Dodane: 25-10-2009 17:25
Nie wiedziałem wczoraj czy na serwerze jest coś takiego jak czas czas letni i zimowy, nie pomyślałem że coś takiego w linuxie może być i że trzeba to włączyć. Odruchowo przestawiłem po 2 w nocy przed pójściem spać zegar na serwerze o godzinę wstecz. Tak samo w telefonie. Rano wchodzę, patrze hmm coś jest nie tak, zaktualizowałem sobie godzinę na komputerze, okazało się że i na kompie i na serwerze i w telefonie niepotrzebnie przestawiałem czas! xD teraz sobie w brodę pluje xD

Dodane: 25-10-2009 19:14
Ja jeszcze nie zdążyłem przestawić czasu w telefonie, ale zaraz to uczynię. Zaczyna się fajna pora, bo będziemy mogli godzinkę dłużej sobie pospać xD
--------------------

Dodane: 25-10-2009 22:35
ja się cieszę z tej zmiany czasu, przydała się ona. Chociaż przez to że nie przestawiłem sobie godziny w telefonie to mi się trochę godziny myliły. Jeśli chodzi o sen to praktycznie wcale nie odczuwam tego, godzina w tą czy tamtą nie robi różnicy.
--------------------

Dodane: 26-10-2009 20:40
Samo przestawienie czasu nie robi mi żadnej róznicy, nawet tego mój zegar biologiczny nie zauważa. Jedynie co mnie irytuje to, że szybko robi się ciemno.

Dodane: 27-10-2009 09:44
Taaaa, jeszcze troche i będzie znowu - wstaje - ciemno jak w dupie, wracam z roboty/szkoły - ciemno jak w dupie

Byle do wiosny
Co do zmiany czasu, ja też nie odczuwam tego jakoś specjalnie.
--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."

Dodane: 30-08-2010 12:05
Ja nie widzę różnicy podczas zmiany czasu no może pierwszy dzień...ale lubię zimę nawet bardziej niż lato więc mi nie przeszkadza.
--------------------

Dodane: 04-01-2011 22:00
Mi to również nie sprawia różnicy, nie żyję na zegarku, nie mam terminarzyku z wydzielonymi datami, Carpie Diem żyję chwilą. A godzina w te czy we wew tę. Owszem pierwszy dzień jest się trudno przyzwyczaić po zmianie czasua potem już z górki.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.