Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:37
OnLine: 78, statystyki
index > Dragon Ball > Gry
Temat: Dragon Ball: Najlepsza gra
Dodane: 30-05-2010 13:47
Jeśli szukasz gry z serii Dragon Ball na pc to proponuje ci Bid For Power. Jest to gra 3D fajnie opracowana, dużo postaci i plansz. Możesz walczyć z botami ale możesz też wejść na czyjś serwer. Drugą kultową grą jest Earth's Special Forces. Jest to gra opracowana na podstawie Csa i niczym się od niego nie różni tylko tym że jest w wersji DRAAGON BALL. Oczywiście jeśli wolisz Mugen to polecam ci DBZ Mugen 2009 jest naprawde fajny jeśli chodzi o opracowanie wyglądu. No i oczywiście jest taki sam jak mugen 2010 tyle że w 2009 jest mniej postaci do wyboru.
Oto linki do Gier:
1.Bid Fo Power: http://dbpolska.n..._for_power
2.Earth's Special Forces: http://megawarez....-pack.html
3. Niestety do mugen 2009 nie mam linku ale ze spokojem mogę powiedzieć że jak poszukasz na google.pl albo innych stronach to znajdziesz na pewno jakiś DOWNLOAD.

MAM NADZIEJĘ ŻE POMOGŁEM :) BO JAK NIE TO BĘDZIE MI PRZYKRO!!!!!!

Dodane: 15-02-2011 15:33
#Sango - user - 100%
Najlepsza gra...jak na razie grałem w dwie gry na konsolki a mianowicie BT3 i IW.Pierwszy tytuł mnie do prawdy urzekł,wiele postaci,transformacji dodane areny...jedynym minusem było to że króciutka fabuła była.Infite World to całkowity nie wypał,może dlatego że nie lubię takiej kamerki,nawet nie nadrabiało to że nie były tam tylko walki tylko np : trzeba było przebiec do Kaito przez tego węża.Jak na razie to tyle ale na dniach zamierzam kupić sobie RB2 i to będzie zapewne moja ostatnia gra z serii Dragon Ball'a i wtedy się wypowiem co do reszty.

--------------------

Dodane: 16-02-2011 14:05 - Edytowane przez matriks dnia 16-02-2011 14:06
#matriks - user - 20%
jesli ci chodzi na playstation 2 lub 3 to radze dragon ball z budokai tenkaichi 3 duzo postaci 161 ponad 30 map dużo trybów możliwość gry na dwóch dobra grafa i kombosy są zadziwiające
a jak na kompa to niemam

--------------------
Gdyby aktualizacja profilu nie poszla z planem włóż do komputera dynamit podpal i wyrzuć za okno jesli nie podziala niewiem.
Dodane: 16-02-2011 14:40
Dragon Ball Raging Blast wymiata ;p
naprawde moge w nią grać i grać ;p wole taką
kamere niż tą od boku jeśli ktoś nie ma ps3 lub xboxa
to na ps2 DB BT2 i BT3 są świetne
w 2 jest lepsza fabułą i iecej idziesz na "piąchy"
3 jest dynamiczniejsza ;p
a na kompa można pograć w Legacy of Goku ^^ 2 i 3
1 to nie wypał xD
Mugeny wole starsze

--------------------
Dodane: 21-02-2011 15:22 - Edytowane przez SuperDan dnia 21-02-2011 15:24
#SuperDan - user - 10%
Moją najlepszą grą z Dragon Balla jest Dragon Ball Z: Sagas ponieważ bardzo lubię gierki na misje a jeżeli chodzi o bijatyki to oczywiście Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 bo jak mówił matriks jest bardzo dużo postaci czyli 161 i ponad 30 map i ma racje bo tak się składa że mam te wszystkie postacie i mapy odblokowane. Też przeszedłem wszystkie misje w Dragon Ball Z: Sagas.

--------------------

Im Super Dan!
Dodane: 28-03-2011 09:28
#MrQemot - user - 0%
iverson8 napisał/a:
Najlepszą grą jest Dragon Ball Budokai Z 3. Po prostu wymiata. Bardzo dużo postaci np. Goku (można grać formą SSJ4), Broly, wszystkie odmiany Buu i bardzo widowiskowe fuzje. Najlepsza z nich to Gogetta SSJ4, ale jest też Vegetto, Gotenks i da się zrobić również nieudane fuzje. :) Po prostu super giera.

Jak zrobić nieudaną O.o? Też mam, bardzo fajne, ale jak zrobić nie wiem ;/

Dodane: 21-04-2011 16:47
#GokuDBZ - user - 60%
Jeżeli chodzi o gry na PC to nic ciekawego niema mi sie osobiście podobaja gry dragon ball na ps2 tylko nie przez żadne emulatory bo to już nie jest to samo :)

--------------------
Moje rysunki ;) : http://npolska.ne...opic/14302
Zapraszam !

---
Dozwolony rozmiar sygnatury w podpisie to 350x150.
Dodane: 01-12-2011 14:21
#siuber - user - 60%
Najlepszą grą jest oczywiscie poza dziadkiem mugenem jest Earth's Special Forces( tłumaczenie: Ziemskie oddziały specjalne)
Naprawdę polecam

Dodane: 27-04-2012 15:16
#t0xyn - user - 0%
Pewnie był już taki temat ale prosił bym jeszcze raz o napisaniu tego.

Najlepsza gra dragon ball na pc / xbox jak jest jakaś / ps2 / ps3. Same nazwy mi wystarcza reszte lookne sam. Dzięki.

Post przeniesiony przez Moderatora z tematu: Dragon Ball: Najlepsza gra

Dodane: 27-04-2012 15:16
#owerfull - user - max%
Ciężko powiedzieć, uwielbiam TES V: Skyrim, ale jak gram u braciaka w Wiedźmina to do niego zaczynam się przekonywać, ale rzadko gram więc wybieram Skyrim.

Poleciłbym Ci jeszcze Heavy Rain, z tego co słyszałem to fabularnie jest supcio :d .

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Dodane: 27-04-2012 15:17
#JunakNGD - user - 10%
PC - jak wiemy furory nie ma
PS 3 - killzone,halo
PS 2 - magiczne bijatyki ; )
Xbox 360 - Gears Of Wars (1,2,3)

Dodane: 27-04-2012 15:17
#t0xyn - user - 0%
Raczej chodziło mi o gry Dragon ball ^ ^ trolololololol 100 znaków potrzeba i musze trochę pospamic.....

Dodane: 27-04-2012 15:18
#owerfull - user - max%
Hahahahahaha :d xD.Na PC to emulatorem możesz sobie załatwić gry z PS2, albo z GBA, a jak z GBA to Legacy of Goku(1 i 2) i Buu's fury czyli kontynuacja dwójki.

Na PS2 to Budokai 3, Budokai Tenkaichi 2 i 3.

Na PS3: Raging Blast i Raging Blast 2 i Ultimate Tenkaichi(nie wiem czy dobra, ale chyba nie najgorsza), może być też Burst Limit, ale to najsłabsze.

Na Xbox360 to samo co wyżej.

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online