaczyc to ich nie ma zalozonych i wogóle ich nie ma... Gdy chce grac na dwóch to tez nie moge wybrac zeby miał te kolczyki... Prosze dokładne wytłumaczenie!

Dodane: 17-01-2009 15:17 - Edytowane przez Butek1 dnia 17-01-2009 15:58
#Butek1 - user - 70%
A już wiem kiedy już wybierasz postac to nad pierwszym paskiem postaci jest taki jakby komputer wchodzisz do niego i tam masz postacie zapisane i wybierasz picollo.A mam pytanie czy ktoś z was ma może wszystkie ithemy?
Bo ja mam 98 % chyba.

Edit Napojaszu masz wszystko napisane w tym temacie http://dbpolska.n...owstart=20 [oczy]

--------------------
Dodane: 19-01-2009 16:56 - Edytowane przez michal222 dnia 20-01-2009 14:07
Kumpel mi w szkole opowiadal o Tenkaichi 3 i mowi ze jest wyjechana w kosmos ;]. Z wieeelka checia bym sobie w nia pogral tylko najpierw to musze kupic sobie PS2 hehe :d . Ale licze na to, ze w niedlugim czasie sobie kupie i bede sie relaksowal ^^.

Przy okazji mam takie pytanko Budokai Tenkaichi 3 jest moze na xboxa360?

Dodane: 21-01-2009 13:31
#jozio04 - user - 30%
Mam pytanie. Jak wchodze do Evolution Z i do sklepu z kolczykami to mam 98% i dalej nie mozna ich kupic. Ktoś wie jak je kupic zeby bylo 100%?? [szeroki]

Dodane: 21-01-2009 14:34 - Edytowane przez Butek1 dnia 21-01-2009 14:36
#Butek1 - user - 70%
Musiał byś miec BT i BT2 żeby miec 100%,bo jest taka opcja disk fusion i tam jak włożysz poprzednią wersję np.BT2 to pokazuje ci się wyzwanie,które musisz przejśc.Jeśli to zrobisz dostaniesz jakiś item.Sam mam 99%,bo nie mam BT1 [yyy]

--------------------
Dodane: 21-01-2009 15:39
Hoshiro napisał/a:
Ne, ne, ne! xP Najpierw walczysz Tien'em. Wytrzymaj wystarczająco długo - radzę używać ciągle Dodonpa, jeśli nie dasz rady na walce wręcz - aż się pojawi na ekranie analog. Wtedy wciśnij prawy analog. Tien zniknie i pojawi się Chaotzu. Po krótkiej walce Chaotzu popełni samobójstwo i znów walczysz jako Tien. Oczywiście przegrasz. x] Potem walka Gohan vs. Nappa. Nie pamiętam, czy też był analog, czy to akcja automatyczna, ale nagle Nappa atakuje Cie promieniem z ust (Kapa). Oczywiście tak, jak w Anime - Piccolo pojawia się przed Gohanem, broni go i umiera. Potem walczysz znowu jako Gohan. Musisz wytrzymać krótką chwilę, aż pojawia się Goku, którym od razu zaczniesz walkę. Wygrana jako Goku nie sprawi Ci problemów. x]

BTW. Czemu mi nie wychodzi fuzja w DBZ: BT3? Od razu mówię, że nie jestem n00bem oO" Przeszedłem Story Mode na 100%, potem te 100 misji... a jak walczę w Team Battle i mam w drużynie Goku (End) i Vegeta (Second Form), to nie mogę zrobić fuzji. Niby mam u obydwóch 4 paski mocy (ta, nie mylę z KI) i wciskam grzecznie fuzję na Gogete lub Vegetto - coś mi nie wychodzi. oO" Chyba nie trzeba żadnych przedmiotów do fuzji kupować, nie?
ja chłopie tenchinem gram najlepiej i nim bez wciskania analoga to przeszedłem nikt na tym forum zemną niemiałby szans serio nieprzechwalam się uczyłem się u kolegi on jest lepszy odemnie nikt z nim niewygra mi się tylko 2 razy udało

Dodane: 23-01-2009 13:10
#jozio04 - user - 30%
Butek1 ---> a jezeli mam pleja przerobionego swap magicem to nie zrobie tego disc fusion??

Dodane: 23-01-2009 14:38
michał222 ten qmpel to ja :d .
I mam pytanie do was wszystkich czy wie ktoś z was jak powiększyć życie w DBZ BT3 i jak odblokować wszystkie postacie i mapy??proszę was o pomoc w tej sytuacji

--------------------
Dodane: 23-01-2009 18:37 - Edytowane przez Butek1 dnia 23-01-2009 18:57
#Butek1 - user - 70%
Szukac ludzie!To nie boli [oczy] Wyżej jest wszystko napisane.To jest link z tematem w,którym jest napisane jak powiększac życie.Jest to post gutka6 http://dbpolska.n...ic,31,4433 Co do stagów i postaci to jest to tutaj http://dbpolska.n...owstart=20

jozio04 Na twoje pytanie nie umiem odpowiedziec,bo mam oryginalnego playa i grę.Lecz wydaje mi się,że jeśli gry masz piraty to może ci się uda.Bo nawet nie wiem co znaczy ten swap magic.Pozdro 4 all :d
Edit Dowiedziałem się,że jednak powinny ci działac oryginalne.

Aha i ten disk fusion jest w ultimate battle czy coś.Masz tam 100 misji,survivala i właśnie disk fusion.Najpierw wkładasz starszą wersję,a potem dbz bt3 i masz kolejne misje.

--------------------
Dodane: 23-01-2009 23:06
#jozio04 - user - 30%
Butek1 ----> możesz mówić jasniej. Mam pleja przerobionego tym swap magicem. DBZBT 3 i 2 mam oryginalne, kupiłem je zanim przerobiłem pleja. Jest taki problem że gdy w dbzbt3 wchodze do ultimate battle do disc fusion i klikam na dbzbt 2 to tam pisze zeby otworzyc klape dysku i podmoenic plyty, z tym że plyta z DBZBT3 kreci sie caly czas bo to przez jedną z blokad, którą montowałem podczas przerabiania pleja. Wiec prosze o dokładne wytlumaczenie jesli wiesz jak to zrobic. :d

Dodane: 23-01-2009 23:12
#Butek1 - user - 70%
A!Więc o to chodzi.Niestety nie wiem czy można coś na to poradzic.Spróbuj np.trochę poczekac zanim płyta się zatrzyma albo porostu ją wyjmij jeśli to nie pomoże to musiałbyś usunąc tą blokadę,bo mi się płyta zatrzymuje prawie od razu.

--------------------
Dodane: 24-01-2009 21:46
#jozio04 - user - 30%
Czekanie nic nie da bo płytka sie bedzie krecic bezustannie i to jest pewne. Natomiast jesli chcialbym ją jakos zatrzymac to nie wiem czy cos sie nie rozwali. Plyta sie zatrzymuje od razu jak masz oryginalnego pleja. Wiem bo zanim przerobiłem to robiłem te disc fusion, ale nie wiedzialem ze tam mozna odblokowac 100% tych kolczykow. Jeżeli usune to blokade to jest ryzyko ze ją uszkodze. Takze nie wiem co robic. :d

Dodane: 24-01-2009 22:25
#Napojasz - user - 90%
Trochę przeczesałem neta i znalazłem świetną stronkę na której znajdziecie opisy jak np; odblokować postaci oraz wiele wiele innych przydatnych informacji.
Proszę http://www.gamefa...39644.html stronka jest rewelacyjna, mnie się przydała już wielokrotnie :)

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 25-01-2009 21:20
Świetna gierka ;] Duzo postaci i duzo specjalnych ciosow nic dodac nic ujac;]

Dodane: 25-01-2009 21:25
#quentin7 - user - 30%
ja już mam wszystko odblokowane prócz jednej postaci nie wiem jakiej :xD chyba to chichi jest :) [oczy]

--------------------
Dodane: 25-01-2009 21:32
#baki1616 - user - 20%
A na czym w nią grasz??ja gram w nią na emulatorze pcsx2 i nawet dobrze chodzi mi ale niestety jeszcze brakuje mi troszke postaci

--------------------
Dodane: 25-01-2009 22:42
#quentin7 - user - 30%
no ja zpylałem w to już dośc dawno w wakacje...1 postać mam nieodblokowaną... i od tamtąd nic nowego nie odkryłem , jeżeli już w to gram w to tylko z bratem pojedynek 5na5 ,a to prawdziwy hardcor ... musze postarać sie jakoś nagrać ten spektakl ;xD
a pokonać w tym mojego brata to prawdziwy wyczyn ... zna każde combo (ja też , dzieki niemu) a podług tylu pojedynków wyprzedza mnie i tak ... a w DBZBT2 wystarczy że dorwie Gogete ssj4 to nie mam szans z nim ;/ bo w T3 to jeszcze daje rade zniknąć a tam sie nie da zbytnio

a przed Tobą troche "odblokowywania" ;xD ale spoko przejdziesz całą dragon history to odblokujesz 3/4 wszystkiego + podokupujesz troche w sklepie i bedzie inaczej
no i pobaw sie w zbieranie kul i Turnieje :)
ja chyba niezliczoną liczbe godzin spędziłem z bratem przy tym wszystkim ...

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online