Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:48
OnLine: 136, statystyki
index > Sport, Motoryzacja
Temat: Wędkarstwo
Dodane: 15-06-2009 11:48
#by_ikar - systemadmin - max%
C@rL napisał/a:
Wędkarstwo - hobby nie dla mnie :) Zdecydowanie za 'spokojne' zajęcie xDDD Czasem z kuzynem pojadę nad staw nad rybki (kuzyn utytułowany rybak ;P) ale ja rybek nie łowię xD Poluje na większe zwierzątka - takiego Żubra xDD

Chyba wędkarz, bo to jest różnica zasadnicza :p

--------------------

[51º 57' 15.40" N 14º 43' 36.43" E] Moje miasto :)
------
poczucie samotności, zagubienia, zagrożenia w świecie, beznadziejności istnienia i leku..
------
¿ɯǝıuɐʇʎzɔ z ʎzɔ 'ɯǝıʞoɹzʍ ǝz ʎɯǝlqoɹd
------
[..] morderstwo, zamordować samego siebie, złapać pociąg donikąd;
jest pewien plus samobójstwa, nie trzeba szukać ofiary [..]
------
In the eyes of Mother Nature are all her children, and all the creation of our brothers and sisters
Rejestrując się z tego linku, otrzymujesz 250mb darmowego miejsca
Dodane: 15-06-2009 11:49
#C@rL - user - 100%
Tak, tak xD Wędkarz ^^ Widać, jaki jestem zielony xD Proszę! Nie śmiejcie się ze mnie :d

--------------------
SIEMA FORUM.
Dodane: 15-06-2009 20:56
#enigma - user - max%
Filip ale mój szczupiec jeden był wymiarowy ! xD A drugi gratis był to wziąłem dwa ! xDD Dawno nie byłem na rybach, ale jak tka patrze na dzieciaki jak przychodzą na osiedle ze szczupakami złowionymi w rzece to mam ochotę się przejść :d

Dodane: 16-06-2009 12:19
#Darknes - user - max%
Kiedyś jak byłem mniejszy to z Pradziadkiem się łowiło xD on miał jakąś tam rodzinkę na mazurach [nie znałem ich xD] i w wakacje zawsze z nim jeździłem do nich i prawie codziennie nad jeziorko xD Teraz mnie to nie interesuje bo to nudnawe zajęcie xD jednak lubię takie świeżutkie rybki :d teraz przywozi nam je brat cioteczny, który ma dziewczynę na mazurach, nie za często jednak parę razy przywiózł nam kilka sztuk :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 16-06-2009 21:02
#Dexteros - user - 80%
Zarzucić wędke i czekać. To dla mnie było by zbyt nudne :d

--------------------
"whatever doesn't kill you simply makes you... stranger."
Dodane: 16-06-2009 21:06
Ja już dawno nie łowiłem, ale kiedyś to siedziałem długie godziny przy tym. Kiedyś to było fajne, ale teraz mam inne zajęcia i nie tyle czasu żeby siedzieć godzinami na jeziorze. :)

Dodane: 17-06-2009 02:52
#Tomson - user - 90%
Lubię łowić dla przyjemności. Nie szaleję za rybim mięsem, ani nie traktuję tego jako sport, po prostu mnie to relaksuje :) Karty nie muszę sobie wyrabiać, bo zawszę jeżdżę z ojcem albo do mojego chrzestnego, albo do znajomego na łowiska. Moją rekordową rybą był jesiotr, jakieś 2,5 kg i karp królewski, też coś koło dwójki. Zwykle trafiam na pstrągi i karasie [umarl]

--------------------

[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011
Dodane: 26-12-2009 01:12
#JCD - user - max%
Jak dla mnie to sport dla hardkorów. Ja bym sie zanudził siedząc spokojnie kilka godzin i patrząc na kijek, spławik lub przed siebie. W dodatku średnio lubię mięso ryb to nawet nie miałby kto zjadać moich zdobyczy. Mój ojciec to lubił, ale już tego nie pamiętam.

--------------------

Dodane: 26-12-2009 01:15
#Pepe - user - max%
Raz w życiu byłem na rybach i mi się nie podobało.Nudziłem się,komary i muszki mnie prawie zjadły i jeszcze to czekanie,aż ryba chwyci wreszcie ten haczyk.To nie dla mnie.Muszę się pochwalić,że jedną rybę udało mi się samodzielnie złowić :)

--------------------
iSayumi
Dodane: 30-12-2009 20:46
#Cyrus - user - max%
Ja lubię łowić :d Przeważnie łowiłem na spławik, ale przy ostatnim wyjeździe na ryb z dziadkiem nauczyłem się łapać na spining :d O wiele ciekawsze bo cały czas się coś robi... no i wtedy złapałem pierwszego w życiu szczupaka :d Ale był za mały i dziadek go wypuścił :p

--------------------

Zajrzyj na mojego chomika chomikuj.pl/luki9696
Dodane: 31-01-2012 11:53
#by_black - systemadmin - max%
Właśnie oglądam na National Geographic Channel HD program o ludziach, którzy ręcznie łapią rzeczne bestie, łapali w czterech w Hiszpanii suma europejskiego, złapali ponad metrowego grubasa i w czterech go próbowali gołymi rękoma utrzymać i im się udało! Szaleńcy [oczy]

Dodane: 06-02-2012 19:14
#DeaDMen - user - 90%
Mnie nigdy wędkowanie nie przyciągało,ba nawet nigdy nie próbowałem.Siedzenie kilka godzin nad jeziorem to nie dla mnie,wolę inne formy spędzania wolnego czasu. :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online