Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:40
OnLine: 92, statystyki
index > Technologia > Internet
Temat: Megaupload/Megavideo: Zamknięty
Dodane: 03-02-2012 09:24
#BMW3234 - user - 0%
Witam
Mam udostępnione wszystkie odcinki z Dragon Balla Z na swoim chomiku pod nazwom BMW3234 zapraszam.

Dodane: 03-02-2012 09:39
BlondynkiMająWładze3234 napisał/a:
Witam
Mam udostępnione wszystkie odcinki z Dragon Balla Z na swoim chomiku pod nazwom BMW3234 zapraszam.

Uuu...
Mi sie zdaje, czy mamy tu konto-pijawke, no i konto stworzone jedynie po reklame?

--------------------
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko post...!
Jeszcze tylko poooost!!!!
Dodane: 03-02-2012 13:03
#BMW3234 - user - 0%
Przepraszam ale konto i jedno i drugie mam już od dawna a pliki na chomiku nie tylko z tej strony posiadam.

Dodane: 03-02-2012 16:52
#Exaxxion - user - 0%
Pmistrz napisał/a:
Exaxxion napisał/a:
Najgorsze jest to, że zabrali mi dzieciństwo. Chciałem sobie przypomnieć jak to było być jeszcze dzieckiem i oglądałem sobie Dragon Balla ;< smutne jest to, że nawet nie zdążyłem obejrzeć do końca Z, bo już zablokowali megaupload. I to jeszcze w najlepszym momencie :( .
Wiecie może, czy gdzieś teraz można znaleźć wszystkie odcinki DB Z? z napisami pl, lub lektorem.

Ja mam odcinki Dragon Ball Z 1-215 na kompie. Chętnie je udostępnię, tylko za bardzo nie wiem na jaki serwer je wstawić. Jakby ktoś miał resztę odcinków DBZ to byłbym wdzięczny za jakieś namiary ;)

Bardzo dziękuję, ale akurat potrzebuję odcinków 277-291.
Co do uploadu. Nie polecam uploadowania na serwer uploaded, ponieważ jest ograniczony transfer i tylko 3 ściągnięcia dziennie z limitem 20-40 min odstępu pomiędzy ściągnięciami.

Dodane: 08-02-2012 20:38
#Pmistrz - user - 0%
Exaxxion napisał/a:
Pmistrz napisał/a:
Exaxxion napisał/a:
Najgorsze jest to, że zabrali mi dzieciństwo. Chciałem sobie przypomnieć jak to było być jeszcze dzieckiem i oglądałem sobie Dragon Balla ;< smutne jest to, że nawet nie zdążyłem obejrzeć do końca Z, bo już zablokowali megaupload. I to jeszcze w najlepszym momencie :( .
Wiecie może, czy gdzieś teraz można znaleźć wszystkie odcinki DB Z? z napisami pl, lub lektorem.

Ja mam odcinki Dragon Ball Z 1-215 na kompie. Chętnie je udostępnię, tylko za bardzo nie wiem na jaki serwer je wstawić. Jakby ktoś miał resztę odcinków DBZ to byłbym wdzięczny za jakieś namiary ;)

Bardzo dziękuję, ale akurat potrzebuję odcinków 277-291.
Co do uploadu. Nie polecam uploadowania na serwer uploaded, ponieważ jest ograniczony transfer i tylko 3 ściągnięcia dziennie z limitem 20-40 min odstępu pomiędzy ściągnięciami.

Znalazłem wszystkie odcinki tutaj: http://www.wgrane...%20&page=4

Jakby przestały działać to piszcie na maila. Zgrałem je sobie już na dysk ;) Także mam DB, DBZ i DBGT w całości ;)

Dodane: 08-02-2012 22:00
więc jeśli możesz, wyjaśnij jak z tego pobrać :>
też muszę zrobić zapasy DB ;<

Dodane: 08-02-2012 22:18
#Pepe - user - max%
O nawet fajna strona #Pmistrz. Kliknąłem pierwszy lepszy odcinek by zobaczyć jaka jakość etc i oglądnąłem cały [oczy] . Aż mnie chętka wzięła na DBZ. Jak nie usuną to będę sobie oglądał po epku-dwóch co dzień :d

--------------------
iSayumi
Dodane: 08-02-2012 22:44 - Edytowane przez Pixon90 dnia 08-02-2012 22:44
#Pixon90 - user - 0%
Jeżeli chcecie pierwszą serię DB to polecam stronę http://www.grupa-... Ta strona powstała nie dawno i zajmuje się odświeżaniem DB pod względem graficznym i językowym..Można bezpiecznie pobierać odcinki z RS...Z resztą szczegółowe info znajdziecie właśnie pod tym adresem ;P

Dodane: 08-02-2012 23:27
#Lunatic - user - 40%
Ja jakoś nie ubolewam nad stronami Mega, nie wiem czemu. Może dlatego, że rzadko kiedy korzystałem z nich? Megavideo mi nie siadało głównie za sprawą limitów, więc albo kalkulacja ile mogę obejrzeć, albo zonk czas się skończył. Ale nie tylko to. Czasem anime się zdarzało, że obejrzałem, bo nie mogłem znaleźć na innym odtwarzaczu i na niektórych stronach nie dało się wziąć Fullscreen, a to też uważam za minus. O megaupload już nie wspomnę, bo naprawdę korzystałem sporadycznie. Osobiście bardziej ubolewam nad zamknięciem btjunkie.org, choć nie czytałem na ten temat info, to strzelam, że również za sprawą Acta.

--------------------

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Terry Pratchett
Dodane: 09-02-2012 00:54 - Edytowane przez Darknes dnia 09-02-2012 00:55
#Darknes - user - max%
Nie żadne "również" bo ACTA jeszcze nie działa to raz a dwa MegaUpload zamknęło FBI a nie te nowe organizacje, o których było głośno w poprzednim miesiącu ;)

Ja już się w sumie z tym pogodziłem. To co najbardziej mi potrzebne już mam na dysku a reszta się znajdzie za jakiś czas jak ludziska porobią reuploady :d

--------------------

Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL
Dodane: 11-02-2012 12:02
#Pmistrz - user - 0%
Pepe napisał/a:
O nawet fajna strona #Pmistrz. Kliknąłem pierwszy lepszy odcinek by zobaczyć jaka jakość etc i oglądnąłem cały [oczy] . Aż mnie chętka wzięła na DBZ. Jak nie usuną to będę sobie oglądał po epku-dwóch co dzień :d

Dzięki ;) Mnie też chęć na Dargon Ball`a wzięła i dlatego oglądam. A żeby się na przyszłość zabezpieczyć ściągnąłem wszystko na dysk.

damianwert napisał/a:
więc jeśli możesz, wyjaśnij jak z tego pobrać :>
też muszę zrobić zapasy DB ;<

Ja zainstalowałem sobie Operę i otwierałem w niej filimiki. Opera zapisuje cache na dysku i możesz potem przenieść je sobie do dowolnego folderu. Przy nowszych wersjach "Opery" należy wpisać w pasek adresu "opera:cache". Ściągasz stamtąd film (największy plik przy adresie www.wgrane.com ) klikając na niego PPM i "zapisz element docelowy jako"

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online