Dodane: 23-12-2008 16:08
Ja nie rozumiem waszej prawie ze nienawiści do NK. Dzięki takim stronom wiele internautów może znaleźć swoje miejsce w sieci i pisać do swoich znajomych "o ale Cię długo nie widziałam tęsknie :**" po tym, jak już 3 dni nie spotkali. W innym wypadku cała ta zgraja rozbiegła by się po całym necie i cześć na pewno chciała by się do tej strony wprowadzić i by powstały scysje i inne nieprzyjemności związane z tym, ze większość starych użytkowników nie chciałaby, żeby skrót npolska tłumaczyło się jako "nasza-klasa-polska".

Dodane: 23-12-2008 22:12
Słuchaj, co do samego motywu przewodniego nie mam nic, jestem jak najbardziej za tym, ale przeszkadza mi, a nawet bardzo jak np ludzie w taki sposób np jak ole poszukują swojej drugiej połowy. Nie podoba mi się to dla tego bo jest tego za dużo w sieci. Nawet tutaj się zdarzały takie głupie sprawy. Dla czego nie ma dziewczyny w SB? Dziewczyny przez internet potrafią wiele popsuć. Niech zmienią to i zamiast miejsca gdzie można sobie znaleźć laskę według tego jaka nam się podoba, dosłownie jak w markecie i ta strona będzie używana do tego do czego powinna. To tak samo jak na DBP czy NP zrobił bym wyszukiwarkę i profile żeby można było zamieszczać foteczki i komentarze do profilu. W wyszukiwarce mógł byś znaleźć sobie dziewczynę czy chłopaka. I teraz mi powiedz czy to by nie było dziwne? Jeżeli ci to nie przeszkadza, to już jest twoja sprawa, ale mnie to przeszkadza jak wielu innym osobą, więc nie tyle co żywię nienawiścią do NK co moim zdaniem ludzie trzymający pieczę nad tą stroną jak i ludzie co właśnie zmienili to czym jest nasza klasa są idiotami. Teraz to już nie jest nasza klasa, tylko wyszukiwarka mojej dziewczyny albo mojego chłopaka.

Dodane: 23-12-2008 22:16 -
Rewinger napisał/a:No byłby problem tak z 500 tyś. kont dane ściągnąć

,
ALE
wielkie
ale xD
Pomyślcie jaka rozkosz by była w takiej sytuacji: podchodzą do Ciebie znajomi, biadolą, że naszą-klasę zamknęli, że mieli tylu znajomych, a Ty się tylko cicho śmiejesz xD
Ahhh... to byłoby piękne....
hahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah
sorry, nie moge xD
Ty masz jakas manie na punkcie "zlikwidowac NK" xD
Czepiacie sie jak nie wiem, pewnie wiekszosc ludzi, NORMALNYCH ludzi irytuja te glupie komentarze, wyscigi na znajomych, ilosc zdjec 287692672345 i takie tam. Teraz powiem ulubione Rewingera ALE xD sa tez takie plusy, ja tam sie znalazlam z wieloma ludzmi, o ktorych w ogole zapomnialam, a bardzo ich lubilam i teraz mamy bardzo dobry kontakt

Nie zeby tak jak Olek wyrywac dziewczyny na nk xD
![[oczy] [oczy]](/templates/emoty/oczy2.png)
ale fajnie np. zorganizowac spotkanie ludzi z zerowki xD
edit do dolu winny sie tlumaczy xDedit do dolu 2: Moge dostac, ale obiecuje Ci, ze to Ciebie bedzie bolec ; ) No widzisz, jestem gejem
xDa tak poza tym to jest fiolet : )
--------------------
"A wszystko jest iluzją i magią i zdarza się raz na milion."
Świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie..

Dodane: 23-12-2008 22:59 -
Ejj no żartowałem z tą laską xD Co mi po tym, że bede dziewczyne zarywał jak nie znam ;p Bojkot NK? Czemu nie. Nie mam nic przeciwko.
Jak już mówiłem NK przydaje mi sie do podtrzymania kontaktu z ludźmi z pielgrzymki ;P
EDIT DO GÓRY:
Jaki gejowski róż. A z bani to nie chcesz dostać? xD

Dodane: 24-12-2008 10:05
Przecież zuza sama może potwierdzić że ją też próbowałeś podrywać na NK xD więc koło się zatacza

Dodane: 24-12-2008 12:10 -
Ikar... Do podrywu daleko xD Wtedy bym ruszył całą machiną wojenną ;P Wysyłałbym swoje zdjęcia nago itp... Każda na to leci xD
To są plusy naszej klasy

Jak łatwo zostać pedofilem w sieci : )
EDIT:Ikar... Na NK też są literki zasypane śniegiem xD

Dodane: 24-12-2008 12:20
Tak do zuzy podrywu było daleko bo Rewinger by ci nie pozwolił

Ale już nie będę wspominał o tych wszystkich innych, o których wspominałeś
--------------------

Dodane: 24-12-2008 12:25
Olo także mnie próbował podrywać na NK więc to jest podrywacz do kwadratu xD
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 24-12-2008 12:32
Haha xD Nic sie nie da przed Wami ukryć? xD jak tak dalej pójdzie to zamiast bojkotować NK, to moje konto tylko zbojkotujecie xD A na to Wam pozwolić nie moge. Wtedy moje zycie straci sens ;P

Dodane: 24-12-2008 12:58
To jeszcze bardziej umacnia nas, bynajmniej mnie w przekonaniu że wolę wierzyć w istnienie świętego mikołaja, niż wierzyć że olek jest 18 latkiem i na NK poszukuje znajomych z którymi stracił kontakt.

Dodane: 24-12-2008 14:27
Tym bardziej, ze wstawia tam swoje nagie zdjecia xD Oj Olek, Olek.. xD
Nawet nie wiecie jak doceniam, ze nikt mi tu zyczen nie wysyla, bo na NK dostaje 426582658256 i mnie to do szalu doprowadza, jeszcze jak by ktos pisal cos od siebie, ale wszyscy wysylaja jakies banalne wierszyki.. ZABIC!!
--------------------

Dodane: 24-12-2008 15:25 -
Rozpowiadaj, że mam nagie zdjęcie w profilu to może więcej dup wyrwe
Też nie lubie tych wierszyków. A do tego jeszcze na profilu NK wpisują mi jakieś głupie obrazki w kształcie choinki ;P
Nie ma to jak życzenia od Blacka xD
EDIT:Nie powiem, że nie : )

Dodane: 24-12-2008 15:36
Podobały się co nie? ;p
--------------------

Dodane: 25-12-2008 23:12
Mnie lekko wmurowało jak nasze czarne zwierze... sorry nie mogłem się powstrzymać... no dobra zwierzaczek xD przesłał mi te ekhem "życzenia"... pewnie wpisał w google: "śmiszne życzenia" i kliknął pierwszy link no i się podnieca xD.
Ale mówię serio, jak przyszły to się naprawdę zdziwiłem, ale miły z twojej strony akcent blacku
Co do Olka to skąd wiecie, że on na NK wyrywa laski... może tylko tak przed nami szpanuje? xD
Poznawanie znajomych... no ja widzę więcej minusów niż plusów w tej stronie. Można nawiązać przez tę stronę relację, ALE nie zawsze one są zdrowymi relacjami... no bo co ja to nie chciałbym poznać człowieka mówiąc: "prześlij mi swoje foty"
Poza tym jak siedzę na informatyce i słyszę jak te NASTOLATKI arghghgh nie cierpię tego słowa xD, gadają jakie ta dziewczyna ma uda czy pośladki to się łapię za głowę. Nie raz mówiłem do nich jakie mają niskie wartości, a one tylko się śmiały...
No i to jest po części chyba powód dlaczego jestem na DBP... bo tutaj można z inteligentnymi ludźmi pogadać i wiele się od nich nauczyć... nie od wszystkich oczywiście xD

Dodane: 26-12-2008 00:18
Dokładnie Rewinger xD Też na informatyce byłem świadkiem jak laski 2 godziny siedziały na NK i obgadywały jakieś inne xD Makamba ;P A jakw eszły na konto mojej siostry... xD
Najpierw cisza. Patrzą na nazwisko, jest J........ to zaraz poszły na następne konto ;P Budzi sie respekt xD
NK jest dobra ale trzeba chcieć umieć dobrze korzystać

Dodane: 26-12-2008 11:23
ja0lek napisał/a:NK jest dobra ale trzeba chcieć umieć dobrze korzystać
Madre slowa!
Moje dziewczyny z klasy tez siedza na informatyce na nk, pokazuja nauczycielce, ze ta to, a ta tamto, a na mnie juz nie zwracaja uwagi, na poczatku sie smialy, ze mi odbija z tym DB, ale w koncu przestaly xD
No, ale jak widze takie
http://nasza-klas...e/12366106 profile, co maja 4965782658274365873562375 zdjec i wszystkie sa takie same to po prostu zal sciska xD
--------------------

Dodane: 29-12-2008 15:09
Mam nasza klase ale nie mam tam wielu znajomych bo kazdego kogo mam to mi wyslal zaproszenie ja od kiedy ja mam jeszcze ani jednego nie wyslalem i denerwuje mnie cos takiego
http://nasza-klas...le/1474569 50tys. znajomych. Nikt mi nie powie ze ten człowiek jest normalny.

Dodane: 29-12-2008 15:18 -
No na pewno nie jest normalny.Ja mam 55 znajomych,nie kiedy ja wyśle komuś zaproszenie,a nie kiedy ktoś mi wyśle.I zgadzam się z tym,że NK jest dobra,tylko trzeba umieć z niej korzystać.
Pozdro.
--------------------
W żyłach szlachetna krew w sercu poznański LECH !!

Dodane: 30-12-2008 07:13
filip1995 napisał/a:
I zgadzam się z tym,że NK jest dobra,tylko trzeba umieć z niej korzystać.
Pozdro.
No to nawet ja się zgadzam, ale niestety większości ludzi, a głównie dzieciarni, korzysta z naszej-klasy w głupi sposób...

Dodane: 30-12-2008 10:41 -
Dokładnie. Nie pojmuję ludzi, co siedzą tam by nabijać znajomych. Przykładem jest znajoma z byłej klasy. Moja mama korzysta z NK, bo nie widziała dawno swoich znajomych, i nawet poznała daleką rodzinę. To się na serio przydaje, lecz trzeba umieć korzystać. Co do tej mojej koleżanki, to ona nabija sobie znajomych jak nie wiem co. Zaprasza jakieś króliki baksy xD myszki miki itp. Kiedyś ją nawet widziałem w znajomych męża mojej siostry...masakra, przecież ona go nie zna w ogóle. Ja tam usunąłem konto, bo nie chciałbym oglądać gęb tych co muszę widzieć na co dzień
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
(oczywiście chodzi mi tutaj o szkołę) xD
Pozdro All
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.