Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:42
OnLine: 102, statystyki
index > Naruto > Premiery
Temat: Naruto Shippuuden 246 - Opinie
Dodane: 26-01-2012 13:09 - Edytowane przez by_black dnia 02-02-2012 23:03
#by_black - systemadmin - max%
Na stronie pojawił się 246 epizod anime "Naruto Shippuuden" z napisami PL.

- PL/HD Pobierz: http://npolska.ne...puuden_246
* Tłumaczenie: Agrael, Zielony
* Upload/Konwersja: Darknes, by_black

Dodane: 26-01-2012 17:42
#Kyuubi - user - 70%
Super odcinek a matka naruto super laska xd , a Naruto już wie dlaczego Kiba i Shikamaru boją się swoich matek.

Dodane: 26-01-2012 17:56
#Zatano - user - 0%
Mam pytanie w zwiazku z ACTA czy moge spokojnie ściagnąć ten odcinek na kompa nie obawiając się że jakoś zbanują zablokują albo słuzby do mnie wbiją ??

Dodane: 26-01-2012 18:05
damian791126 napisał/a:
Super odcinek a matka naruto super laska xd , a Naruto już wie dlaczego Kiba i Shikamaru boją się swoich matek.

No dziwne, Kushina zdawała się jeszcze bardziej koksiarska xD Jak trzaskała tego Genina i spółkę z akademii, to aż sam miałem taką minę :o

Dodane: 26-01-2012 18:33
Kiedy można spodziewać się odcinka w wersji PL??
można pobrać bez obaw przed ACTA??

Dodane: 26-01-2012 19:22
Odcinek będzie jeszcze dzisiaj wieczorem, póki co ACTA nie weszła jeszcze w życie w Polsce, dopiero ją podpisano w Japonii, a w Polsce musi uchwalić ją jeszcze rząd, co potrwa do kilku miesięcy, a jeżeli się pośpieszą, to do kilku tygodni.

Dodane: 26-01-2012 19:36 - Edytowane przez Sala8 dnia 26-01-2012 19:38
#Sala8 - user - 80%
Odcinek świetny! Co prawda mało się posunęło w samej fabule do przodu.
Jednak bardzo spodobała mi się ta ładna historia. W końcu przybliżono nam Matkę Naruto.
No, a mały Minato The Best :)

--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 26-01-2012 19:41
Ha! Bo Minato ogólnie jest the best! Położył trzech kolesi z Kumogakure bez większych problemów, dodatkowo widać że od małego przejawiał tendencje do zostania Hokage :)

Sama Kushina przypomina mi trochę połączenie Shizune i Tsunade :p Z jednej strony troskliwa i słodka, a z drugiej wybuchowa i przerażająco brutalna :p Teraz najciekawsze przed nami, poznanie prawdy z nocy ataku lisa...!

Swoją drogą to interesujące, że Kumogakure się nią interesowało.

Dodane: 26-01-2012 22:06
#malpex - user - max%
Odcinek o włosach... co prawda cieszę się ze mogliśmy wkońcu zobaczć mamę Naruto ale wolałbym aby było więcej rozwinięcia walki z lisem. Bo troche przynudzali o tych włosach. Na szczęscie Minato wynagrodził troche nudy, zawsze jak on się pojawia to scena mi sie podoba, więc odcinek ogólnie na plus za rodziców :d

--------------------

-------------------------------

Dodane: 27-01-2012 14:56
#DeaDMen - user - 90%
Odcinek taki sobie dużo było o Kushinie w młodości,ale było to trochę nudne.Cały odcinek zmarnowany na wyjaśnienie jak się zakochali :( ,lecz w następnym do akcji wkroczy zamaskowany ninja i to dopiero będzie ciekawe.

Dodane: 28-01-2012 09:58
#Darknes - user - max%
Zatano napisał/a:
Mam pytanie w zwiazku z ACTA czy moge spokojnie ściagnąć ten odcinek na kompa nie obawiając się że jakoś zbanują zablokują albo słuzby do mnie wbiją ??
Za jeden plik mający 115 mb raczej nie. Za takie coś ile byś dostał ? 24h w areszcie ? xD Nie opyla im się. Zresztą ACTA dopiero zostało podpisane, jeszcze na obecną chwilę nie inwigilują internetu :d

by_black napisał/a:
Jak trzaskała tego Genina i spółkę z akademii, to aż sam miałem taką minę :o
Głupoty gadasz, w mandze tego nie było ? Niemożliwe abyś był aż tak zszokowany xD

Lol :| "odcinek przynudzał" Jak chcecie walkę to spiep****(ACTA) oglądać Dragon Bóla, DBTardy [yyy] Odcinek był od początku do końca ciekawy, to matka Naruciaka! Nawet jakby mówiła o swoich paznokciach w przeszłości to by mnie ta historia wciągnęła. Fajnie, fajnie, lubię takie retrospekcje [serce] Aj łont mor, mor, mor... ! O młodym Minato i Kushinie :d

Ta mamuśka Naruciaka to teraz taka młodziutka jest, że wygląda prawie jak rówieśniczka Naruto a nie matka xD No i ogólnie piękna kobita to była [serce]

A teraz główny wątek... to bardzo intrygujące. Minato zamknął swoją chakrę tak jakby przewidział, że Lisek będzie chciał się uwolnić a Naruciak będzie potrzebował jego pomocy. Teraz dowiadujemy się, że przewidział też, że Naruto będzie chciał go okiełznać i zapieczętował chakrę Kushiny, ten Minato zaplanował akcję na dobre 17 lat do przodu po jego śmierci :d No i przy okazji chłopak mógł sobie pogadać ze starymi trochę :d Ojcowi dał po mordzie a Mamuśke przytulił [serce]

W zapowiedzi to był Tobi ? Zmienił maskę ? :d Interesujące... tamta mu się pewnie znudziła xD

No i na końcu fajny obrazek, moja ulubiona okładka spośród wszystkich tomów [serce]

Sorki, że epek tak późno ale... tak bywa jak encoderowi da się nieprzetłumaczone napisy... te 5 linijek mnie wykończyło xDD A tak serio, chwilowe problemy z internetem mam [yyy]

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 28-01-2012 10:12
Oj byłem, byłem, w mandze czasami nie idzie wszystkiego konkretnie odczuć, a anime pokazuje tą dynamikę, agresję, żywiołowość :d

Dodane: 28-01-2012 11:23
Ech błagam was pośpieszcie się z odcinkiem z napisami PL miał być wczoraj na 100% i brak go nadal

Dodane: 28-01-2012 13:17
dragon12345 napisał/a:
Ech błagam was pośpieszcie się z odcinkiem z napisami PL miał być wczoraj na 100% i brak go nadal

Właśnie go przerabiam, Darknesowi internet z TP zaczął chodzić jak mu się spodobało, dlatego nie ma jeszcze odcinka. Do 2-3 godzin epizod będzie na stronie.

Wiadomość doklejona:
Już jest epizod do pobrania z polskimi napisami, życzę wysokich transferów: http://npolska.ne...puuden_246

Dodane: 28-01-2012 14:50
#Macjan - user - 0%
Mam pytanie na temat epka 246 z polskimi napisami a mianowicie nie mam głosu czy ktoś jeszcze czy tylko ja dodam jeszcze że przed chwilą słuchałem muzyki i głos był

Dodane: 28-01-2012 14:55
Macjan napisał/a:
Mam pytanie na temat epka 246 z polskimi napisami a mianowicie nie mam głosu czy ktoś jeszcze czy tylko ja dodam jeszcze że przed chwilą słuchałem muzyki i głos był

Zawsze sprawdzam dwa razy plik, najpierw przed uploadem, a następnie go pobieram, dźwięk jest, jeżeli u Ciebie go brak, oznacza, że nie masz aktualnych kodeków, bądź tylko podstawowy pakiet, polecam pobrać tą paczkę kodeków: http://www.dobrep...12372.html

Sam z niej korzystam i jestem zadowolony.

Dodane: 28-01-2012 14:56
#Macjan - user - 0%
dzięki zaraz sprawdzę ale co dziwne każdy odcinek pobrany działa dobrze tylko z tym coś nie tak ale zobaczę może podziała

Dodane: 28-01-2012 15:24
Macjan napisał/a:
dzięki zaraz sprawdzę ale co dziwne każdy odcinek pobrany działa dobrze tylko z tym coś nie tak ale zobaczę może podziała

Do tej pory odcinki przerabiał Darknes, on ma pewnie swój pakiet kodeków, a ja mam swój, więc czasami występują takie różnice. Prosiłem użytkownika Malpex by pobrał i sprawdził czy u niego wszystko w porządku i nie zgłosił żadnego problemu, więc raczej to kwestia kodeków ;)

Dodane: 28-01-2012 15:29
#Darknes - user - max%
Też pobrałem wersję Blacka do sprawdzenia (w ogóle cud, ze pobrać mi się udało xD) I Wszystko działa dobrze. CCCP to chyba najlepszy wybór jeśli chodzi o kodeki. A w Windows 7 to pliki pokroju *mp4 chodzą bez jakichkolwiek kodeków bo kiedyś sprawdzałem :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 28-01-2012 15:31
Niby tak, ale pamiętam, że raz jak zainstalowałem system sobie, świeżutki 7, to się okazało, się *mp4 tak cięło, że masakra xD

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online