Dziś jest Sobota, 11 Luty 2012, godz 20:53
OnLine: 50, statystyki
index > Hydepark
Temat: Czas letni i zimowy
Dodane: 25-10-2009 17:25
#by_ikar - systemadmin - max%
Nie wiedziałem wczoraj czy na serwerze jest coś takiego jak czas czas letni i zimowy, nie pomyślałem że coś takiego w linuxie może być i że trzeba to włączyć. Odruchowo przestawiłem po 2 w nocy przed pójściem spać zegar na serwerze o godzinę wstecz. Tak samo w telefonie. Rano wchodzę, patrze hmm coś jest nie tak, zaktualizowałem sobie godzinę na komputerze, okazało się że i na kompie i na serwerze i w telefonie niepotrzebnie przestawiałem czas! xD teraz sobie w brodę pluje xD

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 25-10-2009 19:14
#Macias - user - max%
Ja jeszcze nie zdążyłem przestawić czasu w telefonie, ale zaraz to uczynię. Zaczyna się fajna pora, bo będziemy mogli godzinkę dłużej sobie pospać xD

--------------------
Dodane: 25-10-2009 22:35
#Blade - user - max%
ja się cieszę z tej zmiany czasu, przydała się ona. Chociaż przez to że nie przestawiłem sobie godziny w telefonie to mi się trochę godziny myliły. Jeśli chodzi o sen to praktycznie wcale nie odczuwam tego, godzina w tą czy tamtą nie robi różnicy.

--------------------
Dodane: 26-10-2009 20:40
#Plastus - user - max%
Samo przestawienie czasu nie robi mi żadnej róznicy, nawet tego mój zegar biologiczny nie zauważa. Jedynie co mnie irytuje to, że szybko robi się ciemno.

Dodane: 27-10-2009 09:44
#Dexteros - user - 80%
Taaaa, jeszcze troche i będzie znowu - wstaje - ciemno jak w dupie, wracam z roboty/szkoły - ciemno jak w dupie :d Byle do wiosny :)

Co do zmiany czasu, ja też nie odczuwam tego jakoś specjalnie.

--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."
Dodane: 30-08-2010 12:05
#Sango - user - 100%
Ja nie widzę różnicy podczas zmiany czasu no może pierwszy dzień...ale lubię zimę nawet bardziej niż lato więc mi nie przeszkadza.

--------------------

Dodane: 04-01-2011 22:00
#zadyma - user - 90%
Mi to również nie sprawia różnicy, nie żyję na zegarku, nie mam terminarzyku z wydzielonymi datami, Carpie Diem żyję chwilą. A godzina w te czy we wew tę. Owszem pierwszy dzień jest się trudno przyzwyczaić po zmianie czasua potem już z górki.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online