Dodane: 20-01-2012 20:39 -
Niedawno TV4 puściło ostatni odcinek "Wojowniczek z Krainy Marzeń" i wróciło do starej metody o tej godzinie, czyli seriale brazylijskie, kolumbijskie, etc, jak myślicie, czy to koniec anime w czwórce? A może jakaś dłuższa przerwa przed nowym?
--------------------

Dodane: 20-01-2012 20:49
Bo ja wiem, może puszczane przez nich anime miało mniejszą oglądalność od tych ich głupkowatych seriali, czy coś... Kto wie, może przed telewizorami przesiaduje więcej znudzonych kur domowych niż wielbicieli anime?
--------------------

Dodane: 20-01-2012 20:56
IMO TV4 wróciło do swojego systemu czyli brazylijskich telenowel dla tego że skończyło się pasmo w którym to promowano TV6 jak wiadomo czarodziejki ruszyły już na tym kanale od pierwszego odcinka.
--------------------

Dodane: 20-01-2012 20:59
Już wiem!!! eureka!! puszczą... Mode na sukces!!!
tak jest to mój ulubiony serial mam wszystkie odcinki!!!
a tak poważnie to maże przerwali bo była za mala oglądalność ?
No chociaż w sumie wątpie, bo fanów wszelakiego anime jest dużo, a dzieciaków które nie mają co robic jeszcze więcej!!!
Może wolą puści jakies brazylijskie gówn* i stere baby bedo oglądać
Albo jeszcze inna możliwość może usluchali lamentów fanów i puszczą DB... kto wie najlepiej było by do nich napisac czy by nie kupili licencji....

Dodane: 20-01-2012 21:05
Zapewne te brazylijskie gówna miały większą oglądalność niż anime puszczane w TV 4. I dlatego te wszystkie telenowele są znów puszczane. I siuber niestety to jest niemożliwe żeby Tv4 wykupiło licencję na DB...

Dodane: 20-01-2012 21:40
Seneka napisał/a:
Niedawno TV4 puściło ostatni odcinek "Wojowniczek z Krainy Marzeń" i wróciło do starej metody o tej godzinie, czyli seriale brazylijskie, kolumbijskie, etc, jak myślicie, czy to koniec anime w czwórce? A może jakaś dłuższa przerwa przed nowym?
Mi się wydawało, że to jednak było Sailor Moon.
--------------------

Dodane: 20-01-2012 23:03
Od początku było wiadomym, że TV4 ma zamiar wyemitować pierwszą serię 46 odcinków, anime wyemitowano do 46 epizodu, a teraz trzeba czekać na kolejną serię.
--------------------

Dodane: 21-01-2012 12:22
Niekoniecznie chodzi mi o Sailor Moon, może mają w planach jakieś inne anime typu Saint Seyia, czy choćby Yu Gi Oh?
Mi się wydawało, że to jednak było Sailor Moon.
Tak, ale piszę się także "Wojowniczki z Krainy Marzeń"
--------------------

Dodane: 21-01-2012 20:03
Olciiak napisał/a: "Wojowniczki z Krainy Marzeń"
to jest akurat Magic Knight Rayearth
Sailor Moon tłumaczy się jako Czarodziejka z księżyca
Właśnie ci to miałem napisać
--------------------

Dodane: 30-01-2012 15:33
Na chwilę obecną nie ma żadnych wzmianek o kontynuacji emisji przygód czarodziejek z księżyca, jeżeli ta sytuacja ulegnie zmianie to prawdopodobnie najszybciej pojawi się ta informacja na takich portalach jak satkurier.pl.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.