Dziś jest Środa, 30 Maj 2012, godz 12:37
OnLine: 75, statystyki
index > Dragon Ball
Temat: Dragon Ball: Na AXN Spin HD
Dodane: 01-02-2012 19:44
#Siffyy - user - 30%
Ja mam telewizje N i powiem wam szczerze, że mam wszystkie kanały AXN oprócz oczywiście AXN Spin HD.

To jest dopiero świetna wiadomość. I co najlepsze, tego kanału wogóle nie ma w ofercie i nikt nie wie czy wogóle będzie a wiekszosc ludzi w biurze obsługi klienta nie wie, że taki kanał wogole istnieje.

AXN powinien się bardziej postarać.

--------------------
Dodane: 01-02-2012 19:49
#by_black - systemadmin - max%
To działa w dwie strony, AXN rzuca hasło, robimy taki kanał, o takiej tematyce, a operatorzy się tym albo interesują, albo i nie, więc to telewizja n zawaliła tak samo jak przy stracie kanałów z paczki CN, Boomerang i TCM.

Jest jeszcze jedna rzecz, telewizja n, skasowała na przykład kanał Movies24, czyli pozbywa się nie potrzebnych kanałów, co oznacza, że nie chcą specjalnie się rozszerzać, bo prawdopodobnie za rok i tak będą już działać pod logiem Cyfry+.

Dodane: 03-02-2012 13:15
#Lambiel - user - 40%
Czy AXN Spin będzie dostępny w kablówce. Telekomunikacja Polska ??? jak ktoś wie to niech odpisze Serdecznie Dziękuję cześć.

Dodane: 06-02-2012 23:12 - Edytowane przez Mikuleshi dnia 06-02-2012 23:38
Czy ktoś wie może czy AXN Spin wyemituje kiedyś Dragon Ball i Dragon Ball Z? Na przykład po Dragon Ball GT?

EDIT: Wysłałem maila do AXN Spin z pytaniem o DB i DBZ.

--------------------
PAMIĘTAJMY O JEDNYM, CHOĆBY NIE WIADOMO JAK SILNY BYŁ PRZECIWNIK, MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻY !!!
Dodane: 06-02-2012 23:21
Mikuleshi napisał/a:
Czy ktoś wie może czy AXN Spin wyemituje kiedyś Dragon Ball i Dragon Ball Z? Na przykład po Dragon Ball GT?

Tak sobie przeglądałem ich stronkę i akurat nie znalazłem takich informacji. Ale mam nadzieję że jest plan emitować pozostałe wersje.

Dodane: 07-02-2012 10:09
#Seneka - user - 80%
Moim zdaniem ten kanał powinien być dostępny dla większości abonentów Cyfrowego Polsatu, bo poza DBGT i Naruto nie ma tam nic, co by mogło klasyfikować ten kanał do wyższego pakietu, ale może właśnie przez wzgląd na te dwa anime został zastosowany ten manewr, co moim zdaniem jest złym posunięciem, bo mogą skończyć jak Polsat Futbol..., ale nic czekam do grudnia 2012 do tego czasu tak, jak Black napisał, może dojdzie do połączenia Cyfry+ Nki.

--------------------
Dodane: 15-02-2012 23:56 - Edytowane przez by_black dnia 07-02-2012 10:23
Hoho kłóciłbym się i to poważnie. Ja zamiast Naruto i Dragon Ball chętniej oglądam Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Afrosamuraj, Nana czy D.Gray-Man, dodatkowo wiadomo już, że to program zostanie zasilony przez nowsze produkcje i nie wykluczone że wśród nich będzie Naruto Shippuuden. Kanał jest moim zdaniem bardzo mocną pozycją wśród AXN, sama jakość kanału i oprawa zaskakuje mnie, a zatem aż dziwię się, że Cyfrowy Polsat dał go do pakietu Extra HD, kiedy mógł zrobić to jak Cyfra+ i wrzucić go do najdroższych i tutaj brawo dla CP :)

Wiadomość doklejona:
Prawdopodobnie już teraz, kanał AXN Spin HD w ramach promocji "otwarte okienko" jest dostępny dla wszystkich użytkowników Cyfrowego Polsatu z pakietem co najmniej Familijny HD.

Więc to świetna okazja by móc pooglądać "Dragon Ball GT", dla tych, którzy narzekają na brak pakietu Extra HD.

Dodane: 16-02-2012 01:03
Dzisiaj udało mi obejrzeć 2 odcinki DBGT oznaczone nr. 15 i 16 :) Niby nutę z openingu Dragon Balla znam na pamięć, ale jak usłyszałem ją z telewizora to jakiś mi się dziwnie łza w oku zakręciła xD

--------------------

Dodane: 16-02-2012 07:48 - Edytowane przez daniel122 dnia 16-02-2012 07:49
by_black napisał/a:
Hoho kłóciłbym się i to poważnie. Ja zamiast Naruto i Dragon Ball chętniej oglądam Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Afrosamuraj, Nana czy D.Gray-Man, dodatkowo wiadomo już, że to program zostanie zasilony przez nowsze produkcje i nie wykluczone że wśród nich będzie Naruto Shippuuden. Kanał jest moim zdaniem bardzo mocną pozycją wśród AXN, sama jakość kanału i oprawa zaskakuje mnie, a zatem aż dziwię się, że Cyfrowy Polsat dał go do pakietu Extra HD, kiedy mógł zrobić to jak Cyfra+ i wrzucić go do najdroższych i tutaj brawo dla CP :)

Wiadomość doklejona:
Prawdopodobnie już teraz, kanał AXN Spin HD w ramach promocji "otwarte okienko" jest dostępny dla wszystkich użytkowników Cyfrowego Polsatu z pakietem co najmniej Familijny HD.

Więc to świetna okazja by móc pooglądać "Dragon Ball GT", dla tych, którzy narzekają na brak pakietu Extra HD.

Dzięki za info jea (ja mam pakiet za prawie 60 zł [skrzywiony] ) A mam takie pytanie czy on będzie już włączony na stałe czy tylko na jakiś czas?

--------------------
Zapraszam do Komentowania moich FA http://dbpolska.n...opic/15769
Dodane: 16-02-2012 08:35
Promocja trwa do 12 marca, czyli nie cały miesiąc. Zakładam że masz Familijny HD + Sport, bo zauważyłem, że większość posiadaczy Cyfrowego Polsatu, tutaj na stronie, posiada właśnie tą kombinację.

Dodane: 16-02-2012 08:56
Fajnie że jest ta promocja ale szkoda że tylko na miesiąc. Co do pakietu to nie wiem bo tata go wybierał. CP mamy już parę lat

--------------------
Zapraszam do Komentowania moich FA http://dbpolska.n...opic/15769
Dodane: 16-02-2012 09:17
#Seneka - user - 80%
Ja dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem przeskakując po kanałach, leciał Doktor Who akurat, a później jeden z pierwszych odcinków mojego ulubionego serialu Smallvile, dobra sprawa, wreszcie zobaczę jak zrobili z tym DBGT, widziałem na necie, że obraz jest ucięty, ale na dekoderach HD i TV HD powinien być na całym ekranie nie?

--------------------
Dodane: 16-02-2012 09:19
Jest normalnie, ucięty obraz powstał z winy zgrywającego. Tak więc śmiało można rzucić okiem na anime jakie proponuje AXN Spin HD ;)

Dodane: 16-02-2012 10:59
#manfred - user - 60%
Mam już ten program w CP i dopłacam dyche miesięcznie. Trochę dużo no ale cóż, mam dzięki temu Eurosport i Eurosport 2 w HD :d .

Co się tyczy Dragon Balla i uciętych boków, ten ktoś kto wrzucał odcinki do neta zrobił bardzo dobrą robote z tym ucięciem bo zmniejsza to wage filmu a nic na tym nie tracimy bo (UWAGA) uciął tylko kawałek loga AXNu... DB na telewizorze też jest ucięte podczas emisji, tak samo jak Naruto i Ghost in the Shell. Oczywiście można to za pomocą ustawień TV rozszerzyć ale wolę Songa który wygląda normalnie a nie jak Chouji z Naruciaka :d

Co do DB i DBZ, cóż nie wiadomo.. Może to puszczą. Zadziwia mnie fakt, że w reklamach AXN Spin HD pokazują DOROSŁEGO Goku SSJ i Evil Buu którzy to w DBGT jak wiadomo nie występowali ;) no cóż trzeba czekać ;)

--------------------

Dodane: 16-02-2012 11:35
#Arti1915 - user - 90%
No, jako, ze promocja trwa kanał sprawdziłem :d Akurat Dragon Ball GT leci, jakość jest świetna. Widzę, zę potem poleci Naruto druga seria, też sprawdzę. Ale dziwnie ogląda się takie GT, w którym większość odcinków jest dziecinna, gdy rodzice patrzą :d Ale po feriach, gdy będę przychodził ze szkoły, trafię akurat na Dragon Ball GT, więc narzekać nie mogę. Nareszcie jakiś serial, który będę oglądał w TV. Na początku Kwietnia zmieniam umowę z CP, więc prawdopodobnie będę miał AXN Spin potem na bieżąco.

--------------------

Dodane: 16-02-2012 13:06
#Seneka - user - 80%
Ja jestem zniesmaczony, już nie chodzi o samą jakość, bo ta jest dobra, ale rozczarowany jestem jakością lektora, według mnie jest taki hmm " bez życia" mówi tak, żeby dany odcinek odbębnić, dlatego zostanę przy starych odcinak z RTL7, jeśli zaś chodzi o Naruto też jakoś dziwnie to Saske wymawiają... Chcą na siłę zrobić tak, jak jest w oryginale, ale Naruto nie mam gdzie oglądać, więc przez ten miesiąc obejrzę sobie na spinie.

--------------------
Dodane: 16-02-2012 20:23
Mozna obejrzec takze i tutaj Dragon Balla. Przypominam: DBGT jest emitowane od 15:30.
Podaje link do darmowego kanalu..

http://weeb.tv/ch...

Teraz nie potrzeba Extra HD, prawda? :) Oby nie bylo mnostwo ludzi o tej godzie, bo mam zamiar obejrzec czasami nak komputere, takze sa limity.

Dodane: 16-02-2012 20:32
#songomat - user - 70%
Gokusanik napisał/a:
Mozna obejrzec takze i tutaj Dragon Balla. Przypominam: DBGT jest emitowane od 15:30.
Podaje link do darmowego kanalu..

http://weeb.tv/ch...

Teraz nie potrzeba Extra HD, prawda? :) Oby nie bylo mnostwo ludzi o tej godzie, bo mam zamiar obejrzec czasami nak komputere, takze sa limity.

Jak to możliwe,że ten kanał jest na necie? XD Zdziwiłem się :p

--------------------
Dodane: 17-02-2012 11:24
#Seneka - user - 80%
Ale Wy się rajcujecie byle gównem, dać Wam coś po tylu latach, i to jeszcze tak niedopracowane, że aż skręca, a Wy już skaczecie pod sufit i jest sensacja na całą Polskę, już na RTL7 mieliśmy dubbing japoński, może nie od pierwszego odcinka GT, ale z lektorem, który wiedział na czym polega jego praca i nie starał się na siłę kopiować oryginału.

--------------------
Dodane: 17-02-2012 11:40
#manfred - user - 60%
Gdzie widzisz na siłę kopiowanie oryginału? Rozumiem lektor sam w sobie jest jaki jest choć ja już się przezwyczaiłem. To że mówi Goku a nie Songo itp. to przecież po prostu dobre tłumaczenie. A trzeba zauważyć, że w tłumaczeniu nie wzorują się tym co leciało na RTL7 tylko w japonii.

Jak dla mnie troche DUPA, że to GT no i trochę narzekam na Naruto bo pokazują "Naruto 2" czyli pewnie będzie jak w AXN Sci Fi doleci do któregoś odcinka i potem będzie błądzić..

--------------------

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: J.P.F. - Wydawca mangi Naruto | Radio Aoi - Azjatycka muzyka | Sportowa Zielona Góra | FIFA Online