Dodane: 13-02-2009 23:27 -
Chyba każdy miał do czynienia z filmami kinowymi anime Pokemon. Wyszło ich bodajże kilkanaście, w strefie plików możecie je pobrać, bądź czasami obejrzeć na FilmBox bądź Disney XD, jaki film kinowy uważacie za najlepszy i dlaczego?
--------------------

Dodane: 18-09-2010 12:11
Mi najbardziej podobał się film pierwszy. Głównym tego powodem była obecność najsilniejszego poka

Ogólnie były tam fajne walki, trochę humoru, ale też i smutku. Kiedy oglądałem to pierwszy raz to się prawie popłakałem xD (miałem z 10 lat

).
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 18-09-2010 12:21
Oooo,pamiętam może w życiu oglądałem dwa filmy kinowe pokemonów,ale to dawno i zapamiętałem taki film kinowym o pokemonie-smoku
--------------------

Dodane: 18-09-2010 12:25
SanGo napisał/a:
Oooo,pamiętam może w życiu oglądałem dwa filmy kinowe pokemonów,ale to dawno i zapamiętałem taki film kinowym o pokemonie-smoku
Film o smoku? Z tych starszych nie przychodzi mi za bardzo nic do głowy. Może dopisz coś więcej, a znajdę ten film
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 18-09-2010 13:20
Ja oglądałem tylko pierwszy i już nie pamiętam nawet co w nim było xDD Jakoś mnie do kinówek z Pokemonów nie ciągnie i chyba nigdy sę nie skuszę
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 18-09-2010 20:12 -
Na którymś kanale ogólnodostępnym był film kinowy... nie pamiętam który, ani kiedy, ani co tam było. xD Wiem że mi się podobało.

A teraz to nie mam ochoty na żadne filmy kinowe i ogólnie na Pokemony. xD
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 18-09-2010 20:51
Filmy kinowe emitowane były i dość często są na emitowane na TVN7, zaś normalnie i to dość często filmy kinowe można oglądać na Filmbox i Filmbox Family, no i jeżeli dobrze kojarzę, to chyba DisneyXD ma w planach wyemitowanie najnowszych lub już je wyemitował.
Z filmów kinowych o Pokach, zdecydowanie do gustu przypadł mi film z udziałem Unownów i Enteia, to był bodajże trzeci, z udziałem Mewtwo i Mew czyli pierwszy i z udziałem Latiosa i Latiasa, szczególnie ten
--------------------

Dodane: 18-09-2010 20:56
Ja obejrzałem 5 pierwszych. Każdy z nich mi się podobał. Ogólnie spoko te filmy. W każdy był legendarny pok. Ogólnie filmy anime mi się podobają.

Dodane: 13-11-2010 17:07
Ja obejrzałem tylko te 2 z Mewtwo, bo były fajne i te pierwsze pokemony, ale może niedługo obejrzę więcej ich.

Dodane: 13-11-2010 18:34
Ja widziałem tylko dwa ;p Ten o Mewtwo i Wakacje pokemonów ;D Ten drugi zrobił na mnie większe wrazenie

Dodane: 05-12-2010 20:42
Na razie obejrzałem oba filmy o Mewtwo, bo te początkowe pokemony mi się najbardziej podobały, ale poszukam jeszcze jakichś, bo coraz mniej filmów kinowych do obejrzenia mi zostaje.

Dodane: 11-12-2010 17:59
Mi osobiście najbardziej podobał się 9 Film pokemon (Kyogre i Manaphy, tytułu nie pamiętam bo strasznie długi).
Tam był fajny Pokeranger.

Dodane: 06-01-2011 14:06
Dla mnie super kinowka to zaklecie unown, pamietam byl tam entei i startery z 2 generacji a najleprzy byl powrot chalizarda.
A szkoda ze tej kinowki nie ma na stronie bo bym sobie jeszcze raz zobaczyl.
--------------------
Dziel się swoją wiedzą!!!
To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Dodane: 06-01-2011 15:08

Dodane: 19-08-2011 01:08
Ja mam w domu ten na kasecie 2 filmy wakacje pokemonów i pierwszy film z meew, innych nie oglądałem i zastanawiam się poważnie nad tym czy nie obejrzec któregoś z tych nowszych.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.