Dodane: 31-10-2011 20:15
Ja ostatnio ściągałem na geografii o...surowcach na terenie PL, gdzie są, do czego można je wykorzystywać, normalnie przypał
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
, na szczęście z klimatu zrobiłem wszystko perfekcyjnie(nawet ponad zalecenia) i z mapy naszego kraju też ideolo

.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 31-10-2011 20:42
Ściągam bardzo rzadko... niezbyt mi to wychodzi szczerze powiedziawszy, więc ograniczam się do pewnych sytuacji.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 31-10-2011 21:06
W gimnazjum było łatwiutko na ściąganie. Można było sobie zeszyt wyjąć i przepisywać. A teraz w technikum to jak w psychiatryku, nie odstąpią cię ma krok : P
--------------------

Dodane: 31-10-2011 21:23 -
W gimnazjum było łatwiutko na ściąganie. Można było sobie zeszyt wyjąć i przepisywać. A teraz w technikum to jak w psychiatryku, nie odstąpią cię ma krok : P
Co prawda to prawda, trzeba staranniej przygotowywać ściągi i zorientować się za wczasu w spostrzegawczości nauczyciela.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 01-11-2011 12:56
Ja w ogóle nie ściągam gdyż moje ambicje sięgają jedynie do oceny 2 xD . A żebym ją uzyskał wystarczy mi być na lekcji i troszkę posłuchać .

Dodane: 03-12-2011 23:38
gohanek16 napisał/a:
Ja w ogóle nie ściągam gdyż moje ambicje sięgają jedynie do oceny 2 xD . A żebym ją uzyskał wystarczy mi być na lekcji i troszkę posłuchać .
To źle, przydałoby Ci się ściągać, już lepiej ściągać i mieć dobre oceny niż nie ściągać i mieć złe XD.Obecnie, w technikum często ściągam, a ściągę wkładam pomiędzy nogi.
--------------------

Dodane: 09-03-2012 14:16
Ja rzadko robię ściągi i z nich rzadko korzystam jakoś nie potrzebuję robić ściąg, chyba, że chodzi o ściąganie od kolegi z ławki to wtedy ściągam dość często.Ogólnie wolę się trochę pouczyć niż ściągać.

Dodane: 09-03-2012 17:34
Nigdy praktycznie nie ściągałem, no może jak byłem w gimnazjum, ale w technikum nie ściągam, ponieważ chcę się czegoś nauczyć. Na maturze i egzaminie zawodowym to chyba nie będę miał ściąg

A poza tym nie wyobrażam sobie, po szkole to jak komuś coś naprawię jak nie będę umiał, skoro wzorowałem się na ściągach? To już chyba lepiej się pouczyć.

Dodane: 11-03-2012 12:12
Czasami się ściągało ^^. Czasami się robiło samemu, ale często się kserowało od koleżanek w szkole (!!!!!!) albo kserowało się książkę z danym tematem w pomniejszeniu. Ściągi zawsze miałem w piórniku albo w rękawie. Jak pozwalał na to rozmiar ściągi, to trzymałem pod dłonią. Czasami jak się nie miało ściąg, a czegoś się nie wiedziało, to zawsze ktoś coś podpowiedział, albo koleżanka siedząca obok, albo z tyłu ^^

Dodane: 11-03-2012 13:11
Ja ściągam tylko w ostateczności.W tym roku nie zdarzyło mi się jeszcze.Tylko raz poprosiłem o pomoc kolegę w zadaniu a,b,c,d.Staram się ściągać jak najmniej.Ściągam tylko wtedy gdy już naprawdę nic nie wiem.^^
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 11-03-2012 13:32
gdyby nie ściągi to pewnie większośc przedmiotów była by zawalona
nie nawidze się uczyć więc korzystam ze ściąg lub robie sobie podkład

Dodane: 11-03-2012 14:18 -
Ja ściągam z fizyki,chemii i geografii.Na fizyce i chemii najłatwiej jest ściągać ponieważ nauczyciel pozwala wyciągać kalkulatory i pozwala na korzystanie z kalkulatorów w komórce. W każdym telefonie jest notatnik i w notatniku zapisuje ściągę. Mam LG KP500 jest najlepszy do ściągania(a wo gule najlepiej robić ściągi w telefonach dotykowych z dużym ekranem takim jak telefony LG) od razu po uruchomieniu telefonu mogę włączyć notatnik. Polecam żaden nauczyciel tego jeszcze nie wykrył. Najlepiej aby telefon się nie zacinał tylko działał płynie aby szybko wyłączyć notatnik i przełączyć się na kalkulator.
--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Dodane: 07-04-2012 23:04
Ja to chyba raz ściągnęłam w życiu, staram się tego nie robić, gdyż wiem,że to nieuczciwe i raczej poza tym jednym razem mi się nie udało. I zawsze bałam się,że nauczyciel zauważy ściągę.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.