Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:46
OnLine: 129, statystyki
index > Hydepark
Temat: Idealny partner
Dodane: 03-02-2012 14:46
#Byczusia - user - 80%
No cóż, a jaki powinien być mój wymarzony partner?
Gentelman. Czyli szanuje dziewczyny, nie obraża, nie bije,etc.
Opiekuńczy, byle nie nad. Fajnie, jak się troszczy, ale nie lubię kiedy traktuje mnie jak małego bobaska,
Tolerancyjny- nie każe mi się zmieniać(np. sposobu ubierania się czy koloru włosów,) dlatego, że mu się nie podoba
Umiejący się zająć domem.
Tyle.

Dodane: 03-02-2012 15:05
To ja :) w sumie Moja partnerka nie musi być super modelką, byle by była schludna grzeczna i nie zabardzo pamiętliwa. Co do wyglądu: brunetka 165 cm wzrostu dosyć ładna i musi akceptować mnie takim jaki jestem to tyle :)

Dodane: 03-02-2012 15:51
Z poczuciem humoru takim głupim jak moje :d A jednak wzbudzający respekt kiedy trzeba. Opiekuńczy w domu. Ale nie zazdrosny. Potrafi gotować, sprzątać i prasować. Ale to ja gotuję pyszności a on się zachwyca :) Całkiem przystojny, ale żaden narcyz. Powinien chodzić na basen, żebym miała większą motywację, bo samej nie zawsze mi się chce :p Z nieopanowanym libido(hihixD). Parzy dobrą kawę...mmm...kawa...;D

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 03-02-2012 17:18
#Wonsik - user - 60%
Hehe, nie ma ludzi idealnych :d można pomarzyć, ale bezcelowo, bo i tak zawsze po dłuższym czasie związku zaczniemy zauważać wady.

Ale skoro jest zabawa, to może i ja napisze. Hmm... od kobiety nie wymagam niczego, na ogól jestem tolerancyjny. Najważniejsze, to by mnie kochała i była wierna, by była to osoba która szanuje siebie, swoje zdrowie i dba o swój wygląd/figurę.
pozdrawiam

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 03-02-2012 17:18
#Seneka - user - 80%
Jeśli miałbym ją opisać wyglądałaby tak: Blondynka, troszkę starsza ode mnie, doświadczona, spełniona zawodowo, z pięknym głosem i niesamowitym spojrzeniem, ciekawie by też było, jeśli miałaby interesującą przeszłość coś, co spowodowałoby, że mam się podwójnie wykazać, by ją zdobyć i aby doceniła to ile poświęciłem, by być z nią.. Już kogoś takiego spotkałem, więc życzcie mi szczęścia ;]

--------------------
Dodane: 04-02-2012 23:41
#hlkpl - user - 80%
Jeśli cuda się zdarzają i rzeczywiście miałby mieć partnerkę. To mogła by być: brunetką albo ruda!!!, co do wieku to nie młodsza niż min.3 lata/starsze też mogą być ale tak max. 4-5 lat, inteligentna, z dystansem do siebie, i miała pracę która nie wykańcza ją psychicznie, żeby była dobra w te klocki. :p

--------------------
Dodane: 05-02-2012 22:07
#Utah - user - 30%
Idealny partner dla powinien mieć ciekawy charakter, być inteligentny, spokojny, niezależny, nadawać na tych samych falach co ja, a przede powinien być dobrym człowiekiem. Fajnie żeby miał w sobie to coś, błysk w oku oraz aby miał jakąś ciekawą pasję (byle nie inne kobiety :d ). A co aparycji niewysoki brunet, średniej postury.

--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 05-02-2012 22:10 - Edytowane przez slander dnia 05-02-2012 22:11
#slander - user - 70%
Seneka napisał/a:
...troszkę starsza ode mnie...

Ooo, człowieku!! Jak będziesz miał 50 lat te wymagania dalej będą aktualne? :) Nie no żart.

Ale tak to nie mam zbyt wygórowanych wymagań. Na pewno naturalna bo nie chciałbym dziewczyny typu plastik oraz co mają 20 kg pudru na twarzy :d Spokojna, wyrozumiała, zeby nie zdradzała oraz żeby potrafiła gotować i sprzątać :)

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 05-02-2012 23:40
Moja idealna partnerka powinna być inteligentna, zabawna i schludna. Nie mam jakiś tam dużych wymagań bo przedewszystkim liczy się uczucie a nie cechy. Chociaż jakby miała niebieskie oczy to by było fajnie :d

--------------------
Kill Enemies...
Dodane: 06-02-2012 00:18
#malpex - user - max%
Nie ma kogoś takiego jak idealny partner lub partnerka. Z początku może się nam tak zdawać że dana osoba jest właśnie ucieleśnieniem ideału, ale tak nie jest. Każdy człowiek ma jakieś wady które przeszkadzają innym. Zazwyczaj je poznajemy przy bliższym poznaniu i właśnie o to chodzi w związku aby kochać tą drugą osobę pomimo jej wad.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 06-02-2012 00:20
#JCD - user - max%
hlkpl napisał/a:
To mogła by być: brunetką albo ruda!!!, co do wieku to (...) tak max. 4-5 lat

Hoho~

Też znam takiego co... a nie czekaj, źle przeczytałem derp [umarl]

--------------------

Dodane: 06-02-2012 12:57
#Seneka - user - 80%
, jeśli mogę zapytać - jest to spowodowane czymś konkretnym czy tylko takie sobie widzimisię?

Tak, jest to spowodowane doświadczeniem i porażkami w sensie kilku nieudanych związków z rówieśniczkami, ba trudno to nazwać jakąkolwiek relacją damsko-męską, kobiety w swoim wieku uważam za dziecinne, lekkomyślne, nieukształtowane światopoglądowo, jedyne na czym się skupiają to to, jak się wyrwać na imprezę złowić kolejnego faceta, albo spędzają czas na FB, a taka kobieta np 8 lat starsza, wie czego chce, często jest ustabilizowana finansowo, co już by mnie stawiało w lepszej sytuacji, jest lepsza ( wiadomo w czym), można z nią porozmawiać na poważniejsze tematy i często lepiej rozumie, od kobiety oczekuje czegoś więcej niż tylko ładnych, dużych piersi i urody.

--------------------
Dodane: 06-02-2012 13:57
#Kyuubi - user - 70%
Brunetka 170 wzrostu. Nie za chuda nie za gruba. Nadająca na tych samych falach co ja. Wiek nie ma dla mnie zbytniego znaczenia. Oczywiście nie żebym jakąś 15-kę chciał.

Dodane: 12-02-2012 09:39
#Prynio - user - 30%
Hmm... idealna? wiek ok 17-20lat (nie wieków) zabawna ale nie głupia w miarę szczupła szczera no i żeby była chętna mieć dwójkę dzieci i będzie gitara :d

--------------------
Dodane: 12-02-2012 09:58
#Henkok - user - 80%
Nie ma czegoś takiego xD,kiedyś miałem zupełnie inne standardy ,a później poznałem dziewczynę i puch xD.Wszystko poszło w las :d .Po co się męczyć takimi rzeczami ;) .Jedyny standard to taki ,że nie może być bez sumienia i szczupła :d ,a reszta i tak przyjdzie sama :d

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 12-02-2012 10:01
#Prynio - user - 30%
Jestem tego świadomy dlatego dużo nie wymagam od tego strzelca tylko żeby się postarał żeby nie była to jakaś degeneratka bądź jakaś anarchistka.

--------------------
Dodane: 12-02-2012 12:26
#Blade69 - user - 50%
Seneka napisał/a:
, jeśli mogę zapytać - jest to spowodowane czymś konkretnym czy tylko takie sobie widzimisię?

Tak, jest to spowodowane doświadczeniem i porażkami w sensie kilku nieudanych związków z rówieśniczkami, ba trudno to nazwać jakąkolwiek relacją damsko-męską, kobiety w swoim wieku uważam za dziecinne, lekkomyślne, nieukształtowane światopoglądowo, jedyne na czym się skupiają to to, jak się wyrwać na imprezę złowić kolejnego faceta, albo spędzają czas na FB, a taka kobieta np 8 lat starsza, wie czego chce, często jest ustabilizowana finansowo, co już by mnie stawiało w lepszej sytuacji, jest lepsza ( wiadomo w czym), można z nią porozmawiać na poważniejsze tematy i często lepiej rozumie, od kobiety oczekuje czegoś więcej niż tylko ładnych, dużych piersi i urody.

W tym poście znajduje się wiele prawd z którymi się zgadzam. Mam jednak problem bo z reguły podobają mi się młodsze... Bynajmniej nie stawiam tutaj wyglądu na pierwszym miejscu, po prostu dziewczyna musi spełniać jakieś przyswajalne minimum.
Jak chodzi o sam idea to:
-Inteligentna(przynajmniej na jakimś minimalnym poziomie, bo daleki jestem od oczekiwania, że będzie potrafiła rozwiązać równanie Schrodingera dla atomu wodoropodobnego, bądź płynnie poruszała się w zagadnieniach chromodynamiki kwatowej :p )
-Koniecznie mocne dłuuugie włosy
-Oczy najlepiej niebieskie aczkolwiek dużo bardziej istotne jest by był w nich "ten" błysk
-Powinna dużo i ładnie się uśmiechać, bardzo cenie sobie osoby podchodzące z radością do życia
-Silna psychicznie(jak ja nie lubię jak dziewczyna płacze bez powodu, a w szczególności jak jej płacz jest opisany rozkładem Poissona o wartości oczekiwanej poniżej kilku godzin :p ), a fizycznie w minimalnym stopniu chociaż wysportowana(jak ja nie cierpię dziewczyn które boja się piłki jak ognia na WF'ie i ogólnie przejawiają skrajną niechęć do aktywności fizycznej)
-Pracowitość, tudzież upodobanie do prac domowych, jest bardzo mile widziane.
-Miła i kulturalna.
-Powinna mieć w swoim życiu jakiś cel bądź pasje i za nią podążać(bardzo cenię takie osoby, np jeśli ktoś kocha muzykę i idzie na akademię muzyczna pomimo nieprzychylnych opinii rodziców, zamiast na lekarza/prawnika czy cokolwiek oni by tam chcieli mieć w rodzinie)
-Dobrze by było jakby lubiła mangę/anime :d , ale koniecznym minimum musi być akceptacja takich upodobań u mnie.
-Palenie papierosów(bądź inne nałogi) przekreśla miejsca kobietę w kontekście potencjalnej partnerki(maksymalnie przyjaźń).

--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online