Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:49
OnLine: 138, statystyki
index > Nauka, Historia, Filozofia
Temat: Wasza szkoła
Dodane: 25-03-2010 08:55
u nas nie jest dobrze.Wszystko źle się układa.Każdy się bije wzywają się a szkoła ii nauczyciele to jeszcze gorzej.Heh.Odechciewa mi się chodzenia do szkoły po jednym dniu.

Dodane: 25-03-2010 11:22
#szwera - user - 30%
Mi moje Techikum się zytnio nie podoba. Za dużo tu palaczy itp. Nie odpowiada mi takie towarzystwo, a poszłem do tej szkoły tylko dlatego, bo mi się zawód spodobał(Mechatronik). Na szkołe i może narzekam ale klasa mi się podoba.

Dodane: 25-03-2010 18:36
#Darknes - user - max%
Szkoła jak szkoła może być tylko mnie drażni, że masa idiotów chodzi do technikum bo praktycznie każdego tutaj przyjmują xD Na pewno jest lepiej niż w Gimnazjum gdzie panowała komuna i nic nie można było robić xD Tutaj mam chociaż luz :d Jeszcze roczek i spierniczam z tego burdelu xDD

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 10-11-2010 13:41
#Zodiak - user - 30%
No więc moja szkoła jest spoko ,dobra atmosfera ,nauczyciele z kolei jak to nauczyciele - jedni lepsi ,drudzy gorsi. Denerwują mnie natomiast gimbusy biegające po korytarzu (Zespół szkół w końcu) i drące mordę . Jako budynek od zewnątrz i od wewnątrz prezentuje się dobrze (Ach,te dotacje z Unii Europejskiej) ;)

--------------------

Lubię swoją przeciętność.
Utwierdzając się w niej staję się wyjątkowy.
Dodane: 13-01-2011 20:03
#owerfull - user - max%
Szkoła jak szkoła.Atmosfera nawet ok,nauczyciele fajni(tych gorszych powiem że nie ma nawet,chociaż jest jedna nauczycielka niezbyt fajna xD).A co do wyglądu to z mojego gimnazjum zwykły szarak jest :p .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 15-01-2011 22:34
#Bociak - user - max%
Grunt to otoczenie w jakim się znajdujemy, a nie sam budynek. :p A jak się dogaduje z innymi? Mam swoją ekipę, nie narzekam. Nauczyciele - jedni cieszą się lepszą, inni gorszą sympatią, ale jest ok. ;)

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 15-01-2011 23:09 - Edytowane przez 1xAnitAx1 dnia 15-01-2011 23:27
Ja gimnazjum miło wspominać nie będę [yyy] Klasa do kitu lichie towarzystwo -dziewczynom tylko jedno w głowie ,chłopaki by macho zgrywali choć im daleko.Kiedyś byli inni(można było porozmawiać z nimi o wszystkim i miło spędzić czas w gronie ) ,a jak tylko szkoła się zmieniła to [zly] na lekcjach i przerwach kompletnie niczym anarchia.Ludzie z 15 na karku ,a biją się o duperele.
Nałogi .itp, to normalka ,dlatego że obok jest liceum :o ( nauczyciele przymykają okczy [oczy] ) ,a o reszcie szkoda wspominać [zly] Choć szkoła pod względem wizualnym wygląda nie tak źle , to jeszcze trzeba pół roku cierpieć...Co te gimnazjum robi z człowiekiem [umarl]

--------------------
Dodane: 30-01-2011 05:58
#X-Share - user - 30%
moja szkoła = uniwersytet warmińsko - mazurski xD

Póki co spoko ale od jutra mam sesje XD

także sprawdzę czy jest fajnie tak na prawdę ^^

Dodane: 31-01-2011 15:11
Ja tam w moim technikum nie narzekam;p. Koledzy mówili żebym nie szedł do tej szkoły bo sie nie przejde xD. A tu zdziwko ani jednej 1 na półrocze;p :)

--------------------

"Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi"

Dodane: 04-12-2011 01:25
#Ahalian - user - 80%
W ojej szkole jest dość fajnie, oprócz nauczycieli, kruży ciągle się wymądrzają i nie chcą ci pomóc, bo cię mają gdzieś daleko...
Drugi minus, bo mam codziennie na 7.10, a ja chcę się rano wysypiać. Powinno być codziennie na 9.00.

--------------------
Dodane: 04-12-2011 01:54
Szkoła jak to szkoła,monotonne lekcje,klasy itp. Jak już wszyscy wyżej powiedzieli "Nauczyciele jedni lepsi drudzy gorsi" :) W sumie moja szkoła jest ok :d

--------------------

Już sam nie wiem jak to ma być,
bez was nie mogę a z wami nie
umiem żyć i co ja mam teraz zrobić ?
Dodane: 04-12-2011 15:14
#olek_mi - user - max%
Co jakiś czas każdy zmienia szkołę. Moje z doświadczenia były dobre, nie miałem kłopotów z otoczeniem ani nauczycielami. Mogę tylko narzekać na kłopoty z salą na wfach. Bo chyba tylko w podstawówce nie miałem żadnych komplikacji ani utrudnień z miejscem odbywania się zajęć.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online