Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:43
OnLine: 109, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Chapter 573 - Opinie
Dodane: 08-02-2012 09:16 - Edytowane przez by_black dnia 08-02-2012 17:40
#Kafar9 - user - 0%
Już jest :d Im bliżej końca tomu tym ciekawiej :d troszkę przegadany ale to wygląda jak cisza przed burzą.

- Online ENG: http://mangastrea...18307629/1
- Online PL: http://npolska.ne...uto/573/1/
* Tłumaczenie: by_black
* Czyszczenie/Edycja: by_black

Dodane: 08-02-2012 10:31
#DeaDMen - user - 90%
Chapter ciekawy,choć przegadany.Na ostatniej stronie wreszcie pokazano Sasuke mam nadzieję że w następnym chapterze będzie coś więcej o nim.Oprócz tego chapter trochę przynudzał,ale za tydzień powinno być dużo lepiej.

Dodane: 08-02-2012 10:46
#JCD - user - max%
Dat twarz złodupca na samym końcu [serce]

Mam takie bardzo, bardzo niemiłe wrażenie, że Kisiel próbuje znerfować Tobiego [yyy]
No nic, mam nadzieje, że Tobi ich jeszcze wszystkich zowni [serce]

--------------------

Dodane: 08-02-2012 14:50 - Edytowane przez Sala8 dnia 08-02-2012 14:50
#Sala8 - user - 80%
Chapter nawet, nawet. Świetnie sie zaczął, później było tylko gorzej, ale ostatnia scena nadrobiła.

W każdym razie takie wprowadzenie do konkretnej akcji. Troszkę dziwi mnie ta postawa Tobiego..
Z takiego pewnego, zaczął bredzić? Myślę, że coś tu nie tak,
a przynajmniej mam nadzieje, że tak prosto sie to nie skończy i się Tobi im nie da :)

Do tego wszystkiego dołącza Sasuke, ciekawie.

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 08-02-2012 16:30
#manfred - user - 60%
Moim zdaniem ciekawie i myśle, że to może być tymczasowa klęska Tobiego, no bo kurde ile może mieć on mocy.. Przy 9 bestiach. Ale zobaczymy w sumie nie mogę się doczekać sprawdzenia umiejętności Saśka teraz i sprawdzenia jak naprawde ma się poziom Sasia do Naruciaka

--------------------

Dodane: 08-02-2012 16:53 - Edytowane przez Sala8 dnia 08-02-2012 16:54
#Sala8 - user - 80%
Tobi? Przecież tak naprawdę prawie nic nam nie pokazał, przynajmniej sądzę, że powinien mieć jeszcze sporo w zanadrzu. Wykreowany na taką postać,
a tylko tyle mógł pokazać? już ma polec? Moim zdaniem niemożliwe, żeby tak łatwo sprzedał skórę :p

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 08-02-2012 17:05 - Edytowane przez daniel122 dnia 08-02-2012 17:06
Chapek fajny taka cisza przed burzą :) Ciekawi mnie co teraz pokarze Sasuke. Ciekawi mnie jeszcze jedno kiedy ta manga się skończy jak by to powiedzieć ciągnie się i jest coraz nudniejsza i mam nadzieję że zakończy się jak najszybciej i w fajnym stylu (czyli śmiercią saska i naruto ^^ ale to mało prawdopodobne [placze] )

--------------------
Zapraszam do Komentowania moich FA http://dbpolska.n...opic/15769
Dodane: 08-02-2012 17:57
#by_black - systemadmin - max%
A już myślałem, że stanie się rzecz niebywała! Tobi poległ z ręki Naruto [placze] Niestety to nie tym razem, ale za tydzień manga zapowiada się ciekawie, być może w końcu dojdzie do starcia Tobi vs Naruto vs Sasuke, bądź Sasuke przetnie front i natrafi na posiłki dla Naruto i tam rozpocznie masakrę..

Dodane: 08-02-2012 18:07
#Robert - user - 50%
by_black napisał/a:bądź Sasuke przetnie front i natrafi na posiłki dla Naruto i tam rozpocznie masakrę..

Też o tym myślałem, być może że będzie tak, iż.
Na Sasuke natrafi jakaś kompania (któraś z tych słabszych) i ten ich wszystkich pozabija :)

--------------------
Dodane: 08-02-2012 18:44
może i macie racje ale może być tak że itachi stawi czoła saskowi

--------------------
Dodane: 08-02-2012 18:50
#Robert - user - 50%
daniel122 napisał/a:

Niee.. Na pewno nie.. Drugi raz tej samej walki na pewno nie będzie..

No chyba że Kishi chce w ten sposób aktywować u Sasuke reningana.
Że on zabije ponownie Itachiego i aktywuje przez to reningana..
Brzmi to banalnie, ale cóż..

--------------------
Dodane: 08-02-2012 18:52
daniel122 napisał/a:

Itachi musi rozwalić Kabuto , bo Kage na dłuższą metę z Madarą w ET nie pociągnął , a gdyby Itaś napotkał Saska to był by problem , bo Sasek się nie nawróci i wtedy są dwie opcje , Itaś ginie ( Kage są w niesamowitych opałach ) a tak być nie może Itaś musi rozwalić Kabuto , lub opcja druga ginie Sasek co jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne , bo Itaś nigdy by swojego braciszka nie zabił .

Wiadomość doklejona:
SenjuHashirama napisał/a:
daniel122 napisał/a:

Itachi musi rozwalić Kabuto , bo Kage na dłuższą metę z Madarą w ET nie pociągnął , a gdyby Itaś napotkał Saska to był by problem , bo Sasek się nie nawróci i wtedy są dwie opcje , Itaś ginie ( Kage są w niesamowitych opałach ) a tak być nie może Itaś musi rozwalić Kabuto , lub opcja druga ginie Sasek co jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne , bo Itaś nigdy by swojego braciszka nie zabił . Jasna sprawa że Itaś gdyby chciał to by EMO boya zmiażdżył jak robaka ja bym się cieszył z takiego obrotu sprawy , ale niestety na 100% tak nie będzie .

Dodane: 08-02-2012 19:13
daniel122 napisał/a:

Itachi musi rozwalić Kabuto , bo Kage na dłuższą metę z Madarą w ET nie pociągnął , a gdyby Itaś napotkał Saska to był by problem , bo Sasek się nie nawróci i wtedy są dwie opcje , Itaś ginie ( Kage są w niesamowitych opałach ) a tak być nie może Itaś musi rozwalić Kabuto , lub opcja druga ginie Sasek co jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne , bo Itaś nigdy by swojego braciszka nie zabił .

Wiadomość doklejona:
daniel122 napisał/a:

Itachi musi rozwalić Kabuto , bo Kage na dłuższą metę z Madarą w ET nie pociągnął , a gdyby Itaś napotkał Saska to był by problem , bo Sasek się nie nawróci i wtedy są dwie opcje , Itaś ginie ( Kage są w niesamowitych opałach ) a tak być nie może Itaś musi rozwalić Kabuto , lub opcja druga ginie Sasek co jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne , bo Itaś nigdy by swojego braciszka nie zabił . Jasna sprawa że Itaś gdyby chciał to by EMO boya zmiażdżył jak robaka ja bym się cieszył z takiego obrotu sprawy , ale niestety na 100% tak nie będzie .

Może i racja ale zawsze tak może być. Lubię Saska to jedna z moich ulubionych postaci z naruto (chociaż czasami irytujący) Ale tak naprawdę to sa tylko przypuszczenia i wszystkiego dowiemy się za tydzień [cfaniak] Fajne by było zakończenie takie Sasek i Naruto giną i the end

--------------------
Dodane: 08-02-2012 19:18
#Gnelus96 - user - 40%
Nudny chapter ale za to następny znowu będzie ciekawy ; P

Według mnie Sasuke wyjdzie na spotkanie siłą ninja, którzy idą w stronę naruto, pokona ich i wzbudzi gniew Uzumaki'ego ; P

Potem Sasek zacznie kombinować coś z Kabuto i znowu szanse naruto - sasuke się wyrównają ; D

--------------------
Dodane: 08-02-2012 19:29
#Robert - user - 50%
Gnelus96 napisał/a:

Według mnie Sasuke wyjdzie na spotkanie siłą ninja, którzy idą w stronę naruto, pokona ich i wzbudzi gniew Uzumaki'ego ; P

Potem Sasek zacznie kombinować coś z Kabuto i znowu szanse naruto - sasuke się wyrównają ; D

Bez przesady, Sasuke to nie trzeci Raikage żeby mieć chociaż małe szansę w tyloma ninja. Może tam zabić jakoś dewizie, ale nie wszystkich..

--------------------
Dodane: 08-02-2012 19:37
#Daichi - user - 20%
Mnie najbardziej irytują słowa Tobiaszka. http://npolska.ne...4/#chapter - Naruto jest pionkiem, by rozdrażnić Sasuke. Co o tym myślicie. Ja osobiście uważam, że już za jakiś czas dojdzie do spotkania Naruto i Sasuke. Póki co do samego spotkania. I tutaj 2 opcje: Pierwsza jest taka, że Naruto zechce nawrócić Sasuke, co go jeszcze bardziej rozgniewa, tak jak powiada Tobi, i zacznie się walka. Nie będzie jednak trwała długo, gdyż albo z własnej woli, albo poprzez jakieś wydarzenie, Sasuke uda się wyzwolić rinnengana. Tobi uzna, że teraz sobie nie poradzi i znowu pożegnamy się z Saskiem na długi czas. Druga, trochę bardziej realna, to Naruto nie odezwie się do Sasuke, a ten mu powie, że walczył z jakimś oddziałem (z którym zapewne się spotka. Sądze, że będzie to oddział Lee bądź Sakury) i zniszczył wszystkich. Naruto wpadnie w szał i rzuci się na Sasuke. Tutaj jednak ciężko mi stwierdzić, jak taka sytuacja by się skończyła. Zapewne ktoś zaraz powie, że Naruto uaktywni Rinnengana, jednak jest to mało prawdopodobne, chociaż nie mówię, że niemożliwe.

Dodane: 08-02-2012 19:41
#Newi - user - 20%
Bardzo fajny chapter, a najlepsza końcówka, szykuje się coś dobrego :d Naruciak teraz jest super silny ( może lepszy od Sasuke ) cóż zobaczymy. Czekam na następny.

--------------------
http://www.youtub...NewiReborn - Let's Play, Durne Sprawy, BMX i Machinima
Dodane: 08-02-2012 19:46
#Gnelus96 - user - 40%
Robert napisał/a:
Gnelus96 napisał/a:

Bez przesady, Sasuke to nie trzeci Raikage żeby mieć chociaż małe szansę w tyloma ninja. Może tam zabić jakoś dewizie, ale nie wszystkich..

No wiem że pewnie nie ; P ale z mocą EMS może uderzy jakimś mega silnym Kirin i położy chociaż połowę ;P tak ładnie się rozpadało na polu bitwy ^^

--------------------
Dodane: 08-02-2012 19:50
Gnelus96 napisał/a:
Robert napisał/a:
Gnelus96 napisał/a:

No wiem że pewnie nie ; P ale z mocą EMS może uderzy jakimś mega silnym Kirin i położy chociaż połowę ;P tak ładnie się rozpadało na polu bitwy ^^

A co ma EMS do Kirin ? Kirin będzie takie samo jak zawsze :) . Jednakże Sasek ma Susanoo co zrobiło by niesamowitą rzeź , gdyby faktycznie takie przeciętniaki co się tłuką na polu bitwy wpadły na Saska to wszyscy by padli :/ , łącznie z Shikamaru , Chijim , Ino , Saiem i wszystkimi innymi , tak więc nie sądzę aby do armia spotkała się z Saskiem .

Dodane: 08-02-2012 19:50
#Robert - user - 50%
To że Naruto będzie miał reningana, to jestem niemal pewien. Ale nie uaktywni go sam..

W sumie ja sam w to do końca nie wierzę.. Ale uważam że Naruto zabije Sasuke i "weźmie" sobie jego oczy. Naruto mając Jubiego i reningana zostanie mś6 i wskrzesi wszystkich poległych, a w tym zabitego Sasuke.

Wiem że to śmiesznie i kiczowato brzmi, ale cóż zrobić..

--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online