Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:50
OnLine: 141, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball Z Burst Limit
Dodane: 03-01-2009 14:28 - Edytowane przez by_black dnia 14-02-2012 17:00
#Matex - user - 40%
Sorry że odświeżam temat xD

Gra oprócz ładnej grafiki i wstawek filmowych przed i w trakcie walki oraz po walce jest do kitu.... Tak samo wole przestrzeń DB TB.. a co do DB BL nic szczególnego "Dwie, jedna łapanka" dla wszystkich postaci, nuda, niema nawet SSJ4... już sam zauważyłem ważny błąd w wyglądzie postaci otóż:
Na formach SSJ i SSJ2 postacie mają źrenice... "Story mode" to jest bezsensu... jeżeli ktoś nigdy nie oglądał DB to nigdy nie zrozumie dlaczego nagle postacie się wzięły na danej walce, kim są postacie i w ogóle nie da się zrozumieć dlaczego np: Walczyliśmy na ziemi i dlaczego nagle walczymy na Namek... Mało kombosów, szybko się nudzi...
Twórcy gier jak zwykle od pewnego momentu walą tylko na grafikę, a grywalność to jest na drugim albo na trzecim planie ;/

Po prostu DB BL to: ładna grafa, parę dźwięków i grywalnosć na 5 minut zabawy potem gra loduje na zakurzoną półkę i nic poza tym

DB TB jest lepszy, może pod względem graficznym gorszy ale daje o wiele więcej frajdy i zabawy, DB BL jest drogi i w zamian nic fajnego nie dostajemy(Może oprócz grafiki która nie jest ważna! Tylko grywalność),
No i co do DB TB gdyby było droższe od ceny BL to 100% było by warte swej ceny, czego niemożna powiedzieć o DB BL :p

Dodane: 07-01-2009 21:31
#Usunięty - user - 10%
wdług mnie gra jest świetna ja też zamierzam kupić xboxa360 . gra jest super i wprost wspaniała [szeroki]

Dodane: 25-01-2009 16:36
#Staroch - user - 40%
wiekszosc mowi ze burst limit jest gorszy od budokai tenkaichi 3 :d to sie nie znaja za bardzo na grach jak patrza na to ile postaci tylko jest a nie na grywalnosc grafike i fabule. polecam wszystkim burst limit!!

--------------------

Dodane: 25-01-2009 16:39
#by_ikar - systemadmin - max%
Większość ocenia tak BL nie dla tego że jest całkiem kiepskie, ale nawet ostatnio mi małpisz na GG pisał że to nie to samo, że budokai jest o wiele szybszy, więcej dynamiki, jeżeli chodzi o grafikę to wiadomo BL jest lepsze, ale grafika nie zawsze odgrywa największą rolę, co z tego że gra jest graficznie odpasiona jak grywalność stoi na niskim poziomie?

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 25-01-2009 16:43
#Staroch - user - 40%
wlasnie m sie grywalnosc podoba i fabula dopracowana ale czemu nie zrobili by wersji od 18 lat z lepszymi efektami. ta co teraz sprzedaja jest od 12 lat i mnie dziwi gdy szatan serduszko uderza special bean cannon w raditza i goku i ani krwi ani 'dziur w brzuchu' nic.

--------------------

Dodane: 25-01-2009 17:23
Hmmm..... Gra Bardzo fajnie sie zapowiada szkoda jednak ze ps3 i x-box 360 ale trzeba sie poswiecic i kupic ;];] bo widze ze warto.... ;]
Pozdrawiam

Dodane: 25-01-2009 17:26
#Staroch - user - 40%
jak zapowiada ? juz od pol roku jest na ryknu :d

--------------------

Dodane: 25-01-2009 18:03
#Matex - user - 40%
Staroch napisał/a:
wiekszosc mowi ze burst limit jest gorszy od budokai tenkaichi 3 :d to sie nie znaja za bardzo na grach jak patrza na to ile postaci tylko jest a nie na grywalnosc grafike i fabule. polecam wszystkim burst limit!!

wlasnie m sie grywalnosc podoba i fabula dopracowana ale czemu nie zrobili by wersji od 18 lat z lepszymi efektami. ta co teraz sprzedaja jest od 12 lat i mnie dziwi gdy szatan serduszko uderza special bean cannon w raditza i goku i ani krwi ani 'dziur w brzuchu' nic.

(Nazwy własne pisze się z dużej.)

-Grywalnosć?? fabuła?? Więcej postaci?? [umarl] ... w DB TB 3 nie grałem ale w DB TB2... wiesz co ci powiem??
W DB TB 2 mogę grac bez przerwy i mi się nie znudzi.... A w DB BL od razu po 20 minutach kiedy zrozumiałem że wszystkie postacie robią jednego Combosa (nie musiałem nawet sprawdzać na YT jest tego pełno...)
Znudziła mnie gra i tak jak wcześniej pisałem zauważyłem istotny błąd...
Ehh... A co do grafy... ja pod kątem anime wole DB TB, 2,3 a nie e każdy element świeci się jak nie wiadomo co... no i DB TB 2 , 3 O wiele szybsze jest a takze ma kamerę przestrzenną .. dzięki czemu nieprzepadam za graniem w bijatyki (nowe) które mają widok z boku... Od kąd zagrałem w Db TB 2, 3 :p ta kamera "przestrzenna" jest o wiele lepsza :p ... No i jeszcze ja niewidziałem grając w history mode jakiejkolwiek fabuły.... np: gram na ziemi i pokonuje tam Nappe i Vegeta i nagle się biorę na Zamek... ktoś nie wtajemniczony będzie się pytał skąd się wziął??

Dodane: 26-01-2009 09:30 - Edytowane przez Staroch dnia 02-03-2009 17:23
#Staroch - user - 40%
no mi sie takie podobaja wlasnie z boku ^^ wogole dziwne jest tez to ze budokai tenkaichi jest tylko na ps2 i na Wii :d :d czemu nie zrobili na ps3 i xbox'a 360 skoro jest taki dobry ? :d a infinity world ? podobno cos slyszalem ze zastepca budokaia 3 , tak czy nie ?

ps. mam db burst limit na xboxa i jakos mi sie podoba gra przez neta to juz wogole :d wkoncu oderwali sie od grafiki typu cell shading

--------------------

Dodane: 06-06-2009 10:58
Ja wczoraj zakupiłem Burst Limit na mojego xboxa. Moim zdaniem grafa prezentuje się bardzo fajnie, ale na razie nie miałem zbyt dużo czasu na granie, więc przeszedłem z 7 walk w Z Chronicles. Ustawiłem sobie japonski dubbing, co jest rajem dla moich uszu :d
Szkoda że tak mało postaci no ale cóż, może kolejna odsłona to zrekompensuje. Trzeba pamiętać, że to pierwsza gra z serii DB na konsole nowej generacji, więc trzeba im to wybaczyć. W każdym razie ja sobie pykam w tą grę i jestem zadowolony. Tylko szkoda, że aż tak bardzo to ocenzurowali.

Dodane: 06-06-2009 17:36
#Bociak - user - max%
Ja nie mam xBoxa, wielu go niema również z userów piszących w tym temacie, więc nie wiem do końca co jest lepsze. Dla mnie na oko lepiej prezentuje się Burs limit, lecz to tylko zasługa grafiki i efektów. Bo w końcu grywalność, akcja, to tworzy grę dobrą. Druga cześć to na pewno zrekompensuje. Co do tego właśnie, gdybać można o nim w moim temacie.
http://dbpolska.n...ic,31,6661

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 16-06-2009 23:32 - Edytowane przez Napojasz dnia 16-06-2009 23:33
#Napojasz - user - 90%
Burst Limit to fajna gra o tematyce DB w którą miałem przyjemność niejednokrotnie grać. Przede wszystkim ma fajny system walki, taki jak w DB:BT3 ... postaci są szczegółowo dopracowane a areny fajnie wykonane, odzwierciedlające najdrobniejszych szczegółach to co można było ujrzeć w anime.
Jedynym minusem tej gry jest jej to, że ilość postaci oraz aren jak i w zrozumiały sposób historia zostały ograniczone do działań w Z. Więc nie pogramy sobie Songiem SSJ4.
Ogólnie fajna gra ale cena zawyżona w stosunku do zawartości pudełka. 130 zł za tak ubogą w postaci grę to zdecydowanie za dużo.

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 17-06-2009 21:34
Niestety w burst limit nie pogramy sobie nawet Goku ssj2, czy ssj3, bo gra kończy się po pokonaniu Cella.
Szkoda, że jest mało postaci, ale mimo to gra jest dobra.
Gram w nią regularnie.

Dodane: 24-08-2009 14:42
Gierka mnie naprawdę zwiodła ,krótka fabuła ,słaby system walki jedynie grafika i muzyka daje rade ale reszta naprawdę kiszka :(

Dodane: 02-11-2009 15:19
#Wargor - user - 20%
To jak, ogólnie opłaca mi się kupić tą grę na Ps3 czy nie?? Bo nie jestem zdecydowany :d Cena za jaką bym kupil gre to tak od 0-70 zł ;]]

--------------------
Dodane: 02-11-2009 15:28
Nie kupuj, lepiej poczekaj na Dragon Ball: Raging Blast. Ta gra to tak jakby odnowiony TB 3. Domyślam się też że stworzyli ją twórcy TB ;)

Dodane: 02-11-2009 16:24
#Wargor - user - 20%
katarator napisał/a:
Nie kupuj, lepiej poczekaj na Dragon Ball: Raging Blast. Ta gra to tak jakby odnowiony TB 3. Domyślam się też że stworzyli ją twórcy TB ;)

pomysł dobry tylko że nówka az 120 zł ;(
Pogram najpierw w dema obydwóch

--------------------
Dodane: 25-01-2010 20:16
#Wargor - user - 20%
Kupiłem PS3 250gb burst limit również i powiem grafa i możliwość grania przez neta wymiatają - na PSN sieje postrach :d DD
Nie podoba mi sie ilość postaci i system walki zdeka kuleje ;//
gra zła nie jest - 7+/10

Zbieram sie na Raging blast ^^

--------------------
Dodane: 31-01-2010 21:21
#radzio23 - user - 0%
ja ją zamówiłem i myśle że bedzie super screnach za 90.00 zł z przesłką kurierską 22.00zł Bardzo polecam :d

Dodane: 31-01-2010 21:23
#Pepe - user - max%
ja ją zamówiłem i myśle że bedzie super screnach za 90.00 zł z przesłką kurierską 22.00zł Bardzo polecam :d

Kupiłeś Burst Limit za 90 zł ? To nie chcę ci zepsuć humoru,ale powiem,że interesu życia nie zrobiłeś.Dodałbyś +/- 50 zł i miałbyś o wiele lepszą grę jaką jest Raging Blast :p Albo nawet ja bym ci sprzedał za mniejszą cenę bo planuję :d Nie opłacało ci się ;)

--------------------
iSayumi
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online