Dodane: 24-02-2008 00:07
Który Need For Speed Był waszym zdaniem najlepszy ???
Moim zdaniem najlepszym NFS był NFS Underground 2 . Czekam na odpowiedzi
Pozdro!!!

Dodane: 24-02-2008 01:01
NFS 2000 Porshe i Most Wanted chociaz w undergrounda 1 nie grałem Carbon tez fajny ale za krótki no i nowiuśki ProStreet nie grałem ale od kolegów słyszałem że straszna kicha

Dodane: 24-02-2008 09:37
Mi tam się podobał Underground 2 i Most Wanted, w Pro Streeta grałem u kolegi i nie polecam.

Dodane: 24-02-2008 10:15
Mi najbardziej podobał sie Most Wanted i Carbon

Dodane: 24-02-2008 10:25 -
Ja nie widziałem NFS MS (most wanted) i NFS PS (pro street) ale ogólnie Underground 2 był dla mnie najlepszy. W Carbonie tylko bardzo podobały mi się Drifty i wygląd po tuningu samochodu ale więcej opcji w tuningu mial underground 2 i jadnak pomimo, że starszy to dla mnie lepszy
Goku5 nie wiem ale chyba taki temat był ale jak już sie wypowiedziałem to trudno.... xD

Dodane: 27-02-2008 13:56
te nfs spada na psy po czesciach nfs underground1 i 2 to sa najlepsze czesci

Dodane: 27-02-2008 14:38
Underground 2 i zaden inny Mast Wanted byl jeszcze zjadliwy Carbon i ProStreet to kompletne dno wedlug nmie Test Drive przeja paleczke w kategori samochodowek
--------------------
Przyjaźń...tylko ona się liczy...
jedyna rzecz o którą warto walczyc...

Dodane: 27-02-2008 14:43
songoten zgodze sie ztoba.test drive unlimited to jedyna czesc w jak gralem ale zupelnie przebila wszystkie samochoduwki

Dodane: 27-02-2008 15:47
Bardzo podobal mi sie Underground 2 i Most Wanted.
Underground podobal mi sie z powodu tuningu i fajnego klimatu , a MW - poscigi z policja no i Josie Maran

W carbona i pro streeta tez mi sie fajnie gralo jednak widac ze EA coraz gorzej traktuje graczy PC...

Dodane: 27-02-2008 15:50
Ja polubilem Carbona, niezla grafika, dobre drifty no i oczywiscie do tego dochodzi dosc dovra fabula ktora przyciaga uwage

Dodane: 27-02-2008 15:58
#Usunięty -

-
Moim zdaniem każdy z Need For Speed'ów bo przecież miały wypaśną grafikę jak na swoje czasy.Nawet jedynka była wypaśna można było rozwalać znaki a w innych grach tego się nie dało.A tak poza tym grałem w każdą część wiec wiem co mówię.

Dodane: 27-02-2008 16:22
Mnie ze wszystkich NFS-ów najbardziej podobało sie Porshe 2000 i Most Wanted...
miały najlepszy klimat i grafa była przełomowa...
ProStreet to juz nie jest prawdziwy Nfs którego wszyscy kochali za nie legalne wyścigi i duża dawe adrenaliny...teraz to jest słaba i nudna gierka w której mimo że tuning jest najlepszy ze wszystkich czesci nie daje juz takiej satysfakcji poniewaz gra sie szybko nudzi...
--------------------
Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem

Dodane: 13-03-2008 15:50
Jak dla mnie to NFS Underground i NFS Most Wanted, ten drugi jest dla mnie najlepsza gra samochodowa.

Dodane: 13-03-2008 17:54
Ja grałem we wszystkie gry z serii nfs i wszystkie
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
mi się podobały oprócz nfs prostree

Dodane: 13-03-2008 18:16 -
w underground 1 nie gralem ale z pozostalych czesci lubie chyba wszystkie, kazda cos w sobie ma:
NFSU2 za drobiazgowy tuning ( drzwi, maska, neony i audio)
NFSMW za pościgi policyjne
NFSC za wyscigi w kanionach i autosculpt ^^
Pro Street nie lubie bo mi nie dziala ;p ale gralem na komórze ^_^"
Ale gdybym miał wybierać najlepszy z tych wszystkich to byłby to NFSU2
Pozdr

Dodane: 20-02-2010 19:51 -
Ja grałem w kilka NFS'ów i powiem, że seria gier jest na prawdę świetna

'Przygodę' zacząłem od Need for Speed 2. Grało się fajnie, miałem z 5 lat, ale już w tedy czerpałem z tego nie opisaną przyjemność xD Potem miałem szansę zagrać w piękne demo Underground'a 1 gdzie był jeden samochód, losowo wybierany kolor (ale nie jednolity, tylko z płomieniami itp.) i jedna trasa

Mimo to te wszystkie skróty które w niej były wystarczały mi zupełnie i grałem w to demo ciągle xD Później grałem długo w pełną wersję Underground'a 2 który do tej pory jest moją ulubioną odsłoną serii

Grałem w niego w wakacje, kiedy przyjechał brat ze studiów ze swoim komputerem. Bo na moim ta gra nie działa xD Ale dział NFS Porshe 2000! Gra dość ciekawa, trochę inna. Zaczynamy jazdę od starszych modeli i tak coraz dalej i dalej w latach

Przerażała mnie na początku wiadomość że w tej grze mamy do dyspozycji jedno auto i brak trybu 'wolnego' jeżdżenia po mieście (w końcu wcześniej grałem w U2) ale gra okazała się b. fajna. W między czasie dane mi było zagrać w demo Hot Pursuit'a 2 oraz troszkę w Most Wandet u przyszywanego kuzyna i Pro Street u siostrzeńca

A ostatnio... ściągnąłem Undercover'a, który IMO jest totalną klapą i nie wypałem. Ale 'refleksje' opisałem w innym temacie.
Suma sumarum, najlepszym NFS'em jest zdecydowanie Underground 2, ale myślę, że MW może być też całkiem niezły. Muszę tylko kiedyś w niego popykać dłużej.
--------------------
nie odpowiadam za siebie z wtedy

Dodane: 20-02-2010 19:54
Zdecydowanie dwie serie underground jak dla mnie wymiatają. Te nowsze to marne podróbki. Były tam szerokie możliwości tuningu wizualnego jak i mechanicznego a do tego wspaniałe miasto nocą. Jeszcze 2 następne serie, czyli most wanted i carbon złe nie były, ale to nie to samo. A o tych nowszych już nie wspomnę, bo jak dla mnie są one marne i nudne.
--------------------

Dodane: 20-02-2010 20:15
Dla mnie Most Wanted, dlaczego? Świetny klimat nie to co w pużniejszych wersjach, MS ma bardzo małe wymagania i przed paromalaty przyciągnął naprawdę imponującą liczbę graczy mi. mnie
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------

Dodane: 20-02-2010 20:17
Hmm Need for speed Most Wanted, po pierwsze ciekawa i najlepsza fabula, jedynie co mi sie nie podoba, to brak neonow.
Ale NFS juz pada na pysk, teraz Burnout.
--------------------

Dodane: 20-02-2010 20:39
najlepszy był Pro Street, z żadnym need for speedem nie miałem takich problemów czasem naprawdę trzeba było się postarać a jak coś nie poszło to cały wyścig od początku trzeba było robić, nie tak jak w most wanted, gaz do oporu i nawet po bandzie się jedzie aby dojechać, najlepszy pro street

i koniec
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.