Dodane: 11-01-2012 23:13 -
Salut!
Nigdy tu nie byłem i raczej nie często zajrzę, ale mam do Was ogromną prośbę.
Sam grzebię, grzebię, szukam motywu. Motywu czego? Motywu tatuażu. A dokładniej wzoru, motyw jest.
Mam to, ale jak widać, kawałek brakuje.
http://www.miccos...8-Goku.jpg I tu moja prośba, nie mignął Wam gdzieś cały rysunek?
Choroba. Mi gdzieś mignął. Jestem pewien. Ale to było wiele lat temu.
Pomóżcie człowiekowi. Niejeden z Was wie, jak to jest wychować się na Dragon Ball'u.

Dodane: 11-01-2012 23:18
Nie pomogę ci z kilku powodów, biorąc pod uwagę że możesz być idiotą, to ci wytłumaczę dlaczego.
1) Każdy ma "ważne" problemy, ale mimo to, nazywa temat odpowiednio, ty tego nie robisz co już kwalifikuje cię między kimś upośledzonym, a pr prostu debilem.
2) WTF MAN??? taki obrazek? naprawdę nie byłeś w stanie znaleźć lepszej grafiki na tatuaż?...
--------------------

Dodane: 11-01-2012 23:19

Dodane: 11-01-2012 23:22
Wielki user, wielkie 60% se nabił. Szacunku trochę kozaku z neostrady.
Dzięki Siuber. Trzeba będzie z tym powalczyć.

Dodane: 11-01-2012 23:26 -

Dodane: 11-01-2012 23:31
A gdybyście to Wy mieli wybrać. Co byście wybrali? Nie mówię tu o tych dwóch wzorach.
Ot, mały plebiscyt

Dodane: 11-01-2012 23:36

Dodane: 12-01-2012 09:08
--------------------
master xD

Dodane: 26-01-2012 12:53
Poszukaj też tutaj:
http://www.devian... Na Devie jest dużo fanartów na wysokim poziomie i możliwe, że znajdziesz coś lepszego.

Dodane: 27-01-2012 23:09
Ja właśnie będę sobie robił taki tatuaż:
http://www.google...Q&dur=1306 oczywiście bez kaito i tła

Ale mam też pytanie.
Sięgam pamięcią wstecz i nie przypominam sobie aby Goku miał skrzydła. Czy to jest jakiś fanart czy to screen z filmu?
Proszę o pomoc bo nie wiem czy dobrze wybrałem a nie chce robić ze skrzydłami jak tego nie było w anime.
--------------------

Dodane: 27-01-2012 23:14
Jest to z drugiego endeningu DragonBall Z
--------------------
Podpis przekracza dozwolone rozmiary grafiki w podpisie.

Dodane: 27-01-2012 23:20 -
Ok wielkie dzięki

Już znalazłem

Będę miał więc na plecach taki tatuaż i pod spodem napis po łacienie Nadzieja Umiera Ostatnia- Spes Ultima Moritur.
Co o tym sądzicie?
--------------------

Dodane: 27-01-2012 23:36 -

Dodane: 28-01-2012 01:46
--------------------

Dodane: 28-01-2012 08:53
Zgadzam się i dla mnie akurat ten tatuaż będzie symbolem zwycięstwa i nie poddawanie się w żadnej sytuacji. Miałem w życiu wiele przeciwności i ostatnio ledwo uszedłem z życiem i ten tatuaż będzie dla mnie symbolem zwycięstwa nad przeciwnościami losu. A Dragon Ball to dla mnie coś więcej niż anime, więc myślę, że to idealny tatuaż
Pytam się tylko czy wam się podoba ogólnie pomysł, żeby na plecach coś takiego sobie wytatuować i czy w kolorze?
--------------------

Dodane: 28-01-2012 09:36
fajny se tatu wybrałeś xD, ale dorzuciłbym do niego tego kaio bo komicznie wygląda xD. Robic czy nierobić hmmmm musisz sie nad tym zastanowić, czy będziesz się czuł komfortowo z czymś takim na plecach.
--------------------
master xD

Dodane: 28-01-2012 09:45
Siffyy napisał/a:Zgadzam się i dla mnie akurat ten tatuaż będzie symbolem zwycięstwa i nie poddawanie się w żadnej sytuacji. Miałem w życiu wiele przeciwności i ostatnio ledwo uszedłem z życiem i ten tatuaż będzie dla mnie symbolem zwycięstwa nad przeciwnościami losu. A Dragon Ball to dla mnie coś więcej niż anime, więc myślę, że to idealny tatuaż
Pytam się tylko czy wam się podoba ogólnie pomysł, żeby na plecach coś takiego sobie wytatuować i czy w kolorze?
Co do tego Goku to fajnie by wyglądał ale ja wolę tattoo tylko w czerni chociaż niektóre w kolorze są epickie ^^
Ale jak będziesz go robił to moim zdaniem tak jak tutaj czyli taki większy
http://thedaoofdr...gs_dbz.jpg

Dodane: 28-01-2012 15:26
panmaster napisał/a:
fajny se tatu wybrałeś xD, ale dorzuciłbym do niego tego kaio bo komicznie wygląda xD. Robic czy nierobić hmmmm musisz sie nad tym zastanowić, czy będziesz się czuł komfortowo z czymś takim na plecach.
Napewno będę

Ale Kaito nie będzie pasował do symboliku tatuażu
daniel122 napisał/a:Siffyy napisał/a:Zgadzam się i dla mnie akurat ten tatuaż będzie symbolem zwycięstwa i nie poddawanie się w żadnej sytuacji. Miałem w życiu wiele przeciwności i ostatnio ledwo uszedłem z życiem i ten tatuaż będzie dla mnie symbolem zwycięstwa nad przeciwnościami losu. A Dragon Ball to dla mnie coś więcej niż anime, więc myślę, że to idealny tatuaż
Co do tego Goku to fajnie by wyglądał ale ja wolę tattoo tylko w czerni chociaż niektóre w kolorze są epickie ^^
http://thedaoofdr...gs_dbz.jpg Będę robił podobnie tyle, że z napisem Spes ultima moritur
Tylko dalej mam dylemat czy w kolorze
Poza tym to więcej kosztuje
--------------------

Dodane: 28-01-2012 15:55
Siffyy napisał/a:panmaster napisał/a:
Napewno będę

Ale Kaito nie będzie pasował do symboliku tatuażu
daniel122 napisał/a:Siffyy napisał/a:Zgadzam się i dla mnie akurat ten tatuaż będzie symbolem zwycięstwa i nie poddawanie się w żadnej sytuacji. Miałem w życiu wiele przeciwności i ostatnio ledwo uszedłem z życiem i ten tatuaż będzie dla mnie symbolem zwycięstwa nad przeciwnościami losu. A Dragon Ball to dla mnie coś więcej niż anime, więc myślę, że to idealny tatuaż
http://thedaoofdr...gs_dbz.jpg Będę robił podobnie tyle, że z napisem Spes ultima moritur
Tylko dalej mam dylemat czy w kolorze
Poza tym to więcej kosztuje
Moim zdaniem lepiej czarny tak jak na fotce ale to zależy od ciebie. Jak strzelisz sobie tatuaż Goku to zrób zdjęcie i się pochwał ^^

Dodane: 28-01-2012 22:23
Napewno się pochwalę

Tylko, że muszę jeszcze uzbierać parę pieniążków
Bo teraz będę się żenił i trochę kasy popłyne, ale myślę, że po ślubie sobie zafunduję prezent ślubny
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.