Dodane: 31-10-2007 09:48
Ja tam wole techno Lubie sobie posłuchac na mp3 na kompie i z reszta u mnie wszysy to słuchają

Dodane: 14-11-2007 18:19
na równi bo to jest fajne i to
--------------------

Dodane: 14-11-2007 19:52
Prawda jest taka : HIphop wymiata dla mnbie osobiście techno nie ma żadnego przekazu choć nie powiem bo na imprezkach fajnie sie bawi do techno

ALe jednak mimo to HH najlepszy

POzdrO

Dodane: 14-11-2007 20:03 -
eeeeee, o czym wy wogóle gadacie, jaki hop-hip xD, jakie łup-łup, ja wolę tylko takie śpiewane piosenki, takie love songi xD

Dodane: 14-11-2007 20:04
Lol... Nie wiem po co ten temat, oczywiście, że Hip-Hop jest najlepszy!!! :rip:

Dodane: 14-11-2007 20:39
Cóż no to ja jako jeden z niewielu powiem, że lepsze techno kiedyś słuchałem hip hopu ale teraz lepsze techno xD

Dodane: 14-11-2007 21:42
praktycznie wszyscy którzy teraz słuchają techna słuchali kiedyś hh jak "wchodził" na polską scene taka prawda wiem to po moich kumplach. Ja od zawsze ubustwiam HH to jedyne co mnie ciągnie;] oczywiście niepowiem ze niekeidy niesłucham techna ale to tylko i wyłącznie w tych przypadkach co Ichini czyli imprezki;d

Dodane: 14-11-2007 22:59
#Usunięty -

-

Dodane: 15-11-2007 08:45 -
HIP HOP
Jeśli masz tak pisać niepisz wogóle!!

Dodane: 16-11-2007 19:35 -
Ja słucham każdego rodzaju muzyki

Dodane: 16-11-2007 19:59
Trojan Kel ty uważasz że przy tych nutach serce bije mocnej ja zaśuważam że to przy dobrym polskim Hip Hopie serce bije szybciej i niekiedy aż ciarki przechodzą, wiec co mamy problem? niesądze każdy lubi co innego, niekażdy umie sie wyluzować przy Technie albo czyms takim (ja wogóle nieumiem sie wyluzować i słuchać techna niepotrafie ) Inny zaś nietrafi HH. Kazdy ma inny gust i kazdy slucha cos innego i to jest właśnie piękne, to że nikt niejest taki sam i każdy lubi co innego, bo świat był by kiepski jak by było samo techno albo sam HH, niekeidy trzeba robićurozmaicenia niekiedy jakieś biesiady albo Disco polo botaka prawda założe sie że kazdy z was niekeidy słucha takich piosenek moze sie do tego nieprzyznaje ale słucha;], ja również słucham takich i takie urozmaicenie dobrze na mnie działa;]. to moje skromne zdanie;]
Peace;]

Dodane: 16-11-2007 20:58
Hip-Hop w moim sercu jest wychowałem sie na ulicy wiec czego wiecej chciec

Dodane: 07-12-2007 19:15
Nie wiem jak wy chcecie słuchać hip-hopu :lol::lol: skoro to kultura

rap jak najbardziej słucham

na przemian z techno

ale nie wszystkich po koleji

wystrzegam siętzw. hiphopolo :-/ a z reszty?? Trance, House, Hardstyle

Dodane: 23-01-2012 10:00
Ja lubie Techno i Hip Hop ale bardziej chyba Techno

Dodane: 05-02-2012 12:11
Jak można hip-hop porównywać do techno?! To jest zupełnie inny rodzaj muzyki.
Ja słucham rapu (tylko polskiego) kilka godzin dziennie, więc wiadomo co wybiorę. Hip-hop nałogiem i bogiem.
--------------------

Dodane: 05-02-2012 12:37
Cóż powiem szczerze,że ja tam wole rock,blues i oczywiście metal(ale nie każdy).Co do rodzaju muzyki ,który jest wspomniany to powiem szczerze,że za obydwoma nie przepadam.Mogę wysłuchać ,ale bez zbytnich wrażeń
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 05-02-2012 12:53
Ja to nie traktuję tych gatunków jako prawdziwą muzykę, a już na pewno nie techno, które uważam za spadkobiercę disco polo(fajne na imprezę), z drugiej strony HH to muzyka, w dużej mierze dla ludzi którzy, zostali o biedni tak skrzywdzeni szarą polską rzeczywistością. Dla mnie liczy się tylko muzyka która wydobywa się z prawdziwych instrumentów, gdzie mogę iść na koncert i zobaczyć jak artyści tą muzykę wygrywają.
A co do tematu, pomimo tego że HH bliżej do prawdziwej muzyki, to jeśli zostałoby mi słuchać albo HH albo Techno to wybrałbym to drugie, ze względu na tragiczne w moim odczuciu teksty w HH (w większości) które raniłby moje uszy, i niemiłosiernie drażniły.
--------------------
"Nie wiedziałes? Dla niektórych (czyt: dzieci neo, tibi i cs'a) nawet radio ma lagi ;p jak przeszukuje stacje smilies/bigsmile.gif Herbata w szklance ma laga jak ją przechylasz smilies/tongue.gifNawet deszcz ma lagi dlatego pada co chwilkę jakaś kropka a nie strumieniem" piękne

Dodane: 05-02-2012 13:16
Techna osobiście nie trawię i nie jestem do niego przekonany, nawet nie potrafię powiedzieć dlaczego, nie interesowałem się nigdy tego typu muzyką
Co do hip hopu, nie lubie polskiego rapu i na ogól też nie przepadam za rapem.
Jedyny raper który mnie urzekł swoim życiem to Eminem, w nowszych albumach ładnie przenosi to przez co przechodził na swoje bity. Ma fajny głos przez to jego rapowanie wpada w ucho, tak samo jak i bity, do tego dochodzi głęboki tekst (nie zawsze) i jest pięknie
Spodobał mi się pewien tekst (gdzieś na kwejku było) : "Słucham muzyki, nie gatunków", który w moim przypadku jest jak najbardziej zgodny.
--------------------
"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Dodane: 05-02-2012 13:20
Elo. słucham rapu i maja cała rodzina też. HIP-HOP wymiata ...
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.