Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:44
OnLine: 113, statystyki
index > Technologia > Gry
Temat: Który Need For Speed ???
Dodane: 21-03-2010 13:52
#Konrad - user - 90%
Dla mnie dwa najlepsze NFSy to Underground 2 i Most Wandet, każdy następny NFS był dużo gorszy..Carbon to porażka..o ile wyglądał fajnie to grywalność miał do bani i był strasznie krótki..zresztą te nowsze to już nie to samo...mogliby wrócić do schematu starszych częsci i upiększyć to..bo starsze miały klimat a teraz to seria jest ciągnięta na siłę..

--------------------

Dodane: 21-03-2010 14:11
#Roby2oo0 - user - 20%
Nie wiem czemu ale dla mnie najbardziej przypadł do gustu NFS 4:High Stakes. Bardzo stara gierka hehe, ale jak na tamte czasy grafika była wyśmienita no i moim zdaniem realizm lepszy niż te nowsze NFS'y, mam na myśli pościgi policyjne czy łapanie gumy albo rozwalanie samochodu :)

Dodane: 21-03-2010 15:04
#BISD - user - 20%
Zdecydowanie Most Wanted i długie emocjonujące pościgi z policją jak dla mnie żadna inna część nawet nie dorównuje Most Wanted lubiłem też jeszcze pograć w Underground zarówno 1 jak i 2 ale dalsze części Carbon,ProStreet,Undercover i Shift już nie są tak fajne bynajmniej dla mnie brakuje im tego czegoś co miały poprzedniczki .

--------------------
Dodane: 21-03-2010 15:18
#manfred - user - 60%
Carbon, Most Wanted i HP2. Carbon myśle najlepszy, ładnie wszystko tuningowane ;p. Pro Street też fajny i niech ludzie <niektórzy nie mowie że wszyscy> nei mówią ze ProS jest do dupy bo legalne wyscigi jak nie grali.

--------------------

Dodane: 23-03-2010 20:40
#Konrad - user - 90%
Pro Street to już nie ten klimat co np. Most Wandet.. :p A w Carbonie(dla mnie) tuning był fajny, ale długość gry skopali...krócej już chyba nie mogli..xD

Mam nadzieję że wrócą do korzeni serii i zrobią np. odświeżony Underground2 czy coś w tym guście.. :d Fajnie byłoby pomykać po mieście nieleglnie, i z dzisiejszą grafą to miasto też by wyglądało zarąbiście..jeszcze do tego żeby jacyś ludzie od czasu do czasu chodzili...no ale i bez nich jakos się obejdzie.. ;)

--------------------

Dodane: 05-08-2010 17:12
#Sango - user - 100%
Kilka jest ciekawych NFS-ów ale doradzę Ci obydwie części Underground , jest tam najlepszy tuning fajne miasta... Nie pogardziłbym Carbonem i Pro Street-em... fajne też jest Undercover ale grałem na komputer i na PSP i zdecydowanie lepsze na PSP , reszty nie radzę bo mi się nie podoba.

Dodane: 05-08-2010 17:16
#MidulGT - user - 80%
Osobiście polecił bym ci MW moim zdaniem jest najlepsze i wiesz masz jeszcze opcje jazdy po mieście nie wie czy w dalszych wersjach taka jest czy też tylko na torach można się ścigać bo nie grałem ;p
ale tą część NFS mogę ci polecić ;]

--------------------

Moje rysunki:
http://midulgt.de...m/gallery/
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online