Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:49
OnLine: 138, statystyki
index > Hydepark
Temat: Ozdoby ciała
Dodane: 26-12-2009 13:26
#Pepe - user - max%
Tatuaże owszem,ale w umiarze.Max 3 według mnie to jeszcze jakoś wygląda.Oczywiście w rozsądnych miejscach nie na głowie :d Sam może kiedyś sobie zrobię tatuaż,kto wie.Nie podobają mi się kolczyki.Oczywiście panie jak noszą na uszach to fajnie,ale w innych częściach ciała to przegięcie.W brwi czy nosie to w ogóle.

--------------------
iSayumi
Dodane: 26-12-2009 14:04
#JCD - user - max%
Mam koleżankę, co ma w uchu ponad 20 grubych kolczyków. Zabawnie to wygląda, nie wiem czy by ją w ogóle na lotnisku przez bramkę wykrywania metalu przepuścili :p Ja bym nigdy sobie czegoś takiego nie zafundował.

--------------------

Dodane: 26-12-2009 14:21
#malpex - user - max%
No 20 kolczyków to jest przegięcie :p Kolczyki mi nie przeszkadzaja, w uszach to juch chyba kazda dziewczyna ma, w nosie to mi nie przeszkadza tak samo w pępku też nie, jak ładny brzuszek to taki kolczyk ładnie moze wygladac :) tak samo w języku podobno nowe doznania sa xD ale nie wiem bo nie próbowałem :p

--------------------

-------------------------------

Dodane: 10-07-2011 21:44
#Fiend - user - 70%
Ja tam swoją ozdobe mam w gaciach xD.Tatuaże są zajebiste ale tylko wtedy ,gdy nie są robione dla szpanu i jest z nimi związane coś szczególnego.Co do kolczyków to lubie jak dziewczyna ma jakieś małe ,żeby tylko nie te duże okrągłe :p .

--------------------

Dodane: 25-07-2011 15:20
#Arinoz - user - 0%
Kolczyki u pań w uszach,pępku mi nie przeszkadzają co do tatuaży to też byle z umiarem. Co do panów kolczyków nie polecam bo po prostu śmiesznie wyglądają tatuaże już lepiej i można mieć tam jeden lub dwa.
Oglądałam niedawno taki program "Tabu" było właśnie o ozdobach ciała...gość wytatuował sobie gałkę oczną [oczy] [oczy] . Nie miał już miejsca na ciele to pozostały tylko oczy albo dziewczyna wszczepiła sobie rogi. Później pozwoliła aby umieszczono pod jej skórą haki do których była przywiązana lina i ona zaczęła się huśtać a jakiś fotograf robił jej foty do magazynu.
Dla mnie tacy ludzie są chorzy i powinni udać się na jakąś terapie czy coś bo to co oni zrobili ze swoim ciałem przekracza ludzkie pojęcie....

Dodane: 25-07-2011 15:44
#Henkok - user - 80%
Tatuaż może być,sam się zastanawiałem czy by nie zrobić xD.Ale według mnie to może być jeden,no może dwa i to w normalnych miejscach a nie na policzku czy dłoni.Co do kolczyków to sam nie chce mieć u dziewczyn,to uszy i.....;].No właśnie,jeszcze pępek bym przeżył :d .

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 28-07-2011 23:11
#Cyrus - user - max%
Tatuaż jeszcze w miarę, ale kolczyki nigdy w życiu :d Moja koleżanka powiedziała mi ze chce sobie kolczyk w pęku zrobić... to jej powiedziałem jak chce to niech robi, ale skoro mnie pyta o opinię to stwierdziłem że mi się to nie podoba i tyle ;D

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 01-08-2011 12:00
nie chce mieć żadnego tatuażu nie widzę w tym nic podobnie sprawa wygląda z kolczykami. u kobiety kolczyki w uszach, pępku jeszcze strawię w innych miejscach zabierają cały urok tej osobie.

--------------------
Dodane: 03-12-2011 10:53
#Heliaze - user - 100%
Niektórym dziewczynom całkiem pasuję jakieś ozdoby, ale chłopak z jakimiś kolczykami przeważnie dziwnie mi się kojarzy.

--------------------

Dodane: 03-12-2011 12:45
#Esey - user - 80%
Ja nie mam żadnej ozdoby, o tatuażu nie myślałem, ale o kolczykach i owszem, nie tylko w uchu. Ale jak na razie nie zrobiłem i nie wiem czy zrobię. Każdy lubi co innego, a ja nie myślę o jakimś tam "pedalskim" kółeczku ^^. Na tatuaż bym się chyba nie zdecydował, to w końcu pamiątka na całe życie.

Dodane: 03-12-2011 13:39
#Ahalian - user - 80%
U mnie w klasie jest jeden kolega, porządny gość, ale ma kolczyka w uchu i każdy mówi, że jest pedałem. Ale ja tak nie myślę, nie powinno się chłopaka uważać za pedała, bo każdy może zrobić sobie z ciałem co chce i my powinniśmy to uszanować. Ja nie zrobiłbym sobie kolczyka, bo po prostu mama mi nie pozwala i jestem za bardzo wstydliwy i przejmuję się opiniami ludzi. O tatuażu też sobie nie myślałem, bo zostaje to na całe życie i po jakimś czasie może się nam znudzić i nic z tym nie zrobimy.

--------------------
Dodane: 03-12-2011 18:11 - Edytowane przez Bociak dnia 03-12-2011 18:11
#Bociak - user - max%
Tatuaże czy kolczyki nie odwróciły by uwagi ogółu od mojego strasznego ryja. Ba, wyglądałbym nie tylko żałośnie, ale i śmiesznie.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 07-02-2012 13:37
#Byczusia - user - 80%
Ozdoby: kolczyki lubię tylko i wyłącznie u kobiet, bo dla mnie faceci w kolczykach wyglądają idiotycznie. No i kolczyki jedynie w uszach: w pępku czy gdzie indziej dla mnie wyglądają co najmniej nieestetycznie. ,z resztą sama mam przekłute uszy.
Tatuaże? A paszoł won. Prawdziwych nie znoszę, dla mnie bądź co bądź nie zrobiłabym sobie prawdziwego tatuażu na stałe, a u innych też mnie nie kręcą.

Dodane: 08-02-2012 12:16
A ja mam kolczyki w uszach i w języku :d Planuje też pępek, jako uhonorowanie efektywnej diety (zrzuciłam już 9kg). Tatuaż? U innych często wyglądają fajnie, sama może zrobię jakiś mały symbolik z DB.

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 12-02-2012 09:13 - Edytowane przez Prynio dnia 12-02-2012 09:13
#Prynio - user - 30%
Dziara nie jest zła sam mam jedną na sercu raka chociaż to nie szpan po prostu ozdoba mojego serca może to zabrzmieć dziwnie ale cóż moje ciało moja sprawa co do kolczyków sam nie miałem ale u dziewczyn to jest norma no i nie które ^^ w każdym razie ja to odbieram normalnie nie patrze jak na jakieś dziwadło.

--------------------
Dodane: 01-03-2012 12:31
#Kyuubi - user - 70%
Wszelkiego rodzaju kolczyki są dla kobiet. Ja jak widzę faceta z kolczykiem to współczuję. Nie żebym nie był tolerancyjny, ale i tak wiem że to jest dla szpanu robione(bo i po co innego). Kobieta ładnie wygląda z 2 kolczykami na uszach a nie w pępku nosie,oczach i w pi****e.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 01-03-2012 17:21
#DeaDMen - user - 90%
Ja na swoim ciele nie mam żadnych ozdób, ale w przyszłości chciałbym mieć jakiś tatuaż i ważne żeby był on związane.Jeśli chodzi o innych to mogę zrozumieć kolczyki na uszach, ale gdy ktoś ma wszędzie kolczyki, tatuaże itp. to nie wygląda to zbyt fajnie.

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online