Dodane: 16-04-2008 18:08 -
W LO do którego chodzę jest szaleństwo xD Nie no... na tak dużo to oczywiście nauczyciele nie pozwalają

Gdy zdenerwuje się jakiegoś z nich to na lekcji -wyjmujemy karteczki i piszemy kartkówkę. Co robić... takie życie ;p
Pozdro all!!!

Dodane: 16-04-2008 18:40
No ja założyłem kiedyś temat o szkole, ale całkowicie inny xD Ja mam szkołę, bardzo, że tak powiem do dupy xD Jako budynek jest bardzo lipny xD sal jest bardzo mało i sala gimnastyczna jest bardzo mała, ale nie będę mówił jak to dokładnie wygląda, bo nie będę lipy robil xD Jeśli chodzi o nauczycieli to jest różnie, jest kilka ładnych nauczycielek xD ale nie każda jest normalna z charakteru xD Najbardziej nienormalnym nauczycielem to jest chyba nasza wychowawczyni albo druga idiotka z fizyki xD Wychowawczyni uczy nas matmy ale ma taki przekaz, że nie zawsze i nie każdy coś wynosi z lekcji xD Od fizyki to nowa jest od tego roku i nie umie sobie z nami poradzić, drze mordę aż się czerwona robi ale jest wg mnie niezbyt szanowana, więc gada z dyrektorką albo do starych dzwoni xD Najbardziej lubię naszego nauczyciela od geografii, bo da się z nim pogadać jak z normalnym człowiekiem, a nie jak z nauczycielem, utrzymuje u nas w klasie dyscyplinę i w ogóle jest równy typek xD Dalej to nasza nauczycielka od anglika jest też równa, ale czasem się zachowuje jak małe dziecko

I ostatnią nauczycielką jest nauczycielka od polaka, czasem jej się zdarzy, że gada całą lekcje nie na temat i sobie z nią gadamy xD Jestem z 3 a gim i też jesteśmy najgorszą klasą w całej szkole, najmniejsza średnia, najmniejsza frekwencja chyba ok 85%

a i jeszcze to, że właśnie bardzo mało nauczycieli może sobie z nami poradzić xD W naszej klasie jest typ, który nie zdał raz i oprócz tego chodziło jeszcze takich dwóch, ale 3 raz mieli powtarzać klasę to woleli pójść do OHP xDD wraz z jednym kolegą z naszej klasy, któremu udało się zdawać aż do 2 gim xDD I jeszcze w 1 gim nie zdała od nas jedna typiara i typ z trzema zagrożeniami xDD A tak poza tym to często jakieś przypały niezłe są w szkole xD

Dodane: 13-08-2008 20:06
Moja szkoła?? Hmmm, tak naprawde nigdy nie zastanawiałam sie jaka ona jest. Ale atmosfera jest spoko, nauczyciele w sumie jak w każdej szkole: jak ich się wkurzy to robią kartkówkę. Nie ma czegoś takiego jak podlizywanie się nauczycielom czy błaganie o ocenę. A jeśli chodzi o sam budynek i wnętrze: no cóż pozostawia wiele do rzyczenia. Okna nieszczelne, ściany takie sobie, brak jakichkolwiek normalnych toalet. Ale ogółnie lubie moją szkołę, choć jakos tak nie mam najmniejszej ochoty do niej wracać (rozleniwiłam się na wakacjach

Dodane: 13-08-2008 20:46
Moja szkoła była by super gdzyby nie uczniowie.. Oni są straszni tak przeszkadzają na lekcjach ze nie słychac nauczycieli. Tylko na fizyce jest cicho (boją sie nauczyciela a ja go lubię

). Mowia na niego frycu

ale jego żona (pani od anglika) jest bardzo ładna i miła

wielu chłopaków sie w niej podkochuje. Moja wychowawczyni tez jest ładna mówia na nia jażąbek (od nazwiska). Nienawidze historii i muzyki NUDA... Lubie plastykę bo kocham rysować. Wszyscy w tej szkole pala i piją raz rozprowadzali sterydy... Ja nie chce do tej szkoły!!!!!!!!!!!! Pomocy

Dodane: 13-08-2008 21:52
Moja szkoła jest taka że na myśl o do niej wróceniu robi mi się niedobrze chłopacy to głupki (w naszej klasie oczywiście). Dziewczyny są do zniesienia to znaczy że też ciężko to znoszą

. Nienawidzę historii gdyż baba nie umie uczyć, muzyki też nie za bardzo gdyż kobieta nie jest profesjonalistką (wyznała nam że jest przez przypadek nauczycielką muzyki) i daje nam trochę na luzie ale i tak jest nudno. Lubię polski ale nie lubię za bardzo nauczycielki gdyż takiemu jednemu chłopakowi wstawiła dwóje a powinien nie zdać gdyż miał dwadzieścia cztery jedynki.

Dodane: 16-08-2008 19:15
Moja szkoła?Atmosfera jest spoko, nauczyciele w sumie jak w każdej szkole: jak ich się wkurzy to robią kartkówkę.Dyrektor "Michu" czasami musiał pokrzyczeć

Najgorsza nauczycielka to Andzina od chemii ale ja na nią mówię godzila bo ma taką twarz

Babka od historii taka przymulona
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
.Albo matematyczka jak czegoś nie umiesz przy tablicy "usiądź sobie" albo jak się bawiłem długopisem to mi powiedziała jutro ci klocki przyniosę
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.Nie lubię babki od biologii "świstak"kompletna histeryczka.Moją wychowawczynią jest świnia
Ogólnie szkoła jest dobra okna szczelne,świeżo pomalowane ściany dwie sale gimnastyczne boisko,tak więc nie narzekam.Moja klasa jest najgorsza pod względem zachowawania choć teraz te łobuzy zostały szkoda bo byli fajni.Nie lubię babki od religii Ula,jakaś dziwna.Jedyni fajni nauczyciele to łysy od gegry,orzełek od fizy,świnia od polaka i W-Fista
Pozdro

Dodane: 29-09-2008 21:56
Teraz jako, że jestem w nowej szkole a dokładniej Liceum i po miesiącu mogę powiedzieć, że nowa klasa jest spoko, jest jeden kumpel, który na takie hasełka, że normalnie boki zrywać xDD Są ładne dziewczyny a dokładnie mówiąc jest ich 5 xD, Jeszcze mam problem z odnajdowaniem sal, bo szkoła jest naprawdę duża a co najgorsze podzielona na dwa budynki, z początku był problem bo mi się chciało zaje**** szczać a nie wiedzałem gdzie są kible
Nauczyciele są sopko ale już mam 3, których nie lubię ale jednej baby wyjątkowo nie nawidzę. Uczy polskiego a na dodatek ja mam 6 godzin w tygodniu bo polski mam rozszerzony a ta baba to nie nauczycielka tylko postrach wampirów, nie dość, że gruba tłusta to jeszcze ma zrytą psychikę, że coś nawet na lekcji nie można oddychać bo już się czepia

Wychowawca jest spoko już załatwiła nam 2 wycieczki. ogólnie szkoła mi się podoba, oprócz baby z polskiego xDD. Pozdrawiam
--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.

Dodane: 09-10-2008 20:31
Moja szkoła jest beznadziejna. Wszyscy mówią na nią "Burdel", bo jest taki bajzer że to nie szkoła, nawet się nie da pracować xD. Najgorsza nauczycielka to oczywiście matematyka. Mówimy na nią "suche pięty" bo ma takie suche pięty, że jak się patrzy to się wymiotować chce xD. Druga nauczycielka to z fizyki bo jak się odezwiesz od razu kapa xD. Oczywiście najgorsza z nie nauczycieli to Dyra "Widmo". Mówi, że nie można się dziewczynom obierać jak..., a sama się ubiera jak prostytutka. Ogólnie szkoła daremna i się chodzić nie chce. Mam klasę składających się z wszystkich kujonów prócz 5 osób. I to tyle.
Pozdro All

Dodane: 09-10-2008 20:59
Moja szkoła jest nawet nawet ^^
Tak jak w każdej budzie znajdą się lepsi i gorsi nauczyciele... U mnie wyjątkowo wredna jest katechetka. Ta kobieta się na mnie uparła i za byle co chce mi uwagę wstawić! Baba od angielskiego to dopiero jest! Ta to wstawia pały nawet gdy za głośno powiesz "dzień dobry"... A poza tym to reszta jest nawet "normalna" xD.
Ogółem to w budzie nawet fajnie jest bo zawsze można się z czegoś pośmiać ^^
pozdros 4 all!
--------------------
Little girl.. Little girl, why are you crying?
Inside your restless soul your heart is dying..
Little one.. Little one, your soul is purging
Of love and razor blades your blood is surging

Dodane: 09-10-2008 21:06 -
Moja szkoła jest boska, mam najlepszą klasę na świecie :D Wszyscy się jadą, ale i tak się kochamy i jesteśmy bardzo zgrani xD Pierwsze klasy to jest porażka, mam 162 cm, a większość mi do pasa nie sięga :D No, ale bardzo dobrze się odnajdujemy w swoim roczniku ;] nie zamieniłabym jej na żadną inną:D a do LO wybieram się do V do Poznania raczej. Jeśli jest tu ktoś z tej szkoły, albo wie coś o niej to pisać mi na priv. xD
edit. moda jest :| imooooooooooooł joł joł ; d
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 09-10-2008 21:22 -
Ahh moja szkoła. To tak jestem w 3 klasie gimnazjum. Moja klasa 3b jest spoko, mogę powiedzieć, że mamy najlepszą klasę w szkolę

Kolesi mam super i w tym roku to doszedł do nas taki gość co w tym roku siedzi, ale nie przez oceny (no trochę też), ale przez 2 nauczycieli, którzy się na niego uwzięli. Gość jest spoko ma takie hasła, że padamy ze śmiechu

(dzisiaj kupiłem od niego mp4

) Co do dziewczyn to oceniam je na -4

nie chce mi się o nich pisać. Moja szkoła to czasami jedna wielka parodia
Pijani nauczyciele (rzadko, ale jednak). Dużo śmiech, łez i bójek, ale jest ok

Lecz czasem to sobie myślę: " ale ta szkoła jest je*nięta, same zje*y!!", ale więcej się śmiejemy niż narzekamy.
Teraz coś o nauczycielach tylko ci, którzy mają przezwiska i mnie uczą
-dyrektor: "Kret"- trochę pije często go nie ma na w-f'ach, ale lubię go;
-od bioli: "Żłób, Jaśmin, Pijak, Szmaciarz"- nie cierpię go, (tak jak wiele osób) bo strasznie niesprawiedliwie ocenia i jest wkurzający;
-od chemii i fizyki: "Borsuk" (ona) jest po prostu głupia

;
-od religii: "Chester"- jest śmieszny, zabawny i bije ministrantów na lekcjach
;
-od historii: "Jastrząb, Pietrucha" - mam wrażenie, że mnie nie lubi ja jej zresztą też, ale na wycieczkach jest bardzo fajna
Pisałem tylko tych z przezwiskami, bo resztę mi się nie chcę wypisywać
Ej czy u was w szkole też panuje taka idiotyczna moda z arafatkami?? Mnie to po prostu doprowadza do nerwicy!!

Dodane: 09-10-2008 21:49
No Głamb u mnie co druga dziewczyna w tym popierdziela...Szczerze to z początku nawet fajnie wyglądało,ale teraz się przejadło i znudziło...Weź przestań bez komentarza...Mam nadzieję,że jeszcze chwilę i przeminie

Dodane: 10-10-2008 13:39
Jestem już w drugiej klasie technikum, więc mogę coś napisać. W mojej szkole jest nieziemsko, jest wypas atmosfera i każdy każdego lubi chodź się nie zna xDD nie no przesadzam trochę xD Nie ma za często bójek, i panuje porządek, przynajmniej na korytarzu. Teraz coś o mojej klasie, mam chyba najlepszą klasę jaka może być w tej szkole, chodź nie raz się jedziemy, wyzywamy czy naśmiewamy to każdy wie że to dla jaj i po lekcji jest wszystko ok. Mam bardzo zabawną klasę, i dobrze, bo też mam spore poczucie humoru xD Dziewczyny ? hmmm tutaj akurat nie wybrzydzałbym bo mam ładne dziewczyny, do tego z niezłym charakterem, z 18 dziewczyn koło 10 jest spoko, jedne nawet nazywają się 'Hot six' xDDD to o czym świadczy ^^ Nauczycieli mam spoko, i jak wszyscy narzekają na polski, ja mam wyśmienity. Moja nauczycielka od polskiego jest podobno lesbijką xD do tego nie liczymy się zbytnio z jej zdaniem, i często płacze na lekcji bo nie może nas ogarnąć ;< Ja siedzę na pierwszej ławce od nauczycielki, i śmiało mogę powiedzieć że babka się mnie boi xDDD Nie będę rozpisywał się za dużo bo chory jest, ap o za tym weekend trzeba zapomnieć o tym budynku xD

Dodane: 10-10-2008 14:00
A moja szkoła jest full wypas! xD Chodzę sobie w soboty i niedziele po parę godzin xD Chociaż nie.. Nie chodzę.. Jakoś mi się nie chce xD Głównie to chodzę jak mi się za chcę xD Bo w końcu są w tej szkole trzy zasady:
1. Pamiętaj o pracach kontrolnych!
2. Pamiętaj by na egzaminy się wstawić!
3. Pamiętaj by zawsze 10 każdego miesiąca 100 zł wpłacić!
xD No tak moja klasa.. Ludzie po 30 xD Tylko chyba kilka osób jest w moim wieku xD Straszne xD Głównie jest spokojnie lecz nasza klasa to jednak nie jest spokojna xD Zawsze idzie pocisnąć jakąś ramę xD Zwłaszcza jak się zdarzy że ja i ikar przychodzimy do szkoły xD Niemiecki! Ouuł jea xD Ogólnie 10/10 + 3 xD
--------------------

Dodane: 11-10-2008 10:37
Jaaaa musze do szkoły zaginać 4 razy w tygodniu, jakies pierdoły studiuje i jeszcze na egzaminy każą się uczyć... masakra xD to nie tak miały wyglądać studia xD Osobiscie wolałem pierwszy rok na zaoczych, ludzie byli jacyś fajniejsi i w ogóle było lepiej... no ale teraz musz się meczyć

Dodane: 11-10-2008 11:23
Co mogę powiedzieć o mojej obecnej szkole? Uważam, że mimo iż jest SZKOŁĄ to jest w miarę ok. Moje Liceum Ogólnokształcące ma bardzo wysoki poziom nauczania, zachowuje wszelkie standardy i życie w tej szkole dla ogółu może być przyjemne bo panuje tam przyjazna atmosfera. Tak jak już wcześniej mówiłem, że ta szkoła ma dość wysoki poziom, co w 100 procentach przekłada się na to, że większość naszych nauczycieli to straszne kosy, ot taki mały mankament. Liceum zbudowane zostało jeszcze w latach czterdziestych-XX wieku czyli jeszcze przed wojną, więc budynek ma archaiczną konstrukcję. Oczywiście od czasów przedwojennych, LO przeszło wiele renowacji i budynek jest godzien standardów XXI wieku. Niestety pewnych rzeczy nie dało się do końca zmienić. M.in. to że korytarze są zbudowane w starym stylu, są bardzo wąskie, a co 45 minut przetacza się przez nie ponad 1000 uczniów, więc można utknąć w korku, albo zostać wręcz stratowany lub zadeptany. Ale jakoś sobie radzimy. Zaletą tej szkoły jest to że nie muszę do niej dojeżdżać tylko idę pieszo. Jestem zadowolony z tej szkoły. Pozdrawiam.
--------------------

Dodane: 11-10-2008 11:42

Dodane: 11-10-2008 12:12
Black jesteś na studiach?xD
Mój brat jest i se do szkoły chodzi 3 razy w tygodniu i ma za dobrze guła jedna, nic nie robi, na wykłady nawet nic nie bierze i jeszcze sobie jezdzi samochodem. A ja sie z niego smieje, ze nic nie bedzie umial ^^
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 11-10-2008 12:49
ja ze swojej szkoły jestem zadowolona ^^ fajni, klimatyczni ludzie oraz dyrektor którego nazwiska nie znam xD najbardziej narzekać mogę na pustą blondynę typu Doda, która niestety trafiła ze mną do klasy... ale jeszcze niecałe dwa lata i wolność ^^... koniec z idiotyzmem... ostatnio zmieniła nam się babka od hiszpana i cofa nas w rozwoju ;| mam z nią 6 godzin w tygodniu więc koniecznie muszą nam ją wymienić

ale i tak najgorsza jest chemiczka... stara kwoka... żeby tak wylać na nią kwas siarkowy
![[cfaniak] [cfaniak]](/templates/emoty/cfaniak.png)
i spokój...

ale jestem okropna

Dodane: 25-03-2010 08:37
Mi gimnazjum się podoba. Jest dużo lepsze od podstawówki. Lepsze warunki. SP miała 40 lat i żadnych remontów, nic nowego nie wprowadzili. W gim są fajni nauczyciele. Może i nie wszyscy, ale nie ma takiej szkoły gdzie wszystko będzie pasować. Jest wiele dodatkowych zajęć, za które organizowane są jakieś wycieczki. Jak dla mnie bomba. Szkoda, że na to nie chodzę xD
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.