Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:50
OnLine: 141, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Source
Dodane: 17-05-2008 11:56
#Steve - user - 0%
mam pytanie. Czy w Dragon Ball Source da sie zamieniac w ssj? bardzo mi zalezy na odpowiedzi

Dodane: 17-05-2008 11:59 - Edytowane przez C@rL dnia 17-05-2008 12:51
#C@rL - user - 100%
Chyba nie ten dział. Takie tematy w dziale "Wsze Problemy". Co do tematu to musisz poszukać na necie kombosów do DB Source.

Edit: Jak patrzyłem na forum o tej grze to wiele userów pytało jak się przemienić w ssj, żaden nie otrzymał odpowiedzi. Może gra nie posiada takiej opcji. Na YouTube też nic nie znalazłem. A wierz mi tam można znaleźć wszystko xD.

Edit: Jak się da to się da, nie wiedziałem xD. Nie grałem w to xp.

Pozdro all!!!

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 17-05-2008 13:08
a co byś chciał?? oczywiście że się da a nawet w ssj3 i ssj4 :p

A tak na Marginesie to nie polecam DB Source lepszy jest BFP 2.5

A tak na Marginesie to nie polecam DB Source lepszy jest BFP 2.5

Dodane: 06-09-2008 09:44
własnie pobrałem Half-Life 2 i moda DB Sourse i jak zainstaluje HL to gdzie mam wrzucic te pliki z DB zeby mi sie wszystko pozmieniało tak jak nalezy ?????[wesoly]

--------------------

MoJe ŻyCiE ;) mOjA fRaJdA ;D
"Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi. :d "
Dodane: 09-09-2008 19:17
#karpk572 - user - 0%
eee wiece moze Jak zrobic dragon ball source przez steam cs ?? :|

Dodane: 20-09-2008 20:11 - Edytowane przez Mattiz dnia 20-09-2008 20:15
#Mattiz - user - 90%
grałem w tą gre długo wiec jestem troche obczajony a wiec tak:
by w nią zagrać potrzeba Steam'a i Half-life 2 Deatmatch (jak ktoś ma CS Soruce to idealnie) nie wiem ja postawic serwa ale jak ja gralem to było ich z 100
nie mam pojęcia jak sie zmieniac w SSJ bo nawet niewiedziałem ze tak mozna xD (jak ktos wie jak to prosze o odpowiedz)

a kryształowe kule zbiera sie poto aby wygrac plansze i przejść do nastepnej

to tyle co wiem :p

Pozdrawiam xD

EDIT: jeśli ktos chce moge napisac jak zainstalowac DBS w Steamie

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 22-09-2008 00:54
Ja mam duzo pytan
1.z kad moge sciagnac dodatkowe mapy itp szukalem wszedzie niestety nie znalazlem
2.jak znalesc rozne tricki kombosy rowniez szukalem i nie znalazlem
3.jak dodac boty
4.nie wyswietla mi ani 1 serwera co jest grane? :|
5.jak sie zmieniac na wyzsze poziomy probowalem juz wszystkiego??
Prosze o szybka odpowiedzi z gory thx :d

Dodane: 07-10-2008 21:20
podobno jest jakis mod do cs'a 1.6 i mozna grac w dragon balla :d tak samo jak do ,,san andreas" ^^

Dodane: 08-10-2008 08:29
#Cyrus - user - max%
Nie podobno tylko oczywiście, że jest i to już od ładnych paru lat xD Zapraszam do tematu o Earth's Special Forces [ESF].

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 24-10-2008 23:04
#rapsik - user - 0%
Mattiz303 mówiłeś, że możesz napisać jak zainstalować DBS w Steamie. Byłbym Ci bardzo wdzięczny. :d

PS: Steama i HL2 Deatmatch już mam tylko nie wiem jak zainstalować DBS.

Dodane: 21-11-2008 20:55 - Edytowane przez Wargor dnia 21-11-2008 22:05
#Wargor - user - 20%
Skąd moge mieć Hl2 deathmatch [wesoly]
Edit: jak te gre włączyć potem?? :d

Dodane: 15-12-2008 07:15
hmmm jedyne rozwiazanie to chyba tylko kupic ;p ;/ bo na necie sa raczej same pirary i nie pograsz sobie ;/ [zly]

--------------------

MoJe ŻyCiE ;) mOjA fRaJdA ;D
"Szacunek dla wszystkich ludzi, dzięki którym świat się nie nudzi. :d "
Dodane: 27-12-2008 10:49
#KrY1997 - user - 0%
Niech ktoś założy serv Hamachi bo DBS już nie działa :(

Dodane: 31-12-2008 10:39
#yokso - user - 0%
a ja nie wiem jak wlonczyc DBS bo sciongnolem rozpakowalem i nie wiem jak grac prosze szybkom odpowiedz na moje gg 13996017

Dodane: 17-01-2009 16:44
wlasnie sciagam DB source mozecie mi wytlumaczyc po krutce o co w nim biega i czy wogole warto go sciagac??

--------------------
Whan you want something very hard you found it!
Dodane: 21-03-2009 15:00
#Gokusio - user - 0%
Pamietam, ze kiedys sciagnelem dbs, w rozpakowanym folderze byla instalka i mi dzialal bez hl2d lub cs source. Ostatnio chcialem pograc, wiec sciagnelem ale w folderze nie bylo instalki. Wie ktos oco tu biega?

Dodane: 19-04-2009 08:36
#opa12 - user - 0%
ja tez bym prosil jak zainstalowac najlepiej zeby kots mi wytlumaczyl to na gg 2608673 z góry dzienkuję

Dodane: 23-04-2009 18:04
ma ktoś boty do tego albo ip serwerów

Dodane: 06-05-2009 18:16
Też prosiłbym o IP servów, bo właśnie ściągam Half Life 2 Deatmatch ze Steama (oczywiście za free - wystarczy mieć darmowe konto na steamie, kartę od ati lub nv - i tak każdy ma - i wpisać odpowiednią stronę w firefoxie czy czego tam używacie i jak wyskoczy okno to kliknąć na steam i ok, potem zaakceptować regulamin i ściągać za free), moda już mam i chciałbym coś pograć, a na górze ktoś pisał że już nie ma serwerów :/

Może mi ktoś powiedzieć jak to włączyć? Ściągnąłem przez Steama Half Life 2 Deatmatch, ściągnąłem tego moda, wgrałem tam gdzie trzeba, i nie umiem go włączyć :/ Podobno potrzeba jakiegoś source sdk - gdzie to znajdę i jak tego używać?

Dodane: 12-05-2009 20:21
A więc
1 Pytanie to: Czy da sie grac na botach w ta gre? Jesli tak to prosze wytlumaczyc jak to zrobic.
2 Pytanie to: Czy da sie zmieniac w SSJ? Jesli tak to prosze wytlumaczyc jak to zrobic.
3 Pytanie to: Czy da sie wgrac wiecej map do tej gry? Jesli tak to prosze dac linki do pobrania i wytlumaczyc jak to zrobic.
4 Pytnie to: Mam cs1.6 STEAM i chcialbym grac przez internet slyszalem ze da sie zainstalowac pod ta gre DB Source wiec prosze o wytlumaczenie jak to zrobic. I czy niezbanuje mi STEAM za podmiane plikow lub za cos innego?
5 Pytanie to: Czy dobrze zrobilem wybierajac DB Source? Czy powinienem wybrac inna czesc DB? Jesli tak to prosze o podanie linkow do download. (interesują mnie tylko gry z Grafika 3d)

Moze ktos odpowiedziec na jakies pytania? czy niewie nikt? :p

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online