Dodane: 22-01-2012 12:10
http://wyborcza.p...rudno.html To zjawisko wynika z ogromnego zainteresowania stronami. Mieliśmy kilka milionów wejść
Lol, a na czym polega DDoS?
Szczyt żenady
Pewnie goście od ACTA powiedzieli im "To pomoże zwalczyć piractwo" a ich eksperci (lol) "Ok, o jak fajnie! Przyda się."
--------------------

Dodane: 22-01-2012 12:17 -
Pewnie goście od ACTA powiedzieli im "To pomoże zwalczyć piractwo" a ich eksperci (lol) "Ok, o jak fajnie! Przyda się."
Szczera prawda. xD Z ich twarzy wynika, że najwyżej raz czy dwa udało im się odpalić komputer, a o kliknięciu w ikonę IE (mozilla czy chrome nie wchodzi w grę, nigdy by do takich cudów techniki nie dotarli) nie wspomnę.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 22-01-2012 12:50
Jak dla mnie to jest cos dziwnego po co to robią ano małe firmy zostana zniszczone przez te większe poneiważ zamkneli megaupload. ;/ A mało tego jeszcze polska chce zrobić to samo. Jeżeli to zrobią.. No to ja nei wiem kto będzie na nich głosował chyba jakies tarsze babcie bo cały naród Polski będzie przez to nastawiony przeciwko nim czemu ponieważ podpiszą umowę a tym samym zostana zkazani na brak dłosów przez nasze poslkie społęczeństwo.W głębi duszy mam nadzieję że do tego nei dojdzie . No ale nei wiadomo co nasi mądrzy politycy wymyślą..

Dodane: 22-01-2012 15:00
Jedyną opozycją dla ACTA w polsce jest Ruch Palikota, wiem na kogo będę głosował.
Bronek jest dobrym prezydentem, ale to facet lasu, on nie zna się na tym, więc myśli to co mu podpowiadają zdrajcy świata.
Trzeba obalić sejm, zniszczyć Senat i zabić Millera to on sprowadził to na świat
--------------------

Dodane: 22-01-2012 15:02
--------------------

Dodane: 22-01-2012 15:12
Dirt... ruch palikota? ruch palikota to się do sejmowego koryta dostać chciał i wiedział co gadać, dlaczego wcześniej nie powiedzieli o tym co się dzieje, o tym co o tym uważają, tylko poczekali na reakcję ludzi w sieci i wtedy, oczywiście są po naszej stronie... poglądy, och poglądy, będą dzielić nasze poglądy do czasu, aż nie będą musieć, tak jak robiły to inne partie.

Dodane: 22-01-2012 15:19
by_black napisał/a:Piszą o Kimie Dotcomie, twórcy MegaUpload.com:
http://www.tvn24....omosc.html Wydaje mi się, że ta wiadomość jest trochę przekoloryzowana.
Yyyy zły boss piratów panoszył się kosztem biednych twórców, lecz jego działalność wreszcie została ukrócona?
Brzmi jak artykuł z Fucktu.
--------------------

Dodane: 22-01-2012 15:28
#norrin_rad
A który nie chciał się dostać Kaczyński Tusk pokazali co mogą zrobili gówno trzeba teraz dać pokazać Palikotowi który też zrobi gówno ale trzeba mu dać się wykazać
A ten artykuł o właścicielu Megaupload bardzo ciekawy szczególnie fragment o broni szkoda że nie napisali coś w ten deseń
Zamkną się w bezpiecznym pokoju z wyrzutnią rakiet stadem murzynów z ak 47 Saddamem Husajnem,Stalinem i Osamą bin Ladenem
--------------------

Dodane: 22-01-2012 18:49 -
na tvn24, napisali same złe rzeczy a dobrych było o wiele więcej. Poza tym pewnie policja weszła bez nakazu a tego też nie napisali

Dodane: 22-01-2012 20:40

Dodane: 23-01-2012 16:42
[quote]
JCD napisał/a:O tak... strona, na której trzymamy pliki została... zamknięta
ok a ma ktos wszystkie odcinki dragon balla??????? bo mam wszystkie zwyklego i 130 Z a trzeba mi reszte

((((((

Dodane: 23-01-2012 16:44
Mają ludzie mają... i musisz poczekać ze ściąganiem, aż całe zamieszanie minie. Wtedy coś się wymyśli.
--------------------

Dodane: 23-01-2012 16:47
Po co właściwie ściągać wszystkie odcinki z danej anime ? nie łatwiej oglądać online na jakiś stronach?
--------------------

Dodane: 23-01-2012 16:52
JCD napisał/a:
Mają ludzie mają... i musisz poczekać ze ściąganiem, aż całe zamieszanie minie. Wtedy coś się wymyśli.
to niech ktos wrzuci na chomika to sobie chociaz 1 odcinek miesiecznie sciagne lol
Wiadomość doklejona:Gnelus96 napisał/a:
Po co właściwie ściągać wszystkie odcinki z danej anime ? nie łatwiej oglądać online na jakiś stronach?
bo mam neta bezprzewodowego i limit mi na to nie pozwala za wolny jest i sie denerwuje

Dodane: 23-01-2012 17:13 -
Mam nadziej że Megaupload za jakiś czs znów będzie dostępny
![[placze] [placze]](/templates/emoty/placze.png)
stronę od siebie też zlikfidowali i niedawno przywrócili

Dodane: 23-01-2012 17:18
rusirev87 napisał/a:JCD napisał/a:
to niech ktos wrzuci na chomika to sobie chociaz 1 odcinek miesiecznie sciagne lol
Wiadomość doklejona:Gnelus96 napisał/a:
bo mam neta bezprzewodowego i limit mi na to nie pozwala za wolny jest i sie denerwuje
A mnie denerwują setki panoszących się po tej stronie ludzi twojego pokroju, którzy myślą, że świat kończy się na upadku stery plików, bo nie będzie gdzie oglądać Dragon Bola! Lejecie na to, że nie tylko waszego Dragon Balla zabrakło, ale setki milionów plików zostało zablokowanych i setki milionów grzywny jest do zapłacenia. Ale zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie uparcie męczył administrację o upload. Wpisz sobie w google, ściągnij to z pierwszego lepszego torrenta albo serwisu hostingowego, przecież nie tylko dbpolska wrzucała Dragon Ball'a -.-
Żeby nie było, że mało na temat, to moja opinia jest taka, że większe szanse na zwycięstwo leżą po stronie internetu niż amerykańczyków. Korporacje straszą strajkami, wyłączaniem swoich witryn, protestami. Ogólnie lud grzmi. Jednak sytuacja jest wysoko niepokojąca, a wprowadzenie w życie takiej ustawy mogłoby skutkować jakąś rewolucją.
--------------------

Dodane: 23-01-2012 17:47
Tak apropo, powstało coś takiego, hmm, zobaczymy, może ktoś się odważy i stworzy kiedyś coś, co nie będzie podlegać juesej i im chorym zasadom.
http://anonyuploa...

Dodane: 25-01-2012 20:47
Sąd w Nowej Zelandii odmówił Kimowi Dotcom wyjścia z zakładu karnego za kaucją, to znaczy że facet ma już totalnie przekichane.

Dodane: 25-01-2012 21:55
jak coś to ja mam praktycznie wszystkie odcinki od 1 serii po KAI.. ale bez kitu, po co stworzyli ten internet jak teraz połowa jego nie będzie istnieć..

Dodane: 25-01-2012 23:27
Myśle że administracja strony doskonale poradzi sobie bez twojej pomocy jeżeli chodzi o odcinki DB. Wszystko w swoim czasie, to że zamknęli MU jest sporym problemem strony jednak to nie jest najważniejsze, jeżeli ACTA wejdzie w życie i polskie prawo będzie pilnować jej przestrzegania to nie będzie potrzeby aby uploadować znowu te odcinki.
ale bez kitu, po co stworzyli ten internet jak teraz połowa jego nie będzie istnieć..
To zdanie zwaliło mnie z nóg. No tak zanim ktoś rozpoczął proces tworzenia ogólnoświatowej sieci mógł pomyśleć że jacyś idioci wymyślą sobie głupi traktat i powinien zrezygnować, wtedy nie było by problemu.... lol.
--------------------
-------------------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.