Dodane: 18-01-2012 12:19 -
Mam wspaniałą wiadomość, najwspanialszy, najlepszy, najwytrzymalszy Marcin Najman zmierzy się z Hardcorowym koksem, pojedynek stulecia!
http://sport.wp.p...omosc.html Moje serce jest rozdarte, nie wiem komu kibicować.

Dodane: 18-01-2012 12:24
Dla mnie to trochę śmieszne, nie mam nic do Najmana, był trochę zbyt pewny siebie, patrząc na jego karierę i przeciwników to nie ma się znowu czym chwalić, a pan Robert to kulturysta, któremu chyba brak pieniędzy, albo naprawdę tak chce się wypróbować.
najwspanialszy, najlepszy, najwytrzymalszy Marcin Najman
xDD.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 18-01-2012 13:51
No ja muszę być na tej walce.

I podobnie jak
#Heliaze normalnie nie wiem komu kibicować.

A teraz na poważnie, mma attack chce przyciągnąć jak największa widownie aby interes się kręcił. Nie długo to w mma zobaczymy Małysza, Wojewódzkiego i Cichopek.
--------------------

Dodane: 18-01-2012 14:13
hlkpl napisał/a:No ja muszę być na tej walce.

I podobnie jak
#Heliaze normalnie nie wiem komu kibicować.

A teraz na poważnie, mma attack chce przyciągnąć jak największa widownie aby interes się kręcił. Nie długo to w mma zobaczymy Małysza, Wojewódzkiego i Cichopek.
No najbardziej chciałbym Małysza z Mroczkiem, ale Małyszek zajęty teraz jest rajdami

Dodane: 18-01-2012 14:28
Z jednej strony się ciesze , bo Koksu spoko koleś jest. Ale tak mnie tu komerchą zalatuję że aż się dusze...Jestem prawie pewny , że Najman wygra, bo jest dużo zręczniejszy w przeciwieństwie do Koxa , ale osobiście Najmana nie lubię...
więc mam nadzieję , że się potknie i Koxu posztukuję trochę w niego.

Dodane: 18-01-2012 14:36
Znów Najman on chyba nie ma co robić. Heh postaram wybrać się na galę bo mam niedaleko. Normalnie nie wiem za kogo trzymać kciuki co do MMA Attack nie mają tam nikogo dobrego jak np w KSW (tutaj jest Mammed, Błachowicz...) i potrzebują promocji. Niech sprowadzą konkretnych zawodników to może będzie ciekawie

Dodane: 18-01-2012 20:12 -
Według mnie mimo wszystko wygra koksu. Dlaczego ? Ponieważ uważam, że Najman to po prostu nieudacznik ( osobiście nic do niego nie mam ). Większość swoich "prestiżowych" walk przegrywał. Ośmieszył się z Pudzianem, Saletą. Myślę, że jak koksu mu przypierdzieli to zniszcy go w pierwszej rundzie. Ale może Najman nas zaskoczy ? Zobaczymy...

Dodane: 18-01-2012 20:19
Wtf...
Zaniedługo będzie walka Małysz-Kubica...
Sam trenuje i wkurzaja mnie takie pajace obijające się dla kasy a to nawet nie wygląda jak walka...
Ale jeżeli Pro fighter Najman zaatakuje na początku tak jak Salete to może wygra.
Nie wiem co potrafi ''KOKS'' ale o ile Najman znowu się sam nie znokautuje to powinien wygrać.

Dodane: 18-01-2012 21:06
Przecież ten koksu nawet nie ma pojęcia jak się walczy. Zasapie się w 15 sekund i sam padnie.. no chyba że Najman wcześniej zdąży się sam znokautować kopiąc piszczelem w metalowy słupek
--------------------

Dodane: 18-01-2012 21:06
Najman ma jakieś doświadczenie w boksie chyba 14 wygranych walk i 4 porażek (nie wliczając porażek z MMA)a Koksu podobno ćwiczył Kick Boxing więc to może być fajna walka.
#ShinAMV też trenuje(krav maga aktualnie) ale po pierwsze to będzie debiut Koksa czy dla kasy (nie pamiętam po jakiej walce ale przeznaczył całą gaże na cele charytatywne)równie dobrze można powiedzieć że Adamek bije się dla kasy (aktualnie robi sobie rok przerwy na sam trening) Najman chce po prostu się sprawdzić i powiem jeszcze tyle (chociaż za Najmanem nie przepadam mam nadzieje że Najman wygra bo ma doświadczenie w boskie albo Koksu już sam nie wiem
![[zly] [zly]](/templates/emoty/zly.png)
) że obrażanie Marcina nic nie da ponieważ większość osób które twierdzą że to frajer itp. to by bało by się wejść na ring przeciwko niemu. (A to że zachowuje się jak zachowuje to jego sprawa)

Dodane: 18-01-2012 21:16 -
Macias napisał/a:Przecież ten koksu nawet nie ma pojęcia jak się walczy. Zasapie się w 15 sekund i sam padnie.. no chyba że Najman wcześniej zdąży się sam znokautować kopiąc piszczelem w metalowy słupek
Dokładnie zrobi ''loł kinga'' i bedzie K.O ^^
Daniel przecież o tym pisałem ze najman moim zdaniem wygra chyba że sam siebie znokautuje koksu to jest napompowany sterydami klocek ''nie żebym coś do niego miał'' ale tak jak pisze Daniel , Najman mimo wszystko kilka walk stoczył więc doświadczenie ma większe niż koks.
Co do tego : Songossj1 - ''Myślę, że jak koksu mu przypierdzieli to zniszcy go w pierwszej rundzie''
Wątpie... Najman to bokser a w boksie maja kosmiczna siłe ciosu więc watpie że go pokona 1 hitem dlatego ze i wytrzymałość maja dobra... Do tego im wieksza masa tym się jest wolniejszym wystarczy że najman będzie walczyć na dystans i koks sam padnie.

Dodane: 18-01-2012 21:38 -
Najman widzę nie odpuszcza. Porażka za porażką, chłop kompromituje się na każdym kroku, a mimo to on dalej swoje. Moim zdaniem powinien dać sobie spokój jak i z MMA jak i pisaniem "felietonów" o celebrytach. Co do walki z chęcią zobaczę jak wielki Najman znów zostaje "pięknie" znokautowany
A co do Hardcorowego - uważam ,że jest bardzo pozytywną postacią i poza tym program Nie Ma Lipy! rządzi
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 18-01-2012 21:42
Organizatorzy na pewno taką walką przyciągną do siebie publikę. A o to przecież im chodzi. Obawiam się tylko kompromitacji ze strony Brunelki, który padnie po paru ciosach... na zawał

.
--------------------
Tam gdzie mądry jest za głupi, potrzeba geniusza
Robię wszystko, żeby nie robić nic xD

Dodane: 18-01-2012 22:06 -
ShinAMV napisał/a:Macias napisał/a:Przecież ten koksu nawet nie ma pojęcia jak się walczy. Zasapie się w 15 sekund i sam padnie.. no chyba że Najman wcześniej zdąży się sam znokautować kopiąc piszczelem w metalowy słupek
Dokładnie zrobi ''loł kinga'' i bedzie K.O ^^
Daniel przecież o tym pisałem ze najman moim zdaniem wygra chyba że sam siebie znokautuje koksu to jest napompowany sterydami klocek ''nie żebym coś do niego miał'' ale tak jak pisze Daniel , Najman mimo wszystko kilka walk stoczył więc doświadczenie ma większe niż koks.
Co do tego : Songossj1 - ''Myślę, że jak koksu mu przypierdzieli to zniszcy go w pierwszej rundzie''
Wątpie... Najman to bokser a w boksie maja kosmiczna siłe ciosu więc watpie że go pokona 1 hitem dlatego ze i wytrzymałość maja dobra... Do tego im wieksza masa tym się jest wolniejszym wystarczy że najman będzie walczyć na dystans i koks sam padnie.
Właśnie ma masę i to mu daje przewagę jeśli chodzi o siłę ciosu (ale to też zależy czy ma wrodzoną siłę jak było w przypadku Tysona) Taki Eric Esch patrz jaka masa i jaki bilans walk (Boks:
Liczba walk:89
Zwycięstwa 77
Nokauty 58
Porażki 8 (1 przez KO)
Remisy 4
K1:
Liczba walk 6
Zwycięstwa 2
Przez KO/TKO 2
Porażki 4
MMA:
Liczba walk 28
Zwycięstwa 17
Przez KO/TKO 6
Przez poddanie 11
Porażki 10
Remisy 1)
U niego masa to atut co do Brunelki nie znamy jeszcze jego możliwości a Najman po prostu stawił sobie za dużą poprzeczkę jak na początki w MMA. Może teraz wygra któż to wie. (Ale masa nie zawsze wiąże się z małą szybkością chodzi ze mną na Krav Magę koleś który waży ponad 120 kilo i jest naprawdę szybki i z kondycją u niego jest naprawdę dobrze)

Dodane: 18-01-2012 22:15 -
Tak ale co innego jeżeli jest się zawodowcem i ćwiczy się ''naprawde'' żeby coś osiągnąć a co innego jeżeli walczysz '' o ile można to nazwać walką'' na pokaz...
Do tego walka ma się odbyć w kwietniu tak?
Niecałe 4 miesiące ma na trening i wątpie że wygra zreszta zobaczymy w kwietniu.
Nie przepadam za najmanem ale narazie stawiam na niego.
Chociaż wole żeby Najman dostał taki wpier... żeby mu się odechciało tych walk np niech stoczy walke z Khalidovem wtedy było by śmiesznie.
Ogolnie wkurza mnie to co w polsce robią z MMA takie walki organizuja że masakra...
Niech zaprosza kogos takiego jak Lyoto Machida , Alistair Overeem czy kogoś na poziomie a nie organizuja walki z takimi łajzami jak Najman.
Co do Butterbean'a to tak jak wcześniej napisałem to jest prawdziwy ''wojownik'' a nie łajza jak Najman

Dodane: 18-01-2012 22:19 -
ShinAMV napisał/a:
Tak ale co innego jeżeli jest się zawodowcem i ćwiczy się ''naprawde'' żeby coś osiągnąć a co innego jeżeli walczysz '' o ile można to nazwać walką'' na pokaz...
Do tego walka ma się odbyć w kwietniu tak?
Niecałe 4 miesiące ma na trening i wątpie że wygra zreszta zobaczymy w kwietniu.
Nie przepadam za najmanem ale narazie stawiam na niego.
Chociaż wole żeby Najman dostał taki wpier... żeby mu się odechciało tych walk np niech stoczy walke z Khalidovem wtedy było by śmiesznie.
No przestań Mammed by go załatwił (za wysoka poprzeczka dla niego) No ale jak już pisałem Koksu "podobno" ćwiczył kick boxing a 4 miesiące to naprawdę dużo. Najman powinien wrócić do Boksu tam ma osiągnięcia a Koksu powinien zostać przy ciężarach (tak jak Pudzian chociaż jakoś mu idzie w MMA) MMA Attack chce robić konkurencję KSW (chociaż to żadna konkurencja) Fiodor Jemieljanienko gdyby się pokazał w MMA Attack to wtedy mogli by niezłą konkurencję zrobić KSW ale tak to nie bardzo (Chciał bym zobaczyć jak Mammed walczy w UFC albo Bellatorze)

Dodane: 18-01-2012 22:22 -
Wiem że za wysoka ale przynajmiej wkońcu by dostal porządny łomot i może by mu się odechciało ?^^
4 miesiące to nie jest wcale tak dużo zalezy jakie się ma podejscie.
''Koksu powinien zostać przy ciężarach (tak jak Pudzian chociaż jakoś mu idzie w MMA) ''
Zgadzam się
Ok wracam do oglądania anime ;p

Dodane: 19-01-2012 20:56
http://www.youtub...r_embedded
Wiadomość doklejona:ze strony insilesia
Już w kwietniu kolejna gala MMA Attack. Zapowiedziano pojedynek celebrytów. Zmierzą się Najman i Burneika.
Poleć
PDF
Podziel się:
MMA Attack w listopadzie zeszłego roku zorganizowała swoją pierwsza galę na warszawskim Torwarze. Na przekór sceptykom, cieszyła się ona dużym powodzeniem. Obecnie planowana jest powtórka. Jak podała strona mma-attack.net druga gala odbędzie się 27 kwietnia w katowickim Spodku. Wybór ten podyktowany został szczególną popularnością sportów walki na Śląsku.
Postanowiono wykorzystać schemat, który wcześniej zdał egzamin. Fani sportu mogą więc spodziewać się kilku wielkich walk oraz jednego pojedynku celebrytów. Według niepotwierdzonych jeszcze informacji, w Katowicach stanąć naprzeciw siebie mają Marcin Najman i Robert Burneika. Dla Litwina kwietniowa walka ma być debiutem w MMA. Najman z kolei ma już na koncie dwie spektakularne porażki. Przegrał jak dotąd z Przemysławem Saletą oraz Mariuszem Pudzianowskim.
Starcie zawodnika, który jest ulubionym obiektem kpin ze strony internautów z kulturystą, nie mającym nic wspólnego ze sztukami walki, zapowiada się na prawdziwy marketingowy hit. Opinie na temat możliwego wyniku tego niezwykłego pojedynku są podzielone. Pomimo kpiących wypowiedzi na temat Najmana oraz przechwałek Hardkorowego Koksa, wielu powątpiewa w to, by potężnie zbudowany Burneika był w stanie wytrzymać walkę kondycyjnie.
Pierwszą galę pokazała stacja TVN Turbo, teraz być może impreza trafi na antenę otwartego TVN. Wygląda więc na to, że MMA Attack staje się poważną konkurencją dla KSW.
A to ze strony MMA Attack
Dziś, to jest 18 stycznia, większość portali sportowych faktycznie już „ogłosiła”, kto wystąpi w Walce Wieczoru podczas MMA Attack 2. Gala w Katowickim Spodku, która odbędzie się 27 kwietnia, będzie największym wydarzeniem w historii polskiego MMA.
Pragniemy zapewnić kibiców, że szykujemy dla nich prawdziwie gorące emocje. Trwają negocjacje z zawodnikami, którzy zapewnią wysoki poziom rywalizacji i emocji. Większość kontraktów jest już ustalona, ale ze względu na wiele okoliczności, nie będziemy ich jeszcze ujawniać.
W odpowiednim czasie poinformujemy – jak wygląda pełna karta walk MMA Attack 2.
Nawiązując do przewidywanej przez kibiców i niektóre media Walki Wieczoru, pomiędzy Marcinem Najmanem i Robertem Burneiką – zapewniamy, że nie był to „przeciek” od osób zbliżonych do organizacji, ale „przepowiednia”. Czy jest to przepowiednia samospełniająca się? O tym poinformujemy wkrótce na naszej stronie…
Więc jeszcze nie wiadomo czy ta walka się odbędzie

Dodane: 21-01-2012 18:01
O lol, to dopiero będzie... śmieszna walka. xD
Hmm, nawet nie wiem na kogo by tu postawić, bo pro-fighter Najman nie wiadomo czy sam siebie znokautuje, a Hardcorowy Koksu tak naprawdę nie wiemy co on potrafi (i czy w ogóle coś umie i ma jakąkolwiek kondycję).
--------------------

Dodane: 08-02-2012 19:05
A jednak dojdzie do walki
El Testosteron vs Hardcorowy Koksu
[spoiler]Znamy jużpierwsze zestawienie uczestników Gali MMA Attack 2, która odbędzie się 27 kwietnia w Katowicach (Spodek).
Właściciel organizacji MMA Attack potwierdził oficjalnie, to co wielu kibiców już przewidywało. Przeciwnikiem Marcina „El Testosteron” Najmana będzie Robert „Hardcorowy Koksu” Burneika.
Współpraca z Marcinem podczas pierwszej naszej gali układała się doskonale. Jego styl i kontrowersyjna popularność odegrała istotną rolę w promocji.
Liczymy na to, że Marcin wyczerpał już swój limit pechowych porażek i rok 2012 będzie dla niego rokiem przełomowym. Chcemy też pokazać wielkie znaczenie działalności charytatywnej Marcina Najmana. W Katowicach, wspólnie z kibicami postaramy się nadać jej nowy, jeszcze bardziej dynamiczny wymiar.[/spoiler]
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.