Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:43
OnLine: 103, statystyki
index > Nauka, Historia, Filozofia
Temat: Czym w wyborze mężczyzny na całe życie sugerują się kobiety?
Dodane: 31-01-2012 18:34
#Seneka - user - 80%
Kobiety jest ciężko pojąć, wie to każdy facet, od zawsze interesuje mnie fakt co imponuje kobiecie najbardziej w mężczyźnie, że wybiera akurat tego? Bo często na ulicy spotyka się parę, w której kobieta jest bardzo ładna, a mężczyzna ( no nawet osoba, która nie interesuje się mężczyznami) wie, że koleś nic sobą nie reprezentuje, wtedy często ktoś ambitny ( taki, jak np ja) wpada w kompleks, stara się udowodnić, że jest się lepszym od tego kogoś nie tylko pod względem fizycznym, ale i hmm nazwijmy to psychicznym.
Jak Wy to wszystko widzicie, postrzegacie itd?

--------------------
Dodane: 31-01-2012 19:19
#JCD - user - max%
Po pierwsze, mało tu 3D... po drugie, 3D w tym wieku same nie wiedzą, czego chcą.

Wezmę pod uwagę wypowiedzi kobiet trochę starszych, mężczyzn + własne rozumowanie:

1) Status/pozycja społeczna
2) Pieniądze
3) Wygląd/wygadanie/inteligencja
4) Pewność siebie, dbanie o higienę, bycie miłym, podobne zainteresowania etc.

Tak mniej więcej wygląda hierarcha u kobiet. Oczywiście, u danej kobiety te czynniki mogą występować w różnym nasileniu, niemniej taka jest prawda.
Po prostu http://i3.kym-cdn...391641.jpg

Jeśli twierdzą inaczej - kłamią. Lecenie na kasę/pozycje jest podświadome, podobnie jak u mężczyzn zerkanie na cycki.

Czy to dobrze, czy to źle, zależy już od indywidualnej oceny.

--------------------

Dodane: 31-01-2012 19:57
#Arti1915 - user - 90%
Mi się chyba wydaje, że kobiety najpierw kierują się tym, czy mężczyzna będzie potrafił utrzymać rodzinę. Czy jest odpowiedzialny. Potem dopiero jego wygląd, no i nie możemy zapominać o uczuciu ;p Tak przynajmniej jest moim skromnym zdaniem, pewny nie jestem bo i kobietą nie jestem. Co do mężczyzn, to na pewno cycki nie decydują o wyborze kobiety. Może trochę, ale bardziej liczy się ładna buzia xD

--------------------

Dodane: 31-01-2012 20:47
Po pierwsze, mało tu 3D... po drugie, 3D w tym wieku same nie wiedzą, czego chcą.

Weź mnie człowieku nie dobijaj z tym twoim 3D/2D , Bo normalnie czuje sie jakbyś byl czymś w rodzaju takiego dzikusa przyjeżdżającego do miasta. Jeżeli się na codzień kochasz z poduszką to sie lepiej nie udzielaj...

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 31-01-2012 20:49 - Edytowane przez daniel122 dnia 31-01-2012 20:54
Fire-Chidori napisał/a:

Weź mnie człowieku nie dobijaj z tym twoim 3D/2D , Bo normalnie czuje sie jakbyś byl czymś w rodzaju takiego dzikusa przyjeżdżającego do miasta. Jeżeli się na codzień kochasz z poduszką to sie lepiej nie udzielaj...

Po co pisać post nie wnoszący nic do tematu?

moim zdaniem na pierwszym miejscu dziewczyna stawia uczucia potem pieniądza ale to moje zdanie i nie wiem czy prawdziwe [skrzywiony] tzn. czy dziewczyna najpierw kieruje się uczuciami czy co no ale czekam na wypowiedzi kobiet :d

--------------------
Zapraszam do Komentowania moich FA http://dbpolska.n...opic/15769
Dodane: 01-02-2012 06:21
#Henkok - user - 80%
ale po jaką cholerę obrzucać się inwektywami xD.Nawet jeżeli ktoś uważa ,że to głupia wypowiedź ,ma do tego prawo.Osobiście uważam ,że to zależy od kobiety(w sensie charakter) i wielu różny czynników.wiek-zmieniają się z nim priorytety,itd..Każdy może sobie dośpiewać resztę.

--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 01-02-2012 19:45 - Edytowane przez Bociak dnia 02-02-2012 08:18
#Bociak - user - max%
jeśli chodzi ogółem o to, co kobiety widzą w mężczyznach: czasami jest to to słynne "coś", czasami po prostu dobrze się dogadują, a innym najzwyczajniej w świecie mogą się podobać pewne cechy u partnera/partnerki, przy czym tutaj wygląd nie musi być na pierwszym miejscu.

Jeśli wygląd odpowiada, to wtedy można już swobodnie twierdzić, że nie jest najważniejszy. Co innego jak jest szkaradny, wtedy wykształcenie, elokwencja jakimś trafem idą w odstawkę. Dziwne prawda? [yyy] Nie zwraca się uwagi na charakter brzydoty.

--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online