Dodane: 01-02-2010 10:31
Burt Limit fajne przeszedłem na normal. Tylko tak jak wszyscy mówią postaci mało, gra krótka, no ale grafa zarąbista ( gram na 22 cali ale w HD)
Raging Blast też mam zajefajna gierca grafa też ale za przeproszeniem ta jeba.na kamera

No normalnie w pewnych momentach odechciewa się grać
--------------------
D'oh

Dodane: 28-02-2010 11:10 -
Tak między nami dodam że ja kupiłem burst limit na allegro za 70zł + przesyłka (była na 2 dzień)

90 zł to trochę dużo... Raging blast nowy już za 120 zł
--------------------

Dodane: 11-08-2011 23:53
Czy wie ktoś czy w wersji Eng tej którą mamy w sklepach ;p
można włączyć język Japoński ?? Raging blast mnie nudzi
już wole Tenkaichi 3 , a w Burst Limit bym pograł
--------------------

Dodane: 19-08-2011 10:31
Tak, można włączyć japoński, bo sam mam. A mam napisy eng i dialogi po japońsku.

Szczerze polecam kupno i sam mam takie pytanko. Idzie grać po sieci jeszcze w Burst Limit? Bo mi graczy nie wyszukuje, ale to pewnie dlatego, ze nikt po sieci nie gra. Ale jeśli ktoś ma ps-a i Burst Limit to zapraszam na PW.
--------------------

Dodane: 19-08-2011 10:49
Ta gra do Racing Blast'a i Budokai 3 się nie umywa nawet -_- sterowanie kiczowate kombosy wyglądają za prosto ;/ przypomina mi to gre na PSP Shin Budokai 2 tylko w Burście więcej postaci noi trochę jednak bardziej rozbudowana
--------------------

Dodane: 19-08-2011 10:57
Oglądałem let's play Burst limit, i sądze, że nie jest taka zła, chociarz możliwość ruszania się tylko w prawo i w lewo boli. Najbardziej denerwują przerywniki filmowe, jednak ta gra nadrabia grafiką.
Raging blast o wiele lepsze ( takie jest moje zdanie )
Ja uważam, że najlepszą grą DB jest DBZBT3 ( na PSX2 )
Pozdrawiam

Dodane: 19-08-2011 11:10
#adinho58, BL nie jest takie złe, jakim go opisujesz. Mi gra się bardzo podoba, fabuła fajnie przedstawiona w przeciwieństwie w Ragong Blast 2, gdzie tego już nie ma. Tak jak napisał Newi, DBZBT3 jest jak na razie chyba najlepszą bijatyka Dragon Balla. Chociaż to ruszanie się w prawo i lewo aż tak bardzo nie boli. Jest to taka typowa bijatyka. I tak mamy tam więcej swobody niż w np. Street Fighterze czy Mortal Kombat.
--------------------

Dodane: 19-08-2011 13:48
@Arti1915
No, od Street fighter, czy Mortal Kombat napewno jest lepsze

.
Jednak te gry dały innym początek

Dodane: 27-08-2011 16:54
trochę przesadzasz gra jest fajna no ale tez przyznam ze bardziej mi się podobało Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

Dodane: 27-12-2011 17:47
Hej,wiecie może czy wyjdzie Burst Limit 2? Pierwszą część przeszedłem,mało postaci,krótka...

Dodane: 27-12-2011 19:10
DarkStudio napisał/a:
Hej,wiecie może czy wyjdzie Burst Limit 2? Pierwszą część przeszedłem,mało postaci,krótka...
Po jej wydaniu były sugestie kontynuacji, ale narazie nic nie wiadomo aby była 2 czesc. Nie jest to jednak ostatecznie wykluczone.
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 27-12-2011 19:37 -
Szkoda że nie ma żadnych wieści o Burst Limit 2. Moim zdanie Burst Limit jest lepsze.Wole kamerę od boku, a nie z trzeciej osoby jak w tenkaichi i raging blast.
Niestety Burst Limit jest mało postaci i nie ma buu sagi.Lecz jest najlepszą grą seri dragon balla jaką grałem.

Dodane: 27-12-2011 20:06
O kontynuacji nic nie wiadomo i raczej jej nie będzie. Bo i po co? Zamiast tego wychodzą nowe gry z logiem Dragon Ball'a takie jak np. najnowszy Ultimate Tenkaichi. Może następna część DB będzie na powrót posiadała widok z boku, bo z trzeciej osoby rzeczywiście jest trochę męczący dla mnie.
--------------------

Dodane: 27-12-2011 20:54
Arti1915 napisał/a:
O kontynuacji nic nie wiadomo i raczej jej nie będzie. Bo i po co? Zamiast tego wychodzą nowe gry z logiem Dragon Ball'a takie jak np. najnowszy Ultimate Tenkaichi. Może następna część DB będzie na powrót posiadała widok z boku, bo z trzeciej osoby rzeczywiście jest trochę męczący dla mnie.
Po co ? Szczerze przyznam, że najbardziej chciałbym zagrać w poprawionego, odświeżonego BL. Czyli wszystkie sagi, serie, kinówki, transformacje, postacie, dużo ataków. Gra byłaby nie do pobicia
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 27-12-2011 21:23
No i dlatego chyba nie zrobią BL2 tylko jakąś nową gierę. Sam tez mam nadzieję, że pokazali by w niej wszystkie sagi, wszystkie albo przynajmniej te najlepsze kinówki. Z naszym kochanym Dragon Ballem jesto to, ze ma ogromny potencjał, tylko nie wiadomo, czy studio odpowiedzialne za gry DB ma mało kasy czy mało pomysłów lub zapału do pracy.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.