Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:49
OnLine: 137, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Ulubiony poziom SSJ
Dodane: 01-12-2011 22:30
#Esey - user - 80%
Moj ulubiony to SSJ, a najbardziej lubię Future Trunksa na poziomie super syiana ^^. SSJ 3 był jak dla mnie przerażający (GDZIE SĄ BRWI?!).

Dodane: 02-12-2011 10:49
no mi teź najbardziej się ssj podobał, ale ssj3 niebył taki zły xD
co do ssj2 to dużej róźnicy niema miedzy ssj a ssj2.

--------------------
master xD

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 26-12-2011 16:33
Ogólnie wszystkie poziomy ssj były fajne, jednak ssj2 to mój ulubiony ponieważ pojawiły się te błyskawice i wgl.

Mój ranking (bez kinówek)
1.SSJ2
2.USSJ
3.SSJ4
4.SSJ3
5.SSJ1

Dodane: 27-12-2011 00:23
#Utah - user - 30%
Zależy, która postać. Mnie najbardziej przypadł do gustu się Gogeta SSJ i SSJ4. No i może jescze Goku SSJ.

Dodane: 27-12-2011 21:42
#slander - user - 70%
panmaster napisał/a:
no mi teź najbardziej się ssj podobał, ale ssj3 niebył taki zły xD
co do ssj2 to dużej róźnicy niema miedzy ssj a ssj2.

No racja. To tylko większe umięsnienie, wyładowania elektryczne wokół ciała oraz bardziej spiczaste włosy. :d

Według mnie SSJ3 poprzez te długie włosy pokazuje jakby swoją potęgę. Dla mnie jest to widoczne. Ale brwi to zawsze mnie dziwiły..., ale te brwi wyglądają jaby były spuchnięte :d
Mój ranking SSJ, proszę bardzo:
1. SSJ3
2. SSJ2
3. SSJ4
4. SSJ

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 28-12-2011 23:12
#Bardock_ - user - 0%
najlepszy poziom ssjj według mnie to numer 3 a to dlatego że raz że chyba najlepsza przemiana w całej anime plys wygląd nie typowy iiny niż pozostałe i kazda postać wygląda w 3 rewelacyjnie trunks co prawda z dragon ball heroes goku i gotenks z extra

Dodane: 28-12-2011 23:26
#Chraban - user - 30%
Według mnie najbardziej ujmujący jest SSJ3, ale duży wpływ na moją decyzję ma przygotowanie do przemiany (wtedy, gdy Songo walczył z Buu gdzieś tam obok wieży, gdzie fuzjowali się Trunks i Goten). Widzieliśmy wtedy przepływy potęgi sayian, a przede wszystkim Goku... falowanie wody, ciągłe zbieranie energii do przemiany. Było to bardzo efektowane. Niemniej można powiedzieć o samym wyglądzie- dosyć efektowny- podkreślające wysokość poziomu, włosy oraz wyładowania elektryczne wokół ciała ^^ :)

--------------------
Dodane: 01-01-2012 05:00
#goku994 - user - 10%
najbardziej mi sie podoba ssj2 gohana i Goku
maja wtedy fajny wyglad
Oba sa niezle :)

--------------------

http://www.youtub...lf=mh_lolz
Dodane: 01-01-2012 12:13
#Henkok - user - 80%
nie ma to jak stary dobry ssj.Jest jak dla mnie najlepszy ;) ,osobiście może być jeszcze ssj3.Nie zmienia to jednak faktu ,że pierwsza przemiana songa w ssj to ....brakuje słów... :d .Hmmmm... miodzio xD.

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 02-01-2012 18:59
#minnio - user - 0%
Goku ssj4 gogeta ssj4 no i vegeta troche ogółem ssj4 mi się podoba
ale nie lubie zabardzo gt poza nim podobra mi sie trunks ussj/ussj2 i vegeta ussj
no i goku ussj ;)
a najbardziej chyba to gohan ssj2
no i bardock w kinówce nie wiem czy ma ssj2 czy ssj bo ma wokół siebie proądy ale jeszcze nie osiągnął ssj i juz ssj2 ? no to sam nie wiem moze srobie temat z tym pytaniem

Dodane: 02-01-2012 19:08
SSJ 2 był najlepszy pod względem wizualnym jak dla mnie. Te "wyostrzone" włosy i błyskawice stwarzały klimat. SSJ 4 nie powinien być brany pod uwagę, ponieważ GT nie było na podstawie mangi... Akira zakończył poziomy SSJ na trzecim.

--------------------

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !
Dodane: 02-01-2012 19:45 - Edytowane przez makenssj2 dnia 02-01-2012 19:47
Rzeczywiście, poziom SSJ2 w pewien sposób stwarza klimat, też jest to mój ulubiony poziom.
Za to ,,dziwny'' wygląd SSJ3 z bardzo wydłużonymi włosami oraz brakiem brwi...
Chyba od razu widać, że będzie to ostatni poziom SSJ w serii DB. Natomiast poziomu SSJ4 z serii GT mój organizm jeszcze do końca nie przyswaja.

Dodane: 03-01-2012 01:21
#Spinahio - user - 10%
SSJ2 :d zawsze lubilem SSJ, w dodatku "sparki" jeszcze ten poziom ulepszają ^^, SSJ3 jest troche... no w sumie taki o jaki autorowi chodzilo... Poziom SSJ3 jest z góry poziomem "nienaturalnym" co wyszlo w mandze czarno na bialym... SSJ4 to porazka wg mnie jak cale GT :]

Dodane: 23-01-2012 09:57 - Edytowane przez zeniubs dnia 23-01-2012 09:57
#zeniubs - user - 0%
Mi się podoba Gohan SSJ2 podczas walki z Cellem oraz Goggeta SSJ4 ,Goku SSJ4,Vegeta SSJ4
ogółem SSJ4 mi się podoba.

Dodane: 11-02-2012 10:13
#DeaDMen - user - 90%
Chyba SSJ2 zawszę ten poziom jakoś lubiłem te wyładowania elektryczne wokół bohatera,ten tak jakby klimat tego poziomu.Lubię też poziom SSJ4 ponieważ odróżnia się od innych poziomów jak i nie zżera tyle energi od użytkownika.Natomiast nie lubię SSJ3 nie mam specjalnego poziomu po prostu wydaje mi się taki trochę dziwny. :d

Dodane: 14-02-2012 20:40
Dla mnie ulubiony był SSJ 3 był lekko przerażający i jego siła była super. Szkoda tylko że tak mało mogliśmy go poznac :(

Dodane: 19-02-2012 13:32
#Newi - user - 20%
Jak dal mnie najbardziej wyjebi...... poziom super saiyana jest 2. Najlepiej na tym poziomie wygląda Gohan, Goku tak średnio, ale też fajnie.

Super saiyan 3 ( według mnie zbyt długie włosy, duża siła, ale szybko się marnuje)
Super saiyan 4 ( to mi się wogule nie podobało, straszny dziwny małpi wygląd, lecz to tylko moja opinia ).

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Dodane: 19-02-2012 14:07
#songomat - user - 70%
Moim ulubionym poziomem SSJ jest drugi poziom. Szczególnie Gohan na tym poziomie wygląda zarąbiście, aż ciary przechodzą :)

--------------------
Dodane: 21-02-2012 12:57
#Kyuubi - user - 70%
Nie ma to jak pierwsza przemiana Goku podczas walki z Frezerem. SSJ2 wiele od pierwszego się nie różnił a SSJ3 też fajny ale już nie tak :p SSJ4 nigdy nie widziałem bo nie trawie tego syfu jakim jest GT.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 24-02-2012 15:42
#thelobo - user - 20%
ssj3 fajnie w tedy goku wyglądał tak groznie .. A nie tak jak zawsze z resztą podobnie było w formie ssj4 .. ;d.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online