Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:50
OnLine: 141, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Budokai i Budokai Tenkaichi
Dodane: 19-03-2011 22:20
R3 oznacza naciśnięcie prawej gałki analogowej, więc zamiast nią kręcić, to lekko ją wciśnij. W ten sposób możesz się przemienić, lub popchnąć akcję do przodu w story mode. Jak pojawi się R3, Tenshinhana zastąpi Chaozu, itd. Już sama wiedza jak pchnąć akcję do przodu powinna Ci pomóc w przejściu tej misji, nie jest ona wcale taka trudna.

--------------------
Dodane: 19-03-2011 23:31
ok wielkie dzieki teraz napewno sobie poradze
to mi pomoze
tez przy innych skillach i grach.

Dodane: 19-03-2011 23:35
#Jaro13 - user - 60%
Ja to jeszcze robię szybciej ponieważ staram się jak najszybciej rozwalić Nappe jak dobrze mi idzie to Tienem go rozwalam bez problemu :p

--------------------
http://www.youtub...er/fatP111

Pociskam w gry nie widzisz :d
Dodane: 20-03-2011 00:13
ja praktycznie za każdym razem Nappe rozwalałem już Tienem,chyba że chciało mi się grać to dawałem się rozwalić i później się z nim bawiłem jako Goku ;P

--------------------

Moje opowiadanie:
http://dbpolska.n...opic/15127 Serdecznie zapraszam! ;)

Moje rysunki:
http://dbpolska.n...opic/14162
Dodane: 11-04-2011 17:00
#lolek9 - user - 0%
Witam :) Szukam osoby która ma na swoim komputerze Budokai 3 na ps2 i grała w tą grę przez emulator pcsx. Potrzeba mi jest ona, żebym mógł skopiować save o ile użytkownik będzie chciał użyczyć :) Konkretnie chodzi mi o plik Mcd001.ps2 z katalogu memcards. No i oczywiście żeby save miał na swoim koncie 70%-100% (Osobiście mam 43% ;p) :) . Z góry dziękuje za pomoc :)

Ps. Jeżeli temat umieściłem w złym miejscu przepraszam i proszę o przeniesienie. Szukałem również podobnego tematu na waszym forum, ale nie znalazłem.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: Budokai i Budokai Tenkaichi

Dodane: 21-04-2011 14:47
#GokuDBZ - user - 60%
Mam pytanie jaka gra waszym zdaniem jest lepsza budokai tenkaichi 2 czy 3 ? Pytam się bo będe mógł już se w sobote zagrać z bratem :)

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 22-04-2011 22:48 - Edytowane przez Michal 915 dnia 22-04-2011 22:56
Powiem ci tak BT2 ma lepsze story mode,a BT3 ma lepszą grafę i system walki.Więc jeżeli chodzi o pojedynki z bratem i kumplami to bierz Budokai Tenkaichi 3 i do tego aż 150 postaci.
Mam pytanie jak zrobić w BT2 lock on?

--------------------
"Podejdź do walki jak do idei opanowania woli. Zapomnij o zwyciężaniu i przegrywaniu; zapomnij o dumie i bólu. Pozwól przeciwnikowi by zadrasnął ci skórę, a ty wedrzesz się w jego mięso; pozwól mu by wdarł się w twoje mięso, a ty połamiesz mu kości; pozwól mu połamać ci kości, a ty odbierzesz mu życie. Nie troszcz się o swoje „wyjście cało” – złóż przed nim swoje życie"-Bruce Lee
Dodane: 22-04-2011 22:55
#GokuDBZ - user - 60%
Aha i tak już mam oby dwie :d Samemu sobie pogram w bt2 a z bratem w bt3 Dzięki ;) pozdro

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 20-09-2011 07:57
#michid98 - user - 10%
mam taki problem kiedy pobiore dbz budokai x ale jak klikam to nic sie nie dzieje pobierałem kilka wersji ale z kazdą było tak samo.może ktos napotkał podobny problem i znalazł na niego rozwiązanie

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: Budokai i Budokai Tenkaichi

Dodane: 07-10-2011 14:13
#michid98 - user - 10%
jak sie zmienic naprzykład w gochan ssj 1 w dbz budokai tenkaichi 2 bo kupiłem sobie gre i jakos nie moge rozgryzc

Dodane: 08-04-2012 13:18
Witam wszystkich mam do was pytani związanych z dragon ball budokia tenkaichi 3 jak sie robi uniki bo mi cos o nie za bardzo wychodzi :p wiem ze kółkiem i szczałkami ale rzadko kiedy znika proszę o pomoc druga sprawa jak odkryć nowe postacie ?

Dodane: 22-04-2012 20:51
#Ingsal - user - 0%
Skasowałam level mojemu bratu!!! on mnie zabije [placze]

Chodzi o to, ze Songo byl na 28 levelu i przypadkiem mi sie to usunelo.. potrzebuje prostej wskazowki jak odzyskac ten level w latwy sposob (kody, hasla, cokolwiek). probowalam kupic w tym 'dragon shop' ale jak sie okazuje moja znajomosc jezyka angielskiego jest kiepska [skrzywiony] kupilam tam trohe zdrowia i Ki i chcialam aktywowac to w 'evolutione Z' ale i tak nie moge sobie poradzic.. błaaaaaagam pomocy !!!! ;( (wskazowki typu: wejdz w to, nacisnij tamto, wybierz to)

Dodane: 22-04-2012 20:51
#thelobo - user - 20%
Ingsal napisał/a:
Skasowałam level mojemu bratu!!! on mnie zabije [placze]

Chodzi o to, ze Songo byl na 28 levelu i przypadkiem mi sie to usunelo.. potrzebuje prostej wskazowki jak odzyskac ten level w latwy sposob (kody, hasla, cokolwiek). probowalam kupic w tym 'dragon shop' ale jak sie okazuje moja znajomosc jezyka angielskiego jest kiepska [skrzywiony] kupilam tam trohe zdrowia i Ki i chcialam aktywowac to w 'evolutione Z' ale i tak nie moge sobie poradzic.. błaaaaaagam pomocy !!!! ;( (wskazowki typu: wejdz w to, nacisnij tamto, wybierz to)

Gdzie mieszkasz ? morze przyjdę na twój pogrzeb :) . Nie wydaje mi się że jest jaki kod czy też da sie kupić w shpie chyba trzeba wszystko od nowa masz pecha chyba że ja się myle.

--------------------
http://www.youtub...e=youtu.be
Dodane: 24-04-2012 09:57
#KaKa663 - user - 60%
#Michal 915 Lock on to L1 w BT 2

#Ingsal Wchodzisz w evolution Z i klikasz na Goku. Tam dajesz pierwszy slot(miejsce na item) i dodajesz item, który był przedtem wrzucony. Robisz tak ze wszystkimi slotami i lvl powraca. Niestety nie wróci Exp no ale cóż. Jeżeli nie zrozumiałeś napisz na gg to ci wytlumaczę.(gg podane w profilu)

Wiadomość doklejona:
#Michal 915 Wcale 2 nie ma lepszego story mode. Walk jest zbyt dużo. 2o walk w buu sadze? W BT 3 idze o wiele szybciej i lepiej sie walczy

Dodane: 25-04-2012 09:53
#malus9 - user - 0%
Siema wszystkim.Mam pytanie.Gdzie moge znaleźć grę Dragon Ball Budokai 2 w formacie iso?Bo wszędzie w google szukałem i nie znalazłem.Plis.Pomocy!

Dodane: 26-04-2012 19:06
#KaKa663 - user - 60%
#malus9 Zgaduje że potrzebujesz obraazu bo masz Free MC Boota? Ściągnij normalną i stwórz obraz płyty

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online