Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:49
OnLine: 136, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Ulubiony poziom SSJ
Dodane: 16-02-2011 22:20
Prive-ssj napisał/a:
ja lubie SSJ ten Tak zwany Legendarny Super Saiyanin każdego zaskoczył ^^
i SSJ 2 u Gohana ;p u niego było widać że się przemienił
znaczy z wyglądu było widać jak i z siły oczywiście ;p
Goku też w tym poziomie mi się podobał Vegeta wogóle cały czas ten sam fryz xD
ssj3 mi się nie podobał. Te włosy porzeszkadzają w walce
a ssj4 z GT wogóle nie lubie może i też lekko mnie zaskoczył jego wygląd ;p
który jest nawet fajny ale to już przesada
czemu Goten i trunks nie przemienili się w ssj4 ?? przecież spełniali wymogi (osiągneli ssj)

Gohan SSJ2 podczas walki z cellem

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 16-02-2011 23:11
Najfajniejszy według mnie jest poziom SSJ2 Son Goku normalnie bym powiedział ze SSJ3 jest najlepszy ale SSJ2 jest wyrąbany w kosmos a Kamehameha wyglada zajefajnie XD

Dodane: 16-02-2011 23:21
#Sango - user - 100%
Moim ulubionym poziomem jest zwyczajny SSJ.Po prostu mi się podoba i wydaje mi się że dalsze poziomy od +SSJ2 były lekko naciągane a SSJ jest dla mnie jak w sam raz.

--------------------

Dodane: 17-02-2011 16:36
Mi też najbardziej podoba sie poziom SSJ :d Goku w walce z Frezerem wyglądał super... Vegecie też do twarzy w żółtych włoskach :d :d :d

Ale pomysł z małym Tronkiem i Gotenem którzy bez problemu osiągnęli poziom SSJ był niezbyt fajny... Goku i Vegeta pół życia trenowali zanim go osiągnęli a oni przemieniali się od tak jako dzieci...

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 17-02-2011 23:05
Prive-ssj napisał/a:
ssj3 mi się nie podobał. Te włosy porzeszkadzają w walce

Nic nie wskazuje na to, aby przeszkadzały.

czemu Goten i trunks nie przemienili się w ssj4 ?? przecież spełniali wymogi (osiągneli ssj)

Niektórzy uważają, że trzeba być pełnej krwi Saiyaninem, żeby osiągnąć ten poziom. I do tego być w miarę silnym, a Goten i Trunks w GT byli słabi.

Dodane: 18-02-2011 10:29
Saturnine napisał/a:
Niektórzy uważają, że trzeba być pełnej krwi Saiyaninem, żeby osiągnąć ten poziom. I do tego być w miarę silnym, a Goten i Trunks w GT byli słabi.

Z cego co zauważyłam to ani Tronk ani Goten w DBGT zbytnio się nie przemęczali.. Gtenowi tylko dziewczyny w głowie a Tronk robił kariere zawodową xD
:d :d :d :d :d :d :d :d

Pozdro ;*

--------------------
" Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy, lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają "

Akira Toriyama

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

"Życie ludzkie jest jak koń mijający nas w galopie"

Przeczytałam na chińskiej herbatce z wróżbami ;>
Dodane: 18-02-2011 10:51
dla mnie ulubiony poziom to Majin u Vegety czyli SSJ2,zajebista aura i ciekawe są te czerwone pioruny wokół aury,fajnie to wygląda ;)

--------------------

Nie Jestem Aktorem,Nie Chcem Innych Udawać...-Cienias(W.B.U.-W Bloku Ukryty)
Dodane: 20-02-2011 10:44
#SuperDan - user - 10%
Dla mnie ulubionym poziomem jest jak Vegeta walczył z Cellem kiedy jeszcze miał drugą formę czyli Super Vegeta ponieważ ma duże mięśnie i moim zdaniem to do niego pasuje.

Dodane: 06-03-2011 21:28
#waldaks - user - 20%
Moim najlepszym poziomem jest ssj2,niezłe umięśnienie,wygład itd.
Najlepiej wygląda Vegeta jako sssj2,a Goku jako ssj.Najgorszym moim poziomem jest ssj4 wygląda trochę jak pedałek XD.

--------------------
Im Vegeta!
Im Super Saiyan!
Dodane: 07-03-2011 15:51
#ruysei - user - 40%
Moim zdaniem SSJ2 byl tym czyms. Po poziomie SSJ bylo pozostawione troche swobody, ze moze mozna ten poziom podbic, osiaganc cos jeszcze wiecej, ale tez bez przesady. SSJ2 oczywiscie bije na leb i szyje poziom nizszy, ale jest on przedstawiony bardzo fajnie. Pewna, ale nieprzasodzona zmiana fryzury, wyladowania, i oczywiscie duzo wieksza moc i szybkosc. 3 juz jakos mi sie tak nie widziala, glownie przez te strasznie wielkie i dlugie wlosy.. Dla mnie to wygladalo troche tak jakby juz zaczynalo brakowac pomyslow. Tak wiec moim ulubiencem jest SSJ2

--------------------
Dodane: 07-03-2011 16:03
ssj w freza saga jest najlepszy i dalej też albo ssj2 gohana najlepiej mi sie podoba ssj to taki niezbyt bardzo a ssj4 to tak nie pasuje bo czarne włosy a zawsze były złote

Dodane: 26-04-2011 11:30 - Edytowane przez wonski001 dnia 26-04-2011 11:30
Ssj Goku wtedy jego energia wzrosła ponad 100 razy to wtedy poznał swoje prawdziwe możliwości Swojego ciała oraz energi :)

Dodane: 26-04-2011 11:59
#dudi08 - user - 0%
fakt że SSj w Freeza Saga było naprawdę świetne ale do gustu też bardzo przypadło jego SSj4 a szczegolnie to w jaki sposob się zmienił gdy emocje pod wplywem zdjęcia i Pan jednak wzięly górę.

Dodane: 26-04-2011 12:03
Moim ulubionym poziomem jest SSJ3 u Gotenks'a :d Ale gdyby Vegeta osiągnoł tenpoziom to napewno był by nim Vegeta... [placze]

--------------------
Moje rysunki ;)
http://npolska.ne...ost_234793
Dodane: 26-04-2011 18:49
#slander - user - 70%
Moim ulubionym poziomem jest SSJ3 i SSJ4 ponieważ lubię długie włosy. A moc tego poziomu była potężna, a SSJ4 prawie za wszystko. No, mogli go lepiej zrobić ale mi się naprawdę podoba

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 26-04-2011 18:59 - Edytowane przez wicher2101 dnia 26-04-2011 18:59
Ja tam przyzwyczaiłem się do 1 poziomu ssj. To jest taki poziom na który się wchodziło później non stop, stał się standardem.

--------------------

========================================================
"Wygrana cieszy ale porażka cie wzmacnia i czyni bardziej doświadczonym"
========================================================
"Nie proś o nic tylko to zdobywaj, w ten sposób osiągniesz swój cel"
Dodane: 26-04-2011 19:11
Mnie najbardziej podoba się zwykły SSJ,włosy są fajnie ułożone i ta złota aura.Pierwsza przemiana Goku to było coś i był najmniejszym obciążeniem dla organizmu ze wszystkich SSJ

--------------------
"Podejdź do walki jak do idei opanowania woli. Zapomnij o zwyciężaniu i przegrywaniu; zapomnij o dumie i bólu. Pozwól przeciwnikowi by zadrasnął ci skórę, a ty wedrzesz się w jego mięso; pozwól mu by wdarł się w twoje mięso, a ty połamiesz mu kości; pozwól mu połamać ci kości, a ty odbierzesz mu życie. Nie troszcz się o swoje „wyjście cało” – złóż przed nim swoje życie"-Bruce Lee
Dodane: 26-04-2011 23:33
#Bociak - user - max%
Ja najbardziej lubię SSJ3 - te dłuuuuuugie włosy są świetne, rekompensują nawet brak brwi, fajnie wyglądają tez wyładowania elektryczne wokół wtedy.

Każdy ssj prezentuje się wspaniale... Tym bardziej trzeci poziom super - sayana. :) Ale czwórka z GT była już średnia, nie spodobała mi się jak wcześniejsze złotowłose formy.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 30-04-2011 12:21
#GokuDBZ - user - 60%
Mnie najbardziej podoba się poziom ssj2 . Bardzo fajnie wyglądają te wyładowania elektryczne wokół bohatera .

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 19-08-2011 18:12
#kupcio66 - user - 30%
Ja ogólnie w czasie Cell Sagi pokochałem Gohana( jako bohatera ) , a w szczególności "jego" poziom SSJ2, ta siła to po prostu masakra. To do Gohana.
A jeżeli chodzi o inne poziomy to u mnie w zależności od danej postaci.
W przypadku Vegety to wole jednak SSJ4 niż jakąkolwiek inna formę, ale jeżeli chodzi o Goku to SSJ oraz SSJ4 to moje ulubione co do reszty nie mam zdania żadnego.

--------------------
---------
Moje rysunki:
http://dbpolska.n...opic/15642

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online