Dodane: 20-02-2010 20:42
Najlepszy NfS moim zdaniem to Most Wanted. Po nim jest Carbon, bo tam fajne drifty są i po nim jest undergand 2 na równi z Porshe 2000.
--------------------

Dodane: 20-02-2010 20:47
Ja grałem tylko w Undergranda 2 , MW i Porsche . Z pośród tych serii najbardziej spodobała mi się pierwsza pozycja. Dużo kiedyś w u2 grałem i pamiętam że na kierownicy . Stara gra,ale dobra. W Most Wanted grałem krótko,bo po zainstalowaniu 'upolowałem' lepszą grę która odesłała MW w cień. A Porsche ? To dopiero Old School . Te pościgi policji to było coś. Jako dziecko sporo czasu grałem w samą demówkę

Dodane: 20-02-2010 20:59
Ja przyznam się szczerze, iż zagrałem tylko w Hot Pursuit 2, Most Wandet i trochę Pro Strett. Z tych trzech bezapelacyjnie wybieram MW. Świetna oprawa muzyczna, ciekawe wyścigi jak i auta, no i te poczucie adrenaliny przy pościgach z policją. Wiadomo, ze w HP tak również było, ale w WM jest to na większym poziomie.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 20-02-2010 21:02 -
Co wy mówicie

najlepsze lata Need For Speed to na konsoli Playstation (PSX) a najlepszą częścią było Need For Speed 4 to była bomba

I nadal w nią gram

no czasami...
--------------------

Dodane: 20-02-2010 21:07
Mi najbardziej przypadły do gustu NFS Underground, oraz NFS Carbon. Grałem również w Most Wanted i Undercover, ale już mi się tak nie podobały. Głównie dlatego, że nie ścigałem się nocą xD
--------------------
[*] dla poległych na polu walki. Zginęli za wolność i na zawsze pozostaną w naszych sercach... 03.03.2011

Dodane: 20-02-2010 21:09
Najlepszy jak dla mnie to Need For Speed Most Wanted . Jest najciekawszy oraz ma bardzo ciekawy klimat . Dalsze części to są niedopracowane gówna jak dla mnie wychodziły za szybko i ci co je tworzyli nie starali się nad nimi prawi nic się w nich nie zmieniało oprócz dodawanych nowych aut .. NFS MW trochę czasu się przechodzi a NFS Carbon potrafił bym w max 2 dni przejść . Moim zdaniem twórcy NFS te nowsze części robili dla szybkiego zysku (pewnie pomyśleli że jak nagle wypuszczą coraz to nowsze wersje gry to szybciej zarobią i mieli racje ponieważ ludzi jak zobaczyli że co jakiś czas wychodzi coraz to nowsza część NFS kupowali je myśląc iż coś się w nich zmieniło i da się w nie dłużej pograć a tu wielkie rozczarowanie ) Ogólnie to nie przepadam teraz za serią NFS i nie grywam w nią już wole inne gry o tej samej fabule wyścigów .
--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał

Dodane: 20-02-2010 21:10
Najlepszy chyba U2 za ogromne możliwości tuningu i to, że trzeba było się najeździć a nie tak jak w Undercowerze się wciskało 'Tab' i przenosiło na miejsce wyścigu czy sklepu. Drugi MW za fabułę i sundtrack potem Carbon a resztę postawił bym na równi

ProStreet to powrót do korzeni serii czyli wyścigów na zamkniętych trasach niektórym się nie podobała bo byli przekonani, ze NFS opiera się wyłącznie na mieście i tuningu a wcale nie bo pierwsze NFS'y były właśnie takie jak PS

Najnowszy Shift byłby fajny gdyby nie fakt, że jest on żywcem ciągnięty z Race Driver:Grid.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 20-02-2010 21:12
jeżeli wszystkim podoba się most wanted to polecam undercover, identyczna rozgrywka co MW tylko lepsza oprawa graficzna i znacznie więcej samochodów w tym pagani zonda F i bugatti veyron ten drugi wymiata

Dodane: 22-02-2010 00:42
Najmilsze chwile spędziłem przy już sędziwej edycji NFS II. Grałem to w godzinami, na wszystkie sposoby. Jak przypomnę sobie te 100 metrowe loty Maclarenem z ogromnych ramp, mrrrr orgazm. Nawet na dwóch dało się pograć. W tamtych czasach gdy miałem 10 - 11 to chłonąłem te grę całym sobą.

Dodane: 22-02-2010 16:02
Moimi ulubionymi NFSami był Underground 2 oraz Most Wanted. Ostatecznie jeszcze wchodzi w grę Pro Street.

Dodane: 22-02-2010 16:25
Ja najbardziej lubię Most Wanted ta gra wniosła wiele nowości do serii , miała ciekawą fabułę i ładną grafikę co znacznie wpłynęło na grywalność .
--------------------

Dodane: 22-02-2010 16:50
QminQ posiadam oryginałki i Undercovera i Most Wanted i mogę szczerze powiedzieć, że nawet oprawa graficzna bardziej podoba mi się z Most Wanted. No i w Most Wanted czuje się ten klimat, wiemy kogo chcemy dogonić na Czarnej liście. Ale oczywiście to są tylko moje gusta, kto inny może wolić coś innego.
--------------------

Dodane: 22-02-2010 21:35 -
Najmilsze chwile spędziłem przy już sędziwej edycji NFS II. Grałem to w godzinami, na wszystkie sposoby
To był pierwszy NFS w który grałem

Te chwile były bezcenne jak się w niego u wujka pykało gdy to nie miałem jeszcze kompa, a gdy już się go dorobiłem to ta gra od razu poszła w ruch. Prawdziwy klasyk, podobnie jak Porshe 2000 nad którym najwięcej czasu spędziłem.
--------------------

Dodane: 22-02-2010 21:43
Dla mnie też NFS II był pierwszy w który grałem. Lecz najlepszy według mnie to MW chyba najlepsza fabuła do tego zrobiona, a do tego dobra grafika i w miare dlugo sie ją przechodzi w porównaniu do następnych jak Carbon, ProStreet czy Shift
--------------------
-------------------------------

Dodane: 23-02-2010 01:32
Dla mnie najlepszym Need for Speedem była część Underground 2 oraz ta gdzie były same samochody marki Porshe nie pamiętam jak nazywała się ta odsłona

. W U2 podobał mi się tuning, który był bardzo wszechstronny i rozbudowany chętnie bym sobie pograł w tą grę, lecz nie mam jej na płycie a ściągać mi się nie chce

.
--------------------

Dodane: 23-02-2010 09:11
Pamiętam jak grałem w NFS Hot Pursuit 1... To były czasy. Proste wyścigi po prostych mapkach, ale przynajmniej dawały radość. Teraz ta seria zeszła na psy moim zdaniem

...
--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."
"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Dodane: 24-02-2010 19:23
NFS Underground 2 > all.

Jeśli chodzi o Need for speeda, to na prawdę do tej części najchętniej wracam i najczęściej jeśli już mam ochotę pograć w tego typu gry.

Odpowiadała mi, przyjemnie się grało, ale to tylko ocena prostego gracza, żadnym koneserem tego typu gier nie jestem.
--------------------

Dodane: 06-03-2010 10:23
Zalerzy pod jakim względem . Pod względem tuningu oczywiście Underground 2 (choć brakuje w nim autosculpa)

, pod względem fabuły Most Wanted , a jeżeli chodzi o grafikę i realność to Pro Street

Dodane: 20-03-2010 18:31
Odświeżam sobie właśnie serię i tak począwszy od Underground 2 jadę wszystko po kolei xD Tylko jeszcze Undercovera i Shifta nie mam. A więc U 2 jest boski za możliwości tuningu tylko ma taką nijaką fabułę i nie ma policji, z którą lubię się bawić xD MW za to jest najlepszym NFS'em pod względem fabularnym i jest dośc rozbudowany i długo się w niego gra bo taki Carbon to już wyścigów w karierze ma jak na lekarstwo i spokojnie można go opylić w 2 dni a jakby się dobrze sprężył to może i w jeden xD ProStreet mi się spodobał ponieważ tam sa=ą juz potrzebne umiejętności

nie wejdzie się w zakręt przy 300 km/h nitro się od samej jazdy czy ewolucji nie ładuje a za stłuczki traci się cenne punkty więc trzeba jeździć szybko i rozważnie aby nie wypaśc z trasy. Każdy NFS ma coś w sobie ale ja teraz nie mogę jednoznacznie określić, który jest tym najlepszym co najwyżej mogę trochę faworyzować MW bo za młodu to w niego głównie grałem
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 20-03-2010 18:39
Mi Most Wanted oraz Undergrund 1 najbardziej się spodobały. W MW była ciekawa fabuła i tryb gry. Grafika też niczego sobie. Była to moja pierwsza pozycja z pościgiem. Undergrund dlatego, że to dzieciństwo. Z braćmi całą noc spędziliśmy przy niej. Z resztą to mój pierwszy Need For Speed w którego grałem. Pamiętam, że były tam dość ciekawe trasy.
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.