Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:49
OnLine: 137, statystyki
index > Hydepark
Temat: Ozdoby ciała
Dodane: 20-03-2008 13:25
Och... jest godzina 13:22 ja po zajęciach, łośki z sb sobie poszli i mnie zostawili samą [yyy] a zresztą niech spadają na szczaw xD hmm... do czego ja zmierzałam... xD a już wiem xD nudzi mi się, to sobie trochę popisze xD Dobra koniec spamu przechodzę do rzeczy xDD

Chciałam poznać wasze zdanie na temat ozdób ciała takich jak tatuaże, kolczyki, nie wiem co jeszcze mogę wymienić... Musze wam powiedzieć że nie chce tu widzieć postów w stylu: "ja mam coś tam i mi się podoba", albo "ja nie mam nie lubię i uważam to za głupotę", więc nie spamować mi tu!! xD Natomiast to co mnie interesuje to, to jak odbieracie ozdoby ciała na co jesteście w stanie przymknąć oko, co wam się podoba, a co według was jest głupotą. Na ten temat naprawdę można dużo powiedzieć, więc proszę o długie wypowiedzi xD

Pozdrawiam :)

Dodane: 20-03-2008 13:52
#amdlov - user - 20%
wiec tak u kobiet kolczyki w uszach, pepku moga byc nie przeszkadza mi to w ogole chyba ze blyskotek jest za duzo, chodzi mi o 10kolczykow w jednym uchu, co za duzo to nie zdrowo i psuje wg mnie efek wizualny. kolczyki w brwiach i ustach juz mi sie tak nie podobaja wrecz troche odpychaja. co do kolczykow w jezyku i miejscach intymnych tez jakos nie przypadly mi do gutu. przejdzmy do tatuazy wiec dla mnie jeden kobita moze posiadac,nie wielki najlepiej lecz wole by wogole nie miala, aha i zeby owy tatuaz nie byl na ramionach czy szyi.

co do mezczyzn nie podobaja mi sie kolczyki w zadnym miejscu dla mnie to takie dziwne i... nie weim. kiedys chcialem sobie przebic uchoo, dziekuje Bogu ze nie przebilem, teraz bym tego zalowal, chocaz takiemiejsca zarastaja.
co do tatuzay to juz lepiej wyglada.

podsumowujac: wole kobiety ktore nie posiadaja tatuazy a kolczyki maja w uszach, czyli zwyczajne dziewuchyxD ogolnie nie przepadam za wszelkimi typami ozdob ciala. ale sa takze wyjatki niektorym ludziom kobietom czy mezczyznom dobrze z kolczykiem czy tatuazem wiec nie moge tego tak uogulnic jak wyzej napisalem. w zasadzie wszystko mozna zaakcedptowa byle nie za duzo tego bylo.

Dodane: 20-03-2008 14:56
#Falen - user - 60%
Jedni odchodzą inni przychodzą babciu xD W końcu i tak wracają i są wszyscy xD
Co do ozdób ciała: kolczyki są według mnie stworzone dla kobiet, noszą kolczyki i jest im ładnie, ale istnieje coś takiego jak umiar. Jeżeli dziewczyna ma po jednym po dwóch kolczykach w jednym uchu no to jest ok ;] ale jeżeli są po cztery albo w brwiach, języku albo w miejscach intymnych to przesada, to mi się już nie podoba wcale. Kolczyk w pępku jeszcze może być xD Tatuaże u kobiet hmm jakiś tam jeden jest dopuszczalny, mały estetyczny.
Chłopaki i kolczyki, raczej nie popieram (sam nie noszę ;p) jeżeli widzę u kogoś, taki jeden kolczyk w uchu, no to nie jest jeszcze tak źle (dałoby się go jeszcze odratować xD) ale jak ktoś ma tyle kolczyków jak M. Wiśniewski no to powiem tak: głupek. Nic to nie przynosi nie dodaje jakiegoś uroku jak jest tego pełno, wręcz przeciwnie. Większość ludzi takie coś odpycha, no i słusznie bo to nie jest naturalne. Tatuaże u chłopaków tak, mogą być ale też istnieje pewien umiar. Bo tak jak ma choćby 50cent na całych plecach to jest przegięcie. Coś co na początku wygląda nawet estetycznie, może stracić tą estetykę jeśli "przekombinujemy"
w skrócie można powiedzieć tak: wszystko może być dobre i nawet ładnie wyglądać jeśli jest to z umiarem... xD Pozdro ;]

Dodane: 20-03-2008 16:25 - Edytowane przez Ra dnia 20-03-2008 16:32
#Ra - user - 70%
Kurde pewna istota zmusiła mnie do napisania tutaj i to jeszcze siłą xD chciałem sie czegoś dowiedziec ale nie xD tak więc Ra pragnący wiedzy na jakiś temat musi powiedziec tutaj co anula ma sobie przebic xD

No to tak ogólnie dziewczyny ładnie wyglądają z różnego rodzaju ozdobami typu kolczyki na uszach, pępku, języku i innych xD no ale jak wiadomo nie należy te granicy przekraczac ale granice są 2 jak to odbiora ludzie jak zobaczą na dziewczynie kilogram kolczyków a jak osoba jej bliska xD ja powiem że mi się takie ozdoby podobają ale żeby nie były przesadzone, czyli byłbym rad gdyby dziewczyna miała kolczyki w uszach, na pępku i języku i jeszcze w nosie xD Dobra teraz skończmy o kolczykach pogadajmy o innych ozdobach typu pierścionki, jakieś naszyjniki i inne. Kobieta musi się zdobic bo to jest prawdziwy skarb w oku mężczyzny więc niech na taka wygląda ale jak pisałem wyżej bez przesady bo będzie z niej lala nie dziewczyna xD Korale na szyi są niedopuszczalne xDD już wole jakis normalny łańczuszek albo amulet ble ble ble xD jeden pierścionek najwyżej 2 wystarczą xD A jak wygląda u facetów xD mój brat ma kolczyka w uchu i powiem wam.....że wygląda jak pedałek xD u facetów to nie pasuje xD ooo jakby koraliki nosili to juz przegięcie tak więc ja nie mam żadnej ozdoby xD No to anula wiesz gdzie masz sobie przebic xD no chyba że już tam masz xD
Aaaa bym zapomniał tatuaże bardzo mile widziane w szczególności u dziewczyn na szyi lub w intymniejszych miejscach xD nie wiem dlaczego ale takie mi się podobają xDD

Dodane: 20-03-2008 16:31
#Napojasz - user - 90%
Powiem tak:
Wszystko jest dla ludzi i jeżeli ktoś się czuje z kolczykami bądź tatuażami dobrze to niech je nosi...trzeba jednak pamiętać że bardzo poważna decyzja bo kolczyki można wyjąć ale jeżeli chodzi o tatuaże nie jest to takie proste oczywiście można je usunąć ale jest to drogie,bolesne,nie ma 100% efektów,jest długotrwałe i sesje usuwania trzeba kilkakrotnie powtarzać,mówię o tym że jest to odpowiedzialna decyzja poniewaz kiedy jesteśmy młodzi to takie odobt w jakimś sensie pasują do naszego ciała, ale kiedy postarzejemy się to może dojść do sytacji że 80letnia babcia ma na nodze smoka xDD
Nie wygląda to poważnie i estetycznie więc trzeba wiedzieć co sie robi.
Ja nigdy sobie nie zrobie tatuaża bo mnie to nie jest do niczego potrzebne, to samo z kolczykami w różnych miejscach...nie chce sobie przekłuwać ciała xDDD
Jak wiadomo kolczyki można mieć w róznych miejscach i wiele takich błyskotek świetnie wygląda na młodym ciele 21 latki... [serce] xD Np w pępku... [oczy]
W uszach...ale bez przesady nie od razu 15 na jednym bo od ciężaru tego żelastwa uszy staja sie obwisłe jak u krowy xDDD Kolczyki w nosie....hmmm to zależy od wielkości kolczyka...małe są śliczne, bardzo subtelne..jeżeli pasują do danej dziewczyny to zajbiście to wygląda...xDD Kolczyki w miejscach intymnych...hmm
To zależy czy jego umiejscowienie przeszkadza w stosunku, jezeli nie to czemu nie xD :p Kolczyki u mężczyzn pasują jedynie na wardze i w nosie...w innych miejscach nie wygląda to męsko xDD chociaż i tak kolczyki w ogóle męsko nie wyglądają...
Tautaże...kobieta z tego typu ozdobą wygląda delikatnie mówiać wyzywająco ale to zależy jaki to tatuaż i gdzie jest zrobiony...Wydaje mi się ze są one gł. dla facetów bo oni z nimi lepiej wyglądaja xD

--------------------

Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem
Dodane: 20-03-2008 17:13
#bumel - user - 50%
No więc od czego by tu... a już wiem zacznę od tego, że zależnie od ozdób na dziewczynie i na chłopaku należałoby podejść do tematu.
U dziewczyn :p nie znoszę jakiś tatuaży znaczy się głupiego typu bo jakieś tribale nad pupą są fajne :) (bez skojarzeń) kolczyki nie przeszkadzają mi o ile nie ma ich zbyt wielu po za uszami np. nad brwiami w nosie

Dodane: 23-03-2008 12:29 - Edytowane przez by_ikar dnia 27-03-2008 20:36
#by_ikar - systemadmin - max%
A ja powiem bardzo kruciutko, lubię kluski w zupie a nie w dup** xD nie do końca o to mi chodziło :p kolczyki w uszach i u dziewczyn: Tak. Jeden dwa: Tak. U facetów? zależy jaki, gdzie i ile. Bo jak cztery w sutkach, jeden w brwi, jeden w wardze i 8 w uszach to dla mnie to już jest jakieś głupie, nie potrafię tego ogarnąć. U dziewczyn jak widzę kolczyki w pępku od razu przypomina mi się moment jak jedna dziewczyna w szkole do której kiedyś uczęszczałem miała taki ładny kolczyk a jej chłopak niechcący zahaczył o kolczyk wełnianym swetrem i wyrwał jej kolczyk i kawałek pępka xD miałem łacha jacy to ludzie nie są głupi. Niby generalnie wszystko jest dla ludzi, ale nie widzę przyjemności w tym że ma kolczyk w pępku, dlaczego? a no dla tego że jak ktoś miał dziewczynę albo ma lubi, lubiła się bawić pępuszkiem xD nie tylko palcami xD no i taki kolczyk to tylko przeszkadza. Więc to jest głupie. Kolczyk w nosie, jeszcze może jakoś ujść ale jak dla mnie to jest zbędę. Kolczyk w wargach, kłopoty z jedzeniem, całowaniem, często coś się może zahaczyć i strasznie to boli. Więc po co się okaleczać? Ciało to nasza świątynia i chyba powinniśmy o nie dbać, to nie sweter który wymienimy. Kolczyk w języku, zmienia w jakimś stopniu głos osoby która go ma. Czasem mniej czasem bardziej. Przeszkadza w jedzeniu, a czasem w nim gdzieś tam w szparach są jeszcze resztki jedzenia z zeszłych świąt. Dla mnie to obrzydliwe.. Kolczyk w sutkach, tak a potem dzieci karmić sztucznym mlekiem bo mama chciała ładniej wyglądać super myślenie. Nie wiem czy ktoś z was wie że mleko matki to największy skarb. Nie ma takich leków które by zastąpiły mleko matki. Po co to robić naszym pociechą? głupota. Miejsca intymne? nie to tez nie dla mnie, jak to może być fajne? nie wiem, nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Tatuaże, otóż wiele dziewczyn robi sobie tato w okolicach kości lędźwiowej, zazwyczaj widać je jak się schylą albo siądą wraz z szelkami (stringami) co jest do przesady. Zwykły dres się ślini, ale to nie dla mnie. Fajne są takie małe motylki wielkości ja wiem dłoni dziecka w okolicy biodra ale trochę wyżej. Powiem że to jest fajne xD Jakieś inne wygibasy na całe plecy czy coś to już nie bo na starość to będzie to paskudne. Lepiej mieć takiego motylka niż kolczyk w pępku :p u facetów z tatuażami jest trochę inaczej, jeżeli jest muskularny to może sobie coś tam walnąć na plecy ale też bez przesady bo ile można. Przykład 50cent to jest dobry przykład tego że co za dużo to nie zdrowo, i mimo że słabo widać to na nim bo tatuaż czarny i on czarny xD to i tak jest cały w tatuażach xD Pozdro

Od Ra: ty sie ikar nawet nie odzywaj bo się nie znasz, nie wiesz co dobre łosiu więc się przymknij xD

[color=violet]Jasne a skąd ty to możesz wiedzieć dziewico? xD[/color]

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 23-03-2008 14:53
#monia16 - user - 30%
Wisiory,łańcuchy czemu nie?Ja jestem zwolenniczką kolczyków w nosie (sama strama się o zgodę starych) w uszach ale max to 4 i więcej absolutnie nie.Co do wisiorów noszę duży łańcuch z 5 krzyżami (ale to nie jest symbol katolicyzmu) wprost przeciwnie jestem zawziętą buntowniczką.Wiele osób mi się dziwi po co mi ten łańcuch a moja odpowiedż brzmi : należę do niewielu osób którzy noszą styl emo.Wiem że bardzo niewiele osób szanuje takich ludzi ale cóż taką stworzyła mnie natura i nie chcę tego zmieniać.I przejdzmy do tatuaży.Tatuaż dlaczego nie ale są ograniczenia.Delikatna,wrażliwa dziewczyna mały motylek na łopatce lub nad biodrem.Mnie kiedyś korciła chęć zrobienia sobie malutkiego smoka na ramieniu ale jednak nie.Pozdro

Dodane: 23-03-2008 18:14
#Goku5 - user - 30%
Mi ozdoby u dziewczyn wcale nie przeszkadzają . Nawet jest to potrzebne ale nie do przesady bo gdy dziewczyna ma 100 kolczyków na ciele to już przesada ale gdy ma np w uszach i w pępku to jak najbardziej mi to pasuję . Co do tatuaży to nie jestem jakimś zwolennikiem tego typu ozdób ale jak jest jakiś mały to tez nic sie nie stanie .
Jeszcze powiem o mężczyznach , a więc jak chłopak mam kolczyki w uszach to dla mnie jest to głupie i beznadziejne ( Bez urazy) a co do tatuaży to nie mam zdania w przypadku chłopaków .

Pozdro!!! :d

Dodane: 24-03-2008 09:33 - Edytowane przez Wampir dnia 24-03-2008 09:34
#Wampir - user - 50%
Hmm... Lubię jak dziewczyna ma duże kolczyki na uszach ale wtedy jeden na jedno ucho, a ewentualnie może mieć dużo małych xD U chłopaków jakoś za bardzo nie lubię kolczyków, a jak już coś to na lewym uchu, bo ktoś mi powiedział, może i nieprawdę, że na samym prawym uchu kolczyki noszą pedały xD Kolczyki na pępku u dziewczyn jak najbardziej, nie mam nic przeciwko ale już np. na języku to wg mnie jest to idiotyczne... Jeszcze nie mam nic przeciwko 1-2 kolczykom gdzieś na twarzy np. niedaleko brwi ale oczywiście zbyt dużo oszpeca twarz...
Łańcuszki i jakieś bransolety u dziewczyn też mi nie przeszkadzają jeśli nie jest zbyt dużo tego, a chłopaków jeden jakiś kajdan na szyji nawet fajnie wygląda xD
Jakbym chciał powiedzieć bardzo ogólnie to moja odpowiedź jest podobna do innych, czyli nie przeszkadzają mi takie ozdoby, a nawet troszkę upiększają ale oczywiście nałożone z jakimś umiarem xD

Dodane: 24-03-2008 12:11
#Asche - user - 10%
Nie mam absolutnie nic przeciwko kolczykom i tatoo o ile ktoś naprawdę mądrze rozpatrzy ich położenie, wielkość i ogólnie wygląd. Kolczyków w żadnym razie nie może być za wiele, powinny być one subtelną ozdobą dodającą uroku (piszę tu zarówno o kobietach jak i mężczyznach). Dla przykładu: nie podobają mi się kolczyki między oczami i w okolicy brwi bo nadają danej osobie wygląd neandertalczyka xD Za tobardzo podobają mi się kolczyki w ustach (wargech), tylko z naciskiem na płeć męską xP. Delikatne w nosie i pępku oraz oczywiście uszach jak najbardziej. U mężczyzn całkiem ciekawie wyglądają modne ostatnio kolczyki okrągłe, coś jak klipsy xD.
Co do tatuaży: u chłopaków jak najbardziej, byleby z głową. Co do kobiet tu już jest problem, ponieważ jak wszyscy wiedzą nasze ciała zmieniają się dosyc znacznie, np. podczas i po ciąży, dlatego trzeba wybrać taki obszar, na którym skóra nie rozciągnie się i nie zniszczy ozdoby. Naturalnie powinien być to tatuaż drobny.
Najważniejsze jest także to, że tego typu ozdóbki powinny być najpierw dla nas, a dopiero potem da innych.

Dodane: 18-09-2008 04:38
#Jagna - user - 10%
Nie podoba mi się jak kobieta ma tatuaż na łopatce lub na ramieniu i jak ma kolczyk w brwi czy pod dolną wargą.
Ładne są małe, delikatne tatuaże. Kolczyki w uchu, ale nie za dużo.
Biżuteria- pierścionki ,łańcuszki, branzoletki tak, ale z umiarem.
Nie raz widuje panie, które są obwieszone tym wszystkim jak choinka na święta. Zwlaszcza złotem, a jak ubierze do tego spodnie, buty, bluzke i torebkę złotą to wygląda śmiesznie (żeby nie powiedzieć inaczej).
Co do panów bardzo fajne sa tatuaże na łydce, albo jeden duży (takie jak maja Azjaci z karpiem czy smokiem).

Dodane: 18-09-2008 06:39 - Edytowane przez Rewinger dnia 18-09-2008 06:41
#Rewinger - user - 90%
Ja to mam odmienny od postów wyżej punkt widzenia. Ja lubię gdy kobieta jest naturalna i nie upiększa się na siłę. Wogóle nie lubię gdy jakaś dziewczyna ubiera się wyzywająco. Dla mnie po jednym kolczyku w każdym uchu to MAX. Tatuaże u kobiet to wogóle mi nie odpowiadają. U mężczyzn, takich muskularnych harleyowców, to podoba mi się na ramieniu, taki gdzieś wielkości pięści. Zresztą jest możliwość zrobienia sobie tatuaża na miesiąc czy dwa, mój kuzyn kiedyś tak miał. Można by rzec, że jestem konserwatywny, ale ja mam po prostu takie gusta. Zgodzę się tu też z Ikarem że jest to niepraktyczne i uciążliwe.

Dodane: 18-09-2008 09:18
#Abstr@ct - user - 60%
Co do kolczyków u kobiet hmm nawet ładnie to wygląda ale bez przesady.np znajoma ma 5 w jednym uchu i nie wygląda to zachwycająco.Podobają mi się kolczyki w brwiach nosie czy języku.Co do tatuaży u kobiet to stanowczo nie chyba że na krzyżu(wygląda super)

Co do facetów i kolczyków to nie nie nie.Nie lubię gdy chłopak ma kolczyk w uchu czy brwi,to wydaje mi się głupie.Tatuaż może być.Ja sam nie upiększam swojego ciała za pomocą kolczyków czy tatuaży.Taka mała ciekawostka o mnie mam dziurkę w górnej części lewego ucha...już się z nią urodziłem,a mój tata ma na prawym uchu a,że do taty jestem podobny,to mówią że jestem jego lustrzanym odbiciem(wiecie ja lewe tata prawe ucho) Heh

Dodane: 18-09-2008 12:01
#by_black - systemadmin - max%
Czy u facetów czy u kobiet nie podoba mi się w ogóle moda na jakie kolwiek bzdury jak kolczyki w pępku, policzku, nosie, brwi, języku, uszy wystarczą w zupełności, tatuaże dawniej tatuaże nosili tylko kryminaliści, których wypuszczano z kicia, miał to oznaczać kim on jest.. Dzisiaj nawet gówniarze z nimi latają mimo że na starość będzie to paskudnie wyglądać.. Wszystkie inne których wymieniać nie będę też odpadają bo nie lubię jak dziewczyna świeci się wszystkim jak choinka na boże narodzenie..

--------------------
Dodane: 18-09-2008 18:07
#Korzel - user - 70%
Kolczyki u pań bardzo ładnie wyglądają, bo je upiększają, ale co za dużo to nie zdrowo, bo kolczyki na całej twarzy to naprawdę już lekka przesada. Natomiast jeżeli chodzi o chłopców to nie za bardzo jestem za tym, bo po prostu to nie pasuję chłopakowi, ale jeśli komuś się to podoba to spoko. Powiem nawet, że sam sobie bym zrobił ale w języku, jednak gdyby mama się dowiedziała to musiałbym się z wami pożegnać :d :d
Co do tatuaży to muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba, sam z wielką chęcią zrobiłbym sobie jakiś napis na ręce najlepiej gotykiem :d Ale jak zwykle co za dużo to nie zdrowo i jak widzę kolesia, który ma 90% części ciała wydziaranego to nie wygląda fajnie i pozostawia wiele do myślenia. To by było na tyle xD. Pozdrawiam

--------------------
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety
na opakowaniu,
inni wolą spróbować jego zawartość.
Dodane: 18-09-2008 18:19
#skala13 - user - 0%
Ostatnio był koleś w "Rozmowach w Toku", który nosił "gorset" na rękach, czyli wstążka zawiązana tak jak sznurki na gorsecie podtrzymywane przez igły od strzykawek. xD Dziwnie to dla mnie wyglądało. :p

Dodane: 18-09-2008 18:21
#Mattiz - user - 90%
Ja nie mam nic do kolczyków u pań ale w uszach jak widze jakieś kolczyki w brwiach pępkach czy jezykach to mnie coś bierze bo moim zdaniem jest to coś głupiego i przydkiego zarazem
A jeśli chodzi o kolczyki i chłopaków to jeszcze kolczyk w jednym uchu zrozumiem ale gdzie indziej to juz nie
Tatuaże?? hmm sam chciałem kiedyś mieć tatuaż ale kto niechciał xD
I szczerze to nadal chce ale jakis napis na ręku czy ramieniu ale nic wiecej :p

Pozdrawiam

--------------------
Mów mi... GrzeniU ;D

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać. Każdy robi błędy ważne jak będziesz wstawać!
Dodane: 18-09-2008 20:16
#Vens - user - 70%
by_black napisał/a:
Czy u facetów czy u kobiet nie podoba mi się w ogóle moda na jakie kolwiek bzdury jak kolczyki w pępku, policzku, nosie, brwi, języku, uszy wystarczą w zupełności, tatuaże dawniej tatuaże nosili tylko kryminaliści, których wypuszczano z kicia, miał to oznaczać kim on jest.. Dzisiaj nawet gówniarze z nimi latają mimo że na starość będzie to paskudnie wyglądać.. Wszystkie inne których wymieniać nie będę też odpadają bo nie lubię jak dziewczyna świeci się wszystkim jak choinka na boże narodzenie..

Zgadzam się z tą wypowiedzią.Kolczyki np, w brwiach,na języku czy po 5 w uszach bardzo mi się nie podobają.Często wygląda to tak że dziewczyny mają dużo problemów z np, kolczykiem w języku ,ponieważ czytałem że często jest tak że od kolczyków język ropieje i że przeszkadza w jedzeniu.Takie zabaweczki tylko przeszkadzają dla człowieka w normalnym funkcjonowaniu ,a nic nie poprawiają w wyglądzie.A co do tatuaży to mi to nie przeszkadza że ktoś je ma na sobie ale ja nigdy nie chciał bym sobie takiego czegoś robić bo to tylko na starość źle wygląda i wogule takie malowidła na skórze mi się nie podobają :)

Pozdro [cfaniak]

--------------------
Dodane: 18-09-2008 20:31
#Krisu - user - 70%
Mi tam ozdoby u dziewczyn nie przeszkadzają. Kolczyk w nosie mogą być i w uszach ale język to masakra. Denerwują mnie ludzie typu EMO [skrzywiony] . Oglądaliście rozmowy w toku ? jak było o synku co ubranie uważał za psa albo pluszaka za prawdziwego królika? szkoda mi takich ludzi. Albo dziewczyny co przecinają sobie język dla szpanu. Dla mnie jest to żenujące nie rozumiem takich ludzi i nie wiem jak im pomagać. Dziewczyna która robi sobie 6 kolczyków w uchu to jest masakra. Szpecą swoje ciało, ale skończę już gadać o kolczykach :p , co do bransolet nie mam nic mogą to nosić.
Tochę się rozpisałem, ale więcej mi się nie chce pisać. :p

Pozdro All

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online