Dodane: 28-01-2012 15:45
#by_black dzięki za te kodeki ale niestety nic nie dały zainstalowałem ale było tak samo wiec musiałem obejrzeć bez głosu

Dodane: 28-01-2012 15:51
Macjan napisał/a:
#by_black dzięki za te kodeki ale niestety nic nie dały zainstalowałem ale było tak samo wiec musiałem obejrzeć bez głosu
Jakiego odtwarzacza używasz?

Dodane: 28-01-2012 18:00
Nero ShowTime i zawsze wszystko było dobrze więc to chyba nie wina odtwarzacza a ściągłem i zainstalowałem te kodeki które mi poleciłeś

Dodane: 28-01-2012 18:01
Polecam odtwarzacz GOM player odtwarza wszystkie formaty

Dodane: 28-01-2012 18:11
Macjan napisał/a:
Nero ShowTime i zawsze wszystko było dobrze więc to chyba nie wina odtwarzacza a ściągłem i zainstalowałem te kodeki które mi poleciłeś
A na innych odtwarzaczach Ci nie działa? Windows Media Player, Media Player Classic? Na razie nikt inny nie zgłaszał problemów, dlatego tym bardziej mnie Twój problem interesuje, na pewno idzie go jakoś rozwiązać.

Dodane: 28-01-2012 22:33
Chyba zmienię odtwarzacz z Nero ShowTime na Media Player Classic sprawdziłem i działa zawsze używałem ShowTime-a więc nie przyszło mi do głowy odtworzyć czymś innym dzięki za pomoc.

Dodane: 29-01-2012 08:48
Macjan napisał/a:
Chyba zmienię odtwarzacz z Nero ShowTime na Media Player Classic sprawdziłem i działa zawsze używałem ShowTime-a więc nie przyszło mi do głowy odtworzyć czymś innym dzięki za pomoc.
Przerzuć się na VLC. Nic lepszego nie znajdziesz
--------------------

Dodane: 30-01-2012 11:38
Czy mi się wydaje, czy kreska w naruciaku przeszła metamorfozę? Naprawdę, poczynili postępy panowie ze studia. Chwała im za to, bo odcinki są przednie.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 30-01-2012 19:00
Zgadzam się z olkiem. Kreska w końcu jakoś wygląda. Co do Kushiny to wiemy ,że jest ona w czołówce najsilniejszych kunoichi. Jej historia jest ciekawa. Nawet podłożony głos został fantastycznie. Nie mogę się doczekać wzmianek o Mito Uzumaki i ciąg dalszy walki z liskiem.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.