Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:46
OnLine: 126, statystyki
index > Hydepark
Temat: Łańcuszki
Dodane: 03-12-2011 13:16
#olek_mi - user - max%
Ahalian dobrze mi przypomniał, co się działo na nk, gdy jeszcze miałem na nim konto. Te łańcuszki potrafiły irytować, ale tak faktycznie to pojawiają się one w każdym miejscu społecznościowym. Jedynym sposobem, żeby się ich ustrzec, to ignorować je.

--------------------

Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD
Dodane: 02-02-2012 13:11
#Esey - user - 80%
Ojojojoj! Jak dawno czegoś takiego nie dostałem! Kiedyś na gg często taki "syf" się dostawało. Niestety nigdy nie wysyłałem dalej, dla mnie to żałosne i dziecinne. Nawet nie czytałem, wyłączałem rozmowę ^^. Swego czasu takie łańcuszki itp. widziałem na naszej klasie, urocze... Dobrze, że na nk nie wchodzę (ani w ogóle portale tego typu), a na gg chyba wszyscy z tego wyrośli, no cóż :d .

Dodane: 02-02-2012 13:17
#DeaDMen - user - 90%
Ja prawie w ogóle na takie rzeczy uwagi nie zwracam.Pamiętam jak na NK czy GG często dostawałem te wszystkie łańcuszki itp.,ale teraz już mało kto o tym pamięta i według mnie to lepiej,bo strasznie to potrafi człowieka zdenerwować.

Dodane: 02-02-2012 23:35
#Byczusia - user - 80%
łańcuszki szczęścia? No,thanks. Nie wiem po co niektórzy innym wysyłają. Jak ja zawsze jakiś dostawałam to mi się niedobrze robiło. Nieważne czy na komórkę, czy na gg(tu na tym drugim ludzi ochrzaniałam i to solidnie, czasem nawet blokowałam). Bo po co mi takie gówno?

Dodane: 03-02-2012 15:56
'Jeżeli nie wyślesz tego 5-ciu osobom, nie poznasz miłości swoje życia!' NIEEEEEEE! Porażka... Oczywiście w wieku 15lat wierzyłam i wysyłałam :p Młode to głupie, jak mawia moja mama.

--------------------
http://dragon-bal...gspot.com/
Dodane: 12-02-2012 10:09
#Prynio - user - 30%
Hmm... możecie się śmiać ale wgl nie miałem nigdy takiej wiadomości zgaduje z postów że to jest tak że druga osoba daje Ci jakąś treść a Ty ją rozsyłasz gdzie indziej tak? w takim razie ja też bym powiedział dziękuje nie bawię się i blok.

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online