Dodane: 11-01-2012 22:14 -
Co byście zrobili gdyby kule smoka istniały. Mało tego , o co byście poprosili gdybyście zebrali komplet i wywołali shenlonga...
hehe
Wiadomo o co chodzi, a więc macie jakieś życzenia do smoka jak tak to napiście oco byście poprosili.

Dodane: 11-01-2012 22:40 -
Gdyby istniały, to znając życie, nawet bym o tym nie wiedział, bądź jakiś szczęśliwiec ubiegłby mnie w zbieraniu - lajf is brutal.
Teraz jakiś specjalnych życzeń nie mam, najważniejsze to być zdrowym i nie tonąć w długach, reszta się jakoś ułoży. Gdyby tak co miesiąc wpływało mi na konto z 3tys. złotych i co jakiś czas bym sobie robił wakacje, to czego chcieć więcej? Jeszcze by mi szajba odbiła, a ta to looz

. Kule bym zebrał na pewno, gdyby bliska mi osoba była ciężko chora albo umierająca.
Niestety nie mam próśb w stylu kandydatek na miss: chcę żeby na świecie był pokój i żeby dzieci z afryki nigdy nie były głodne. Pokój!

Dodane: 22-01-2012 16:12
Jakbym miał życzenie do wypowiedzenia u smoka Shenlonga to napewno nie byłoby pochopne. Napewno coś normalnego. ALe myślę, że chciałbym mieć takie moce jak Goku
--------------------

Dodane: 22-01-2012 16:16
Ja miałbym takie życzenia, aby wszyscy w moim otoczeniu byli zdrowi i abym Ja był zdrowy, ponieważ pomoże mi to w sporcie który uprawiam

, a mam duże ambicje z nim związane
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
.Zdrówko najważniejsze :>.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 22-01-2012 16:48
Jedno życzenie
Chcę majteczki

DDDD dobra to by było marnotrwastwo
Powiedział bym że chcę być Saiyaninem, czemu ?
- długo wieczność
- nie musiał bym chodzić do fryzjera
- fajny ogonek do zabawy
- umiejętność posługiwania się KI
- a jak mnie ktoś wkurzy to raz w dziąsła
--------------------

Dodane: 22-01-2012 17:15
Gdybym miał życzenie, to poprosiłbym o nieskończoność życzeń
W ten sposób życzenie nie zostałoby zmarnowane
--------------------

Dodane: 22-01-2012 18:09
makenssj2 napisał/a:Gdybym miał życzenie, to poprosiłbym o nieskończoność życzeń
W ten sposób życzenie nie zostałoby zmarnowane
Ale Shenlong nie spełniał wszystkich życzeń więc tego by raczej też nie spełnił
--------------------

Dodane: 22-01-2012 18:13
Dirt05599 napisał/a:Jedno życzenie
Chcę majteczki

DDDD dobra to by było marnotrwastwo
Powiedział bym że chcę być Saiyaninem, czemu ?
- długo wieczność
- nie musiał bym chodzić do fryzjera
- fajny ogonek do zabawy
- umiejętność posługiwania się KI
- a jak mnie ktoś wkurzy to raz w dziąsła
Tak jak kolega a potem znów bym je zebrał i zażyczył bym sobie jeszcze takich przygód jakie miał Goku
![[wesoly] [wesoly]](/templates/emoty/wesoly2.png)
(Oczywiście aby jeszcze pojawiły się postacie takie jak w DB
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
no wszystko to co w DB hehe

)

Dodane: 22-01-2012 18:22 -
Jeśli byłyby, to równie dobrze mógłby być gdzieś w galaktyce taki Freezer, dlatego też wybrałbym umiejętności, siłe, KI itd. Saiyan. Do normalnego? Hmm może zabawe czasem, wybrankę serca albo pieniążki
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 22-01-2012 18:47
A ja bym poprosił o radar i co roku bym sobie nowy życzenia wymyślał.
A gdyby kule po użyciu zamieniały się w pył i miał bym tylko 1 życzenie to zarzucił bym hasło "Chcę być nieśmiertelnym Saiyaninem".
Ale bardziej pozostaje przy pierwszej opcji wtedy bym mógł sobie rozłożyć życzenia na raty były by wtedy dokładniejsze.
--------------------
"Szczęście sprzyja odważnym"Wergiliusz

Dodane: 22-01-2012 20:30 -
Ja również chciałbym posiadać takie moce jak Songo. I poprosił bym również o to bym mógł się na określony przezemnie czas przenieść do świata DB...
I chciałbym też aby Shenlong sprawił by Akira zrobił kolejną serię Dragon Balla i żeby była ona najlepsza z wszystkich serii... No co pomarzyć można

Dodane: 23-01-2012 12:40
Pewnie poprosiłbym o...no właśnie o co xD Chyba o górę pieniędzy, nieśmiertelność (albo inaczej - żeby mógł sam zadecydować kiedy umrę) i o to samo tylko dla mojej rodziny. Oczywiście przy założeniu że Smok spełnia 3 życzenia
--------------------

Dodane: 23-01-2012 13:36 -
Ej no zależy jak by 3 życzenia to prócz bycia Saiyaninem mam jeszcze 2 życzenia xD
- Chcę mieszkać w pałacu takim jak Kami-sama, żeby była tam komnata czasu picia spirytusu

znaczy się czasu i ducha
- Mieć kogoś takiego jak Vegetę

z kim mógł bym trenować i walczyc
Przy okazji przypomina 7 wezwań smoka = 7 złych smoków
--------------------

Dodane: 01-02-2012 18:27
No to tak:
- Zostać Saiyaninem,
- Stworzenie Teamu Z, żeby było z kim trenować
- Trzecie to raczej pokój na ziemi, ale nie w wszechświecie, żeby było co robić

Dodane: 04-02-2012 11:49
Rozumiem, że jesteśmy na etapie DB, no bo smocze kule, to świat z DB. Byłbym przecież zwykłym ziemianinem i nie wiedział nic o Saiyanach czy tam innych duperelach

. To poprosił bym o baaaaaaaaaaaaardzo dużo kapsuł

, po tym jak Cell zrobił roz******l na ziemii poprosiłbym o pokój na ziemii. No chyba tyle

Dodane: 04-02-2012 12:22
Świat DB:
Zostanie Sayianem.
Pokój na Ziemi.
Ogromny talent do "tworzenia" sztuki walki.
Nasz realny:
Brak nienawiści na świecie.
Wieczne zdrowie dla każdego człowieka.
Ogromny talent do "tworzenia" sztuki walki.

Dodane: 04-02-2012 12:23
lukasz2435 napisał/a:
No to tak:
- Zostać Saiyaninem,
- Stworzenie Teamu Z, żeby było z kim trenować
- Trzecie to raczej pokój na ziemi, ale nie w wszechświecie, żeby było co robić
Miałbym chyba takie same życzenia.
--------------------

Dodane: 08-02-2012 13:33
Świat Dragon Ball:
Po pierwsze primo:
- Zostać saiyaninem oraz mieć dostęp do wszystkich transformacji (Kaioken, SSJ, SSJ2, SSJ3, SSJ4) i technik Goku (Shunkaido, Kamehameha, Fusion Dance itd.)
Po drugie primo:
- Mieć nieograniczony dostęp do pokoju ducha i czasu.
Po trzecie primo:
- Stworzenie wrogów silniejszych od ostatniego smoka w GT, abym się nie nudził

Dodane: 08-02-2012 13:49
Chodzi o Shenlonga, więc jedno życzenie. Hmm, ciężka sprawa, bo jakby się zastanowić, to wiele spraw bym chciał zmienić, przeżyć niektóre sytuacje jeszcze raz, zawsze też chciałem mieć talent muzyczny (najlepiej taki niesamowity), ale nie mam. Pokój na świecie, czy jedzenie dla głodujących to wzniosłe idee, warto im poświęcić życzenie. Tak samo poprosić o szczęście dla kogoś z bliskich, albo ogólnie dla bliskich to szlachetny czyn. Musiałbym się dowiedzieć jakie są granice jednego życzenia i jak bardzo można uogólnić obiekt którego dotyczy. Np. czy można zażyczyć sobie, by ludzie których wzbudzają u mnie emocje o dodatniej walencji mieli w życiu dobrze, zaś ci drudzy niekoniecznie. Ale cóż, jestem egoistą, więc nie ma nad czym się zastanawiać - powiedziałbym smokowi, ze chcę w końcu odnaleźć radość życia, by doszło do pewnych zmian, we mnie i w otoczeniu, które pozwoliłyby mi się nim cieszyć z dnia na dzień, bym patrząc na bilans plusów i minusów czuł, ze jestem bardzo do przodu. To tyle.

Dodane: 08-02-2012 14:40
Ja bym chciał u mieć latać

.To fajna umiejętność i naprawdę by mi się chyba nigdy nie znudziło

.A gdyby to był ten shenlong po "abgrejdzie" xD przez dendego to wtedy
2.hmmmm....Chciałbym byc najszybszym i najsilniejszym człowiekiem na ziemi xD(ale bym sprecyzował,że muły nie mają wyglądać na wiele większe niż teraz

)
3.nie wiem w ,sumie nad tym 3 powiem szczerze ,że się długo zastanawiałem.Już mam

poprosiłbym o oczyszczenie środowiska naturalnego.W końcu nie można myślec tylko o sobie

(sprecyzowałbym ,że chodzi o zanieczyszczenie i odpadki)
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.