Dodane: 06-10-2009 15:23
Wie ktoś może czy są organizowane turnieje w Dragon Ball tenkaichi Budokai 3 ?? Pytam sie poniewaz gramy z ziomkami w ta gre non-stop tylko miedzy soba, a 3 poziom gry jest za łatwy i nie bardzo mamy z kim pograc, a chetnie zagralibysmy z kims na odpowiednim poziomie

Dodane: 17-10-2009 13:30
Mam pytanie ... W DBZ : Budokai 3 Po pokonaniu Kid Buu Super Spirit Bombem lece na turniej , pokonuje Uub'a i mam koniec gry , a co z fabula GT ? Prosze o szybka odpowiedz .
Pozdrawiam ... GoGeTa ;p
--------------------
' FUCK !
" You Talking To Me ? "
DB Polska : One 4 All , All 4 One !

Dodane: 17-10-2009 18:55
walczyc powinienes z Li shenronem i powinenes znalesc jeszcze fasolke z ssj4 Goku lub vegeta i gogete ssj4 kapsułke i to jest fabuła z GT troche kiepska gra bo ja mam i sie zawiodłem

Dodane: 31-10-2009 19:21
Witam może mi ktos powiedzieć jak w DBZ:B3 przyzwać smoka bo zebrałem 7 kul i nic. Zebrałem je Vegetą

Dodane: 22-11-2009 12:15
hakue napisał/a:
Tenkachi budokai wymiata chociaz teraz wyjdzie na xboxa360 i ps3 jeszcze fajniejsza gierka Dragonn ball burst limit polecam dla kazdego (: gra zapowiada sie swietnie a wyglada jeszcze lepiej mam nadzieje ze bedze internetowa opcja online przez konsole (:
omfg czy ciebie pogieło?? burst limit jest już od dawna a ta nowa gierka nazywa się raging blast i też uważam że jest super xd
--------------------
TO JEST BIGOS A NIE KOLEJNA CIOTA Z BRAKAMI W HORMONACH

Dodane: 09-12-2009 20:45
Może mi ktoś powiedzieć jak zdobyć postać "Fasha" W Budokai Tenkaichi 3? To ta dziewczyna w drużynie Bardocka. Mam już prawie wszystkie postacie jednak z nią mam problem :/

Dodane: 10-12-2009 18:32
-Hardy musisz przejść któryś turniej - World Tournament - na pewnym poziomie. Już nie pamiętam jakie to były, ale na pewno trzeba gdzieś na jakimś turnieju. To tak samo jak z King Cold'em. Popróbuj każde po kolei o każdej godzinie
Mam nadzieję, że pomogłem
--------------------

Dodane: 10-12-2009 19:08
Jak scalać się w db BT3 ? Jak wezme team battle i biore gotena i trunksa to nie wiem jak zrobic ta fujze. W skill list wyglada tak jakby trzeba bylo wcisnac analog do srodka, ale jak to robie to ktorys z nich zmienia sie w ssj.

Dodane: 10-12-2009 19:13
LendzioN O ile się nie mylę to musisz wcisnąć dwa analogi równocześnie i powinna wyskoczyć animacja jak się scalają.
--------------------
Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?

Dodane: 20-01-2010 18:42
A nie słyszał ktoś przypadkiem czy jeszcze wyjdzie jakiś DB na konsole PS2? ;) Bo mam budokaia tenkaichi 3 a czy wogule opłaca się grac w tenkaichi 2? jak się ma trzecią częśc?

Dodane: 20-01-2010 18:44
możesz jeszcze zagrać w infity world jest to nowsze od tenckaichi 3,ale ma mniej postaci ale prawdopodobnie bardziej rozbudowany trycb fabularny

Dodane: 20-01-2010 18:56
infinite world przeszłem całe, także budokaia 3 i 2. w tym i sagas lecz było najgorsze ze wszystkich he he.
Wiadomość doklejona:
chodzi mi o to czy się opłaca grac w tenkaichi 2 jak się trzecia czesc przeszlo calo nie mam tylko odkrytego future gohan. kiedys go odblokowalem ale porzyczylem kumplowi pleja i mi zkasowal zapisy z gry...

Dodane: 21-01-2010 06:34 -
Chyba nie warto w db tenkaichi 2 nic lepszego tam nie ma niż w 3 może jest mniej postaci lub gorsza grafa nic tam ciekawszego nie ma
no chyba że masz ogrom kasy i ci się strasznie nudzi to se kup

Dodane: 29-01-2010 10:19 -
pomoze ktos w sprawie dbbt 1 przeszedl to ktos? zawodnikow jak w 3 sie nie da zmieniac to jak przejsc przeciwnika ktory ma ogromna przewage nade mna?

Dodane: 03-02-2010 21:58
najpierw wybierz sobie jak najłatwiejszy poziom trudności. jeśli dalej nie będziesz dawał rady to poćwicz w duelu

Dodane: 11-03-2010 20:27
co do porównania Tenkaichi 2 i Tenkaichi 3
to powiem że historia BT 2 jest 3 lub 4 razy dłuższa
i jest fajny motyw z lataniem po mapie no i oryginalna muzyczka i w moim przypadku również głosy którezmieniłem na Japońskie
no i pomysł z levelami jest boski.
Ale w BT 3 jest lepszy system walki i można sie fajnie pobawić z kumplami
chociaż ja jestem przekonany do BT 2

Dodane: 14-03-2010 11:39
budokai tenkaichi 3 jest ładniejsze (nieznacznie) i ma future gohana którego UB na SSJ jest super.BT 2 ma 20 kilka razy dłuższe story więcej itemów do wyboru można się dłużej bawić w odblokowywanie postaci.BT2>BT3(nie licząc future gohana)

Dodane: 16-03-2010 13:26
ja mam dragon ball z budokai tenkaichi 3 i powiem szczerze jestem zadowolony z tej gry!!. ale mam 1 problem, nie moge odkryć żadnych muzyk z dragon ball z bajki mam tylko jakieś nuty

może wie ktoś jak się otkrywa np. dan dan kokoro. bym był zadowolony. dziękuje

.

Dodane: 16-03-2010 14:20
Niestety, ale w Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 muzykę z odcinków da się odblokować jedynie w japońskiej wersji gry.

Dodane: 16-03-2010 14:48

ja niedawno kupiłem dragon ball z budokai tenkaichi 3 i mi do odkrycia jeszcze future gohan został

a wiesz jak go się odkrywa? . a ty masz japonską wersje??
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.