Dodane: 10-01-2012 20:10 -
Witam wszystkich.
Mam dla fanów db wielkiego newsa.
Od jutra rusza nowy kanał: AXN SPIN, który będzie dostępny na platformach kablowo-satelitarnych. Kanał kierowany jest do grupy osób w wieku 13-25 lat.
Na nim będzie między innymi emitowane takiego kultowe anime jak Dragon Ball czy Naruto.
Poniżej zamieszczam link do strony na której jest więcej informacji na ten temat:
http://media2.pl/...ercie.html Pozdrawiam

Dodane: 10-01-2012 20:13 -
Jeżeli jest to prawda, będę miał ten program to nawet z tym lektorem badziewnym będę się jarał! Wiadomo czy jeżeli mam AXN Sci-Fi to będę miał i ten? czy mozliwe, że nie będę mieć?
Chyba mam telewizję N

Dodane: 10-01-2012 20:43
A co jezeli mam cyfrowy polsat? Jak to bedzie wygladac? Poniewaz ja jestem w trakcie umowy, czy bedzie mozliwosc go dodania do mojego pakietu?

Dodane: 10-01-2012 21:16
http://www.imageb...c168537265 Bożee puszczą tam Dragon ball gt ... <załamka>
Mogli by zwykłą serie albo zet puścic a nie dali takie badziewie..
Ale dobra informacja dla fanów naruto
--------------------

Dodane: 10-01-2012 21:55
Podejrzewam, że sobie nie pooglądam w standardowym pakiecie cyfrowego polsatu ? Dodatkowo nie mam rozdzielczości HD, rewelacja

Ale anime mają bardzo fajne, może być ciekawy kanał
--------------------

Dodane: 11-01-2012 01:04
Kurcze...szkoda, że mam zwykłą kablówkę , a chętnie bym sobie obejrzała

Będę chyba musiała się uśmiechnąć do kumpeli, która ma Cyfrę abym mogła przyjść na seans

Albo znajdzie się dobra dusza, która bedzię wrzucała odcinki na bierząco
--------------------
"Dobry Pan obdarzył nas ograniczoną liczbą uderzeń serca. Byłbym głupi, marnując mój przydział na bieganie tam i z powrotem." Neil Armstrong

Dodane: 11-01-2012 01:46
No to wkońcu moja elegancka nagrywareczka dvd Sony będzie miała co do roboty

Dodane: 11-01-2012 08:44
Punku a co masz do gt? jakaś chory standard się zrobił na hejtowanie gt, poza tym że jest zbyt krótka, to ma same zalety, fajne historie, nawiązanie podróżą do pierwszej serii, świetny ssj4.

Dodane: 11-01-2012 09:09
Fajna historia ????
ta ze smokami owszem, z baby taka sobie, a reszta hmmm do kitu.
Pełno błędów, które wkurzają widza samą swoja obecnością. Role Goku 100%, reszta dalszy plan.
--------------------
master xD
Train ninjas and save the world from evil on
NinjaManager.com !

Dodane: 11-01-2012 09:56
Znając Cyfrowy Polsat puści kanał tydzień po premierze, dodatkowo w jakimś pakiecie, w którym jest AXN Sci-Fi i Crime, więc sobie długo nie obejrzę, ale super, że zaczyna się coś dziać, Dragon Ball i Tajemnice Smallvile na jednym kanale to by było miodnie, ale zamiast spekulować poczekamy, zobaczymy.
--------------------

Dodane: 11-01-2012 10:16
Nie ma co się dziwić, kanał jest w Cyfrze + tylko w pakietach o wysokim prestiżu, Cyfrowy Polsat będzie musiał zrobić to samo, być może takie jest założenie Polskiego dystrybutora kanałów AXN.
Tak czy siak, informacja o staraniach się grupy tworzącej Animax o licencji na "Dragon Ball" się potwierdziła, a informowaliśmy o tym już szmat czasu temu
--------------------

Dodane: 11-01-2012 12:48
nareszcie ! , mam takie pytanie czy na cyfra + bedzie ten kanal w pakiecie OPTIMUM za 54 zl ? bo jak tak to jutro go biore

Dodane: 11-01-2012 13:07
Jak Myślicie... w Jakiej wersji Językowej wyemitują DB? Mam Nadzieje, że nie we francuskiej, a oryginalnej, japońskiej...;D

Dodane: 11-01-2012 13:54 -
raszujacy10 napisał/a:nareszcie ! , mam takie pytanie czy na cyfra + bedzie ten kanal w pakiecie OPTIMUM za 54 zl ? bo jak tak to jutro go biore
Musisz mieć jeden z tych pakietów:
Kanał dostępny będzie już od dzisiaj w ofercie Cyfry+ w pakietach Optimum z opcją HD, Prestiż HD+ oraz CANAL+ HBO Superpremium, zaś w Cyfrowym Polsacie powinien pojawić się w ofercie już na dniach. Pewniakiem jest również operator telewizji kablowej TOYA.
Cytat z nowego zestawienia nowości na DBPolska i NPolska.
daniel910724 napisał/a:
Jak Myślicie... w Jakiej wersji Językowej wyemitują DB? Mam Nadzieje, że nie we francuskiej, a oryginalnej, japońskiej...;D
Najprawdopodobniej oryginalna wersja z napisami.
U KLIENTÓW CYFRY+ KANAŁ WYŚWIETLA SIĘ NA POZYCJI 50.
--------------------

Dodane: 11-01-2012 14:08
A ja myślę, że to będzie tak, jak z niektórymi kanałami już bywało, nawet gdyby miałoby go nie być w podstawowym pakiecie zrobią miesiąc promocyjny, więc i nawet tym, co mają podstawowy coś się dostanie.
--------------------

Dodane: 11-01-2012 14:37
Już się cieszę. Mam cyfrowy polsat,a moi rodzice wykupują najwyższe pakiet.Więc często będę odwiedzać ten kanał.Po prostu będzie jak w dzieciństwie DB w telewizji.

Dodane: 11-01-2012 14:39
by_black napisał/a:raszujacy10 napisał/a:nareszcie ! , mam takie pytanie czy na cyfra + bedzie ten kanal w pakiecie OPTIMUM za 54 zl ? bo jak tak to jutro go biore
Musisz mieć jeden z tych pakietów:
Kanał dostępny będzie już od dzisiaj w ofercie Cyfry+ w pakietach Optimum z opcją HD, Prestiż HD+ oraz CANAL+ HBO Superpremium, zaś w Cyfrowym Polsacie powinien pojawić się w ofercie już na dniach. Pewniakiem jest również operator telewizji kablowej TOYA.
Cytat z nowego zestawienia nowości na DBPolska i NPolska.
daniel910724 napisał/a:
Najprawdopodobniej oryginalna wersja z napisami.
U KLIENTÓW CYFRY+ KANAŁ WYŚWIETLA SIĘ NA POZYCJI 50.
Szkoda że tylko na dwóch najwyższych pakietach myślałem że pooglądam Naruto.

Dodane: 11-01-2012 14:48
Nie tylko, bo są też OPTIUM HD za chyba za 69 złotych, ale w cenie mogę się mylić. Najlepiej wejść na stronę internetową Cyfry+ i sprawdzić w jakich pakietach jest ten kanał, a widziałem dzisiaj, że już go dodali do listy
--------------------

Dodane: 11-01-2012 14:50
No nareszcie

Myślałem, że już nigdy to nie nastąpi

Tylko teraz czekać, zawsze to przyjemnie w TV uwidzieć to nasze złoto
--------------------
Copy Ninja Sharingano Hatake Kakashi

Dodane: 11-01-2012 14:54
No fajnie, Cyfra + już go nawet na stronach internetowych dodała do pakietów, a w Cyfrowym Polsacie nadal cisza, chyba, że jest w tych kanałach ponad 100, skoro HD, ja szukałem w okolicach Crime i Sci Fi, z miernym skutkiem..
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.