Dodane: 01-12-2011 22:30
Moj ulubiony to SSJ, a najbardziej lubię Future Trunksa na poziomie super syiana ^^. SSJ 3 był jak dla mnie przerażający (GDZIE SĄ BRWI?!).

Dodane: 02-12-2011 10:49
no mi teź najbardziej się ssj podobał, ale ssj3 niebył taki zły xD
co do ssj2 to dużej róźnicy niema miedzy ssj a ssj2.
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 26-12-2011 16:33
Ogólnie wszystkie poziomy ssj były fajne, jednak ssj2 to mój ulubiony ponieważ pojawiły się te błyskawice i wgl.
Mój ranking (bez kinówek)
1.SSJ2
2.USSJ
3.SSJ4
4.SSJ3
5.SSJ1

Dodane: 27-12-2011 00:23
Zależy, która postać. Mnie najbardziej przypadł do gustu się Gogeta SSJ i SSJ4. No i może jescze Goku SSJ.

Dodane: 27-12-2011 21:42
panmaster napisał/a:
no mi teź najbardziej się ssj podobał, ale ssj3 niebył taki zły xD
co do ssj2 to dużej róźnicy niema miedzy ssj a ssj2.
No racja. To tylko większe umięsnienie, wyładowania elektryczne wokół ciała oraz bardziej spiczaste włosy.
Według mnie SSJ3 poprzez te długie włosy pokazuje jakby swoją potęgę. Dla mnie jest to widoczne. Ale brwi to zawsze mnie dziwiły..., ale te brwi wyglądają jaby były spuchnięte
Mój ranking SSJ, proszę bardzo:
1. SSJ3
2. SSJ2
3. SSJ4
4. SSJ

Dodane: 28-12-2011 23:12
najlepszy poziom ssjj według mnie to numer 3 a to dlatego że raz że chyba najlepsza przemiana w całej anime plys wygląd nie typowy iiny niż pozostałe i kazda postać wygląda w 3 rewelacyjnie trunks co prawda z dragon ball heroes goku i gotenks z extra

Dodane: 28-12-2011 23:26
Według mnie najbardziej ujmujący jest SSJ3, ale duży wpływ na moją decyzję ma przygotowanie do przemiany (wtedy, gdy Songo walczył z Buu gdzieś tam obok wieży, gdzie fuzjowali się Trunks i Goten). Widzieliśmy wtedy przepływy potęgi sayian, a przede wszystkim Goku... falowanie wody, ciągłe zbieranie energii do przemiany. Było to bardzo efektowane. Niemniej można powiedzieć o samym wyglądzie- dosyć efektowny- podkreślające wysokość poziomu, włosy oraz wyładowania elektryczne wokół ciała ^^
--------------------

Dodane: 01-01-2012 05:00
najbardziej mi sie podoba ssj2 gohana i Goku
maja wtedy fajny wyglad
Oba sa niezle

Dodane: 01-01-2012 12:13
nie ma to jak stary dobry ssj.Jest jak dla mnie najlepszy

,osobiście może być jeszcze ssj3.Nie zmienia to jednak faktu ,że pierwsza przemiana songa w ssj to ....brakuje słów...

.Hmmmm... miodzio xD.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 02-01-2012 18:59
Goku ssj4 gogeta ssj4 no i vegeta troche ogółem ssj4 mi się podoba
ale nie lubie zabardzo gt poza nim podobra mi sie trunks ussj/ussj2 i vegeta ussj
no i goku ussj
a najbardziej chyba to gohan ssj2
no i bardock w kinówce nie wiem czy ma ssj2 czy ssj bo ma wokół siebie proądy ale jeszcze nie osiągnął ssj i juz ssj2 ? no to sam nie wiem moze srobie temat z tym pytaniem

Dodane: 02-01-2012 19:08
SSJ 2 był najlepszy pod względem wizualnym jak dla mnie. Te "wyostrzone" włosy i błyskawice stwarzały klimat. SSJ 4 nie powinien być brany pod uwagę, ponieważ GT nie było na podstawie mangi... Akira zakończył poziomy SSJ na trzecim.
--------------------
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com !

Dodane: 02-01-2012 19:45 -
Rzeczywiście, poziom SSJ2 w pewien sposób stwarza klimat, też jest to mój ulubiony poziom.
Za to ,,dziwny'' wygląd SSJ3 z bardzo wydłużonymi włosami oraz brakiem brwi...
Chyba od razu widać, że będzie to ostatni poziom SSJ w serii DB. Natomiast poziomu SSJ4 z serii GT mój organizm jeszcze do końca nie przyswaja.

Dodane: 03-01-2012 01:21
SSJ2

zawsze lubilem SSJ, w dodatku "sparki" jeszcze ten poziom ulepszają ^^, SSJ3 jest troche... no w sumie taki o jaki autorowi chodzilo... Poziom SSJ3 jest z góry poziomem "nienaturalnym" co wyszlo w mandze czarno na bialym... SSJ4 to porazka wg mnie jak cale GT :]

Dodane: 23-01-2012 09:57 -
Mi się podoba Gohan SSJ2 podczas walki z Cellem oraz Goggeta SSJ4 ,Goku SSJ4,Vegeta SSJ4
ogółem SSJ4 mi się podoba.

Dodane: 11-02-2012 10:13
Chyba SSJ2 zawszę ten poziom jakoś lubiłem te wyładowania elektryczne wokół bohatera,ten tak jakby klimat tego poziomu.Lubię też poziom SSJ4 ponieważ odróżnia się od innych poziomów jak i nie zżera tyle energi od użytkownika.Natomiast nie lubię SSJ3 nie mam specjalnego poziomu po prostu wydaje mi się taki trochę dziwny.

Dodane: 14-02-2012 20:40
Dla mnie ulubiony był SSJ 3 był lekko przerażający i jego siła była super. Szkoda tylko że tak mało mogliśmy go poznac

Dodane: 19-02-2012 13:32
Jak dal mnie najbardziej wyjebi...... poziom super saiyana jest 2. Najlepiej na tym poziomie wygląda Gohan, Goku tak średnio, ale też fajnie.
Super saiyan 3 ( według mnie zbyt długie włosy, duża siła, ale szybko się marnuje)
Super saiyan 4 ( to mi się wogule nie podobało, straszny dziwny małpi wygląd, lecz to tylko moja opinia ).

Dodane: 19-02-2012 14:07
Moim ulubionym poziomem SSJ jest drugi poziom. Szczególnie Gohan na tym poziomie wygląda zarąbiście, aż ciary przechodzą
--------------------

Dodane: 21-02-2012 12:57
Nie ma to jak pierwsza przemiana Goku podczas walki z Frezerem. SSJ2 wiele od pierwszego się nie różnił a SSJ3 też fajny ale już nie tak

SSJ4 nigdy nie widziałem bo nie trawie tego syfu jakim jest GT.

Dodane: 24-02-2012 15:42
ssj3 fajnie w tedy goku wyglądał tak groznie .. A nie tak jak zawsze z resztą podobnie było w formie ssj4 .. ;d.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.