Dodane: 20-12-2008 20:05
Sytuacja w lidze uległa zmianie (jakiś czas temu), a ja o tym nie wspomniałem ^^ Tak więc Liverpool wysunął się na prowadzenie, ma o 1 pkt. więcej od Chelsea. Gra świetnie, żadnych kontuzji, najlepsi gracze nie zawodzą. Kontrastowa sytuacja jest w Chelsea, która przeżywa kryzys... od porażki 1:0 z Liverpoolem na Stamford Bridge niebieskim nie gra się dobrze ani w lidze, ani w lidze mistrzów.
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 20-12-2008 20:12
Cóż odnośnie Chelsea wiecznie nikt nie będzie najlepszy w lidze prędzej czy później musiało dojść do takiej sytuacji. Faktem jest że stało się dość niespodziewanie i wygląda na to że ten kryzys zagości u tej drużyny na dłużej. Dla mnie wyniki tegorocznej ligi są na pewno jakimś zaskoczeniem bo za żadne skarby świata nie powiedziałbym że Liverpool będzie w stanie wyprzedzić w tabeli Chelsea xd

Dodane: 20-12-2008 20:18
bo za żadne skarby świata nie powiedziałbym że Liverpool będzie w stanie wyprzedzić w tabeli Chelsea xd
A skąd takie rewelacje posiadasz.. ? Liverpool jest dobrą i co ważniejsze solidną drużyną która już od dawna cieszy się moim dopingiem
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
. Więc nic dziwnego że wykorzystali kryzys Londyńczyków.
Gdzieś słyszałem że to jest największe pasmo zwycięstw na własnym stadionie, od jakiegoś dłuższego czasu w historii Ligi Ang. Żeby nie skłamać nie podam daty bo po prostu nie wiem

Dodane: 20-12-2008 20:21
Mnie jak was zaskakuje postawa Chelsea... od zawsze pamiętam, że wywieść jakieś punkty innym klubom ze Stamford Bridge było ciężko, a teraz Chelsea remisuje z WHU u siebie... ale za to na wyjazdach gra niespodziewanie dobrze
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 20-12-2008 20:27
C@rL
napisał/a:
20-12-2008 20:21 Mnie jak was zaskakuje postawa Chelsea... od zawsze pamiętam, że wywieść jakieś punkty innym klubom ze Stamford Bridge było ciężko, a teraz Chelsea remisuje z WHU u siebie... ale za to na wyjazdach gra niespodziewanie dobrze
Właśnie z tego co pamiętam ostatnim dzierżycielem najdłuższego pasma zwycięstw był właśnie klub Chelsea. Przez ileś tam kolejek z rzędu nikt u nich wygrać nie potrafił. Dopiero teraz Liverpool odebrał im ten tytuł

Dodane: 21-12-2008 01:30
Chelsea zawsze dobrze się trzymała w Angielskiej lidze, a jak wiadomo każdemu jest lepiej u siebie, ciekawe dlaczego.. Tak czy inaczej każdemu passa się kiedyś kończy tak więc i im się skończyła

Dodane: 21-12-2008 09:35
Dlaczego? Własna publiczność, jej doping,własny stadion z własną murawą, do której przyzwyczaili się już piłkarze... to sprawa, że niektórym klubom gra się tak niespodziewanie dobrze u siebie

A passa jak już napisałeś się skończyła... jeśli Chelsea będzie tak dalej grała do Scolari długo nie pozostanie w londyńskim klubie...
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 21-12-2008 10:52
Carl, nie martw się, każdy klub w sezonie przeżywa kryzys, mniejszy czy większy ale później z niego wychodzi. Sprawdzianem dla nich będzie okres przedświąteczny kiedy to gra się co trzy dni. Zobaczymy jak to będzie, ale trzeba przyznać, że w tym sezonie Liverpool gra nad wyraz dobrze, w lidze i w LM.
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 21-12-2008 11:11
Mnie jedynie dziwi dobra gra Liverpoolu w Premier League, bo do ich dobrej gry w Lidze Mistrzów zdążyłem się już przyzwyczaić
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 21-12-2008 12:13
Tak? ;p Ja nie xD Co do tej publiki murawy itp to pamiętam że było parę zespołów które doiły przeciwników na wyjazdach zamiast u siebie

Dodane: 25-12-2008 21:12
Witam wszystkich ;]
w lidze angielskiej lubię :
chelsea
Liverpool
te 2 zespoły wymiatają..
pozdrawiam ;]

Dodane: 26-01-2009 21:36
Dupa dupa dupa dupa!
Dawno tu nie pisałem, więc rozgrzewam się ;p Tak więc od mojego ostatniego posta sytuacja w lidze wiele razy się zmieniała ^^ Chelsea gra fatalnie... po prostu brak mi słów. Przegrała z Manchesterem Utd aż 3:0... a wszystko to wina LFS, szkoleniowca The Blues. Ale nie będę już o tym pisał, bo historia była by krótka i smutna xD Sytuacja w lidze: Prowadzi ManUtd, który ma tyle samo pkt co The Reds, ale jeden mecz zaległy, na drugim miejscu Liverpool, a na 3 ze stratą 2 pkt do lidera Chelsea. Po za tym jest także Curling Cup, w którego to finale zmierzą się Koguty oraz Czerwone diabły ^^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 26-01-2009 21:43
Ha, czyli jednak mój Liverpool coś zdziałał

Tak też sądziłem. Nigdy nie lubiłem Chelsea, więc to chyba dobrze że spadli w tabeli xD Choć nie śledzę na bieżąco żadnej ligi.. no ale od czego ma się C@rla

Dodane: 26-01-2009 21:53
Najwięcej to zdziałał Manchester United, który po potwornym początku odbił się od połowy tabeli i z meczu na mecz gra coraz lepiej ;p
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 29-01-2009 15:38
Ostatnio dużo czytałem na temat możliwości sprzedaży Chelsea przez Abramowicza na rzecz konsorcjum, które stoi za przejęciem Manchesteru City...podobni Ci szejkowie już ostrzą sobie ząbki na The Blues. Kryzys gospodarczy mocno odbija się na Abramowiczu, ropa tanieje więc zyski mniejsze. Co sądzisz o tym Carl? Czy także coś Ci się obiło o uszy ;> Czy wg. Ciebie może dojść do takiego przejęcie xDDD?
W tym temacie właśnie na twojego posta będę oczekiwał gdyż wiem, że taki ULTRAS Chelsea jak ty to na stronie jest tylko jeden

xDD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 29-01-2009 15:43
A według mnie mistrzem będzie Liverpool nie jestem ich kibicem ale siedzę w bukmacherce już kilka lat (chociaż nie raz się pomyliłem xD ale ciiiii) . chociaż znając Anglię tam wszystko może się rozstrzygnąć w ostatnich kolejkach bo z Liverpoolem to jest tak że co sezon gra jak nigdy a przegrywa jak zawsze

.

Dodane: 18-02-2009 15:50 -
Ciekawie zapowiada się walka w lidze angielskiej. Jestem wiernym fanem Arsenalu, dlatego C@rl jest moim wrogiem

Będę szczery. Ni liczę na tytuł Arsenalu, ale chociaż na to, że dostaną się do top4 (Aston Villa namieszała w tym roku). Moim zdaniem ligę po raz kolejny zdobędą muły. A o drugie miejsce walka będzie toczyła się do końca sezonu.
Napojasz --> jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
A skoro o pieniądzach. To jest to czego nienawidzę w lidze angielskiej. Drużyny są przejmowane przez miliarderów. Następnie takie drużyny wydają fortuny na piłkarzy, nawet przeciętnych. Takie kluby jak np. chelsea zawdzięczają renom tylko i wyłącznie pieniądzom Romka. Jeszcze gorsze jest man. city, którego właściciele mają ogromne fortuny. Zresztą w tym momencie wszystkie czołowe kluby angielskie są własnością bogatych biznesmenów. Poza Arsenalem oczywiście

I przez to piłka staje się głupsza. Liczą się tylko pieniądze.

Dodane: 18-02-2009 19:39
Ja mam nadzieję że Manchester wygra xDD Nie jestem jakimś wiernym ich kibicem, jednak swego czasu ostro byłem za nimi i się nimi interesowałem xDD Drugie miejsce... Chelsea myślę albo Arsenal, Liverpoolu jakoś nie lubię więc nie życzę im najlepiej xDD ale ten top5 mogą być xDD
--------------------

Dodane: 18-02-2009 20:20
Chelsea zwolniła LFS i zatrudniła kolejnego wspaniałego trenera... Guusa Hiddink'a

Mam nadzieję, że ten szkoleniowiec poprowadzi The Blues do zwycięstwa w lidze ^^
--------------------
SIEMA FORUM.

Dodane: 18-02-2009 21:03
Nie licz na to Karolu ! xDDDD Manchester ich rozjedzie ! ;D Alex Ferguson i jego czerwone diabły wygrają ! xDD Chociaż myślę że sporo stracili pozbywając się Van Nistelrooy'a no ale jak widać nadal dobrze sobie radzą ; )
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.