Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:43
OnLine: 109, statystyki
index > Hydepark
Temat: Zimowa nuda
Dodane: 07-02-2012 17:28 - Edytowane przez by_black dnia 08-02-2012 21:08
#Fa1SE - user - 20%
Siemka ludzie dopadla was tez ziomowa nuda brak pomysłów na dzień a każdy dzien wam ucieka w szybkim tempie ?

Macie jakieś pomysły na nude zimową ?? nie mowie o siedzeniu na kompie bo od tego rzygać się chce aż ;]

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Dodane: 07-02-2012 17:39
Olciiak napisał/a:
weź książkę i naucz się interpunkcji
jak nie to chociaż można porysować, podobno to też rozwija :3
albo może jakieś chińskie bajki na DisneyXD

[2]

Możesz też pójść/pojechać do znajomych, ale to już total hardkor.

Dodane: 07-02-2012 17:42
#Fa1SE - user - 20%
ludzie znajomych na -15 ciezko spotkac na dworzu a codziennie do nich latac to hardkor .. a bajeczki na disney to tobie polecam

--------------------
Wszystkich Rozumów Nie Zjadłem,
Lecz Mam Dzisiaj Te Pewność,
Że Zbuduję Fundament,
Pod Lepsze Życie, Wiem To.
Z Czasem Okrzepłem I Nabrałem Przekonania,
Że Bycie Duchowo Mocnym, To Coś Więcej Niż Banał
Dodane: 07-02-2012 17:48
#malpex - user - max%
W zime można cieplo sie ubrać i wyjść na dwór lepić bałwana. Lub też można iść zjeżdżać z górki (jeżeli takowa jest w pobliżu) jeżeli nie ma to zostaje balwan. Bardzo miłe zajęcie a jak się będziesz ruszał to zimno ci nie bedzie.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 07-02-2012 17:52
#Darknes - user - max%
O matko, ludzie mają czas na nudy :o Mi to dnia za mało aby zrobić wszystko co chce.

Kiedyś za małego mrozy nie były straszne, się przy -15 stopniach pół dnia bawiło na dworze ale jak człowiek dorasta to się robi zrzędliwy, zimno to nie wychodzę z domu a w domu tez nie ma co robić... znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie, cokolwiek, możesz porysować nawet jeśli nie umiesz :p Jakąś ciekawą książkę przeczytaj, ja zawsze po książkę sięgam jak na nic innego nie mam ochoty.

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 07-02-2012 18:25
#Wonsik - user - 60%
Mnie dopada nuda, jak nie mam gdzie wyjść, ale na ten tydzień staram się jakieś ciekawe zajęcia znaleźć, czas jednak nie zlatuje tak szybko, może to i lepiej bo mam ferie. :)

Chociaż wolałbym gdyby przyszło lato, na rowerku można pojeździć, o każdej porze.

Na nude można się zawsze spróbować czymś zainteresować, poczytać o tym. Albo zawracać gitare ludziom na komunikatorach :d

--------------------

"...musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości."
~ Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Dodane: 08-02-2012 20:57
Pamiętam gorsze zimy xD Śniegu mam na tyle że mogę wyjść z siostrzenicą na sanki a znowuż nie tyle abym musiał odśnieżać podwórko czy ulicę :) Mróz też jest do zniesienia :) Na prawdę nie narzekajmy, bo kilkanaście lat temu to dopiero były zimy w Polsce xD

--------------------

Dodane: 12-02-2012 08:52
#Prynio - user - 30%
Nie masz co robić? to masz same 6 w szkole? jeśli nie to nie pytaj głupio, inne kraje maja polaków za oszustów i innych takich ucz się pilnie lub stwórz własne anime idź na sanki, narty zabierz dziewczynę do kina idź się upić wiesz.... nie chcę się obrażać czy coś ... ale robić zawsze jest coś więc następnym razem nie zakładaj takich tematów bo ja już miałem stary wizje "Wiosenna nuda" "Wiosenna bryza"

--------------------
Dodane: 01-03-2012 12:48
#Kyuubi - user - 70%
Ja tam nigdy nie mam czegoś takiego że się nudzę :) Zawszę coś znajdę do roboty i dla mnie dzień jest za krótki.

--------------------

Razem możemy więcej :)
Dodane: 02-03-2012 08:35
#Byczusia - user - 80%
W zimie, czasem owszem nuda mnie dopada, ale to rzadko kiedy się dzieje. Albo to wyjdę na łyżwy, albo pospacerować po mieście, albo poczytam sobie w domu książkę czy coś w tym stylu. Czy się pouczę do szkoły.

Dodane: 02-03-2012 08:49
#Darknes - user - max%
syngohana napisał/a:
Na prawdę nie narzekajmy, bo kilkanaście lat temu to dopiero były zimy w Polsce xD
I co z tego ze gorsze ? To, że duzo śniegu na dworze nie znaczy, że wyjść nie można, kiedyś jakoś mi to nie przeszkadzało, mogło być i 4 metry śniegu i -20 i tak bym poszedł się pobawić ale im człowiek starszy tym bardziej zrzędliwy :p Szuka sobie wymówki aby w ciepłym domu siedzieć bo na dworze zimno, bo wieje silny wiatr, bo tamto, bo sramto. No ale nawet w domu można jakieś zajęcie znaleźć a niektórzy się nudzą...

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 02-03-2012 10:10
#Lambiel - user - 40%
Nie ma już śniegu [placze] . Bardzo szkoda zima to moja ulubiona pora roku i lato można rzucać śnieżkami jeździć na łyżwach lepić bałuwana i wiele innych albo siedzieć w domu i coś robić ale polecam z zimy korzystać !!! ale zimy już nie ma [placze] czemu ? Ale była ;) do zobaczenia.

--------------------

Seresu1.
Dodane: 02-03-2012 11:14
#Esey - user - 80%
No niestety, albo stety śniegu już nie ma, ale i tak ta zima była nieudolna. W zimę można robić dużo rzeczy, których nie da się w inne pory roku! Ulepić bałwana, porzucać się śnieżkami, iść na odkryte lodowisko, zrobić kulig, pozjeżdżać na sankach... A prócz tego, to zawsze robię też to, co w inne pory roku: spotykam się ze znajomymi u mnie, w barze, idziemy gdzieś się przejść itd... Nie rozumiem jak zima może być aż tak nudna dla kogoś. Wystarczy trochę ruszyć głową, albo wyjrzeć przez okno.

Dodane: 02-03-2012 23:18
#Ahalian - user - 80%
U mnie śnieg się stopił, sama chlapa papa i pada cały czas. Może dlatego, że już wiosna się zbliża ;o
No to ja poradzę coś na następny okres zimowy, jak dożyjemy.
- poczytać książki
- spotkać się z kumplami w jakimś ciepłym miejscu
- wypad do kina
- pojechać gdzieś
- uczyć się
- porysować
A najlepiej to sobie znajdź dziewczynę i to będzię najlepiej spędzona przez ciebie zima :)

--------------------
Dodane: 03-03-2012 10:53
#slander - user - 70%
To wam zazdroszczę, bo u mnie jest jeszcze ponad pół metra śniegu [placze] Może wszystko stopnieje do końca marca. Oby tak, ale na szczęście już temperatura wynosi powyżej zera. Uff...

--------------------
Jestem Saiyaninem, który przybył z Ziemi, zeby cię pokonać

-----

http://komixxy.pl...zebaczenia
Dodane: 03-03-2012 18:37
#Ahalian - user - 80%
#lukasz2435 Nie martw się, do lata napewno się stopi jestem tego 100% pewien :)
Dziś świeciło świetnie słoneczko, aż nie chciało się siedzieć w domu ;)

--------------------
Dodane: 04-03-2012 09:33 - Edytowane przez Bociak dnia 04-03-2012 09:33
#Bociak - user - max%
O matko, ludzie mają czas na nudy :o Mi to dnia za mało aby zrobić wszystko co chce.

[2]

Nudzić się? To nonsens, przecież ja zawsze kończąc dzień wypominam sobie ilu jeszcze rzeczy nie zrobiłem...

Możesz też pójść/pojechać do znajomych, ale to już total hardkor.

No człowieku, ale to nic w porównaniu z fanaberiami poniżej:

A najlepiej to sobie znajdź dziewczynę i to będzię najlepiej spędzona przez ciebie zima :)

Ja miałem ich na kompie tysiące i szczęścia mi nie dały.

Oprócz 45-minutowego biegu na dwór nie wychodzę sam z siebie, więc o każdej porze roku jestem skoncentrowany mniej więcej na tym samym. Polecam gry, książki, seriale, filmy - czyli standard. Zawsze jednak możesz poszukać czegoś więcej, życia jest wręcz za mało by wszystkiego spróbować.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online