Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:43
OnLine: 103, statystyki
index > Portal
Temat: Portal: Reupload Plików
Dodane: 27-01-2012 19:01 - Edytowane przez by_black dnia 27-01-2012 19:01
#by_black - systemadmin - max%
Witajcie, właśnie trwa reupload odcinków anime "Dragon Ball Kai", "Bakuman S2" oraz "Naruto Shippuuden".

Jak wiadomo, wraz z zamknięciem serwisów MegaUpload.com i MegaVideo.com nie działają linki w naszej Strefie Plików, dlatego też została tymczasowo zamknięta.

Obecnie reuploadujemy trzy serie anime "Dragon Ball Kai", "Bakuman S2" oraz "Naruto Shippuuden" i do momentu, kiedy nie zostanie wyjaśniona sprawa z ACTA w Polskim rządzie, skupimy się wyłącznie na anime "Bakuman S2" oraz "Naruto Shippuuden". Inne anime, bądź pliki powiązane z "Dragon Ball" i "Naruto" zostaną zreuploadowane w momencie, kiedy ACTA zostanie odrzucona.

Tymczasowym hostingiem zastępczym jest serwis wupload.com, w momencie, kiedy cała seria zostanie zreuploadowana, pojawi się w postaci linku pod tym adresem: http://npolska.ne..._zamknieta

Dziękuje za wsparcie przy reuploadzie użytkownikowi Malpex (cała seria Kai) oraz Cybulex (który udostępnił plik Episode of Bardock).

Dodane: 27-01-2012 19:08
Ja mam na koncie z Rapidshare całe DB RAW UNCUT w rozmiarz 640 x 480.
Jak coś to też mogę udostępnić

--------------------
Dodane: 27-01-2012 19:14 - Edytowane przez by_black dnia 27-01-2012 19:15
Dirt05599 napisał/a:
Ja mam na koncie z Rapidshare całe DB RAW UNCUT w rozmiarz 640 x 480.
Jak coś to też mogę udostępnić

Jak już napisałem wcześniej, nie będziemy w chwili obecnej udostępniać nic innego poza wcześniej wymienionymi seriami. Wszystkie pliki mamy już zabezpieczone, więc gdy uznamy, że możemy przywrócić pełny pakiet plików, zrobimy to.

Dodane: 27-01-2012 19:19
#manfred - user - 60%
Okej, w przyszłości jeżeli będziecie chcieli upload odcinków DB, DBZ i DBGT to mogę dość szybko wrzucać. Prędkość ponad 200kb wysyłania i wszystkie odcinki na kompie już mam ;) polecam się na przyszłość i współczuję tak wiele włożonej pracy, która po części poszła na marne..

--------------------

Dodane: 27-01-2012 19:21
Dobrze, że wybraliście wupload, po megaupload, fileserve i filesonic, to jedyny który trzyma jeszcze poziom.

Dodane: 27-01-2012 19:32
#JCD - user - max%
norrin_rad napisał/a:
Dobrze, że wybraliście wupload, po megaupload, fileserve i filesonic, to jedyny który trzyma jeszcze poziom.

A Mediafire złe? No ale póki co działa - nie można narzekać.

--------------------

Dodane: 27-01-2012 20:42
#Macjan - user - 0%
mam pytanie w związku z reupload-em plików czy będzie dodane epizod naruto shippuuden nr 246 po polsku

Dodane: 27-01-2012 20:56
JCD... a pisałem coś o mediafire? nie, dlaczego? bo na razie zauważyłem iż dbpolska korzysta jedynie z wupload, więc po co wciskasz mediafire?
Mediafire nigdy nie używałem do plików video, zazwyczaj tam pobieram kopie zapasowe komiksów ;)

Dodane: 28-01-2012 21:46 - Edytowane przez by_black dnia 28-01-2012 21:47
Właśnie przed chwilą skończyłem dodawać linki do epizodów "Dragon Ball Kai", dodane zostały niemalże wszystkie odcinki, brakuje tylko 30 epizodu. Za upload dziękuje Malpexowi :)

Naruto Shippuuden jest już dostępny w przedziale odcinków 236-246. Wszystkie pliki znajdźcie w tymczasowych panelach "StrefaMulti".

Dodane: 28-01-2012 22:06
Przydało by mi się DBZ od 271 do końca(nie skończyłem serii :( ) Jeśli ktoś by miał pobrane proszę o odpowiedź na prywatną wiadomość błagam :( to tylko 20-pare odc. :(

Dodane: 28-01-2012 22:29
#CzeQo - user - 40%
Chcialem sie wziac za Naruto, wiec mam pytanie. Wiem , ze na razie macie inne priorytety. Jednak kieruje sie przede wszystkim do blacka- w jakim odstepie czasu mozna liczyc na reupload polskiej wersji tych odcinkow Naruto? Badz mozna inaczej wasza wersje zdobyc?

Dodane: 29-01-2012 11:01
Niechce robić reklamy ale z naruto masz jeszcze jedną stronkę poświęconą tylko niemu więc google nie gryzie i możesz sobie tam oglądać.

Dodane: 29-01-2012 11:41
#CzeQo - user - 40%
gryzie, nie gryzie, uwierz ze nie moge znalezc :p chodzi mi o wersje dubbingowana. a pamietam, ze tu byly. teraz na adnej stronie nie ma. wszystko padlo;p

Dodane: 29-01-2012 17:35
#malpex - user - max%
Wiele stron korzystało z MU więc nie ma co sie dziwić ze padły, jak nie mają gdzie wrzucać plików a także stracili wszystko jak my tutaj.
Zresztą z tego co wiem to ta strona o której pewnie myślisz zrobiła sobie na razie przerwę.

--------------------

-------------------------------

Dodane: 02-02-2012 19:32
A więc tak, z racji że odcinki "Dragon Ball GT" i "Naruto" lecą w telewizji, czyli są licencjonowane przez AXN, nie będziemy ich wrzucać do strefy plików.

Na razie otworzyłem Strefę Plików z listą plików, które zostaną na dniach zreuploadowane, te anime które mają przypisek (Upload) nie mają aktywnych linków, więc jak ten przypisek zniknie, oznacza to, że anime jest już zreupladowane, tam gdzie są liczby na przykład (160-247) oznacza, że są tam dostępne odcinki z tego przedziału.

Dodane: 03-02-2012 00:40 - Edytowane przez money80 dnia 03-02-2012 00:44
#money80 - user - 0%
Witam! Mam takie pytanie do administracji czy nie moglibyście stworzyć oprócz strefy pobierania normalnego (Direct Download) także strefę torrent? Osobiście uważam że byłby to świetny pomysł ponieważ gdyby ktoś chciał za 1 razem pobrać wszystkie odcinki Naruto poprostu załączył by torrenta i pobrał od razu, a tak trzeba klikać po kolei na dany odcinek i pobierać, schodzi na to dużo czasu i jest nie poręczne. Oczywiście to tylko moja sugestia. Przepraszam jeśli ktoś już zaproponował coś takiego.

PS. Dodam na koniec, że w sieci są torrenty do Naruto lecz bez wbudowanych polskich napisów a co za tym idzie niektóre z napisów pobieranych do danego odcinka albo nie pasują albo nie istnieją, a wasze odcinki z wbudowanymi napisami są bardzo dobrze przetłumaczone oraz są idealnie dopasowane (wiem bo swego czasu pobrałem wszystkie odcinki Naruto oraz Naruto Shippuuden).

Pozdrawiam! ;)

Dodane: 03-02-2012 14:37 - Edytowane przez by_black dnia 04-02-2012 11:56
Ta opcja odpada, bo w chwili obecnej prawdopodobnie z administracji jako jedyny mam wszystkie odcinki anime już gotowe do uploadu czy to Shippuudena czy to Bakumana, a ja z uploadem 60kb/s nie dam rady nikomu zuploadować jednej serii na raz, w momencie kiedy podłączy się więcej osób niż 6 moje łączenie będzie dawało każdemu peerowi po 1/kbs? Organizacja ludzi do uploadu też jest ciężka, sam również pobieram pliki i wysyłam nie tylko na stronę, więc nie mógłbym cały czas mieć włączonego torrenta. To jest fajna sprawa, jak ktoś ma uploadu z 2mb/s, a nie 60kb/s.

A tak na hosting trafią pliki i będą sobie grzecznie leżeć, sam wybieram konkretne godziny uploadu i ilość plików nie ograniczając siebie przy okazji.

- Bakuman już dostępny.
- Bakuman S2 już dostępny.
- Berserk już dostępny.
- Deadman Wonderland już dostępny.
- Dragon Ball Kai już dostępny.
- Hellsing Ultimate już dostępny.
- Mouryou no Hako już dostępny.
- Naruto Shippuuden 160-247.

Dzisiaj będzie jeszcze upload kinówek "Dragon Ball Z" z naszymi napisami oraz kolejnych epizodów "Naruto Shippuuden".

Dodane: 04-02-2012 11:59
#NoClan - user - 60%
Można się zapytać kiedy będzie "Naruto" pobrać, chodzi mi o pierwszą serie, bo mam tylko kilka odcinków :d

--------------------
Moje rysunki : http://dbpolska.n...opic/13030

Jeżeli ktoś potrzebuje odcinków Bleach'a, proszę pisać na PW :)
Dodane: 04-02-2012 12:15
#Cybulex - user - 10%
by_black napisał/a:
A więc tak, z racji że odcinki "Dragon Ball GT" i "Naruto" lecą w telewizji, czyli są licencjonowane przez AXN, nie będziemy ich wrzucać do strefy plików.

Dodane: 05-02-2012 00:08
#malpex - user - max%
Z tymi kinówkami to Blaczek troche przesadził pojawią się one na dniach najbliższych. Dokładnie kiedy wszystkie sie pojawią to trudno określić.
Ale strefa plików powoli zaczyna wracać do normy :p

--------------------

-------------------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online