Dodane: 20-04-2009 20:31
Niestety... ale macie racje z tą ligą. Bardzo ubolewam nad typ że Liverpool odpadł z ligi mistrzów, nie można zawsze wygrywać... Chociaż ManU i Chelsea też mają szansę na wygraną ligi... Każda z tych drużyn ma swojego młodego i utalentowanego piłkarza (F. Lampard, C. Ronaldo, S. Gerrard i wielu innych). Jednak ja jako kibic Liverpool'u będę w trzymać za niego kciuki.
--------------------

Dodane: 16-05-2009 22:38
Hm...trudno powiedzieć ktozdobęczie puchar ale chyba bdzie to Manchaster utd.
Choć w Angli nie grają słabe Kluby...A i jeszcze coś jak myślicie kto zostanie królem sztrzelców...
Dobra ManU zdobyło puchar i koniec...Oczekujemy następnego sezonu.
--------------------

Dodane: 17-05-2009 01:25
A więc ManU sięgnęło po trofeum. Nie oglądałem ich ostatniego meczu, ale sądze że teraz pokażą jak się drugi raz z rzędu zdobywa ligę mistrzów zrównując z murawą Barcelonę xD
--------------------

Dodane: 17-05-2009 09:20
Już od kilku kolejek wiedziałem, że ManU wygra ligę

W tym sezonie nic nie mogło go powstrzymać (niestety). Liverpool zasłużenie znalazł się na 2 pozycji, a Chelsea na 3. Szkoda, że Hiddink odchodzi :/
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 17-05-2009 11:53
Ja już od początku sezonu wiedziałem, że Manchester United sięgnie po mistrzostwo ligi xD Od kilku lat im kibicuję, a oni się odwdzięczają, bo wygrywają ligę angielską drugi raz z rzędu i myślę, że zrobią to samo w Lidze Mistrzów.
Gratuluję również Liverpoolowi za zdobycie drugiej lokaty. Natomiast Chelsea, to jak dla mnie może spaść do drugiej ligi xD
--------------------

Dodane: 17-05-2009 13:38
C.Ronaldo: 240 tys. funtów na tydzień!
Jak to przeczytałem załamałem się żebym ja tyle zarabiał...
Tym poiłkarzom w głowach się nie ten teges zrobił bo tyle chcą za C.Ronaldo(żeby został).
--------------------

Dodane: 19-05-2009 19:05
No można by poszalec za taka kase. Z drugiej strony to ta kasa troche uderza mu do glowy, choć ostatnio jakoś dziwnie się uspokoił

może wreszcie zajął się grą, bo wolne to ma ostatnio nieziemskie

Dodane: 19-05-2009 19:14
Ja raczej nie zdziwiłem się jak dowiedziałem się że to Manchester wygrał ligę, byłem tego wręcz pewny. Mam nadzieję że w Lidze Mistrzów także pokarzą klasę i rozniosą Barcelonę, której kibicuje całe moje osiedle

xD
--------------------

Dodane: 19-05-2009 19:30
enigma napisał/a:
Mam nadzieję że w Lidze Mistrzów także pokarzą klasę i rozniosą Barcelonę, której kibicuje całe moje osiedle
U mnie w szkole jest to samo. Tylko kilka osób jest za Manchesterem United. No i jak tu się można spokojnie edukować co ?xD
Dość sporym zaskoczeniem jest dla mnie 18 czyli spadkowa pozycja Newcastle United. Spodziewałem się po nich trochę więcej. Manchester City oraz Tottenham Hotspur też są lekkim rozczarowaniem ligi angielskiej. Przed sezonem myślałem, że te trzy wymienione drużyny będą miały raczej pewne miejsce w pierwszej 10, ale jak widać jest inaczej...
--------------------

Dodane: 17-08-2009 09:41
Sezon się jeszcze nie zakończył ale można go już zacząć podsumowywać
To co rozczarowało kibiców (mnie xD):
- początek sezonu w wykonaniu Manchesteru United
- gra Tottenhamu (przez cały sezon)
- kontuzje Arsenalu
- zła passa Chelsea i zwolnienie Scolariego
- słaba gra w drugiej połowie sezonu Manchesteru City
To co mile zaskoczyło kibiców (mnie) :
- świetny sezon w wykonaniu Aston Villi
- dobra gra w pierwszej sezonie w wykonaniu ManCity
Gra pierwszej trójki (manu, chelsea, liverpoolu) mnie nie zawiodła. Wiadomo, każdy rozgrywa słabsze mecze, ten kto rozegra ich więcej przegrywa
Cieszy mnie także, że takie drużyny jak Everton, Aston V, drużyny z niższej półki trochę porywalizowały z tymi najlepszymi. Poziom piłki w lidze angielskiej staje się bardziej wyrównany i to mnie niezwykle cieszy
Wczoraj czy przed wczoraj ruszyła Premier League ! Wszystko zaczęło się od tego meczu: Chelsea vs Hull City
http://www.youtub...kaL01N1ubQ i genialnego występu Didiera Drogby. Dodam jeszcze, że ostatnio w meczu o tarcze wspólnoty Chelsea pokonała Manchester United w karnych 4:1 ( po dogrywce było 2:2)
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 17-08-2009 09:45
Ja ze swej skromnej strony dodam, że Arsenal we fantastycznym stylu rozniósł Everton 6;1
W obecnym sezonie będę trzymał kciuki za Chelsea i Arsenal w lidze angielskiej
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 17-08-2009 09:49
Jeszcze jedno! ;p Niespodziewanie Liverpool przegrał 2:1 z outsiderem tamtego sezonu - Tottenhamem. Powrót Tottenhamu do czołówki? Coż, ja nie mam nic na przeciwko temu
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 17-08-2009 09:57
To dopiero pierwszy mecz, zostało jeszcze ich 37 do końca sezonu więc nie ma co popadać w nie wiadomo jaki zachwyt jednak Tottenham w czołówce to moja pobożna prośba od 2 sezonów, która nie moze się jakoś ziścić. Poza tym Liverpoolowi będzie ciężko po stracie Alonso i Arbeloy ;>
HALA MADRYT xD!
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 17-08-2009 11:16
Czołówka zaczęła dobrze, a najlepiej Arsenal

. W tym sezonie może być ciekawie... Już nie tylko "wielka czwórka" bedzie rozdawać karty. Do walki o LM powinny skutecznie właczyć się ManCity i może Tottenham. Szejki w końcu kupiły klasowych zawodników i powinno, to zdać rezultat
Hala Madrid xD!

Dodane: 30-11-2009 14:15 -
Ja podobnie jak trener Chelsea czekam co pokaże taka Aston Villa

Poziom gry w Anglii wyrównuje sie ;d
No Napi... narazie Tottenham gra świetnie ;d! Podobnie jak Chelsea nie stracił jeszcze punktów i zajmuje 2 miejsce! Tylko czekać na następną kolejkę i mecz z ManU (ale się manchester na nim rozbije xDD!). Sezon zaczął się ciekawie, niespodziewanie ;d
Wiadomość doklejona:Chelsea wygrywa z Arsenalem w derbach Londynu aż 3:0! A Didier wraca do światowej formy... będzie on dużym wsparcie dla londyńskiego klubu w tych finałach ligi mistrzów... w derbach Liverpoolu natomiast klub Beniteza pokonuje 2:0 Everton.
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 18-07-2010 15:03
Liga Angielska jest świetna ,najlepsza na świecie liga-premierhsip
Mój Manchester United w tym sezonie mistrzostwa nie wygrał , szkoda... ale w następnym pokażemy na co nas stać...
w Angli kluby mają niesamowicie wysoki poziom o 4 lokate walczą takie kluby jak Liverpool,Tottenham,ManCity,Aston Villa a także pazura może pokazać Everton
Z niecierpliwościa czekam na następny sezon

Dodane: 18-07-2010 15:06
Zdecydowanie liga angielska jest najpotężniejsza. Za czasów Canal + oglądałem wiele ich meczów. Kibicowałem ManU

W poprzednim sezonie dominacja Chelsea i Drogby, pamiętam, że wygrali jeden mecz aż 9-0.
--------------------

Dodane: 06-08-2010 22:52
Cheon napisał/a:Zdecydowanie liga angielska jest najpotężniejsza. Za czasów Canal + oglądałem wiele ich meczów. Kibicowałem ManU

W poprzednim sezonie dominacja Chelsea i Drogby, pamiętam, że wygrali jeden mecz aż 9-0.
Bez przesady może dominowali ze średniakami takimi jak Wigan czy Porstmouh , już prawie by mistrzem zostali ManUtd , tylko jednego punkta zabrakło no wielka szkoda
Wiadomość doklejona:Co w tym temacie nikt nie pisze ? xDDD... no ok przejdę do rzeczy w niedziele na Wembley rozegra się mecz pomiędzy Chelsea a Manchesterem United... o Tarcze Wspólnoty... oczywiście ja kibicuje Manchesterowi niech się odegrają za Mistrzostwo... dodam że smaczkiem może być to że w I kolejce zmierzą się Liverpool - Arsenal ,akurat tu nie wiem komu kibicować... obydwie drużyny szanuję , jednakże wybieram Liverpool...
I na koniec powiem że w tym sezonie Manchester zaszalało na rynku transferowym i wydali ponad 100 MLN Euro i przegrali wszystkie mecze inauguracyjne w tym z Borusią 3:1 i Interem 3:0...
--------------------

Dodane: 07-08-2010 09:58
SanGo napisał/a:Cheon napisał/a:Zdecydowanie liga angielska jest najpotężniejsza. Za czasów Canal + oglądałem wiele ich meczów. Kibicowałem ManU

Bez przesady może dominowali ze średniakami takimi jak Wigan czy Porstmouh , już prawie by mistrzem zostali ManUtd , tylko jednego punkta zabrakło no wielka szkoda
Wiadomość doklejona:Co w tym temacie nikt nie pisze ? xDDD... no ok przejdę do rzeczy w niedziele na Wembley rozegra się mecz pomiędzy Chelsea a Manchesterem United... o Tarcze Wspólnoty... oczywiście ja kibicuje Manchesterowi niech się odegrają za Mistrzostwo... dodam że smaczkiem może być to że w I kolejce zmierzą się Liverpool - Arsenal ,akurat tu nie wiem komu kibicować... obydwie drużyny szanuję , jednakże wybieram Liverpool...
I na koniec powiem że w tym sezonie Manchester zaszalało na rynku transferowym i wydali ponad 100 MLN Euro i przegrali wszystkie mecze inauguracyjne w tym z Borusią 3:1 i Interem 3:0...
Chodzi o Manchester City oczywiście. Rzeczywiście wydali jak zwykle masakryczną ilość kasy, a i tak przegrywają. Zobaczymy, jak im pójdzie w lidze w tym sezonie.
--------------------

Dodane: 07-08-2010 10:21
teraz ci dokladnie nie powiem ale wynikiem powyżej 5:0 zakończyło się 4 albo 5 meczów Chelsea w tamtym sezonie. Po za tym zawodnicy londyńskiego mistrza Anglii nie przegrali żadnego meczu z drużynami z big four PL. Manchester remisował z Blackburn. A takie gdybanie "tylko 1 punkt" nie ma sensu. Tamten sezon należał w pełni do ekipy Ancelottiego, rekord goli w lidze, król strzelców dla Drogby i dublet. Czekam na następny sezon, szkoda tylko, że już na początku jego zabraknie Cecha, Bosingwy czy Alexa, a przez to Ivanović bd. musiał grać na środku obrony, na jej boku znacznie lepiej się sprawdzał moim zdaniem. Pod wielkim znakiem stały także pierwsze 2 miesiące gry Tito, jednak zaskoczył on wszystkich i już na mecze towarzyskie był gotowe. Ciekaw jestem jeszcze na postawę ManCity w lidzę, oczywiście nie sądzę aby zdołali oni sięgnąć po mistrzostwo ale tak 2,3 miejsce w PL wydaje się realne.
--------------------
SIEMA FORUM.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.