Dodane: 23-05-2008 21:34 -
W temacie możecie porozmawiać o wszystkich częściach gier Dragon Ball Z: Budokai i Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi. Poruszajmy tu ich wady i zalety, ogólne opinie, oraz jeżeli macie problemy podzielcie się nimi, może ktoś wam pomoże.
--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.

Dodane: 23-05-2008 22:06 -
Po ile chodzi PS2?

Słyszałem, że ta gierka super jest, widziałem filmiki, miałem nawet okazję zagrać u kumpla ele w dwójke i tylko chwilę. To po prostu najlepsza giera db. Muszę se PSa sprawić ^-^
Edit:
Na przykład tutaj są dość skromny filmik pokazujące małą część możliwości, jakie w tej grze mamy:
http://pl.youtube...poQW-brQZk Na youtube jest tego więcej ale nie chce mi się szukać... No to po prostu każdy fan DB musi mieć ^-^

Dodane: 08-09-2008 19:25
To najlepsza gra z serii DB. Po prostu wymiata!!! Pozdro

Dodane: 10-09-2008 13:53
ma duzo postaci i combo ale muzyka niepasuje do walk dragon history jest bardzo krutkie przeszedlem je w dwie godziny w przeciwienstwie do 2 czesci . bardzo łatwo sie zdobywa postacie , mission tez sa bardzo łatwe gwarantowane przejscie wszystkiego na Z. jak dla mnie fajne jest tylko to ze jest duzo postaci i ciosow a reszte zje***i i niezgodzil bym sie z tym ze to najlepsza gra z seri db.

Dodane: 13-09-2008 18:12
Budokai tenkaichi 3 jest fenomalną grą swojego gatunku!! Polecić ją mogę każdemu kto interesuje się dragon ballem. Wielki wybór postaci, grafika świetna po prostu nie do przebicia xD.
pozdro

Dodane: 13-09-2008 20:35
mam 2 pytania. jak odblokować czerwone kolczyki (red potara) i jak wezwac czerwonego smoka. prosze o pomoc. z góry dzieki.
--------------------

Dodane: 26-09-2008 21:09
chcialbym bardzo kupic tą gre na ps2 i chce to zrobic przez internet. moze wiecie jakie są najlepsze sklepy internetowe i gdzie najtaniej moge kupic?? allegro to ostateczność bo nie znalazlem w pobliskich sklepach tej gry

Dodane: 28-09-2008 00:49
NIE ZASTANAWIAJ SIĘ TYLKO JĄ KUPUJ!!!!!!!!!!!! Ta gra jest naprawdę śietna mimo okrojonego story, grywalnośc na wysokim poziomie, dużo postaci.

Dodane: 28-09-2008 09:14
Zielony grałes w ta gre a zbytnio sie nie rozpisałeś. To prawda że gra jest zajefana prawda tez jest że ma dobrą grywalność i orżnięte story. Jest w niej masę postaci któras napewno przypadnie ci do gustu. Graficznie gra terzmi sie podoba ma ładną i przejrzysta grafike.
GORACO POLECAM CI TĄ GRE

Dodane: 28-09-2008 11:18
po pierwsze taki temat juz istnieje wiem bo sam go zakładałem,a co do gry mam go juz długo przeszedłem cała i bez wahania moge powiedziec ze jest warta swojej ceny.

Dodane: 28-09-2008 13:45
W tym tygodniu kupiłem sobie DBZ:TENKAICHI BUDOKAI 3 .
Powiem tak gra ogólnie fajna ale za łatwa .
Do gry potrzeba karte pamieci bo inaczej to lipa .
Dużo postaci , fajne Dragon History ogólnie 8/10 :]

Dodane: 05-10-2008 11:32
ogólnie spoko, bardzo fajne są scenki filmowe... tylko troche denerwuje mnie 3D

ale to jest tylko moja opinia. pozdro all

Dodane: 08-10-2008 17:32
Ci powiem, że DBZ Budokai Tenkaichi 3 jest fajne, lecz jest jeden minus - gra się prawie identyko jak w poprzedniej części. W tej części jest więcej postaci, ekstra filmiki w Dragon History i ogólnie lepsza grafika. Ja polecam Ci też DBZ B3, dla mnie jest lepsza; przy combosach są niezłe filmiki, jest trudniejsza.
PoZDrO!

Dodane: 11-10-2008 17:32
ty stary ta gra jest super gdzie ją kupiłeś ja ją widziałem tylko na recenzij

Dodane: 11-10-2008 18:35
jozio04 napisał/a:mam 2 pytania. jak odblokować czerwone kolczyki (red potara) i jak wezwac czerwonego smoka. prosze o pomoc. z góry dzieki.
Czerwone kolczyki można odblokować jak się wpisze specjalny kod w create characteristic czy jakoś tak(no tam gdzie jest Bulma).Tu masz kody
http://pl.youtube...f9wg8feJSY A jak wezwać czerwonego smoka to nie wiem.Ja zawsze jak wzywam smoka to różnie bywa,raz Shenron,raz Porunga,a raz ten czerwony.Musisz próbować aż ci wyjdzie.A co do gry jest super,mam wszystkie postacie i areny.Ale BT2 też jest super,polecam.Pozdro 4 all
--------------------

Dodane: 26-12-2008 22:42
a jak odblokowac reszte postaci brakuje mi 5????

Dodane: 27-12-2008 09:20 -
Mafisi napisał/a:
Stary jak miałeś tą grę w ręce to żałuj że jej już nie masz to jest Zajebista gra Dragon Ball jest Potegą to Mistrz w dziedzinie bijatyki ja mam wszystko co dotyczy DB i juz przeszedłem Tenkaichi 1,2,3 oraz Budoaki 1,2,3...
Stary ja tą gre miałem i mam xD i też mam wszystkie części Tankaichi 1,2,3 i Budokai 1,2,3. No i jeżeli was to interesuje to mam też Dragon Ball AF na PS2

. Ale nie warto ściągać ponieważ jest to durnowata przeróbka Dragon Ball Budokai 3.

Dodane: 29-12-2008 14:34
Mam pewien problem z gra Budokai Tenkaichi 3 a właściwie to Sparking Meteor. Chodzi o to, że z kumplem pobraliśmy japońską wersję aby cieszyć się wspaniałym orginalnym dźwiękiem i mową aktorów, niestety nie potrafimy zmienić języka, aby opcje byly po ang xD Czy jest to w ogóle możliwe ? Jeżeli tak to proszę o pomoc i wskazanie w którym miejscu można zmienić język xDD Trochę to głupi problem xD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 29-12-2008 18:54
A czy przy grze pisało [MULTILANGUE] czy po prostu [JAPAN] ? Jeżeli pisało japan to na resztę czy się da możesz sobie sam odpowiedzieć, bo co dograsz do płytki inny język? Nie wydaje mi się.... Więc trzeba myśleć o tym zawczasu;p

Dodane: 29-12-2008 20:27
No wiesz mieliśmy nadzieje, że tak jak gra jest po ang to można zmienić sobie język tak i w tej po japońsku. Ponad godzinę spędziliśmy mozolnie szukają i starając się jakoś znaleźć opcje, niestety w nich nie ma możliwości wyboru języka więc wszystko jasne. Nie można go zmienić ale mimo wszystko gramy xD Teraz kolega pobiera drugą wersję, tą angielską, jak wszystko załapiemy grając w nią, co i jak to powrócimy do tej japońskiej xD Muzyka i dubbing aktorów powala w wersji japońskiej, po prostu wybiło nas w fotel, nadal jestem pod wielkim wrażeniem tej gry
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.