Dodane: 03-01-2009 14:28 -
Sorry że odświeżam temat xD
Gra oprócz ładnej grafiki i wstawek filmowych przed i w trakcie walki oraz po walce jest do kitu.... Tak samo wole przestrzeń DB TB.. a co do DB BL nic szczególnego "Dwie, jedna łapanka" dla wszystkich postaci, nuda, niema nawet SSJ4... już sam zauważyłem ważny błąd w wyglądzie postaci otóż:
Na formach SSJ i SSJ2 postacie mają źrenice... "Story mode" to jest bezsensu... jeżeli ktoś nigdy nie oglądał DB to nigdy nie zrozumie dlaczego nagle postacie się wzięły na danej walce, kim są postacie i w ogóle nie da się zrozumieć dlaczego np: Walczyliśmy na ziemi i dlaczego nagle walczymy na Namek... Mało kombosów, szybko się nudzi...
Twórcy gier jak zwykle od pewnego momentu walą tylko na grafikę, a grywalność to jest na drugim albo na trzecim planie ;/
Po prostu DB BL to: ładna grafa, parę dźwięków i grywalnosć na 5 minut zabawy potem gra loduje na zakurzoną półkę i nic poza tym
DB TB jest lepszy, może pod względem graficznym gorszy ale daje o wiele więcej frajdy i zabawy, DB BL jest drogi i w zamian nic fajnego nie dostajemy(Może oprócz grafiki która nie jest ważna! Tylko grywalność),
No i co do DB TB gdyby było droższe od ceny BL to 100% było by warte swej ceny, czego niemożna powiedzieć o DB BL

Dodane: 07-01-2009 21:31
#Usunięty -

-
wdług mnie gra jest świetna ja też zamierzam kupić xboxa360 . gra jest super i wprost wspaniała

Dodane: 25-01-2009 16:36
wiekszosc mowi ze burst limit jest gorszy od budokai tenkaichi 3

to sie nie znaja za bardzo na grach jak patrza na to ile postaci tylko jest a nie na grywalnosc grafike i fabule. polecam wszystkim burst limit!!
--------------------

Dodane: 25-01-2009 16:39
Większość ocenia tak BL nie dla tego że jest całkiem kiepskie, ale nawet ostatnio mi małpisz na GG pisał że to nie to samo, że budokai jest o wiele szybszy, więcej dynamiki, jeżeli chodzi o grafikę to wiadomo BL jest lepsze, ale grafika nie zawsze odgrywa największą rolę, co z tego że gra jest graficznie odpasiona jak grywalność stoi na niskim poziomie?

Dodane: 25-01-2009 16:43
wlasnie m sie grywalnosc podoba i fabula dopracowana ale czemu nie zrobili by wersji od 18 lat z lepszymi efektami. ta co teraz sprzedaja jest od 12 lat i mnie dziwi gdy szatan serduszko uderza special bean cannon w raditza i goku i ani krwi ani 'dziur w brzuchu' nic.
--------------------

Dodane: 25-01-2009 17:23
Hmmm..... Gra Bardzo fajnie sie zapowiada szkoda jednak ze ps3 i x-box 360 ale trzeba sie poswiecic i kupic ;];] bo widze ze warto.... ;]
Pozdrawiam

Dodane: 25-01-2009 17:26
jak zapowiada ? juz od pol roku jest na ryknu
--------------------

Dodane: 25-01-2009 18:03
Staroch napisał/a:wiekszosc mowi ze burst limit jest gorszy od budokai tenkaichi 3

to sie nie znaja za bardzo na grach jak patrza na to ile postaci tylko jest a nie na grywalnosc grafike i fabule. polecam wszystkim burst limit!!
wlasnie m sie grywalnosc podoba i fabula dopracowana ale czemu nie zrobili by wersji od 18 lat z lepszymi efektami. ta co teraz sprzedaja jest od 12 lat i mnie dziwi gdy szatan serduszko uderza special bean cannon w raditza i goku i ani krwi ani 'dziur w brzuchu' nic.
(Nazwy własne pisze się z dużej.)
-Grywalnosć?? fabuła?? Więcej postaci??
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
... w DB TB 3 nie grałem ale w DB TB2... wiesz co ci powiem??
W DB TB 2 mogę grac bez przerwy i mi się nie znudzi.... A w DB BL od razu po 20 minutach kiedy zrozumiałem że wszystkie postacie robią jednego Combosa (nie musiałem nawet sprawdzać na YT jest tego pełno...)
Znudziła mnie gra i tak jak wcześniej pisałem zauważyłem istotny błąd...
Ehh... A co do grafy... ja pod kątem anime wole DB TB, 2,3 a nie e każdy element świeci się jak nie wiadomo co... no i DB TB 2 , 3 O wiele szybsze jest a takze ma kamerę przestrzenną .. dzięki czemu nieprzepadam za graniem w bijatyki (nowe) które mają widok z boku... Od kąd zagrałem w Db TB 2, 3

ta kamera "przestrzenna" jest o wiele lepsza

... No i jeszcze ja niewidziałem grając w history mode jakiejkolwiek fabuły.... np: gram na ziemi i pokonuje tam Nappe i Vegeta i nagle się biorę na Zamek... ktoś nie wtajemniczony będzie się pytał skąd się wziął??

Dodane: 26-01-2009 09:30 -
no mi sie takie podobaja wlasnie z boku ^^ wogole dziwne jest tez to ze budokai tenkaichi jest tylko na ps2 i na Wii

czemu nie zrobili na ps3 i xbox'a 360 skoro jest taki dobry ?

a infinity world ? podobno cos slyszalem ze zastepca budokaia 3 , tak czy nie ?
ps. mam db burst limit na xboxa i jakos mi sie podoba gra przez neta to juz wogole

wkoncu oderwali sie od grafiki typu cell shading
--------------------

Dodane: 06-06-2009 10:58
Ja wczoraj zakupiłem Burst Limit na mojego xboxa. Moim zdaniem grafa prezentuje się bardzo fajnie, ale na razie nie miałem zbyt dużo czasu na granie, więc przeszedłem z 7 walk w Z Chronicles. Ustawiłem sobie japonski dubbing, co jest rajem dla moich uszu
Szkoda że tak mało postaci no ale cóż, może kolejna odsłona to zrekompensuje. Trzeba pamiętać, że to pierwsza gra z serii DB na konsole nowej generacji, więc trzeba im to wybaczyć. W każdym razie ja sobie pykam w tą grę i jestem zadowolony. Tylko szkoda, że aż tak bardzo to ocenzurowali.

Dodane: 06-06-2009 17:36
Ja nie mam xBoxa, wielu go niema również z userów piszących w tym temacie, więc nie wiem do końca co jest lepsze. Dla mnie na oko lepiej prezentuje się Burs limit, lecz to tylko zasługa grafiki i efektów. Bo w końcu grywalność, akcja, to tworzy grę dobrą. Druga cześć to na pewno zrekompensuje. Co do tego właśnie, gdybać można o nim w moim temacie.
http://dbpolska.n...ic,31,6661
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-06-2009 23:32 -
Burst Limit to fajna gra o tematyce DB w którą miałem przyjemność niejednokrotnie grać. Przede wszystkim ma fajny system walki, taki jak w DB:BT3 ... postaci są szczegółowo dopracowane a areny fajnie wykonane, odzwierciedlające najdrobniejszych szczegółach to co można było ujrzeć w anime.
Jedynym minusem tej gry jest jej to, że ilość postaci oraz aren jak i w zrozumiały sposób historia zostały ograniczone do działań w Z. Więc nie pogramy sobie Songiem SSJ4.
Ogólnie fajna gra ale cena zawyżona w stosunku do zawartości pudełka. 130 zł za tak ubogą w postaci grę to zdecydowanie za dużo.
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 17-06-2009 21:34
Niestety w burst limit nie pogramy sobie nawet Goku ssj2, czy ssj3, bo gra kończy się po pokonaniu Cella.
Szkoda, że jest mało postaci, ale mimo to gra jest dobra.
Gram w nią regularnie.

Dodane: 24-08-2009 14:42
Gierka mnie naprawdę zwiodła ,krótka fabuła ,słaby system walki jedynie grafika i muzyka daje rade ale reszta naprawdę kiszka

Dodane: 02-11-2009 15:19
To jak, ogólnie opłaca mi się kupić tą grę na Ps3 czy nie?? Bo nie jestem zdecydowany

Cena za jaką bym kupil gre to tak od 0-70 zł ;]]
--------------------

Dodane: 02-11-2009 15:28
Nie kupuj, lepiej poczekaj na Dragon Ball: Raging Blast. Ta gra to tak jakby odnowiony TB 3. Domyślam się też że stworzyli ją twórcy TB

Dodane: 02-11-2009 16:24
katarator napisał/a:Nie kupuj, lepiej poczekaj na Dragon Ball: Raging Blast. Ta gra to tak jakby odnowiony TB 3. Domyślam się też że stworzyli ją twórcy TB
pomysł dobry tylko że nówka az 120 zł ;(
Pogram najpierw w dema obydwóch
--------------------

Dodane: 25-01-2010 20:16
Kupiłem PS3 250gb burst limit również i powiem grafa i możliwość grania przez neta wymiatają - na PSN sieje postrach

DD
Nie podoba mi sie ilość postaci i system walki zdeka kuleje ;//
gra zła nie jest - 7+/10
Zbieram sie na Raging blast ^^
--------------------

Dodane: 31-01-2010 21:21
ja ją zamówiłem i myśle że bedzie super screnach za 90.00 zł z przesłką kurierską 22.00zł Bardzo polecam

Dodane: 31-01-2010 21:23
ja ją zamówiłem i myśle że bedzie super screnach za 90.00 zł z przesłką kurierską 22.00zł Bardzo polecam
Kupiłeś Burst Limit za 90 zł ? To nie chcę ci zepsuć humoru,ale powiem,że interesu życia nie zrobiłeś.Dodałbyś +/- 50 zł i miałbyś o wiele lepszą grę jaką jest Raging Blast

Albo nawet ja bym ci sprzedał za mniejszą cenę bo planuję

Nie opłacało ci się
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.