Dodane: 03-07-2010 19:00
Co do problemu z głosami postaci.
Wezmę na przykład DBZ Budokai Tenkaichi 3.
Aby zmienić głos postaci trzeba wejść w opcje ("Options"

.
Następnie wchodzimy w zmianę głosów ("Change voices"

.
Jest wyświetlony angielski ("English"

i japoński ("Japanese"

.
Oczywiście w tej wersji w którą grałem.
Najlepiej gra mi się Gogetą SSJ4.

Dodane: 03-07-2010 19:13
Witam.... xD
mam pytanie czy Dragon Ball Budokai Tenkaichi 1 , opłaca się kupować/ściągać... jak już grałem w "dwójke" i "trójke" to w "jednyce" jest jakaś zmiana czy raczej nuda i nie opłaca się grać...
Z góry dzięki za odp...

Dodane: 03-07-2010 19:18 -
Raczej nuda... Grafika jest na pewno gorsza.
Widzimy oczywiście jeden długi pasek życia, a nie kilka tak jak w 3 części.
Jeżeli chcesz w nią zagrać to lepiej jej nie kupuj, wybierz drugi wariant.

Dodane: 03-07-2010 19:21 -
O samej fabule to za bardzo nie wiem lecz fabuła chyba się nie zmienia ale na pewno -
*Grafika
*Mniejsza ilość postaci
Sam także grałem w 2 i 3 ale na 1 nie mam chęci.
--------------------
Life Goes ON.

Dodane: 13-07-2010 12:01
Dzięki za odp... a mam pytanko czy coś się różni DBZ Budokai Tenakichi 2 (po Angielsku) od tego samego tylko że po Chińsku... ? bo coś takiego słyszałem... ale jestem w tym troche zielony , pewnie sobie ściągne tylko nie wiem które po Angielsku czy po Chińsku... ?
--------------------

Dodane: 13-07-2010 12:10
Jak coś to nie po Chińsku tylko po Japońsku.Te gry różnią się tylko ścieżką dźwiękową i dubbingiem bohaterów, chociaż w angielskiej wersji można ustawić Japoński lub Angielski dubbing.Sam posiadam Budokai Tenkaichi 2 i Budokai Tenkaichi 3 , ale uważam że najlepszą grą jest trzecia część, więc radziłbym ściągnąć ci 3 część tylko że po angielsku, bo po Japońsku nic się nie doczytasz za bardzo

Dodane: 13-07-2010 12:27
Ja mam BT3 wersję z Japońskim i Angielskim głosem, a także z oryginalną ścieżką dźwiękową z anime i to jest najlepsza wersja - SLUS 21678. Gdzie i jak ją znaleźć pozostawiam wam.

Dodane: 14-07-2010 14:57
Dobra dzięki za Odp...
Mam kolejne pytanko czy opłaca się ściągać DB Budokai 3... jak już grałem w DB infite world , wiem że budokai jest starsze , ale infite world wydało mi się strasznie głupie , stąd moje pytanie jaka jest różnica pomiędzy infite world a budokai 3
pozdrawiam

Dodane: 14-07-2010 23:45
Wielkie dzięki lipa911, właśnie o taką wersję mi chodziło, że można sobie wybrać głos angielski lub oryginalny japoński, i do tego muzyczkę z DBZ

już nie długo będę miał Free MC Boota, to pobiorę tą grę

Dodane: 18-08-2010 18:07
Mam pyt. jak zrobić countera? Bo przeciwnicy często tak robią i mi zabiera prawie całe jedno życie. ...
--------------------
"Nie jestem ani Songiem, ani Vegetą, powstałem by Cię pokonać"
YOUTUBE.COM/user/srocek2

Dodane: 22-08-2010 01:00
Mógłby ktoś dać linka żeby móc pobrać tę grę (budokai tenkaichi3) ,bo całą noc jej szukałem i nie mogę pobrać a jak już można to tylko na peceta

Dodane: 27-08-2010 14:49 -
Ja mam na konsole DBZ: Budokai Tenkaichi 3 i powiem, że się opłacało
Gra kosztowała 47,50 + przesyłka, czyli w sumie ok. 65 zł.
Gameplay mogę ocenić na max. Świetna grafika. Szkoda tylko, że wiele ruchów to automaty ;/
Mam pytanie co do gry...
Może wie ktoś jak odblokować wszystkie postacie?
Przeszedłem całe Dragon History i paru postaci brakuje (parę kratek zaznaczone literą Z, czyli nieodkryte).
Byłem u smoka po życzenia, ale tam jest tylko Future Gohan do odblokowania...

Dodane: 27-08-2010 14:53
Mam problem z DB BT 3 na pc. Chciałem zagrać z bratem, ale drugi pad nie działa (klawisze są ustawione i oba pady są sprawne). Nie wiem gdzie jest problem help :S

Dodane: 27-08-2010 15:11
Mihaq napisał/a:Ja mam na konsole DBZ: Budokai Tenkaichi 3 i powiem, że się opłacało
Gra kosztowała 47,50 + przesyłka, czyli w sumie ok. 65 zł.
Gameplay mogę ocenić na max. Świetna grafika. Szkoda tylko, że wiele ruchów to automaty ;/
Mam pytanie co do gry...
Może wie ktoś jak odblokować wszystkie postacie?
Przeszedłem całe Dragon History i paru postaci brakuje (parę kratek zaznaczone literą Z, czyli nieodkryte).
Byłem u smoka po życzenia, ale tam jest tylko Future Gohan do odblokowania...
Zacytuje Ci mój poradnik...
Postacie:
Nail - przejdz walke "Super Saiyan!?" w Frieza Saga.
King Kold - przejdz Cell Games na 3 poziomie trudności.
Babidi - perzjdz walke "Farewell to the Proud Warrior" w Buu Saga.
Spopovich - przejdz World Tournament na 3 poziomie trudności.
Future Gohan - po zebraniu siedmiu smoczych kul wybierz ta postać jako
zyczenie u Zielonego smoka.
Fasha - przejdz Yamcha Game na 3 poziomie trudnosci.
King Vegeta - przejdz walke "Galaxy Battle" w What-IF Saga.
Dr. Wheelo - przejdz walke "Strongest in the World" w Special Saga.
Goku(GT) - przejdz walke "Immortal Monster" w DragonBall GT Saga.
Nova Shenron - przejdz walke "Solar Warrior 6000 Degrees of Power" w
DragonBallGT Saga.
Cyborg Tao-Pai-Pai - przejdz Otherworld Tournament na 2 poziomie
trudności.
Pilaf Machine - przejdz World Martial Arts Big Tournament na 2 poziomie
trudnosci.
Tambourine - przejdz walke "Goku Strikes Back" w DragonBall Saga.
Demon King Piccolo - przejdz walke "Goku Strikes Back" w DragonBall Saga.
Chi-Chi - po zebraniu siedmiu smoczych kul wybierz ta postac jako
zyczenie u Czerwonego smoka.
Devilman - przejdz walke "Unexpacted Help" w What-IF Saga.
Nam - przejdz walke ''Ceiling Vs. Ground'' w DragonBall Saga.
Android #8 - przejdz walke ''Affectionate Android'' w What-IF Saga.
General Blue - przejdz walke ''Penguin Village'' w DragonBall Saga.
Arale - przejdz walke ''Dream Match: Goku Vs. Arale'' w What-IF Saga.
Areny:
Mount Paozu - wybierz tą arenę jako życzenie u Zielonego Smoka.
Desert-Noon - wybierz tą arenę jako życzenie u Zielonego Smoka.
Desert-Evening - przejdz całe Yamcha Game na 2 poziomie trudności.
Desert-Night - przejdz całe Cell Game na 2 poziomie trudności.
Hell - przejdz walkę ''Innocent Monster'' w Special Saga.
Muscle Tower - przejdz walkę "Affectionate Android" w What If Saga.
Penguin Village - wybierz tą arenę jako życzenie u Czerwonego Smoka.
King's Castle - wybierz tą arenę jako życzenie u Czerwonego Smoka.
mam nadzieję że się przyda...
--------------------

Dodane: 04-09-2010 19:44
Kessssooo, ale mam smaka na tą grę

Muszę mieć ps 2 jak najszybciej. Pewnie to nastąpi dopiero na gwiazdkę. Kessssooooo xD Mimo to, że na ps 2 jest ta gra, to jest tam też Naruto Ultimate Ninja, i wszystko inne i fajne
Muszę uzbierać te 450 zł na nówkę ps2 i DBZ:Budokai Tenkaichi 3 na razie, a potem się popatrzy.
--------------------
THIS
IS
SPARTA

Dodane: 04-09-2010 20:04
bati999 napisał/a:Kessssooo, ale mam smaka na tą grę

Muszę mieć ps 2 jak najszybciej. Pewnie to nastąpi dopiero na gwiazdkę. Kessssooooo xD Mimo to, że na ps 2 jest ta gra, to jest tam też Naruto Ultimate Ninja, i wszystko inne i fajne
Muszę uzbierać te 450 zł na nówkę ps2 i DBZ:Budokai Tenkaichi 3 na razie, a potem się popatrzy.
Doradzę ci coś...nie kupuj PS2!,teraz się nie opłaca już nie robią na nią gier a ich ceny z dnia na dzień topnieją...poczekaj nawet dwa lata ale uzbieraj sobie na PS3,tam są jeszcze fajniejsze gierki DB,i nie tylko.
--------------------

Dodane: 10-09-2010 22:52
chyba se jaja robisz ps3 to gówno jakich mało, nie kupię go dopóki nie będzie kosztowało grosze, nie mam zamiaru kupować dla kilku gier tak drogiej konsoli i lepsze DB? niby gdzie? beznadziejny burst limit czy może raging blast kopia budokai tenkaichi 3?
Niestety konsole nowej generacji to hała od kiedy niedawno zakupiłem ps2 to xbox leży już dobre kilka tygodni i się kurzy, PS2 dosłownie wymiata, tyle gier i to tak dobrych a gry dalej wychodzą w japonii więc nie mam czym się martwić bo studiuje japoński.
bati999 po co aż 450zł? kiedy ja kupiłem za 150zł slima i to niezły model, co prawda to była genialna okazja na giełdzie ale na allegro można za 300zł kupić naprawdę extra wersje.

Dodane: 10-09-2010 23:06
michal9o90 napisał/a:
chyba se jaja robisz ps3 to gówno jakich mało, nie kupię go dopóki nie będzie kosztowało grosze, nie mam zamiaru kupować dla kilku gier tak drogiej konsoli i lepsze DB? niby gdzie? beznadziejny burst limit czy może raging blast kopia budokai tenkaichi 3?
Niestety konsole nowej generacji to hała od kiedy niedawno zakupiłem ps2 to xbox leży już dobre kilka tygodni i się kurzy, PS2 dosłownie wymiata, tyle gier i to tak dobrych a gry dalej wychodzą w japonii więc nie mam czym się martwić bo studiuje japoński.
bati999 po co aż 450zł? kiedy ja kupiłem za 150zł slima i to niezły model, co prawda to była genialna okazja na giełdzie ale na allegro można za 300zł kupić naprawdę extra wersje.
Jednak na PS2 Nie wyjdą najnowsze tytuły

konsole nowej generacji o wiele przewyższają swoich poprzedników.Oczywiście że PS2 ma niektóre bardzo dobre gry ale na X360 czy PS3 można stworzyć grę o wiele lepszą nie tylko pod względem graficznym dlatego że mają lepsze procesory itp niż np.PS2.Na razie nie ma takiego DB na PS3 czy X-a dobrego ale Raging Blast 2 prezentuje się całkiem nieźle
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 11-09-2010 11:09 -
może trochę źle się wyraziłem, to nie tak że nowe konsole to całkowita chała, bo owszem Dragon Age czy Mass Effect nie chciałbym w żadnym razie widzieć na ps2, ale chodzi mi o samą klasę konsol, ps2 jak na swoje lata przewyższa w każdym calu nowe konsole.
Zobaczymy jak to będzie mam nadzieje, że powstaną gry godne uwagi, bo jest takich niewiele a z roku na rok coraz niższy poziom prezentują nowe tytuły, jedynie nieliczne wybijają się, a co do samego db to się też okaże, ale jak na razie nic nie wróży że powstaną dobre db, mówisz raging blast 2 i co ty w nim widzisz?
BO ja nic, skopiowali raging blast dodając dosłownie kilka ulepszeń i za to zechcą pewnie cenę 200zł? Jak dla mnie to kpiny, dodanie paru postaci, polepszenie grafiki i dodanie trybu (zapomniałem jakiego) nie jest warte sięgnięcia po tą produkcje, zresztą animacja ciosów z tego co widzę to się niewiele zmieni, a jak przypominam sobie DB:RB to kamehame było po prostu okropne jak i ulti związane z kamehame co to w ogóle miało być, puszczam ulti kamehame i dowala przeciwnikowi i jedyne co widać to niebieskie paski wokół przeciwnika i tyle z animacji jak dowala technika, owszem inne techniki były fajne ale ogólnie zawiodłem się na RB nawet nie ma krzyków bochaterów podczas transformacji.
Ostatnio zagrywam się w budokai tenkaichi 3 i infinite world i jak dl amnei to te gierki wymiatają a nowym dragonballom daleko do nich.
No ale zobaczy się jak będzie jako fan DB i tak niestety zakupię RB2 i wtedy ocenie

Dodane: 11-09-2010 11:23
Zauważ ze gry o których mówisz wyszły pod koniec panowania swoich konsol. Bodajże po 8-9 latach panowania PS2, Gry na PS3 wyszły dopiero po dwóch latach ps3 na rynku. Poczekaj, za 5 lat z pewnością deweloperzy będą umieli wykorzystać wszystkie zalety tej konsoli i gra zmiecie Cię z powierzchni ziemi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.