Dodane: 30-01-2012 15:13
Czyli:
"Kowalski, raport taktyczny!"
Najlepsza krótkometrażowa produkcja wg mnie jaką wypuściło DreamWorks (albo przynajmniej na licencji).
Co o tym sądzicie? Oglądacie? Macie jakieś odcinki?
A tak wogóle to kolejna część Madagaskaru wchodzi do kin w wakacje
--------------------

Dodane: 30-01-2012 15:22
Kowalski, szeregowy, świetna ekipa, jeżeli chodzi o sam serial to znajdują się tam świetne perełki do obejrzenia, ale najlepsze akcje z nimi są w filmach

Dodane: 30-01-2012 15:35
Oglądałem xD.Niektóre momenty są genialne inne po prostu przeciętne,na szczęście takich jest nie wiele.Nie udawaj głupiego ogoniasty. -A co jeśli nie udaje ??xD.Świetne
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 30-01-2012 15:42
To ja i mój JJ
Nie wiem czy wiecie ale głos pod Króla Juliana podkłada Jarosław Boberek
I jak się przyjrzycie to w filmach postacie są lepiej zrobione a tutaj tak trochę gorzej. Zresztą mniejszy budżet to gorsza jakość. Ale i tak oglądam
Jaki odcinek jest najśmieszniejszy
--------------------

Dodane: 30-01-2012 15:46
ajjjj, po prostu uwielbiam ten serial
"Lubicie czytać książki, tak? Wyraz „książka” rymuje się z... CZERWONYM WIEWIÓREM!"

oczywiście jest wiele fajnych śmiesznych dialogów, ale długo by wymieniać

Dodane: 30-01-2012 15:51
anneveronica napisał/a:ajjjj, po prostu uwielbiam ten serial
"Lubicie czytać książki, tak? Wyraz „książka” rymuje się z... CZERWONYM WIEWIÓREM!"

oczywiście jest wiele fajnych śmiesznych dialogów, ale długo by wymieniać
Np takie: "Mort, wielb moje stopy, ale nie dotykaj"
--------------------

Dodane: 30-01-2012 16:10
Ty Mort jak coś powiesz ,to gadasz głupiej niż twoja matka xD.
albo. nie pożycze wam morta bo pożycze to znaczy że mi go oddacie

.
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 30-01-2012 16:15
Czasami oglądam z bratem i dość ciekawe ale żeby to oglądać codziennie to nie. Szeregowy to koks ^^

Dodane: 30-01-2012 16:27
Najlepszy jest Rico

Co chcesz to wyżyga

Jest jeden odcinek jak nie mógł się wyżygać to Kowalski mu robił różne mikstury i w końcu się pożygał

Beka zajebista
--------------------

Dodane: 02-02-2012 22:28
Bardzo sympatyczna animacja. Mi się bardzo podobał odcinek jak Skipper zrobił sobie test i wyszło mu że jest...kobietą, znaczy pingwinem płci żeńskiej.
Naprawdę serial warty obejrzenia w każdym wieku
--------------------

Dodane: 02-02-2012 23:30
Mam ten kanał na którym lecą nazywa się "Nickelodeon" a na francuskim leci Dragon Ball Kai !!! "Pingwiny z Madagaskaru" oglądam czasami no przejadło mi się to ale jeszcze mogę obejrzeć.

Dodane: 05-02-2012 09:06
Ja czasami oglądnę gdy nie mam co robić.Dawniej oglądałem częściej,ale teraz już mi się znudziło i już prawie w ogóle nie oglądam.

Dodane: 08-02-2012 23:22
Potwierdzam DeaDMen ja tak samo mam jak ten kanał był u mnie nowy to to uwielbiałem a teraz nie bo mi się to przejadło cześć.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.