Dodane: 09-02-2012 23:07
7 kul ziemskich czy nameczańskich?
Dobra załóżmy, że nameczańskie. Więc po pierwsze prosiłabym o zdrowie dla siebie i całej mojej rodziny, po drugie stać się tak silna jak Saiyanie, no i trzecie hmm...chyba o pokój na Ziemii. To chyba tyle
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 09-02-2012 23:22
Ja bym chciał zdrowie dla całej mojej rodziny moc i zdolności Gogeta SSJ4 a trzecie nie śmiertelność i dalej bym szukał a jak znajdę to pierwsze co teleportowanie się do świata Dragon Ball i naprzykład na walce z Super BuBu bym się pojawił jako GogetaSSJ4 a potem bym zaczoł od małego Songo cześć.
--------------------
Seresu1.

Dodane: 10-02-2012 18:54
A ja bym został bogiem... a resztę sprawił bym sam... Pokój/Miłość/Bogactwo/Nieśmiertelność/Siła/Wszystko inne... Co to dla wszechmogącego? ; )
--------------------

Dodane: 11-02-2012 00:19
Żeby DragagonBall'a puszczali od początku na takiej stacji żebym ją miał

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dodane: 11-02-2012 03:03 -
jezeli juz mowimy o tym ze.. a bo smok nie spelnia wszystkich

wiec wiekszosci z tego by nie spalnil

uzasadniam

dlategoŻ xd IŻ smok ma moc taka jak wszechmogacy a wszech.. nie spelnil by tego by sie stac tak silnym jak goku bo tak byl silny tylko goku i nikt niema takiej mocy sily czy czegos innego w zanadżu by siebie a co dalej kogos obdazyc taka moca

najlepsza opcja zdrówko i 3k golda na konto co miesiac

161 89 232 gg jak ktos chce sie posprzeczac xd bez uwag za ortografie 4 rano ide spac xd

Dodane: 14-02-2012 21:19
Hmm... ciekawy temat i dający duzo do myslenia. Przyjnajmniej pomazyc mozna
Ja bym prosil:
-o sile jednego z bohaterow DB (najlepiej Songo SSJ 3)
-O duuzzzooo kasy

DD

Dodane: 14-02-2012 21:25
jeśli mój post będzie bez sensu to przez przeczytanie postu lambiela ;/
ja bym chciał żeby świat był jka w DB tzn nie mamy pewności jka jest 'u góry' ;p
w niebie a Niebo z DB mi odpowiada ;D tylko żebym miał swoje ciało a nie duszka
chciałbym posiuadać Moc i być pół Saiyaninem czyli możliwość transformacji ssj
dalej jakoś by sie potoczyło nic wiecej mi nie potrzeba a co do mocy to wolał bym zaczynać od prawie poczatku około 10 tys jednostek ;d
bo jak ktoś tu napisał moc gogety ssj4 to byś nie umiał nad tym zapanować i byś zniszczył ziemie pozdrawiam
--------------------

Dodane: 15-02-2012 12:02
Ja to poprosił bym żebym moja rodzina była zdrowa
2 Żebym miał oczy mędrca 6 ścieżek
3 Abym mógł je zamieniać na każde inne oczy

Dodane: 18-03-2012 13:07 -
Dirt05599 napisał/a:Powiedział bym że chcę być Saiyaninem, czemu ?
- długo wieczność
- nie musiał bym chodzić do fryzjera
- fajny ogonek do zabawy
- umiejętność posługiwania się KI
- a jak mnie ktoś wkurzy to raz w dziąsła
Oczywiście że o to bym poprosił a następnie poprosiłbym o rozbudzenie KI które posiadam. O Boże a gdybym umiał używać KI robiłbym wszystko. Latał zwiedzał trenował. Spróbowałbym osiągnąć SSJ. Ale to nie możliwe.

A wtedy zostałbym mistrzem boksu, MMA, Karate, Judo, zapasów itd. co dałoby mi pieniądze. Posiadając moc latania łatwo odnalazłbym kule w razie potrzeby. a kiedy byłbym już stary poprosilbym o odmłodzenie

. Aha i jescze chciałbym jednego języka na świecie i mocy teleportacji (blyskawicznej transmisji)

Dodane: 18-03-2012 20:09
Ja bym miał natomiast takie życzenie, aby wszyscy fani Dragon Ball na świecie zginęli, umarli, przepadli, przestali istnieć. Aby ich dusze unicestwić a jeśli to niemożliwe to uwięzić na wieki wieków amen.

Dodane: 18-03-2012 20:24
florion2 napisał/a:
Ja bym miał natomiast takie życzenie, aby wszyscy fani Dragon Ball na świecie zginęli, umarli, przepadli, przestali istnieć. Aby ich dusze unicestwić a jeśli to niemożliwe to uwięzić na wieki wieków amen.
A ja bym sobie zażyczył żebyś sam umarł! I bym nie płakał, bo jesteś idiotom. Jeśli ci się coś nie podoba, to wyjdź stąd! Umarli by jedyni ludzie, którzy na prawdę doceniają prawy moralne z Dragon Balla.
--------------------
WIELE SERC JEDNO BICIE DRAGON BALL NA CAŁE ŻYCIE

Dodane: 18-03-2012 20:30 -
Ludzie oglądający anime, są dużo bardziej zacofani społecznie od ludzi nieoglądających anime. Potwierdzone naukowo.

Dodane: 18-03-2012 23:23
@Up Po części twoich wypowiedzi mogę się zgodzić, bo wyglądasz mi na konkretnego maniaka... Jednak nie tyle co zacofanego społecznie, a umysłowo. Pozdro...
Co do tematu to mając 7 smoczych kul poprosiłbym o fortunę dzięki, której rozwiązałoby się wiele moich problemów. Trochę bym zostawił dla siebie, żeby już takich problemów nie mieć, a resztę oddałbym dla biednych, a niech mają coś od życia.
--------------------

Dodane: 29-03-2012 08:46
NO w końcu temat się rozwinął to i ja się wypowiem, a co!!!
Gdybym miał te 7 kulek smoka to poprosiłbym by mieć takie predyspozycje fizyczne jak Goku... Dlaczego? Ponieważ Nauczył bym się latać, dzięki czemu nie musiał bym już tłuc się bo autobusach, pociągach, samolotach itp. Umiałbym także robić wszystkie techniki które robił Goku, czyli przede wszystkim KA ME HA ME HA !!!
Dzięki mnie skończyły by się wojny ( ja bym was wszystkich ustawił!!!

)co by dobrze wpłynęło na cały świat.
Ach fajnie pomarzyć co ?
PS oczywiście bawiłbym się w Super Bohatera xD

Dodane: 01-04-2012 15:01
Mówisz, że fajnie pomarzyć? A kto powiedział, że to o czym mówisz pozostaje tylko w kwestii marzeń? Przecież masz furtke do tego świata: świadomy sen

To wszystko możesz osiągnąć zapewniam Cie

Dodane: 07-04-2012 23:05
Gdyby nawet jakimś cudem udało mi się zebrać te kule (choć przez moje lenistwo i pecha i tak bym nie zebrał) to na pewno chciałbym, żeby świat był dokładnie taki jak w DBZ i ja bym chciał być takim Sayaninem. To jest moje marzenie praktycznie odkąd poznałem Dragon Balla, tak mnie podekscytowała seria.

Dodane: 07-04-2012 23:19
Jako że my ludzie tak naprawde nie wiemy czego chcemy to poprostu poprosiłbym o to abym żył długo i szczęśliwie z ukochaną osobą

Dodane: 08-04-2012 09:29
Marzeń mam trochę, ale gdybym zdobył smocze kule poprosiłbym o 1 z dwóch rzeczy tzn. żeby smok nie mógł spełniać złych życzeń(takich które negatywnie mogłyby się odbić na innych), oraz życzeń złych osób(jeśli wymawiają je dobre osoby przymuszone przez złe też nie), a jeśli nie byłoby to możliwe o zniszczenie smoczych kul. Dlaczego? może jestem pesymistą, ale wolałbym mieć pewność, że kule nie trafią w niepowołane ręce.
--------------------
"(..)on zapytał mnie z miejsca: Jakie ma pan zdanie?
-Sprawiedliwość i prawda to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź: Odejdź ekstremisto!"

Dodane: 16-04-2012 22:26
Gdybym ja miała 7 kul:
poprosiłabym o pieniądze i część z nich przeznaczyłabym dla biednych a za część kupiłabym sobie duży dom i zainwestowała je w rozsądny sposób
poprosiłabym o pokój na Ziemi no i hmm tu wybór trudny, ale dobra niech będzie zdolność latania(dobra, trochę pofantazjować można,no nie?)
--------------------

Dodane: 18-04-2012 19:40
#florion2 co ty robisz na forum db z takim podejsciem? Weź wejdź sobie na forum o dzikich lochach albo o owcach i sobie tam pisz a nie tu
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.