Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 21:09
OnLine: 45, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Budokai i Budokai Tenkaichi
Dodane: 02-01-2009 11:12
Właśnie dla tej gry kupiłem PlayStation2...

Dodane: 02-01-2009 12:26
#enigma - user - max%
Grałem u kolegi, i fajna gierka, oczywiście jak każda o tematyce db. Dobra grafika, sporo postaci, i dużo ciekawych ataków, zapewniają nam rozrywki na długi czas, muszę sie z nią zaopatrzyć ; )

--------------------
Dodane: 02-01-2009 12:39
#Napojasz - user - 90%
Tak jak pisałem we wcześniejszym poście, koledze udało pobrać się angielską wersję tej gry i tutaj nie małe zaskoczenie nas spotkało. Mimo iż teoretycznie gry pod względem trudności powinny być identyczne na poziomie "medium" to jednak tak nie jest xD Okazuje się, że angielska wersja tej gry jest dużo trudniejsza do przejścia od japońskiej, przeciwnicy w trybie historii są 2x szybsi, sprytniejsi i co najważniejsze, potrafią odbijać pociski KI co było nie do pomyślenia w wersji japońskiej, początkowo gdy graliśmy w nią wydawało nam się, że twórcy gry nie wprowadzili takiej umiejętności u postaci, gdyż żaden z przeciwników tego nie stosował. Ponadto w trybie gry multiplayer troszkę trudniej jest zastosować niektóre techniki. Poziom trudności nie jest jednak najważniejszy, dużo istotniejsze jest zrozumienie opcji w menu, dlatego do trybu historii wybieramy wersję ang natomiast na multi japońską :d

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 02-01-2009 12:46
#kewro - user - 0%
DBT3 jest spoko chyba najlepsza z tych wszystkich części . Polecam gorąco mam wszystkie części, Nawet te dla fanów fajnie że to wymyślili [wesoly] grywam na PS2 pozdrawiam

Dodane: 03-01-2009 12:45
#florek26 - user - 20%
Wie ktoś jak w trybie duel zwiększyć życie postaciom ?

Dodane: 09-01-2009 20:52
Nie wiecie czy odpali mi na kompie przez emulator budokay 3 .Pytam bo nie mam play station ale myślałem żeby sobie w to pograć

Dodane: 09-01-2009 20:57
#enigma - user - max%
Vendigroth napisał/a:
Nie wiecie czy odpali mi na kompie przez emulator budokay 3 .Pytam bo nie mam play station ale myślałem żeby sobie w to pograć

Nie sądzę abyś w miarę płynnie zdołał pograć, bo to jest myślę zbyt dużo jak na komputer, no chyba że masz sprzęt łącznej wartości koło 10 tysięcy zł to wtedy myślę że jako tako byś pograł. Jednak na sprzęcie za 3000 zł nie sądzę ...

--------------------
Dodane: 09-01-2009 21:04
#by_ikar - systemadmin - max%
Vendigroth napisał/a:

Było już wiele wiele wiele wiele i jeszcze raz wiele wiele razy na forum, czytać szukać. Nawet jest temat jak skonfigurować emulator, ale komu by się chciało szukać no nie?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 16-01-2009 16:50
witam czy morze mi ktos pomoc z 2 misja bo nie wim o co chodzi

Dodane: 16-01-2009 16:56
#by_black - systemadmin - max%
Mógłbyś chociaż przybliżyć sytuację w czym nie możesz sobie poradzić..

Dodane: 16-01-2009 17:05
#gutek6 - user - 10%
chodzi o 2 misje z histy czy z tych 100 walk ???

Dodane: 16-01-2009 18:00
nie wiem o co chodzi w historii co trzeba w tej misji zrobic i jak tego nappe zabic

Dodane: 16-01-2009 18:13
#Zenason - user - 0%
Mam małe pytanie, właśnie wklepałem Szatanowi kod na kolczyki. Wszedł wszytko git majonez... Lecz mam pytanie, bo gdy się włancza walke to wybiera się typ zamontowanych kolczyków! A tu nie ma takiego wyboru... Czy to automatycznie przechodzi, prosze o wytłumaczenie! [placze]

Dodane: 16-01-2009 20:25
WYTŁUMACZY MI KTOS O CO CHODZI W 2 MISJI W HISTORII ??

Dodane: 16-01-2009 20:31
#by_black - systemadmin - max%
Kamil_5555 napisał/a:

Po pierwsze grzeczniej i bez caps locka, bo jak ktoś się znajdzie to ci pomoże i nie musisz tego aż tak mocno manifestować..

Dodane: 16-01-2009 20:34
ja tylko pytam ??
bo nie moge tego przejść ta misja jest pogienta ja mam o połowe życia mniej

Dodane: 16-01-2009 22:10
#by_ikar - systemadmin - max%
Kamil_5555 napisał/a:
ja tylko pytam ??
bo nie moge tego przejść ta misja jest pogienta ja mam o połowe życia mniej

Ale możesz się inaczej zapytać, każdy rozumie jeżeli napiszesz to normalnie, nie musisz wyrażać swojego zbulwersowania wielkimi literami i jednocześnie odstraszając ludzi co by mogli ci pomóc, bo kto pomoże gburowi?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 16-01-2009 23:42
#Butek1 - user - 70%
Kamil_5555 napisał/a:

Dobra ja ci wytłumaczę.O ile pamiętam najpierw walczysz Chaotzu i musisz nim przegrac czy coś.Potem Tenshinhanem też przegrywasz,a następnie nie wiem czy jest Goham i chyba Picollo.Musisz nimi wygrac.Chociaż może to byc tak też,że masz między paskami życia licznik czasu i musisz wytrzymac z Nappą aż do upłynięcia go.Ja jakoś na hardzie pokonałem Nappę Teshinhanem [oczy] ,ale ledwo.Pozdro

--------------------
Dodane: 17-01-2009 09:51 - Edytowane przez Hoshiro dnia 17-01-2009 09:53
#Hoshiro - user - 0%
Ne, ne, ne! xP Najpierw walczysz Tien'em. Wytrzymaj wystarczająco długo - radzę używać ciągle Dodonpa, jeśli nie dasz rady na walce wręcz - aż się pojawi na ekranie analog. Wtedy wciśnij prawy analog. Tien zniknie i pojawi się Chaotzu. Po krótkiej walce Chaotzu popełni samobójstwo i znów walczysz jako Tien. Oczywiście przegrasz. x] Potem walka Gohan vs. Nappa. Nie pamiętam, czy też był analog, czy to akcja automatyczna, ale nagle Nappa atakuje Cie promieniem z ust (Kapa). Oczywiście tak, jak w Anime - Piccolo pojawia się przed Gohanem, broni go i umiera. Potem walczysz znowu jako Gohan. Musisz wytrzymać krótką chwilę, aż pojawia się Goku, którym od razu zaczniesz walkę. Wygrana jako Goku nie sprawi Ci problemów. x]

BTW. Czemu mi nie wychodzi fuzja w DBZ: BT3? Od razu mówię, że nie jestem n00bem oO" Przeszedłem Story Mode na 100%, potem te 100 misji... a jak walczę w Team Battle i mam w drużynie Goku (End) i Vegeta (Second Form), to nie mogę zrobić fuzji. Niby mam u obydwóch 4 paski mocy (ta, nie mylę z KI) i wciskam grzecznie fuzję na Gogete lub Vegetto - coś mi nie wychodzi. oO" Chyba nie trzeba żadnych przedmiotów do fuzji kupować, nie?

Dodane: 17-01-2009 11:04
ok dzieki

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online