Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:50
OnLine: 141, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Live Action from France
Dodane: 11-06-2009 19:01
#Bociak - user - max%
Cały film? Myślałem ze to filmik? Czekam xD.

Pomyśleć że fani zrobili lepsze widowisko niż w db evolution. Gdyby mieć forsę, zatrudnić profesjonalnych aktorów... czy można uwierzyć że się uda? Pewnie że tak. Ci francuzi pokazali iż nawet fani mogą zrobić coś lepszego od tego co zaoferował nam Wong. I chwała im za to :) .

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 19:01
#Darknes - user - max%
Zapowiada się ciekawie xD Na pewno będzie lepsze od Ewolucji xD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-06-2009 19:11
#florek26 - user - 20%
Nie no po prostu świetne. Nigdy nie widziałem lepiej zrobionego amatorsko filmiku o Dragon Ball. Wszystko tam było świetne. Bardzo podobały mi się efekty. Kamehameha było naprawdę fenomenalne, jak i ataki androidów.

black to co znalazłeś... Nie wierze własnym oczom, że coś takiego wogule będzie. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę to w całości.

Dodane: 11-06-2009 19:14
#by_black - systemadmin - max%
To już jest, tylko muszę to pobrać, a jak pobiorę to zuploaduje. Film ma 44 minuty. Jest połączeniem Zeldy, Dragon Ball Z oraz jeszcze jednego anime. Tytuł to "Final Quest 3".

--------------------
Dodane: 11-06-2009 19:20
Naprawdę fajny jest ten filmik. Black teraz pobierasz ten film w całości a ten tytuł tego to "Final Quest 3" ?

Dodane: 11-06-2009 19:26
Tak przecież napisałem wyżej że pobieram, a tytuł to "Final Quest 3"..

--------------------
Dodane: 11-06-2009 20:53
#C@rL - user - 100%
Woooow xD Co ja tu słyszę ^^ Naprawdę będzie to świetne 44 minut xD Już nie mogę się doczekać! :)

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 11-06-2009 20:58
#Rocky - user - 90%
Filmik widziałem już dawno.. ale super że to tylko znikoma część całego filmu :d
Obejrzę to na pewno :d

--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy
Dodane: 11-06-2009 20:59
#Bociak - user - max%
Final Qvest 3? To poprzednie częsći były, jak trójka w numerze? Dobra nie będe zaśmiecać forum, bo dziś i tak już nieźle zaśmieciłem, tylko cierpliwie czekam.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 11-06-2009 20:59
#Macias - user - max%
O ja to oglądałem wiele razy. Mam to już od prawie roku w ulubionych filmach na youtube. Nawet na naszym forum w temacie o Ewolucji, dawałem linka do tego filmiku. Jest naprawdę genialnie zrobiony. Jak na amatorką produkcję jest wyborny. Twórcy Dragon Ball - Ewolucji, mgli by pozazdrościć im efektów, dobrze dobranych aktorów i lepiej dopasowanych strojów. Podziwiam tą francuską ekipę. Wykonała naprawdę świetną robotę. Pozdrawiam.

--------------------
Dodane: 12-06-2009 09:13
#pacin - user - 90%
A tak, oglądałem te filmiki już kiedyś. Naprawdę kolesie nieźle się spisali z tymi efektami. Jest co podziwiać. Jest także lepszy od tego amerykańskiego badziewia za którym trzeba było czekać kilka lat.

--------------------
Dodane: 12-06-2009 09:25
Filmik jest naprawde bardzo fajnie zrobiony, musieli sie bardzo postarać, jest 100 razy lepszy od db ewolucja, już nie umiem sie doczekać całego filmu, który pobiera Black. Pozdrawiam ;)

Dodane: 12-06-2009 17:16
#lolex888 - user - 0%
Filmik jest zrobiony genialnie, to jest naprawde coś. Kiedy będzie do pobrania Final Quest 3 ?

Dodane: 14-06-2009 17:23 - Edytowane przez Marek1992 dnia 14-06-2009 17:24
Black mógłbyś podać link do tego filmu Final Quest 3. Pozdrawiam ;) :d

Dodane: 14-06-2009 17:35
#by_ikar - systemadmin - max%
Marek1992 napisał/a:
Black mógłbyś podać link do tego filmu Final Quest 3. Pozdrawiam ;) :d

Jesteś w gorącej wodzie kompany? W każdym temacie to samo, pewnie że poda ci linka, ale do torrenta z jednym sedem i zobaczymy czy będziesz zadowolony ;)

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 14-06-2009 17:37
http://images.dbp...sy/fq3.zip Pobierz sobie sam torrentem. Zobaczymy czy przy dwóch seedach będzie ci do śmiechu.

--------------------
Dodane: 23-06-2009 13:19 - Edytowane przez Marek1992 dnia 14-06-2009 21:38
Przepraszam, nie wiedziałem że to przez torrenty, to ja poczekam jeszcze na zuploadowanie, jeszcze raz przepraszam że byłem niecierpliwy. Pozdrawiam

Znalazłem na necie dragon ball fan live action Goku Vs Freezer, film trwa 10 min oto link do pobrania http://rapidshare..._Goku.rar. Pozrawiam ;)

Dodane: 23-06-2009 14:43
O świetne ! ;] podoba mi się ten filmik . Nawet kostiumy mieli bardzo podobne . Efekty specjalne też były niezłe .

Dodane: 23-06-2009 15:14
Też dopiero teraz looknęłam i to jest świetne! Szacun dla tych, co to robili, bo naprawdę potrzeba wiele wysiłku. Sto razy lepsze niż to Evolution, które z DB ma niewiele wspólnego :p .

--------------------

"Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain
Dodane: 22-07-2009 11:04
Ja sobie pobrałem to z tego linku co podał Black pobierałem przez torrent. Jeszcze całego nie obejrzałem, ale powiem tak film nawet fajny, np, Gohan robi Genkidama. Najlepiej jak walczył z cyborgami.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online