Dodane: 10-01-2012 12:43 -
No jak tam ? niedawno sie skończyły a teraz trzeba czekać..
A tak do tematu, moje pytanie brzmi : Gdzie zamierzacie być w lato, siedzieć w domy? Jechać nad morze? W góry ? A może za granice...
Zachęcam do wypowiedzi, ja wypowiem sie póżniej jak temat sie rozkręci. (może)

Dodane: 10-01-2012 12:46
Ja prawdopodobnie zostaję w domu, no chyba, że wypadnie jakiś obóz w ramach treningu boksu.Poza tym będę zajmował się burzami jak to zawsze i czasem chodził na basen i wszystko inne xD.A co do wyjazdów jeszcze...może pojadę do babci :>.
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Dodane: 10-01-2012 12:48
Jeszcze nad tym nie myślałem, szkolę skończyłem, więc jako tako z wakacjami w lato może być trudno.
Zawsze chciałem gdzieś pojechać dalej z kuzynami, kolegami. Jakieś góry, morze? Albo jakiś inny, chociaż kilkudniowy wypad. Jak na daną chwilę nie mam co nad tym myśleć, bo nie wiem czy po prostu będę miał czas, a co najważniejsze - pieniądze. Niestety za darmo nigdzie nie pojadę.
No ale jak co, to na pewno w domu siedzieć nie będę. Nigdy prawie nie siedzę...

Dodane: 10-01-2012 13:01 -
Połowę wakacji spędzę w domu, następnie pojadę do Świnoujścia na tydzień, a potem znowu siedzenie w domu
Przed komputerem oczywiście
Oraz objadanie się popcornem

Dodane: 10-01-2012 13:32 -
makenssj2 napisał/a:Przed komputerem oczywiście
Ekscytujące wakacje, też takie spędzałem ze 2 lata temu

Aktualnie to ja o wakacjach nie myślę, za daleko do nich, chociaż możliwe, że wakacje zaczną mi sie od lutego jak sesję obleję xDD
Na razie to planuje ferie a ile będę miał w te ferie luuz

Ze znajomymi w góry chcemy jechać. Się zobaczy
W wakacje możliwe, że do Niemiec do pracy pojadę. Oprócz tego kilka libacji na mazurach, może jakieś morze

Może spotkanie z kilkoma SB'kami... więcej będę wiedział w czerwcu.
Komputer też wchodzi w skład wakacji, to jedyny czas kiedy na spokojnie można w coś pograć, albo coś obejrzeć. Ale nie mam zamiaru przy nim siedzieć całymi dniami, no chyba, że wakacje będą podobne jak poprzednio - ciągle będzie padać, wtedy raczej pozostaje tylko komp albo jakaś dobra książka.
--------------------
Znajdziecie mnie na: LastFM and MAL

Dodane: 10-01-2012 14:54
Nie za szybko na taki temat? xD
Szczerze mówiąc nie myślałem co będę robił w te wakacje, bo to zależy jak pójdzie mi na studiach i czy dopuszczą mnie w miarę szybko do obrony xD Słyszałem że rodzice mają w planach odwiedzić moją babcię w Białej Podlaskiej być może się z nimi zabiorę. Pewnie też wyskoczę nad morze, w końcu daleko nie mam

Jak coś jeszcze wymyślę to zaktualizuje temat
--------------------

Dodane: 10-01-2012 23:28
Przygotuję mój komputer na 2-miesięczną podróż w tą i we w tę po sieci.
![[serce] [serce]](/templates/emoty/serce.png)
Oprócz tego powypożyczam lub nakupię książek, pooglądam anime, pogram w coś, nie wnoszę żadnych nowych adnotacji w stosunku do mojego odwiecznego planu wakacji.
--------------------
User w firmie witryna DBPolska.net

Dodane: 10-01-2012 23:53
Póki co do wakacji jest dużo czasu , ale wielce prawdopodobnie spędzę te wakacje jak poprzednie w domu i okolicy (tzw. nigdzie nie wyjeżdzając) chyba , że planowane na wakacje spotkanie AU się odbędzie.
--------------------
"Czy postawiłbyś na jednej szali
życie Sasuke a na drugiej Konohę?
Naruto, wciąż żyjesz złudzeniami i marzeniami.
Są takie chwilę, gdy ninja musi podjąć bolesne decyzje..."
Itachi Uchicha

Dodane: 11-01-2012 18:44 -
syngohana napisał/a: Pewnie też wyskoczę nad morze, w końcu daleko nie mam
A w jakie miejsce nad morze będziesz jechał?
Mażliwe ,że sie spotkamy... (oby nie xD)

Dodane: 11-01-2012 18:47
Ja to będę miała super wakacje
Najpierw Grecja, a potem gdzieś w Polskie morze
Ah!
Siema wszystkim bo nowa jestem to trzeba się przywitać

Dodane: 14-01-2012 11:20
No cóż ja we wakacje nigdy sie jeszcze z domu nie ruszył i w tym roku także zamierzam spędzić je w domu . Wole posiedzieć wieczorkiem z kolegami niż jechać np. nad morze.

Dodane: 14-01-2012 18:04
Szkoda mi czasu na wakacjach na siedzenie przed kompem, wolę posiedzieć na podwórku. A jak na kompa to dopiero koło pierwszej. Na najbliższych wakacjach pójdę do roboty, zeby zarobić na prawo jazdy, które mam zamiar zrobić we wrześniu, ale nie mam zamiaru przepracować ich całych, więc trochę poleniuchuję

Dodane: 15-01-2012 16:52
Ja zapewne prawie całe wakcje spędzę w domu być może wyjadę do babci.Posiedzę na kompie,pochodzę po podwórku mam zamiar trochę poleniuchować.

Dodane: 15-01-2012 17:39
W tym roku będę się obijał ile tylko wlezie i na pewno nie w Warszawie w tamtym roku pracowałem całe wakacje a teraz nie dam się wyrolować
--------------------

Dodane: 15-01-2012 22:17 -
Praca, może wreszcie uda mi się zarobić większe pieniądze niż dotychczas ze względu na tytuł przed nazwiskiem który zamierzam zdobyć lada moment
--------------------
-------------------------------

Dodane: 13-02-2012 02:28
Raczej nie będzie lenistwa najwyżej 2tyg i znów praca w końcu w wakacje można parę złotówek więcej natrzepać a pieniądz jak woda leci.
--------------------

Dodane: 29-02-2012 20:14
Moje ciekawe zajęcia na wakacje 2012:
- nudzenie się w domu
- włuczenie się za burzami z Overem (na 100% tak będzie)
- spotykanie się z kumplami
- spacerki po 30 km z Overem
- może jakaś praca się znajdzie
- może jakieś castingi zaliczę
- teatr, premiery, sława
- może jakiś obóz
No jak mi coś przyjdzie do głowy to dopisze.
--------------------

Dodane: 12-05-2012 15:32
Pomyślałem ,że może warto będzie "odkurzyć" temat

.W końcu mamy już maj,a wakacje tuż tuż

.
Ja na pewno w te wakację:
-pojadę nad morzę
-pogram w kosza
-popiszę tutaj i popatrzę co wymyślicie tym razem xD.
-pouczę się
![[skrzywiony] [skrzywiony]](/templates/emoty/krzywy.png)
.Niestety trzeba bo w przyszłym roku matura .
-i jeszcze zyliard innych rzeczy,które mi jeszcze nie przyszły do głowy ;]
--------------------
"To jasny czerwień.Czerwień.Tak jak jej włosy.Czerwień.Szkarłat głębszy od dojrzalszej truskawki.Tak jak czerwień,która pokryła moje dłonie."

Dodane: 12-05-2012 15:49
Hmmm... Na pewno jadę w góry do Zakopanego (uwielbiam góry
![[hahaha] [serce]](/templates/emoty/haha.png)
). Jadę dzień przed zakończeniem szkoły, będę tam z 1 tydzień. Później nigdzie nie wyjeżdżam to na pewno będę się nudził w domu
![[umarl] [umarl]](/templates/emoty/umarl.png)
.
--------------------
Ulubione mangi:
-Bleach -Fullmetal Alchemist
-Naruto
Ulubione anime:
-Naruto,-Deadman Wonderland,-Black Rock Shoter,-Durarara!,... Bardzo dużo tego jest.

Dodane: 12-05-2012 18:07
Ja na wakacje nigdzie nie wyjeżdżam. Co najwyżej to do ciotki ( 70 km) czy do babci 12 km, ponieważ mamy gospodarstwo i nie można go zostawić

Na kolonie żadną nie jadę. Prawdopodobnie spędze je u siebie ale nie przed kompem. Ogólnie nie lubie siedzieć cały dzień przed kompem. Nie czaję jak tak można
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.