Dodane: 28-01-2012 22:47

mam nadzieję że kumplom z forum postawisz flaszkę ^^ co do kosztów to taki tatuaż bedzie drogi kumpel robił sobie tribala na przed ramieniu i płacił 300 zł ale dlatego że to jego ciotka mu to robiła

Dodane: 29-01-2012 11:29
Siffyy kolorowy zrób czarny to taka raczej biedota i słabo wygląda z dziesięć lat temu to było pewnie coś teraz czarny wygląda wiejsko
--------------------

Dodane: 29-01-2012 11:47

Dodane: 29-01-2012 16:48
Myślę, że czarny tatuaż to nie jest wiocha tylko to zależy od tatuażysty w jaki sposób to zrobi

A kolorowy tatuaż może zblaknąć i nie będzie takiego efektu jak na zdjęciu więc chyba jednak czarny
A co do flaszki to mogę postawić

Ktoś z Wrocławia?
I jeszcze jedno pytanie. Czy ten tatuaż nie wygląda wam jakoś podejrzanie? Chodzi mi o to, że trochę mało realistycznie wygląda tak jakby ktoś w jakimś programie sobie wkleił. Zobaczcie i pomóżcie, czy taki efekt faktycznie jest możliwy?
http://thedaoofdr...gs_dbz.jpg
--------------------

Dodane: 29-01-2012 17:07
Ja okolice

6 złociszy w jedną mańkę moge wydac xD
Ej no sorry czarny tatuaż jest fajny, mi się podobają bardziej niz kolorowe, po studiach zamierzam sobie zrobić coś w stylu CS Sasuke na lewej ręce, albo Klątwy z prince of persia xD więc cicho, po za tym nie wszystko pasuje kolorowe
Wiadomość doklejona:według mnie to typ był albo strasznie blady (po rękach widać na odwrót xD ale chyba bawił się photoshopem nie jestem pewien na 100% ale na 70% owszem
--------------------

Dodane: 30-01-2012 09:35
Dirt05599 napisał/a:Ja okolice

6 złociszy w jedną mańkę moge wydac xD
Ej no sorry czarny tatuaż jest fajny, mi się podobają bardziej niz kolorowe, po studiach zamierzam sobie zrobić coś w stylu CS Sasuke na lewej ręce, albo Klątwy z prince of persia xD więc cicho, po za tym nie wszystko pasuje kolorowe
Wiadomość doklejona:według mnie to typ był albo strasznie blady (po rękach widać na odwrót xD ale chyba bawił się photoshopem nie jestem pewien na 100% ale na 70% owszem
No właśnie ale na internecie nie znalazłem identycznego wzoru więc albo gościu go sam zrobił w jakimś programie i wkleił albo faktycznie można taki efekt otrzymać. Ja się na tym nie znam, więc pytam czy to możliwe
A inny jak myślą?
Wyraźcie swoje zdanie
--------------------

Dodane: 30-01-2012 21:25 -
Mi się zdaje że to prawdziwe tattoo ale może mi się zdawać. Niektóre tattoo z DB fajnie wyglądają ^^. Co do flaszki to może podjadę w okolice Wrocławia i wypijemy hehe mam niedaleko tylko prawie 300 km

Dodane: 30-01-2012 21:29
daniel122 napisał/a:Mi się zdaje że to prawdziwe tattoo ale może mi się zdawać. Niektóre tattoo z DB fajnie wyglądają ^^. Co do flaszki to może podjadę w okolice Wrocławia i wypijemy hehe mam niedaleko tylko prawie 300 km
Podejdę jutro do salonu tatuażu i się zapytam czy to ściema czy nie bo w sumie możemy tak debatować w nieskończoność
Dobrze by było gdyby to był prawdziwy tattoo bo to by znaczyło, że można zrobić zajebisty czarny tatuaż
Postaram się jutro napisać jaką odpowiedź uzyskałem od tatuażysty, o ile dotrę oczywiście
--------------------

Dodane: 30-01-2012 21:32

Dodane: 30-01-2012 21:35
No to zarzuciłeś niezłym przykładem. Przyznaję, że wygląda to dobrze

No to znam już odpowiedź na jedno z moich pytań
Pozostaje teraz tylko się dowiedzieć ile to będzie kosztować
--------------------

Dodane: 30-01-2012 21:37
I ile za taki tatuaż wykładasz kasy?
I jeszcze jedno pytanie. Czy ten tatuaż nie wygląda wam jakoś podejrzanie? Chodzi mi o to, że trochę mało realistycznie wygląda tak jakby ktoś w jakimś programie sobie wkleił. Zobaczcie i pomóżcie, czy taki efekt faktycznie jest możliwy?
Trudno powiedzieć, ma łapy w górze i skóra jest w miarę równa, gdyby miał opuszczone ręce to byłoby widać po łopatkach czy prawdziwy. Raz jak patrzę to wygląda mi naturalnie, a raz coś jest nie tak

Dodane: 30-01-2012 21:39
Koszta no nie powiem ci ile ale na pewno powyżej 500zł jak pisałem kumpel robił tattoo i płacił cos koło 300zł ale dlatego że robiła mu to ciotka
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
i to był tylko sam tribal

Dodane: 31-01-2012 09:50
Liczę się z tym, żę to będą koszty ok 1000 zł
Ale żeby to było dobrze zrobione to zapłące nawet więcej
--------------------

Dodane: 31-01-2012 16:42
Wiem że to są drogie sprawy te 500 zł to cena przykładowa. Sam chce sobie strzelić dziarę pytałem się w salonach ale było tak "Rodzic musi wyrazić zgodę" itp. ogólnie poczekam do 18 może do 20 i wtedy zrobię sobie smoka albo tribala jeszcze się zobaczy

Dodane: 01-02-2012 16:27
Ja na szczescie nie potrzebuje zgody rodzicow
A byłem wczoraj w salonie i dowiedziałem się, że tatuaż będzie kosztował jakoś 1800 PLN i będą potrzebne na to 3 sesje
I że efekt jak na zdjęciu u tego gościa jest możliwy. Tatuażysta powiedział mi też, że efekt jak na zdjęciu jest do zrobienia i że mi taki zrobi
--------------------

Dodane: 01-02-2012 21:08
No widzisz ale koszta no duże. Tattoo to piękna rzecz. Czekam aż go zrobisz i się nam pochwalisz ^^ a gdzie robisz tą dziarę(plecy...)?

Dodane: 03-02-2012 20:31
daniel122 napisał/a:
No widzisz ale koszta no duże. Tattoo to piękna rzecz. Czekam aż go zrobisz i się nam pochwalisz ^^ a gdzie robisz tą dziarę(plecy...)?
Tak
Wszystko na plecach
Na pewno zrobie zdjęcie i wrzuce ale zanim go zrobie to trochę minie bo najpierw muszę uzbierać trochę pieniędzy

Albo n ajpierw wezmę ślub i z kasy, którą dostanę zapłacę za tatuaż
--------------------

Dodane: 03-02-2012 20:45
Oo koszta duze, myślałem, ze takie tatuaże tańsze są, liczyłem, ze z 1000zł ale 1800... No nic, jak sam skończę 20 lat, pójdę do pracy i na ramieniu sobie coś zrobię, taniej i dla mnie lepiej. Teraz tylko czekam na efekty Twoich pieniędzy i tatuażysty
--------------------

Dodane: 10-04-2012 03:23
Siemanko ludzie!
I jak tam Twoj tatoo man?
Ja jestem w trakcie robienia dziary z DB cale plecy i dwie rece do lokci bedzie zajmowac moj tatuaz czarny a juz widze ze mowiac delikatnie jest mega

Wiec jesli ktos powyzej stwierdzil iz tatoo czarny a nie w kolorze jest slaby to musi zrobic sobie tatuaze lub podazyc do dobrego tatuazysty.
pozdro dla wszystkich normalnych fanow DB!

Dodane: 10-04-2012 09:42
Siffyy napisał/a:Na pewno zrobie zdjęcie i wrzuce ale zanim go zrobie to trochę minie bo najpierw muszę uzbierać trochę pieniędzy

Albo n ajpierw wezmę ślub i z kasy, którą dostanę zapłacę za tatuaż
Może to troche nie moja sprawa ale przecież nie musisz odpowiadać. Jak sie odnosi do tatuażu twoja przyszła żona czy jest za czy przeciw?
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.