Dodane: 26-02-2009 20:32
Ja wiedząc że za godzinę dokonam żywota, na pewno pożegnałbym się z rodziną i bliskimi, upewniłbym się czy nie zostawiłem nie zakończonej sprawy, bo tego bym nie zniósł... Po czym myślę że spokojnie bym przesiedział ten czas, po czym chwilę przed skoczyłbym z bloku, żeby zobaczyć jak to jest, obeszłoby się bez tych napadów i innych głupot, za które tylko moja rodzina mogłaby mieć lipę.

Dodane: 28-02-2009 11:56
Ja generalnie nie jestem w stanie określić jak bym się zachowała. Myślę, że nie chciałabym płakać, ale nie jestem pewna, czy by właśnie tak nie było. Najchętniej bym tą ostatnią godzinę spędziła z osobą, na której najbardziej by mi w danym momencie zależało, może przyjaciel, może chłopak, może dzieci, może rodzice?
Adam, a może właśnie ten skok z bloku miałby być Twoją śmiercią?xD
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 28-02-2009 23:06
Moja ostania godzina ? z pewnością trząsłbym się ze strachu i srał pod siebie i modlił się do wszystkich bogów jakich ludzkość wymyśliła, aby nie nastąpiła mimo, że jestem ateistą. A tak bardziej literacko, to wypiłbym ulubione wino, popatrzyłbym na jakiś piękny widok, posłuchał ulubionej płyty...

Dodane: 28-02-2009 23:16
Zrobiłabym to na co mam ochotę od .. dawna! Wyszłabym na dach jednego z budynków i zaczęła krzyczeć jak bardzo mam wszystkich w d... i że tak naprawdę nie jestem grzeczną, miłą i uprzejmą osobą ^^

Dodane: 07-04-2012 11:13
Ja to raczej bym się pożegnała z bliskimi i zrobiłabym to,czego nie zdążyłam zrobić w życiu(o ile to by było możliwie dużo czasu). No i bym zjadła coś pysznego i przytuliła się do kogoś bliskiego, by skonać w tej osoby ramionach.

Dodane: 07-04-2012 11:17
Tylko godzina... pożegnanie z bliskimi, tylko po żółwiku, potem zjadłbym coś... potem poczytał na szybko komiksy i mangi, moje ulubione i filmy i muzykę... i gdybym miał konsolę, pograłbym w wiedźmina... to tak na teraz gdybym miał godiznę, teraz.

Dodane: 07-04-2012 12:24
Jedna Godzina ???Trochę mało przyznam szczerze.Ciężko powiedzieć co bym zrobił.Chyba spędziłbym ten dzień w spokoju.Pojechałbym na działkę przeszedł się ostatni raz po lesie.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 11-04-2012 16:03
Na pewno pożegnałbym się z rodziną następnie przeszedłbym się na spacer, a resztę tego czasu spędziłbym rozmyślając o wszystkim co się wydarzyło w moim życiu.xDD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.